• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın arkadaslar bende yenı gebe oldugumu ogrendım tatılde oldugum ıcın daha dr a gıdemedım son adet tarıhım 20 hazıran nete gore 4 haftalık hamıleymısım ama bende fecı bı karın agrısı var sankı adet olacakmısım gıbı her an kan gelebılırmıs gıbı sızlerde de oldu mu bu olagan bısey mı yoksa dusuk rıskı falan olabılır mı ??

uykusuz bi gecenin ardından günaydın kızlaaarr
benim gaz v kabızlık dışında pek bi sorunum yok normalde çok sulugöz bi insanımdır ama hiç ağlama krizi falan olmadı
ama bu gaz beni öldürcek gazmandan beterim napcm netcem biliyorum
şimdi yıllık izindeyim evdeyim işe başalyınca napcam bilmiyorumm :Ss

günaydın arkadaslar bende yenı gebe oldugumu ogrendım tatılde oldugum ıcın daha dr a gıdemedım son adet tarıhım 20 hazıran nete gore 4 haftalık hamıleymısım ama bende fecı bı karın agrısı var sankı adet olacakmısım gıbı her an kan gelebılırmıs gıbı sızlerde de oldu mu bu olagan bısey mı yoksa dusuk rıskı falan olabılır mı ??

hayırlı olsun canımm:nazar:
benimde iki hata kadar karnım ağrıdı sürekli gidip kontrol ediyodum gelen giden var mı die ama çok şükür b şi olmadı
doktora sormuştum normal dedi ilk zamanlar olur dedi ama Allah korusun ufak da olsa leke falan gelirse ihmal etme leke kanama olmadıktan sonra bi sıkıntı olmaz inşaallah

tsk ederım canım test pozıtıf cıktı acaba yanlıs mı dıye dusunmeye baslamıstım cok sukur bebegım butun agrı ve belırtılerıyle duruyor :nazar:

hayırlı olsun tebrik ederim..
o hemen hemen hepimizde oldu canım ben 2 hafta çektim o kasık ağrılarını ama sonra geçiyor sadece regli döngülerinde 2 yada 3 gün daha oluyor ilk 3 ay doktorum öyle dedi sıkıntı etme ama doktora gitmeyide ihmal etme folik asit tedavisi var ona başlaman lazım. tatildeyim demişsin doktor olmayan bir yerde değilsin sanırım bi git hem ultrasonada girersin ilacınıda verir kullanmaya başlarsın. umarım sağlıklı bi hamişlik geçirirsin aramıza hoşgeldin şimdiden.:49::49:

kızlar merhaba

benim sat 21 haziran, bugün 31.gün ama gelen giden yok. hafta başında predictor yaptım bi akşam bi sabah negatif çıktı. topiclerden arkadaşlar geç döllenme olabilir dedi ümit verdi bana, bi de dün akşama kadar göbek deliğimden 2-3 parmak aşağıda sağ tarafta küçük küçük kasılma gibi bişey oldu durdu, böyle biri orayı dürtüklüyomuş gibi diyim. biraz önce de gene başladı, siz böyle bişey yaşamış mıydınız

almayı nasip etsin ben hamile değilim ama bu siteyi çok seviyorum herkez cana yakın allahım kolay kolay hamilelikler ve doğumlar geçirtsin sizlere amin allahım sizleride her şeyden korusun bebeklerinizide her şeyden korusun amin

merhaba kızlarrrr

epeydir giremedim işlerin yoğunluğundan ne çok çoğalmışız, gördüğüm herkesi listeye ekledim ama atladığım varsa lütfen hatırlatın..

bende herşey yolunda, rutin bulantılar iştasızlık tansiyon düşmeleri.. bunlarda umarım yakında geçer bu sıcak havada zor oluyor biraz..

merhaba kızlar bende 6 haftalık hamileyim 5 yıl bekledikten sonra rabbim nasip etti çok şükür inşallah kucağımızada alırız hayırlısıyla çok heyecanlıyımm :1:

kızlar merhaba

benim sat 21 haziran, bugün 31.gün ama gelen giden yok. hafta başında predictor yaptım bi akşam bi sabah negatif çıktı. topiclerden arkadaşlar geç döllenme olabilir dedi ümit verdi bana, bi de dün akşama kadar göbek deliğimden 2-3 parmak aşağıda sağ tarafta küçük küçük kasılma gibi bişey oldu durdu, böyle biri orayı dürtüklüyomuş gibi diyim. biraz önce de gene başladı, siz böyle bişey yaşamış mıydınız

bi gün daha bekle test yap tekrar olmadı kan testi yaptır en garantisi ağrılara aldanma adet ağrısı gibi hep oluo belirtiler adetle aynı inaşallah güzel haberlerle gel

GÜNAYDINNNN
kaçıncı haftandasın canım bende 6. haftalarda aynen senin anlattığın durumdaydım şimdi biraz duruldu ama hala ana haber bültenlerini isleyemiyorum dizilerde bile gözlerim yaşarıyor onun yerine balkonda oturuyorum yoğurdumu yiyip kafayı vurup yatıyorum. en zorlayan kısmı iş yeri oluyor burda müşterilerle bire bir muhatap ben olduğum için yetkili olarak bağzen anlayışsız insanlar durduk yere azarlıyo eee müşteri herzama haklı prensibi olduğu için wc ye kaçıp ağlıyorum patronda bana bakıp gülüyo nolu sen böyle şeylere mahal vermezdin sulu gözlü oldun diyip makara yapıyordu benle allaha şükür şimdi durudum eşskisi kadar alıngan değilim :)

7. hafta. Balkon benim de kurtarıcım bu aralar. Sakinleşmek için oraya kaçıyorum. Tuhaf olan şu; normalde her şeyin komik yanını gören, gülmekten hoşlanan biriyim. Ama şimdi kahkaha atarken hüngür zırıl yakalıyorum kendimi. Sonra kendime gülüyorum, "ne yaptım ben yaa" diye. He bir de alınganlık çok feci. Neyse geçecek demek ki. Yoksa aylarca böyle çok çekilmez olurum yaa.

kızlar merhaba

beklemeye sabrın yoksa hemen git kanda beta hcga testi yaptır canım özel laboratuvarlarda bile 30.-TL. ye yapıyorlar 4 saat sonra sonucu alırsın meraktan kurtulursun ben daha adet günüme 5 gün kala öyle öğrenmiştim :66: emin oluncada hemen folic asid alırsın hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekleriz

beklemeye sabrın yoksa hemen git kanda beta hcga testi yaptır canım özel laboratuvarlarda bile 30.-TL. ye yapıyorlar 4 saat sonra sonucu alırsın meraktan kurtulursun ben daha adet günüme 5 gün kala öyle öğrenmiştim :66: emin oluncada hemen folic asid alırsın hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekleriz

ben etilerdeyim de burda sorum bi lab.a 95 tl didi , ben de içinden yuh didim : )

folic asidimi yutuyorum 13 hazirandan beri, doktorum vermişti şimdiden başla demişti, aaah ah bu kasılmalar, ağrılar çok garip ya, bebek mi? regl mi? gaz mı ? yoksa :18:

ben etilerdeyim de burda sorum bi lab.a 95 tl didi , ben de içinden yuh didim : )

folic asidimi yutuyorum 13 hazirandan beri, doktorum vermişti şimdiden başla demişti, aaah ah bu kasılmalar, ağrılar çok garip ya, bebek mi? regl mi? gaz mı ? yoksa :18:

inşallah bebiştir canım

sağlık ocağına git benim ilki özelde ama para vermedik sanırım yada eşim verdi haberim yok:) ama ikincide sağlık ocağınada keendim yaptırdım tabiyyyki beleşşş sağlık ocakları özleden daha iyi davranıyolarlar artık hemşire kanımı alırken bana bi şarkı sölemediği kaldı bayılıorum kan alınınca dedim de::D:66:

Back