• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

slm kizlar :71: bende gecen hafta kesemizi gördük 6haftaliktim.carsambayada kalp atisi icin gitcem cok heyecanliyim ins bebegim büyümüstür bundan önce 2düsügüm oldugu icin tedirginim ama korkmuyom Rabbim bana habersiz bebegimi gönderdiyse vardir bi bildigi :49: ha bide 3gündür cok bulantim var herseyden tiksindim dün yedigimi mesela bugün aklima getirince kötü oluyom ne yicem bilmiom ac geziyom hep :( bebegim iyi olsun ben raziyim gercekten halimden memnunum 2kere hamilelik gecirdim ilk defa bunlari yasiyorum ins iyi belirtilerdir :nazar::nazar:

benimde düşük yaptığımda hiç hamilelik belirtileri yoktu ne bulantı ne başka bişe ama bu sefer benimde çok bulantılarım var hatta ilaç kullanıyorum bu yüzden emin ol bu ii bişey yani nette bile bebeğinizin sağlıklı oldugunu gösteriyor yazıyo umarım öledir :15:

benimde düşük yaptığımda hiç hamilelik belirtileri yoktu ne bulantı ne başka bişe ama bu sefer benimde çok bulantılarım var hatta ilaç kullanıyorum bu yüzden emin ol bu ii bişey yani nette bile bebeğinizin sağlıklı oldugunu gösteriyor yazıyo umarım öledir :15:

evet bende öyle biliorum o yüzden asla üzülmüyom aksine seviniyom ki midem bulaniyo bebegim iyi ben burdayim demek istiyo :49::nazar: bende carsamba gitcem belki ikna olursam bende kullanirim kac haftalik oldun sen ben 6+5 olduk :nazar: su 3ayi bi atlatsak valla bi rahatlicamki önceki düsüklerim hep 10. haftada oldu :14: ins bu bebegim beni birakmaz senide birakmaz annesi :nazar::nazar:

selam kızlar bende doktordan geliyorum şimdi dun kan vermiştim bu gün sonuçları doktoruma götürdüm. allahıma şükürler olsunki bi sorun yok. çok eskiden beri her kan tahlilinde kansız çıkardı o demirbaş hala mevcut ama tehlike oluşturacak boyutta değil dedi doktorum şimdilik ilaç yazmadı bulantı ve halsizlik yan etkisi olabiliyor hazır rahatsın 12 yada 13 haftadan itibaren başlayalım şimdiden seni yormayaymı dedi doktorum ay çok mutlu oldum bişi çıkarmı çıkmazmı diye tırs tırs gitmişti valla :52::52::52:

slm arkadaşlar bende hamile olduğumu geçen hafta kanda baktırarak öğrendim.doktorum daha kese çok küçüktür diye bakmadı.yarın bakacak işte.son adet tarihim 13 hazirandı.peki vajinal ultrasonlamı normal mi bakar acaba doktor.kaç haftalıktır sizce fikri olan varmı??

arkadaşlar ben de 5+4 günlük hamileyim, bu ikinci hamileliğim ilki düşmüştü inşallah bunu kucağıma almak nasip olur...:nazar::nazar::nazar:

slm arkadaşlar bende hamile olduğumu geçen hafta kanda baktırarak öğrendim.doktorum daha kese çok küçüktür diye bakmadı.yarın bakacak işte.son adet tarihim 13 hazirandı.peki vajinal ultrasonlamı normal mi bakar acaba doktor.kaç haftalıktır sizce fikri olan varmı??

Canım 5 haftalık gebesin. Doktorun muhtemelen vajinal ultrasonla bakacak. İlk haftalar vajinal yolla bakıyorlar.
Henüz çok küçük olduğu için karından net görünmüyormuş.

mrb bende 6+6 haftalık gebeyim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

allah sağlıklıklıca meleklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin....

bende 6+1 günlük hamileyim....tahlillerimde temiz çok şükür...

sadece vitamin verdi.... cuma doktora gittiğimde ultrasonla baktı

sadece keseyi görebildi... içinde bebeği göremedi...

sonra alttan baktı ve bebeğimin kalbi atıyordu çok sağlıklı bir gebelik dedi...:nazar::49:

o an dünyalar beim oldu ....

sizler arkadaşlar kaç haftalıksınız....yaş kaçıncı gebelik....,

ben bu arada defne 2, bebeğim 19 aylık bi kızım var...:emir_bebek::nazar:

22 yaşındayım...

allah sağlıklıklıca meleklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin....

bende 6+1 günlük hamileyim....tahlillerimde temiz çok şükür...

sadece vitamin verdi.... cuma doktora gittiğimde ultrasonla baktı

sadece keseyi görebildi... içinde bebeği göremedi...

sonra alttan baktı ve bebeğimin kalbi atıyordu çok sağlıklı bir gebelik dedi...:nazar::49:

o an dünyalar beim oldu ....

sizler arkadaşlar kaç haftalıksınız....yaş kaçıncı gebelik....,

ben bu arada defne 2, bebeğim 19 aylık bi kızım var...:emir_bebek::nazar:

22 yaşındayım...

yaş 24 ilk gebeliğim 6+6 haftalık

Selam kızlarr... Bugün tam 5+6 oldu bebişim.
Biliyorsunuz bugün kontrolüm vardı ama gitmeyecektim.
Dün gece kanamam oldu o kadar çok korktumki. Sabaha kadar gözümü bile kırpmadım.
Sabah soluğu hemen doktorda aldım tabi. Çok şükürki kesede ve bebekte herhangi bi sorun yokmuş.
Vee bebeğimin kendisi ve kalp atışları göründü ultrasonda :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Doktor yat dinlen biraz dedi. 10 gün sonra yine kontrolüm var. Bu arada birsürüde kan aldı.
Rutin ilk kontrollermiş öle dedi.
Gece öyle korktumki bebeğime bişey oldu diye... :18::18:
Allahım sana şükürler olsunn:26::26:

Canım 5 haftalık gebesin. Doktorun muhtemelen vajinal ultrasonla bakacak. İlk haftalar vajinal yolla bakıyorlar.
Henüz çok küçük olduğu için karından net görünmüyormuş.

canım iyi de benim beta hcg o zaman 1700 çıkmıştı.o zaman alttan bakılıncada görünmesi gerekmiyormuydu.neden bu haftaya attı ki??bende dedim heralde normal ultrasonla bakacak.çünkü nette adet tarihi 10 gün geçince normal ultrasonlada bakılır yazıyor....

Dün gece kanamam oldu o kadar çok korktumki. Sabaha kadar gözümü bile kırpmadım.
Sabah soluğu hemen doktorda aldım tabi. Çok şükürki kesede ve bebekte herhangi bi sorun yokmuş.
Vee bebeğimin kendisi ve kalp atışları göründü ultrasonda :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Doktor yat dinlen biraz dedi. 10 gün sonra yine kontrolüm var. Bu arada birsürüde kan aldı.

geçmiş olsun canım...geçen cuma bende senin gibi bir sürü 7 tüp kanverdim birde idrar ....

sonuçlar çok şükür iyi...

bazı gebeliklerde kanama oluyormuş...düşük olucak diye düşünme...,

rahat ol bol bol dinlen ama süreklide yatma....

ani hareketler yapma ağır işler yapma fazla ayakta kalma....

birde hayırlısıyla bol bol dua et... meleğin dünyaya gelecekse buna hiç birşey engel olmaz...

sen dikkat et gerisini allah bilir....hayırlı olsun allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin...

çok geçmiş olsun bu arada.aman dikkat et kendine üşütme ayaklarını...sık sık banyo yapmakta zararlıymış ben öyle duydum.dikkat et....

canım iyi de benim beta hcg o zaman 1700 çıkmıştı.o zaman alttan bakılıncada görünmesi gerekmiyormuydu.neden bu haftaya attı ki??bende dedim heralde normal ultrasonla bakacak.çünkü nette adet tarihi 10 gün geçince normal ultrasonlada bakılır yazıyor....

Canım gebeliğin haftasıyla ilgili bişey bu. Gebelik haftasına göre yapıyorlar takipleri.
Bu gittiğinde bebeğinin kesesini görürsün inşallah. Bir sonraki kontrolünde de kalp atışlarını duyarsın miniğinin :emir_bebek:

senin adına sevindim bak bebeğin iyiymiş

sen doktorun dediği gibi yat dinlen ve sakın strese girme

kızlar benide listeye ekleyin
tahminime göre 5 haftalık hamileyim tam bilemiyorum çünkü geç döllenme
30 yaşındayım
11 yaşında bir oğlum var 2. çocuğum
kilom çok fena 90 kiloyum allahtan boyum uzunda çok kötü durmuyorum
ayrıca haşimato hastasıyım
istanbul avrupa yakasında oturuyorum
tahmini doğum tarihim 7 mart
doğumum aksilik çıkmazsa normal olucak
oğlumdada normal olmuştu
bilgiler dahada netleşince düzeltmeler yaparız artık

evet bende öyle biliorum o yüzden asla üzülmüyom aksine seviniyom ki midem bulaniyo bebegim iyi ben burdayim demek istiyo :49::nazar: bende carsamba gitcem belki ikna olursam bende kullanirim kac haftalik oldun sen ben 6+5 olduk :nazar: su 3ayi bi atlatsak valla bi rahatlicamki önceki düsüklerim hep 10. haftada oldu :14: ins bu bebegim beni birakmaz senide birakmaz annesi :nazar::nazar:

amin canım bizde 6+6 olduk.senin için dua edicem allah isteyen herkese nasip etsin.inşallah burada son ayımızdayız artık doğsa die gün sayacağız allah nasip ederse..:49:

merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 6 düşükten sonra tekrar denemeye karar verdim inşallah bu kez sağlıklı bir bebeğim olur ve isteyen herkesin tabi:emir_bebek::emir_bebek:

Back