- 1 Eylül 2009
- 126
- 0
- 116
mrb arkadaşlar
bende 4+3 üm henüz ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yok çok şükür.
bu olmayacağı anlamına mı geliyor yoksa ilerki haftalarda mı oluyor
Bende iyiyimm..
Bugün tam 6 haftalık olduk.
Ama benim koku hassasiyeti dışında miğde bulantım falan yok
Ay ben paniğim yaa. Niye miğdem bulanmıyo diye takıyorum kafama.:44:
Sizler ne durumdasınız???
valla adaşım bende aynı endişedeyim benim neden midem bulanmıyo diye sadece bir gün midem bulandı oda mutfaktan onun dışında ne kusma ne bişi
ben6+4 oldum iştahsızlık dışında hiçbir belirti yok bide göbeğim iyiyce dışına çıktı valla kocaman bilmiyorum dokuz ay sonunda ne kadar olacak dobişko bişi olaam heralde
Ay kuzum senin iştahın kesilmiş. Ben önüme ne gelirse yemek istiyorum
Ve çok çabuk acıkıyorumm
bakalım nolacak valla sonum
ayy ben de bilmukabele pazar günü çok korkmuştum.devamlı kusacam die ama maşalllahbi o gün kötü oldum.onun dışında çok yiyom bende ayy nolcam beeeen::))
sende kardelenselde çok yiyormuşsunuz ben yiyemiyorum bi tiksinti geliyo eşim zorlamasa aç yaşarmışım gibi geliyo nasıl çok yiyebiliryorsunuz banada öğretin yaff:26:
kızlarrrr bana cevap verin nolur . yokmu benim gibi gaz sorunu olupta şununla rahatlıyorum diyen ben vajinal ulturasondan korkuyorum yarın gösterir inşallah kendini de ona gerek kalmaz ya. Ne düşünüyosunuz vajinal ulturason hakkında yaptırma diyeniniz varmı ?
sende kardelenselde çok yiyormuşsunuz ben yiyemiyorum bi tiksinti geliyo eşim zorlamasa aç yaşarmışım gibi geliyo nasıl çok yiyebiliryorsunuz banada öğretin yaff:26:
Amaaaaaaan kızlar şu vajinal ultrasonu nie bu kadar büyütüyosunuz.yaw bu çocuğu nasıl yaptınız sanki töbe töbeeee.vajinal ultrsonda bi çubuk altı üstü.siz sakin olun.bebikinizi erkenden göryosunuz ne güzel.ben 3 haftalıktı vajinal ultrsonda kurbişimi gördüm.merak etmeyiiin.yoksa normal ultrasonla gaz vb sebeplerle görnmüyo
arkadaşlar bişi soracam
doktoruna şeyi soran oldumu yani onu işte, ben kadın doktora gittiğimde soracaktım unutmuşum erkek doktorada soramadım
doktoruna danışan varmı tehlikeli olurmu ilk 3 aya kadar acaba öğrenen varsa yazsın
ilaç kullanıyosun dimi canım bende ilaç kullanıyorumda her ihtimale karşı kan sulandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?