suanda 4+0 gözüküyor, umarm biranönce keseyide görürüm kalp atışınıda duyarım:) çok heyecanlıyım bu ay tüp bebeğe baslamayı düşünürken bir baktımkı çift çizgi:):)
sen şimdi kaç haftalıksın?
slm kızlar ben tatilden döndüm keseyi gördüm yarın kalp atışını görmeye gitcem inş.ama benim hamilelik çok zor geçio yediğimi çıkarıyorum yaa hiçbişey kalmıo midemde.bebeğim vitaminsiz kalcakyarın serum takıcaklar büyük ihtimalle ne kadar sürer nasıl geçer bilmiorum ama çook kötüyüm
Maşanlah baya kalabalıklaştık inşanlah hepimiz bir avazda meleklerimize kavuşuruz allahın izniyle.
hoşgeldinnnn bende nerde kaldı bu kız diyodum
ama tatil yaramamış sana kuzucum yaa o kadar kötü mü oldu miden
benim de bulantılı geçiyor ama hiç çıkarmadım daha
gerçi ne yiyorum ki çıkarayım
iştah 0
yarım kilo verdim...
Merhaba arkadaşlar sanırım bende aranıza katıldım.2gün önce evde test yaptım.İkinci çizgiyi gördüm.Yarın adet tarihim inşallah adet olmam insan testlerede güvenemiyor.Salı günü kan tahliline gitmeyi düşünüyorum.Hesaplayıcılara göre 3+5 günlük bebişim.Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Bide bende şu an hiçbir belirti yok sadece devamlı tuvalete gitme hissi var.Bu bulantılar falan ne zaman başlar?
Doktorlar hangi testleri istiyor diye sormuştum cevap verebilcek kimsemi yok?
Benim ki hiç bişi istemedi şuan 7 haftalık oldu tam bana 4 hafta sonraya randevu verdi...
Ama ne kan istedi ne de başka bişey.
günaydın anne adayları
ben ilaç kullandığım için sanıyorum benim baş dönmem çok oluyo döne döne dolaşıyorum 2 haftadır
bide çok uykum var dün biraz dolaştık ailece eve nasıl kendimi attım bilmiyorum
hemen yatağa attım kendimi uyumuşum eşim sağolsun yemek hazırlamış pazar alışverişini bile yapmış ben uyurken
bi kalktımki yemek hazır yemeğimi yedim geri yattım saatlerce uyumuşum
kendime hayret ediyorum az uyuyan ben uykuya doyamaz oldum
bide aralarda hafif kasığımda ağrı oluyo sonra geçiyo sizdede oluyomu acaba
günaydın canım ne güzel uyuyabiliyorsun bende tam tersi hiç uyuyamıyorum uykum olduğu halde.kasık ağrısı bende de oluyo arasıra normal merak etme çok şiddetli olmadığı müddetçe herkeste varmış49:
günaydın kızlar beraat kandiliniz mübarek olsun...benim bugün kontrolüm var saat 2.30da dua edin lütfen ilk kez göreceğim inşallah bebeğimi çok tuaf bir duygu yaaa heycandan uyuyamadım dün gece.birde sanırım miğde bulantılarım başlayacak dünden beri duyduğum kokulardan tiksinir oldum((
günaydın kızlar beraat kandiliniz mübarek olsun...benim bugün kontrolüm var saat 2.30da dua edin lütfen ilk kez göreceğim inşallah bebeğimi çok tuaf bir duygu yaaa heycandan uyuyamadım dün gece.birde sanırım miğde bulantılarım başlayacak dünden beri duyduğum kokulardan tiksinir oldum((
uyuyorum ama uyumakta hiç iyi değil hep hasta gibiyim hep yorgunum
kasık ağrılarım ilk zamanlar adet olucakmışım gibi oluyodu şimdi öle değil dinlenince hemen geçiyo
şimdi hesaplayıcıya baktım 6+2 yazıyo ama bana göre o kadar değildir sanırım bende geç döllenme oldu
en son 11 yıl önce bu yaşadıklarımı yaşamıştım unutmuşum hamileyken neler yaşadığımı
en son adet tarihin 1 haziran mı canım benimde bugün 6+2 oldu doktorun söylediğine göre.
evet canım 1 haziran normal hesaplarsan 6+2 oluyoda benim geç döllenme sanırım doktorum ilk gittiğimde bişey demedi bende sormadım
bu salı gidicem ben keseyi görmeye
adetimi 3 gün geçiyodu kan tahlilim 40 dı 5 gün geçerkende 72 ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?