• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlarrrr bana cevap verin nolur . yokmu benim gibi gaz sorunu olupta şununla rahatlıyorum diyen ben vajinal ulturasondan korkuyorum yarın gösterir inşallah kendini de ona gerek kalmaz ya. Ne düşünüyosunuz vajinal ulturason hakkında yaptırma diyeniniz varmı ?:43:

ben rezene içerim normalde gaz için. ama hamilelikte bitki çaylarını dikkatli tüketmeyi öneriyorlar. ondan doktoruna sorup 2 bardağa kadar içebilirsin belki. onun dışında aç karnına gün kurusu denilen kuru kayısı üzerine ılık su iyi geliyor ama bağırsaklarını bozarmı bilmem. benim arada kabızlık sorunum oldugu için bana ilaç gibi geliyor.

kızlarrrr bana cevap verin nolur . yokmu benim gibi gaz sorunu olupta şununla rahatlıyorum diyen ben vajinal ulturasondan korkuyorum yarın gösterir inşallah kendini de ona gerek kalmaz ya. Ne düşünüyosunuz vajinal ulturason hakkında yaptırma diyeniniz varmı ?:43:

ben rezene içerim normalde gaz için. ama hamilelikte bitki çaylarını dikkatli tüketmeyi öneriyorlar. ondan doktoruna sorup 2 bardağa kadar içebilirsin belki. onun dışında aç karnına gün kurusu denilen kuru kayısı üzerine ılık su iyi geliyor ama bağırsaklarını bozarmı bilmem. benim arada kabızlık sorunum oldugu için bana ilaç gibi geliyor.

canım benim geçmiş olsun....ben daha önce hamiş kalmadan yani vajinal ultrason yapmıştı dr...tabiki kastım biraz ama dr sakinleştiriyo sen sakinleşene kadar olay bitiyor o yüzden sakın korkma...ben eski bi vajinusmuslu olarak yaptırabildiysem sen çok daha kolay yaptırırsın bebişim....şimdi nedense tr de vajinal ultrasondan herkes tedirgin ama yurt dışında olan hamişlerin anlattıklarına göre orada hep alttan bakılıyormuş bebeğe....bi sakıncası olsa onlar bakmazdı sanırım....gaz yapmayan bişeyler yesen yada ayaklarını üşütmeyeye dikkat etsen diyecem başka türlü gaz için bi bilgim yok malesef :77:

canım gaz için en iyi yöntem gaz yapan gıdalardan uzak durmak bunlardan aklıma gelen süt, salatalık, kurubakla giller,başkada varda aklıma sadece bunlar geldi şimdlik. vajinal utrason doktorların dediği gibi ilk aylarda riskli değil haa sen yaptırdını dersen ben yaptırmadım beklemeyi tercih ettim ne bilim oramı açmak o an pek sevimli bir fikir gibi gelmedi. internet elinin altında amilelikte gaza çözüm diye ufak bir araştırma yaparsan bence senin için faydalı olur ben mesela bitane paylaşim izle klemeyi becere bilirsem tabi. çok geçmiş olsun...
Hamileler gaz sorunu yaşamamak için nasıl beslenmeli? - UZMANTV

canım gaz için en iyi yöntem gaz yapan gıdalardan uzak durmak bunlardan aklıma gelen süt, salatalık, kurubakla giller,başkada varda aklıma sadece bunlar geldi şimdlik. vajinal utrason doktorların dediği gibi ilk aylarda riskli değil haa sen yaptırdını dersen ben yaptırmadım beklemeyi tercih ettim ne bilim oramı açmak o an pek sevimli bir fikir gibi gelmedi. internet elinin altında amilelikte gaza çözüm diye ufak bir araştırma yaparsan bence senin için faydalı olur ben mesela bitane paylaşim izle klemeyi becere bilirsem tabi. çok geçmiş olsun...
Hamileler gaz sorunu yaşamamak için nasıl beslenmeli? - UZMANTV

teşekkür ederim hayatım paylaşım için. ama sütten salatalıktan falan nasıl uzak durucam bebeğin gelişimi için yemek gerekiyor dedikleri için sütü yoğurdu çok tüketiyorum. ulturasonda bizim ki gözükse hiç önemsemiycem gaz sorununu sırf onu göremediğim için huzursuzum. Neyse artık yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler duyarımda birazda olsa rahatlarım

selam arkadaslar ben de 6 hafta 6 gunluk hamıleyım su an ıcın 7 mart gozukuor dogum tarıhı..aranızda kan ve hormon testlerını yaptıran var mı?

selam arkadaslar ben de 6 hafta 6 gunluk hamıleyım su an ıcın 7 mart gozukuor dogum tarıhı..aranızda kan ve hormon testlerını yaptıran var mı?

as hg arkadasim senlen ayniyiz bende 6+6 :49: gecen hafta kesemizi gördük yarinda kalp atisi icin gitcem ins büyümüstür bebegim :49::nazar: henüz test yapilmadi yarin yapilir herhalde sen yaptirdinmi bide bulantin felan varmi ben cok fenayim ama olsun bebegim icin deger :49:

teşekkür ederim hayatım paylaşım için. ama sütten salatalıktan falan nasıl uzak durucam bebeğin gelişimi için yemek gerekiyor dedikleri için sütü yoğurdu çok tüketiyorum. ulturasonda bizim ki gözükse hiç önemsemiycem gaz sorununu sırf onu göremediğim için huzursuzum. Neyse artık yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler duyarımda birazda olsa rahatlarım

Canım ben metebolizmam dan dolayı hiç süt içemiyorum hem midemi bulandırıyor hemde bende parazit yapıyor normalde süt parazit yapmaz ama ben çocukluğumdan beri içemiyorum salatalıkta aşırıya kaçmadan tükete bilirsin heni atalarımız demişya "herşeyin fazlası zarar" aynen öyle. süt bide kansızlık yapıyor benim bide öylebir derdim var anemi oluyorum gelçi dün kan değerlerimde çıktı ama çokta tedirgin edici bir seviyede değil dedi doktorum.
süt yerine yoğurt daha faydalıymış yoğurt tüketiyorum bu nedenle. allah şifa versin sana canım inşanlah yarınbebişinide görürsün..

ben dün yaptırdım hamdolsun temiz bi kandeğerim biraz az oda sorun değil şimdiden demir verip bünyeni yormim dedi doktorum. bide bende fazladan hiv testide vardı bi türlü anlam veremedim bu testi neden yaptı diye :53: tam idrar tahlili vs vs vs 3 tüp kan aldılar benden :97:

doktorum benden hiç bişey istemedi bi ay sonra gel dedi sadece ya sonra istiycek yada sağlık ocağında kanımı alıp ölçmüşlerdi kanımda:34: ne var ne yok die onu götürmüştüm doktora herşey normal dedi belkide o yüzden istemedi

kızlar kusura bakmayın sizi üzdüysem inanın üstün körü anlattım
fazla detaya girmek istemedim üzülmeyin diye ama hormonlar işte neyse
allaha şükür iyiyiz kızlar hepimizde eşimde iyi eşimin ömür boyu sürecek ilacı ve kontrolleri var sadece bunada şükür ediyoruz zaten
nolur üzülmeyin gerçekten üzüleceğinizi düşünemedim bilseydim yazmazdım ne bilim şöyle üstten bi içimden geçti detaysız anlatıverdim düşünemedim üzüleceğinizi aman üzülmeyin bebişlerde üzülür yoksa

kızlar yarın eşim denize gidelim dedi günü birlik acaba bi sakınca olurmuki sabah gidip akşam gelcez
dikkat etmem gereken bişey varmı acaba

ben bugün doktora gittim ve keseyi, kalp atış sesleri duyduk :)
güneş ve deniz konusunda doktorum şunu söyledi, 40-45 faktörlü güneş koruyucuları ile, gölgede oturacaksın, denize girmede hiçbir sakınca yok ama yüzerken sakin ve yavaş hareketli olmak ve 20 dk dan fazla kalmamak gerekiyor dedi.

bugün kontrolde bebişimin pıt pıtlarını duydum ....:nazar::nazar::nazar:
ağlamamak için sıktım kendimi öyle güzel bi ses yok nasılda hızlı atıyordu kalbi 6mm olmuş ultrasyonda 6+2 olmuşuz ....
RABBİM isteyen herkese nasip etsin inş.....

kızlar kesinlikle hormon testlerini yaptırın, benim normalde artmayan bir TSH seviyem vardı fakat suanda 2 katını bulmus hamilelikle, dr. ilaç verdi, TSH ı 1,5 lara indirmek için, aklınızda olsun, önemli...

aayy kalp atışlarını duyan annelerin gözü aydın olsun.
darısı başımıza
inşallaaaaaahhh

ben dün yaptırdım hamdolsun temiz bi kandeğerim biraz az oda sorun değil şimdiden demir verip bünyeni yormim dedi doktorum. bide bende fazladan hiv testide vardı bi türlü anlam veremedim bu testi neden yaptı diye :53: tam idrar tahlili vs vs vs 3 tüp kan aldılar benden :97:

ben gecen hafta duydum kalp atıslarını bu hafta butun testlerı ıstedı benden de 3 tup aldılar tam ama bende anlayamadım hepatıt b kızamıkcık ıcın de test ıstedı bende degerler pozıtıf cıktı ınternetten baktım pozıtıf cıkması bagısıklıgın oldugunun gostergesıymıs ama daha doktora gostermedım persembe gunu gıdıcem

matece seni görüyorum ama özel mesaj yazamıyorum senle satlarımız aynı
ne yaptın keseyi gördün mü kalp atışını duydun mu
son durumun nedir

Selam 2011 in ennn güzel anne adayları :49::49::49:
Nasıl gidiyor bakalım? Nasıl yavrularınızla aranız :52::52:

Selam 2011 in ennn güzel anne adayları :49::49::49:
Nasıl gidiyor bakalım? Nasıl yavrularınızla aranız :52::52:

ve aleyküm selam güzel hamiş..
hal ve hatır soranların çok olsun inşanlah.
ay bei bebişim dün akşam çok uğraştırdı kerata yet kalk wc ile yatak arası mekik dokudum bide gece kalkıncamidem bulanıyor öğürecek derecede olmasada içim bi oş oluyor bide reglii döngümdeyim şu sıralar bacaklarımla kasıklarımın ağrısı ufaktan ufaktan yokluyo beni özelliklede gece. buların haricinde süperim umarım sende iyisindir. :70:

Bende iyiyimm..
Bugün tam 6 haftalık olduk.
Ama benim koku hassasiyeti dışında miğde bulantım falan yok :(
Ay ben paniğim yaa. Niye miğdem bulanmıyo diye takıyorum kafama.:53: :44:
Sizler ne durumdasınız???

mrb arkadaşlar
bende 4+3 üm henüz ama bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bişey yok çok şükür.
bu olmayacağı anlamına mı geliyor yoksa ilerki haftalarda mı oluyor

Back