günaydın canım gözün aydın keseni görmüşsün ilerleyen haftalarda bebişiide göreceksin allahın izniyle. tahmini 5 haftalık diyorsun benim 5+5 te sadece 10 milim kese görebildi doktorum 1 hafta sonrada hem kalbini duydum hemde çok net olmasada bebişi içinde görebildim. kişinin anatomik yapısından kaynaklanan şeylerde olabiliyor endişe etme kimi 1700 b hcg keseyi neden göremedik diye panikliyor ben hastaneye ilk gittiğimde ve kan testi yaptırdığımda 2978 di b hcg ama bişi görememiştik vajinal utrasonuda ben istemedim 3 gün sonra idrara sıkıç gel dedi gittiğimde zar zor 5 mm kese göründü 1 hafta sonra gittiğimde ise kese 10 milim olmuştu... yani demek istediğim adım adım oluyor hepsi birden bebişi içinde görmek istemeniz çok normal ama bide şöyle düşünün o daha tuz tanesinden bile çüçük bir varlıkken günü güne haftayı haftaya ekleyip hızla büyümeye çalışıyor biz enne adayları onları göremedik diye serzenişte bulunup bebişlerimizi strese sokuyoruz rahatlayın stres yok bebişin ilerleyen haftalarda zati sana kendini gösterecek tadını çıkar bu evrenin mutlu ol mutluluk hormonları salgılaki bebişin hızla büyüsün öptüm rabim yar ve yardımcın olsun senin ve hepimizin inşanlah..
amin canım teşekkür ederim moral verdin bana
ilk çocuğum değil bu 2. çocuğum olucak allah nasip ederse tecrübeli sayılırım sonuçta ilk defa hamile kalmıyorum fakat
oğlum 11 yaşında 11 yılda neler değişti 11 sene önce cahildim doktora bile 3buçuk aylıkken gitmiştim ilk oda sancılandığım için gitmiştim etrafımda büyüğümde yoktu akıl vericek
gerçi oğlum için 4 yıl uğraşmıştım olsun diye ama böyle bilgili olmadığım için herşeyi kendi haline bırakmıştım o zamanlar
bu 11 yılın içinde oğlumdan sonra düşüklerim oldu oğlum büyüdükçe kardeş istemeye başladı
ama olmuyodu napim çok kez tedaviye başladık fakat hep istem dışı sorunlar çıktı ve hep tedavimiz yarım kaldı
sonra eşim rahatsızlandı daha doğrusu büyük bi kaza geçirdi
o kadar çok ameliyat oldu o kadar çok doktorlar kendini herşeye hazırla ameliyattan yoğunbakımdan çıkamayabilir dedilerki
çocuğu falan unutmuştum oğlum bile ortalıkta kalmıştı çok zor günlerdi benim için ve ailem için
allaha şükür eşim düzelmişti tekrar doktora gittik kendimizi yeni düzeltmiştik iyiydik artık o kötü günleri unutucaktık oğlumla çok ilgilenmeye başladım yanlız bıraktığım günlerin acısını çıkardık ve tedaviye yeniden başladım
ilk ay eşim gene rahatsızlandı tekrar ağır bir ameliyat olması gerekti ağrıdan duramıyodu eşim sabahlara kadar diz üstü çöküp inliyodu
yeniden hastane işlerimiz başlamıştı ve çok zor bir ameliyat daha oldu eşim ve bu ameliyat eşime çok ağır geldi
tekrar yoğunbakım günlerimiz başlamıştı neyse aylar sonra bu durumuda atlattık allaha şükür
bi gün tekrar aynı doktoruma gittik doktor bey tekrar başlayalım çocuk tedavisine dedik doktorda bana yumurtlama ilacı folik asit ve kan tahlili verdi
tekrar başlıcaktık adet olunca o ay adet olmayı heyecanla bekliyodum bu sefer herşey yolunda gidicek tedaviye başlıcam inşallahda olumlu sonuç alıcam diye heyecanlıydım
adet günümde kardeşimin nişan işleri vardı onlarla ilgilendim bohçası falan ağrımda var ha oldum ha olucam
2 gün geçti olmadı o gece benim heryerim şişti çok kötü alerjim atak yapmıştı acile gittim iğne oldum ve doktor bana ilaç yazdı
ertesi gün daha iyiydim ilaçları kullanmak içimden gelmedi günüm geçtiği için bi test yapim yoktur ama bi emin olim dedim ve sonuç pozitifti inanamadım
hemen doktorumu aradım değerimi söyledim evet hamilesiniz çok büyük bi sürpriz bu dedi şoktaydım ertesi gün hemen doktoruma gittim ve böylelikle serüvenimiz başlamış oldu
bu kadar sıkıntının sonunda böyle bi haber o kadar iyi geldiki bize anlatamam
bu yüzden inanamıyoruz yıllardır olmuyodu oğlum bile tedaviyle olmuştu ve bu bir mucize