Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

herkese selam...
tatilden döndük sonunda. son 3 gündür bulantılarım başladı inşallah artmaz kasık ağrılarım aynen devam ediyor çoğunlukla yatıyorum hemen yoruluyorum çünkü ve de biraz hareket etsem hemen ağrım başlıyor. daha da kötüsü önümüzdeki hafta taşınıyoruz bakalım nasıl başedicem bunlarla. yine de mutluyum bebişim benimle çünküüüü

Kizlar, az yiyorum ama yine kilo aliyorum .1,5 kilo almisim yaaaaHeralde yakinda bir dev olacamNeyse bebslerimiz iyi olsun da gerisi bos

nasılsınız ???
uzun bi süredir yazamıyordum misafirim wardı...
bugün dr kontrolümüz war RABBİM nasip ederse pıt pıtları duyacağız....

amin canım teşekkür ederim moral verdin bana

ilk çocuğum değil bu 2. çocuğum olucak allah nasip ederse tecrübeli sayılırım sonuçta ilk defa hamile kalmıyorum fakat
oğlum 11 yaşında 11 yılda neler değişti 11 sene önce cahildim doktora bile 3buçuk aylıkken gitmiştim ilk oda sancılandığım için gitmiştim etrafımda büyüğümde yoktu akıl vericek
gerçi oğlum için 4 yıl uğraşmıştım olsun diye ama böyle bilgili olmadığım için herşeyi kendi haline bırakmıştım o zamanlar
bu 11 yılın içinde oğlumdan sonra düşüklerim oldu oğlum büyüdükçe kardeş istemeye başladı
ama olmuyodu napim çok kez tedaviye başladık fakat hep istem dışı sorunlar çıktı ve hep tedavimiz yarım kaldı
sonra eşim rahatsızlandı daha doğrusu büyük bi kaza geçirdi
o kadar çok ameliyat oldu o kadar çok doktorlar kendini herşeye hazırla ameliyattan yoğunbakımdan çıkamayabilir dedilerki
çocuğu falan unutmuştum oğlum bile ortalıkta kalmıştı çok zor günlerdi benim için ve ailem için
allaha şükür eşim düzelmişti tekrar doktora gittik kendimizi yeni düzeltmiştik iyiydik artık o kötü günleri unutucaktık oğlumla çok ilgilenmeye başladım yanlız bıraktığım günlerin acısını çıkardık ve tedaviye yeniden başladım
ilk ay eşim gene rahatsızlandı tekrar ağır bir ameliyat olması gerekti ağrıdan duramıyodu eşim sabahlara kadar diz üstü çöküp inliyodu
yeniden hastane işlerimiz başlamıştı ve çok zor bir ameliyat daha oldu eşim ve bu ameliyat eşime çok ağır geldi
tekrar yoğunbakım günlerimiz başlamıştı neyse aylar sonra bu durumuda atlattık allaha şükür
bi gün tekrar aynı doktoruma gittik doktor bey tekrar başlayalım çocuk tedavisine dedik doktorda bana yumurtlama ilacı folik asit ve kan tahlili verdi
tekrar başlıcaktık adet olunca o ay adet olmayı heyecanla bekliyodum bu sefer herşey yolunda gidicek tedaviye başlıcam inşallahda olumlu sonuç alıcam diye heyecanlıydım
adet günümde kardeşimin nişan işleri vardı onlarla ilgilendim bohçası falan ağrımda var ha oldum ha olucam
2 gün geçti olmadı o gece benim heryerim şişti çok kötü alerjim atak yapmıştı acile gittim iğne oldum ve doktor bana ilaç yazdı
ertesi gün daha iyiydim ilaçları kullanmak içimden gelmedi günüm geçtiği için bi test yapim yoktur ama bi emin olim dedim ve sonuç pozitifti inanamadım
hemen doktorumu aradım değerimi söyledim evet hamilesiniz çok büyük bi sürpriz bu dedi şoktaydım ertesi gün hemen doktoruma gittim ve böylelikle serüvenimiz başlamış oldu
bu kadar sıkıntının sonunda böyle bi haber o kadar iyi geldiki bize anlatamam
bu yüzden inanamıyoruz yıllardır olmuyodu oğlum bile tedaviyle olmuştu ve bu bir mucize

Allah sağlıcakla almayı nasip etsin mucizen, kucağına inşallah çok duygulandım allah sabır vermiş geçmiş çok şükür herşey bundan sorası çoooookkk güzel olsun inşalllahh

okuyunca ellerim titredi ne yazacağımı bilemedim ben şimdi. bukadar acıyı sıkıntıyı bu hayata sığrıemak kolay değil her baba yiğidin harcı değil.. senin için canı gönülden dua edeceğim rabim bu çektiklerinin mükafatı olarak bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşanlah..
herşey biz insan oğlu için neler görüp neler geçiriyoruz bende çok sıkıntılı dönemler geçirdim eşimle kavuşanadek askerliği falan 5 yıl yolunu gözledim 9 ay önce evlendik şimdi bebişimiz olacak inanamıyoru hala bu duruma. ama senin çektiğin acı ve sıkıntılar karşısında tüylerim diken diken oldu. rabim seni birdaha böyle ağır yüklerler sınav etmesin ablacım bebişin size uğur bereket getirsin inşanlah..

ama yapılır mi bizim gibi hormonların alt üst ettiği duygusal gebeşlere...
inşallah oğlun kardeşini mart ayında sevmeye başlar...

slm herkese....arkadaşlar yeni doktordan geldim.bugün keseyi gördük.5+1 olmuşum.üstelik normal ultrasonla baktı doktor.kaç ml sormadım ya heyecandan.4 tüp kan verdim ve idrar.on gün sonra tekrar gidicem.sonuçların bi tanesi geç çıkıyormuş.hadi hayırlısı bakalım.bi problem yok şimdilik:)

birde idrar yollarımda enfeksiyon ve mantar çıktı.doktor ilaç verdi.gebelikte kullanmanda bi sakınca yok dedi ama:S ne yapsam bilemedim.varmı aranızda ilaç kullanan?

ilk bebeğimde deli gibi idrar yollarım iltahaplanıyordu. birsürü hastalık oldu. ilaçları çok kullandım. eğer kullanmazsan bebeğede tesir edebilir. ilaçların bir yan etkisi olmuyor. sen doktorunu dinle.

kızlar kusura bakmayın sizi üzdüysem inanın üstün körü anlattım
fazla detaya girmek istemedim üzülmeyin diye ama hormonlar işte neyse
allaha şükür iyiyiz kızlar hepimizde eşimde iyi eşimin ömür boyu sürecek ilacı ve kontrolleri var sadece bunada şükür ediyoruz zaten
nolur üzülmeyin gerçekten üzüleceğinizi düşünemedim bilseydim yazmazdım ne bilim şöyle üstten bi içimden geçti detaysız anlatıverdim düşünemedim üzüleceğinizi aman üzülmeyin bebişlerde üzülür yoksa

kızlar yarın eşim denize gidelim dedi günü birlik acaba bi sakınca olurmuki sabah gidip akşam gelcez
dikkat etmem gereken bişey varmı acaba

ayrıca güzel dualarınız içinde çokk teşekkür ederim

inşallah bhamile olan herkez sağlıklı birer bebek dünyaya getirir vee çookk mutlu olur

hamile kalmak isteyenlerde inşallah bir an önce mutlu haberi alırlar

Kizlar, az yiyorum ama yine kilo aliyorum .1,5 kilo almisim yaaaaHeralde yakinda bir dev olacamNeyse bebslerimiz iyi olsun da gerisi bos

ya bende 1.5 kilo almışım 51 kiloydum ne ara 53 oldum anlamadım hemde ekstra hiçbişey yemeden sadece turşu çok yedim yoksa normaldede az yerim yine öyle yedim ama hayırlısı bakalım

merhaba hanımlarr
3 yıldır hamile topiklerine yazmak için bekledim ve çok şükür infertelite topiğinden 2012 mart hamileleri topiğine transfer oldum
önceki hafta bebeğimin kesesini görmüştük dünde kalp atışlarını gördük çok şükür
eğer beni de aranıza alırsanız bu güzel hamilelik dönemini burda sizlerlepaylaşımlarla geçirmek isterim

herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım şöyle bi kaç mesaja baktım heyecanım daha da arttı ne güzel aynı şeyleri yaşayan kişilerle birlikte olmak... allah hepimize hayırlısıyla bebeşimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Slm kizlarr nasilsiniz nasil gidiyo hamislik bugün 6+6 olduk sükür yarin doktora kalp atisini görmeye gitcem ins görürümm bu arada bi haftadir mide bulantisi var bide herseyden tiksindimm yemek koku hersey mesela dün ne yediysem bugün aklima gelince midem kalkiyo tiksiniyom ama halimden hic sikayetci deilim bebegim iyi olsun ben raziyimm

amin cümle ecmain..
yaşadıklarını paylaşman evet okuyunca üzüldüm ama bu kusura bakılacak bir durum değil başından geçenleri bizi üzme için değil sıkıntını paylaşmak için yazdığının bilincideyiz. bizleri samimi bulup paylaştıın için asıl sen sağol.
içini döküp bir nebze rahatldıysan ne mutlu bize. ben herzaman seni dinlemeye hazırım canım arkadaşım. moralini ep yüksek tut gelçi ben yazım şeklinden çok hayat dolu biri olduğunu çıkartabiliyorum yaşam enerjin hiç tükenmesin inşanlah eşinede rabim şifa versin sana ve bebişlerine bağışlasın mevlam..

aramıza hoş geldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin

yaşadığım yer: İstanbul

ilk bebeğim

SAT:3 haziran

Beklenen doğum tarihi :9 mart 2012 inşallah

Bebek ismi: hiç bi fikrim yok

Kilo: hep 53düm birden 60 fırladım şimdi 57,5 um

Kesin doğum Tar: Belirsiz

Doğum
Şekli : 5-6 ay bu konuyu düşünmek istemiyorum zamanı gelince dr beni yönlendirecektir...
Son haberler: Kesemizi gördük kalp atışlarınıda gördük bu cuma kalbini dinlemeye gidicez yawrumun

anacımmmmm ben buz dolabını açınca midem kalkıyooo hiç bişey görmesem o kadar iyi en sevdiğim şeylerden bile nefret ediyom biri bana sorsa neyi sevip sevmediğimi ben bilmem bebeğim bilir dicem fasulyecik aşağıda ne haltlar karıştırıyosa anasını evirip çevirip parmağında oynatıyo maşallah

kızlarrrr bana cevap verin nolur . yokmu benim gibi gaz sorunu olupta şununla rahatlıyorum diyen ben vajinal ulturasondan korkuyorum yarın gösterir inşallah kendini de ona gerek kalmaz ya. Ne düşünüyosunuz vajinal ulturason hakkında yaptırma diyeniniz varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…