Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 6 düşükten sonra tekrar denemeye karar verdim inşallah bu kez sağlıklı bir bebeğim olur ve isteyen herkesin tabi

hoşgeldin canım aramıza...bende 5 haftalık hamileyim.umarım bu kez rabbim gönlüne göre verir...umudunu yitirme.düşüklerin nedeni neydi ki??

hoşgeldin canım aramıza...bende 5 haftalık hamileyim.umarım bu kez rabbim gönlüne göre verir...umudunu yitirme.düşüklerin nedeni neydi ki??

hoşbuldum düşüklerimin nedeni kan pıhtılaşması ayrıca bana ilk cevap yazansın çok teşekkür ederim rabbim hamileliğini tamamına erdirsin.

kızlar 7.3 milim kese iyimi acaba ben kaç haftalık olduğumu tam bilemiyorum tahminen 5 haftalık
çünkü geç döllenme oldu bende doktorumda izinde bu gün devlet hastanesine gittim ordaki doktorda hiç bişey demedi
ultrasonla karnımdan baktı hemen keseyi gördü bıraktı kan tahlili bile istemedi
gerçi ben kan testlerimi hamile olduğumun ertesi günü yaptırdım
kızlar sizin keseler kaçıncı haftada kaç mm ydi
bide bebek görrüp görmediğinide söylemedi ultrasonla kese hemen görünüyosa az dikkat etse bebeğide göremezmiydi acaba

hayırlı olsun canım hoşgeldin.evet mükemmel bi duygu hele bi kucağına al o daha bi inanılmaz:)

inşallah

benide aranıza aldığınız için teşekür ederim

selam kızlar .
nasip kısmetse bende mart annesiyim..
beklenilen doğum tarihim 19mart..
listeye eklerseniz sevinirim.
şu an 5 haftalık hamileyim ve gelecek hafta Rabbimin izniyle mucizemin kalp atışlarını duymak ve kesesini görmek için
doktora gidicem...

günaydın canım gözün aydın keseni görmüşsün ilerleyen haftalarda bebişiide göreceksin allahın izniyle. tahmini 5 haftalık diyorsun benim 5+5 te sadece 10 milim kese görebildi doktorum 1 hafta sonrada hem kalbini duydum hemde çok net olmasada bebişi içinde görebildim. kişinin anatomik yapısından kaynaklanan şeylerde olabiliyor endişe etme kimi 1700 b hcg keseyi neden göremedik diye panikliyor ben hastaneye ilk gittiğimde ve kan testi yaptırdığımda 2978 di b hcg ama bişi görememiştik vajinal utrasonuda ben istemedim 3 gün sonra idrara sıkıç gel dedi gittiğimde zar zor 5 mm kese göründü 1 hafta sonra gittiğimde ise kese 10 milim olmuştu... yani demek istediğim adım adım oluyor hepsi birden bebişi içinde görmek istemeniz çok normal ama bide şöyle düşünün o daha tuz tanesinden bile çüçük bir varlıkken günü güne haftayı haftaya ekleyip hızla büyümeye çalışıyor biz enne adayları onları göremedik diye serzenişte bulunup bebişlerimizi strese sokuyoruz rahatlayın stres yok bebişin ilerleyen haftalarda zati sana kendini gösterecek tadını çıkar bu evrenin mutlu ol mutluluk hormonları salgılaki bebişin hızla büyüsün öptüm rabim yar ve yardımcın olsun senin ve hepimizin inşanlah..

kızlar bebeğimi gördüm. maaşallah kalbi çok iyi atıyor. 6 hftalık ama çok güçlü olduğunu hissediyorum. rabbim hayırlısını versin.

Mileeeeeettt minik bebişimizi ve kalp atışını gördük dün
pıt pıt atıyordu çok hızlıydı
kendiside 6 mm olmuş
doktor bana 6+3 sün dedi
matece nerde acaba satlarımız aynı onunla doktor ona kaç günlük dedi acep
inşallah hepimiz minik bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız

merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 6 düşükten sonra tekrar denemeye karar verdim inşallah bu kez sağlıklı bir bebeğim olur ve isteyen herkesin tabi

yiyecek ekmeği varsa nefes alır. merak etme. herşey takdiri ilahi. sen duanı eksik etmesin. bebekler büyük bir mücize. inşallah kucağına alıp kokusunu duyarsın. müthiş bir duygu. gözleri sana baktıkça ağlamak gelir içinden. bir mücizeye sahip olduğunu anlarsın. allah kolaylık versin canım benim.

günaydıııııın
kızlar bende bugn gitcem görmeye bebikimi.inşallaah iidir sağlıklıdır.bakıyorum çoğumuz duymaya başladı kalp pıt pıtlarını demi yaaamaaşallahhh

Günaydın herkese...

Bugün bebişi görmeye gitcez umarım orada sapasağlam duruyor ve kalbi atıyordur, 10 gündür günde 1 tane kaşarlı tost ile yaşıyordum, ve sürekli açtım, dün ilk kez birşeyler yedim, koku hassasiyetime ne oldu anlamadım ama evde balık kızarttım vs vs ve afiyetle yedim. Oysaki karpuz bile kesemiyordum :)
Bu sabahda fena değilim sanırsam,öğleden sonra 4 te randevum bakalım bakalım neler görcez...

günaydın canım inşallah hayırlı haberlerle dön. seninde son adet tarihin benimle aynı ,bende cuma günü gidicem kalp atışı için.

dönünce buraya hemen iyi haberlerini yaz

günaydıııııın
kızlar bende bugn gitcem görmeye bebikimi.inşallaah iidir sağlıklıdır.bakıyorum çoğumuz duymaya başladı kalp pıt pıtlarını demi yaaamaaşallahhh

günaydın canım inşallah sende iyi haberlerle dön ,ayy böyle sizlerin kalp atışı için gideceğini duydukça ben daha çok heyecanlanıyorum.
bekliyorz sabırsızlıkla iyi haberlerini ve pıt pıtları

bende dün gece acildeydim.karın ağrısından. tabi düşük tehliken var dedikleri için ağrı korkuttu beni hemen acile gittik.doktor alttan ultrasonla baktı hemen gördü keseyi.kalp atışıda başlamış herhangi bir problem göremiyorum dedi.inşallah öyledir.inşallah hepimiz bebeğimizi sağ salim alırız kucağımıza.

Son düzenleme:

Allahım korusun onları inşallah dediğin gibi bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah amin..
düşükten emin olmak için Ya Mübdiü tesbih edilmeliymiş, bir çok esmül hüsna kitabında yazar.Çokça oku kardeş.

birde idrar yollarımda enfeksiyon ve mantar çıktı.doktor ilaç verdi.gebelikte kullanmanda bi sakınca yok dedi ama:S ne yapsam bilemedim.varmı aranızda ilaç kullanan?

günaydıııııın

inşallah hayırlısıyla görürsün kalp atışlarını iyice bak bi hızlı atıyor yanıp yanıp sönüyor siyah ve beyaz yerler sanki orda bi ışık var gibi görünüyor inşallah gideceğin ultrason cihazı seslidir duyarsında ben duyamadım koskoca beylikdüzü medicanadaki ultrason cihazının sesi yokmuş duyamadım sen duyarsında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…