Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhaba kıslar dün doktora gittim. Vajinal ulturasondan tedirgin olmam internette bir kaç kişinin ulturasondan sonra düşük oldu diye yazdıklarıydı. Doktoruma güvenim tam kendisine de tedirgin olduğumu söyledim ama endişelenme bir zararı yok dedi. Doktorun yoğun çalışması sonucu ulturasonla başbaşa kaldık ve miniğimi gördüm 15 günde yarım cm büyümüş sanırım iri bir çocuk olacak. vajinal ulturasonda ses duyulamıyormuş ama yakınlaştırayım kalbini görürsün dedi süper birşey kızlar küçücük şeyin kalbi var pıt pıt atıyor muhteşem bir duygu.
Allah hepinize nasip etsin.....

kızlar bizde 7+2 yin yarın doktor kontrolüm var kalp atışlarını duyacağız inşallah
ne olur dua edin bana ilk bebeğimi kaybettim pcos tan dolayı olmuş dedi doktorum ve tedavi gördüm inşallah bu defa sağlıklı sıhhattli uzun ömürlü evlat verir rabbim.
ilk bebeğimde hiç hamilelik belirtisi yoktu ama bunda butun belirtiler var bulantı vb.bu sağlıklı gittiğini gösterirmiş benim gibi olan varmı bilmiyorum ama vakit geçmiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin...ÖPÜYORUM HEPİNİZİ GÜZEL ANNELER...:79:

ben buradaki bütün hamişlere boool bol dua ediyorum.evlat sevgisi bambaşka yaşamayan bilemez Allahım isteyen herkesee yaşatsın.Rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek versin hepimize.kendinize ve bebeğinize çoook iyi bakın :)))

inşallah bunu sağlıklı sıhatli doğurursun bende pikoluyum 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama bende çok korkuyorum bişi olcak diyeee tek folikasit kullanıyorum şimdi

inşallah bunu sağlıklı sıhatli doğurursun bende pikoluyum 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama bende çok korkuyorum bişi olcak diyeee tek folikasit kullanıyorum şimdi

allah şifa versin size kızlar pko hastalığının ne olduğunu bilmiyorum ama inşanlah sağlıklı sıhatli bebişler getirir siniz dünyaya dualarım sizlerle tüm hamişlerle rabim hepimizin meleklerini korusun inşanlah.
sağlıklı sıhatli kucağımıza almak nasip olur bizler inşanlah allahın izniyle..

ay ben bugün çok fenayım migrenim tuttuu buz şişeleriyle dolanıorum beynim buz tuttu allah yardımcımız olsun ilaçsız baş ağrısı atlatmak çok zorrr

canım çok geçmiş olsun zor migren bacımdan biliyorum tutumu kızı helak ediyordu rabim şifa versin canım..

öyle tabiki canım sağolasın Amin inşallah

ben duydum canım inşallah sende duyarsın kalp atışlarını..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba canım sağol umarım bir sorun çıkmaz ..hepimiz için hayırlısı olur ve bebeklerimizi kucagımıza alırız allahın izniyle..senin kaç haftalık şuan

Kızlarrrrrr
Bugun ikili teste girdim size melegimi gostermek istedim biraz daha heycanlanın
12+1 haftalık goruntusu

[/CENTER][/QUOTE]

slm arkadaslar benım sızlere bı sorum olacak devlet hastanesı kadın dogum servısıne gıdıpte memnun kalan var mı ?? yeterince ilgililer mi anne adaylarıyla ??

çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve duaların için ALLAH tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı bebekler versin.

hoşgeldin canım aramıza...bende 5 haftalık hamileyim.umarım bu kez rabbim gönlüne göre verir...umudunu yitirme.düşüklerin nedeni neydi ki??

hoşbuldum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.ALLAH senin hamileliğinide sağlıkla tamamına erdirsin lütfen kusurabakma daha yeni gördüm mesajını ,yeni olduğum için acemiyim düşüklerimin nedeni ise kan pıhtılaşması.

amin canım kıyamam bende çok erken öğrendim bide benim sat tarihimden 1 hafta daha küçük çıktı ultrasonda o geç döllenmeden mi oluyor ?

maşallah çok sevindim canım rabbim bizede nasip etsin

inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip eder cümlemizinkinide

slm arkadaslar benım sızlere bı sorum olacak devlet hastanesı kadın dogum servısıne gıdıpte memnun kalan var mı ?? yeterince ilgililer mi anne adaylarıyla ??

canım ben araştırma hastanesine gidiyorum evime çok yakın diye biraz bekliyorum ama memnunum doktorlar tanıyor beni sevdilerde tabi ama hastanesine ve doktoruna göre değişir. ben bebek istiyorum diye diye hep gidiyodum kadın doğuma onlar benden çok merak ediyolardı artık gebe kalınca sıraya giriyolar kız nihayet kaldınmı getir bakalım diye

yaş 24 ilk gebeliğim 6+6 haftalık

yaş29 2. hamileliğim 31 aylık bir kızım var bu hamileliğim çok farklı oldu diğerinden nedense kanamalarım oldu 3 defa şimdi ilaçla ve yatarak bekliyorum tehlikenin geçmesini ayrıca ist. kartalda oturuyorum (anadolu yakası) maltepe üniv. hastahanesine gidiyorum daha dr ( berna hnm) ile 1 kez buluştuk ama saolsun şimdi izinde olmasına rağmen saat geç falan demeden yardımcı olup sorularımı yanıtlıyor daha kalp atışlarınıda duymadım bugün itibariyle 6+5 olduk 2 ağustosu bekliyorum çok stres yapıyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…