merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 6 düşükten sonra tekrar denemeye karar verdim inşallah bu kez sağlıklı bir bebeğim olur ve isteyen herkesin tabi
hoşgeldin canım aramıza...bende 5 haftalık hamileyim.umarım bu kez rabbim gönlüne göre verir...umudunu yitirme.düşüklerin nedeni neydi ki??
hoşgeldin canım aramıza...bende 5 haftalık hamileyim.umarım bu kez rabbim gönlüne göre verir...umudunu yitirme.düşüklerin nedeni neydi ki??
hoşbuldum düşüklerimin nedeni kan pıhtılaşması
hayırlı olsun canım hoşgeldin.evet mükemmel bi duygu hele bi kucağına al o daha bi inanılmaz:)
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz, sizleri de ilk sayfadaki listemize ekledim..
Bebişleriniz hayırlı olsunn..
Sitel korkma canım ama temkinli ol doktora sor belki geç döllenme ya da yavaş büyüme olabilir
kızlar 7.3 milim kese iyimi acaba ben kaç haftalık olduğumu tam bilemiyorum tahminen 5 haftalık
çünkü geç döllenme oldu bende doktorumda izinde bu gün devlet hastanesine gittim ordaki doktorda hiç bişey demedi
ultrasonla karnımdan baktı hemen keseyi gördü bıraktı kan tahlili bile istemedi
gerçi ben kan testlerimi hamile olduğumun ertesi günü yaptırdım
kızlar sizin keseler kaçıncı haftada kaç mm ydi
bide bebek görrüp görmediğinide söylemedi ultrasonla kese hemen görünüyosa az dikkat etse bebeğide göremezmiydi acaba
merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 6 düşükten sonra tekrar denemeye karar verdim inşallah bu kez sağlıklı bir bebeğim olur ve isteyen herkesin tabi
Günaydın herkese...
Bugün bebişi görmeye gitcez umarım orada sapasağlam duruyor ve kalbi atıyordur, 10 gündür günde 1 tane kaşarlı tost ile yaşıyordum, ve sürekli açtım, dün ilk kez birşeyler yedim, koku hassasiyetime ne oldu anlamadım ama evde balık kızarttım vs vs ve afiyetle yedim. Oysaki karpuz bile kesemiyordum :)
Bu sabahda fena değilim sanırsam,öğleden sonra 4 te randevum bakalım bakalım neler görcez...
günaydıııııın
kızlar bende bugn gitcem görmeye bebikimi.inşallaah iidir sağlıklıdır.bakıyorum çoğumuz duymaya başladı kalp pıt pıtlarını demi yaaa maaşallahhh
bende dün gece acildeydim.karın ağrısından. tabi düşük tehliken var dedikleri için ağrı korkuttu beni hemen acile gittik.doktor alttan ultrasonla baktı hemen gördü keseyi.kalp atışıda başlamış herhangi bir problem göremiyorum dedi.inşallah öyledir.inşallah hepimiz bebeğimizi sağ salim alırız kucağımıza.
günaydıııııın
kızlar bende bugn gitcem görmeye bebikimi.inşallaah iidir sağlıklıdır.bakıyorum çoğumuz duymaya başladı kalp pıt pıtlarını demi yaaa maaşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?