3 gündürde bende tiksinti ve bulantı başladı yaa çok kötü birşey dün özenle yemek hazırladım akşama ama 1 kaşık bile yiyemedim((sabahta diş macunundan bulantı miğdem sanırım bebişler büyümeye başladıkça böyle oluyorz
oyyyy maşallah sen yine yemek hazırlayabiliyosun ben mutfağa giremiyom dolabın kapağını açamıyom midem kalkıyo
Merhaba arkadaşım seninle aynı durumdayız hemen hemen ben bugün tam 6 haftalık oldum ve benim de ilki düşmüştü.... Senin düşüğünün nedeni belli miydi? Bana doktorum ilk düşüklerde araştırma yapmıyoruz olabilir dedi ama hep benim aklımda acaba kan pıhtılaşması vb sorunlar mı vardı diye sorular kaldı, öğrenseydik ikincide önlemimizi alırdık dedim dokturma sen kafanı şimdi bunlara takma bişey olmaz dedi... Şimdi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum inşallah bişey olmaz alırız bu sefer bebişleri kucaklarımıza
mrb canım..benim düşüğün nedeni belli değildi araştırmadılarda..benimde aklımda bir sürü soru var ama ögrenemedim..bende heran kendimi dinliyorum bişe olcakmı diye..gögüslerim acımamaya başlasa hemen şüpheleniyorum bişemi oldu diye..geçen kırmızı leke gelmişti ama çok az belli belirsiz doktora gittim..biz bunu düşük tehlikesi olarak algılıyoruz dedi ve progestan ilacını 200 mg a çıkarttı..sabah ve akşam olmak üzere vajınadan alıyorum..sana progestan verdimi doktorun
mrb canım..benim düşüğün nedeni belli değildi araştırmadılarda..benimde aklımda bir sürü soru var ama ögrenemedim..bende heran kendimi dinliyorum bişe olcakmı diye..gögüslerim acımamaya başlasa hemen şüpheleniyorum bişemi oldu diye..geçen kırmızı leke gelmişti ama çok az belli belirsiz doktora gittim..biz bunu düşük tehlikesi olarak algılıyoruz dedi ve progestan ilacını 200 mg a çıkarttı..sabah ve akşam olmak üzere vajınadan alıyorum..sana progestan verdimi doktorun
slm cnm bende sizin yasadiklarinizi iki kere yasadim size diyorum nolur korkmayin ben ilk düsükten sonra hep korktum basima tekrar geldi.simdi ikinci kürtajdan sonra adet görmeden süpriz sekilde gene hamile kaldim aslada korkmuyorum oluruna biraktim.sizde öyle yapinins bisi olmucak iyi düsünün iyi olsun bide cok sevinmeyin ben mesela hic icten sevinmedim zamanini bekliyorum
evet ben de tam anlamıyla sevinemiyorum zaten, şöyle bikaç ay geçsin en azından bi kalp atışlarını duyayım o zaman sevinecem diyorum inşallahhh duyarım
ayy evet yediğimi çıkartıyorum.ee bir şey yiyemeyince de migrenim tutuyor.çok kötü
ay ben bugün çok fenayım migrenim tuttuu buz şişeleriyle dolanıorum beynim buz tuttu allah yardımcımız olsun ilaçsız baş ağrısı atlatmak çok zorrr
ay ben bugün çok fenayım migrenim tuttuu buz şişeleriyle dolanıorum beynim buz tuttu allah yardımcımız olsun ilaçsız baş ağrısı atlatmak çok zorrr
geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
selamlar kızlarr..
beni de yazın listeye.. beraberce doğuralım bebelerimizi
hoşgeşdin canım.
satın ne zaman?
ben çok erken öğrendiğim için hiç belritim yok,henüz 4+4 ve kendime bi arkadaş arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?