Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

mrb arkadaşlar
bende 4+3 üm henüz ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yok çok şükür.
bu olmayacağı anlamına mı geliyor yoksa ilerki haftalarda mı oluyor

Canım hayırlı olsunnn... Henüz senin için çok erkenn. 6. haftadan sonra başlar.
Tabi kişiye göre değişiklik göstererek...

Bende iyiyimm..
Bugün tam 6 haftalık olduk.
Ama benim koku hassasiyeti dışında miğde bulantım falan yok
Ay ben paniğim yaa. Niye miğdem bulanmıyo diye takıyorum kafama. :44:
Sizler ne durumdasınız???

valla adaşım bende aynı endişedeyim benim neden midem bulanmıyo diye sadece bir gün midem bulandı oda mutfaktan onun dışında ne kusma ne bişi
ben6+4 oldum iştahsızlık dışında hiçbir belirti yok bide göbeğim iyiyce dışına çıktı valla kocaman bilmiyorum dokuz ay sonunda ne kadar olacak dobişko bişi olaam heralde

Ay kuzum senin iştahın kesilmiş. Ben önüme ne gelirse yemek istiyorum
Ve çok çabuk acıkıyorumm
bakalım nolacak valla sonum

kızlar dn acayip sinirlerim oynadı.ya drum dn kalp atışlarını duymak için çağırmıştı.yıllık izne ayrılmış.uuuufff...duyamadım pıt pıtları.yarın artık başka dr a gidicemmmm
eeee sizlerden ne haberler var?

Ay kuzum senin iştahın kesilmiş. Ben önüme ne gelirse yemek istiyorum
Ve çok çabuk acıkıyorumm
bakalım nolacak valla sonum

ayy ben de bilmukabele pazar günü çok korkmuştum.devamlı kusacam die ama maşalllah bi o gün kötü oldum.onun dışında çok yiyom bende ayy nolcam beeeen::))

ayy ben de bilmukabele pazar günü çok korkmuştum.devamlı kusacam die ama maşalllah bi o gün kötü oldum.onun dışında çok yiyom bende ayy nolcam beeeen::))

sende kardelenselde çok yiyormuşsunuz ben yiyemiyorum bi tiksinti geliyo eşim zorlamasa aç yaşarmışım gibi geliyo nasıl çok yiyebiliryorsunuz banada öğretin yaff:26:

sende kardelenselde çok yiyormuşsunuz ben yiyemiyorum bi tiksinti geliyo eşim zorlamasa aç yaşarmışım gibi geliyo nasıl çok yiyebiliryorsunuz banada öğretin yaff:26:

valla ne bilim kızımda ben çok kötüydm.6. haftadan 4.5 ay duraksız çıkardım.maşallah bunda çok şükür hiç yememden vazgeçmedim.ama o yemek istememek ne demek onu da çok ii anlıyorum canım.çok ordur.sakın yemeye zorlama malum ilk üç ay bebek anneden besleniyo sen beslenmesende sonraki 3 ay önemli takma yiyemiyom die

2 gün önce gece ağrı yüzünden gittim vajinal ultrasonla baktılar zaten seni rahatsız etcek zarar vercek şekilde bakmıyorlar.yapılması gerekiyorsa yaptırın.eğer zarar verecek olsa doktorlar yapmaz zaten.

ilk önce miden bulanıyor ama açlıktan oluyor bak bulana bulana yemeye çalış bir açılıyor iştahın tamam:))) ikinci gebeliğim aynen ilkdede öyleydi.sabah bulanıyordum akşama kadar hiçbirşey vermeseler yemem annemler zorla ekmek yediriyordu.bir başlıyordum yemeye tutabilene aşk olsun:)) ilkinde 20 kilo aldım ama verdim geri bakalım inşallah bu da sağlıklıca doğarda kilo verilir alınır önemi değil.

bugün benimde pek iştahım yok kokulara hassasiyetim başladı.hemen bi kötü koku alayım midem kalkıyor.sıcaklardan canım yemekte istemiyor.hep karpuz yiyorum ara öğünlerde.yemek konusunda sıkınım yok istahsızlık var ama zorlayınca yiyorum.kusmuyorum yani yemekden sonra....sıcak çok sıcakkkkk sadece.....

Amaaaaaaan kızlar şu vajinal ultrasonu nie bu kadar büyütüyosunuz.yaw bu çocuğu nasıl yaptınız sanki töbe töbeeee.vajinal ultrsonda bi çubuk altı üstü.siz sakin olun.bebikinizi erkenden göryosunuz ne güzel.ben 3 haftalıktı vajinal ultrsonda kurbişimi gördüm.merak etmeyiiin.yoksa normal ultrasonla gaz vb sebeplerle görnmüyo

ayy çok güldüm:))) doktorda bana aynı şeyi söyledi de:)))))

selam kizlar,dun cok kotuydum hic bisey yiyemedim sicaktan,hep basim dondu haliyle,uyudum gun boyu.Bugun daha iyiyim ama sari renkte akintim var vetek kasikta agrim oluyor.sizce normalmi.yarin dr a gidecem ama yine tecrubelilere sorayim dedim

Kizlar nasilsiniz giremedim zamanım olmadı dün doktora gittik 6+1 günlük olmusuz karnımdan bakti ve keseyi kalp atışlarını duydukk çok güzel bı duyguu

Çok midem bulaniyo durmadan kusuyorum doktorum hap verdi inşallah ise yarar öpüyorum

selam kızlar
tahlillerim içim bugün kan verip geldim 7 tüp kan aldılar kolum ağrıyo şimdi (
benim doktorumda pazartesi günü önce karnımdan baktı net görünmeyince vajinal ultrasonla baktı hemncik göründü minik kuşum ve pıt pı atan kalbi
korkulcak bi şi yok zaten insanın gözü ekranda olduğu için hiç o tatafla ilgilenmiyo bile

arkadaşlar bişi soracam
doktoruna şeyi soran oldumu yani onu işte, ben kadın doktora gittiğimde soracaktım unutmuşum erkek doktorada soramadım
doktoruna danışan varmı tehlikeli olurmu ilk 3 aya kadar acaba öğrenen varsa yazsın

bende ilk gittiğimde keseyi görmek için alttan yani trans vajinal us ile baktılar ben hiç korkmadım ama bi kız vardı ben çıkarken doktora onu sormak için girdi odaya.alltan ultrasonla düşük tehdidi olmuyormu zararlı değilmi diye sordu?doktor dövcekti onu nerdeyse,zararlı olsa biz bunu neden önerelim hem bu daha sağlıklı ve herşeyi daha erkenden görebiliyoruz zararlı olsa bu aleti neden icat etsinler,eğer alttan ultrasonla düşük olursa zaten o bebek sağlıklı değildir bi sorun vardır diye azarladı o hastayı.....

benim öncesnde bi düşüğüö olduğu ve zor hamile kaldığım için ilk üç ay bizde yasak
ama kanama ağrı vs sıkıntılı bi durum yoksa yasak yok die biliyorum

ilaç kullanıyosun dimi canım bende ilaç kullanıyorumda her ihtimale karşı kan sulandırıcı

tabiki kullanıyorum kansulandırıcı iğne coraspirin dahası son iki hamileliğimde kortizon bile verdiler ama yine de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…