Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ben şuan 7+4 üm doktorun dediğine göre 6+6 iken kalbini dinledim 5+5 ken de kesem çok net görünüyordu yada şöyle dim sana 18 haziranda adet tarihimdi 19 da tes sonucum pozitif çıkınca ertesi gün hastaneye gittim kan değerim 2987 çıktı kese görünmedi 2 günsonra idrara sıkışık gel dedi ve 5mm kese gördük utrasonda sonrası zati çorap söküğü gibi geldi 1 hafta sonra gidince kese 10 mm olmuştu içinde 2 nokta görünüyordu 1 hafta sonrada gittiğimde kalbini dinledim içinde bebişimi ve kalbini kımıl kımıl gördüm bir sonraki randevüm 1 ağustos bu arada bidaha gideceğim kan testi verdi onları yaptırıp teslim etmek için :) böyle heyecanlı bol bekleyişli bir dönem ama sakın stres yapma bir sonraki gidişinde ve sonraki her gidişinde bir mucize göreceksin utrasonda tadını çıkar bu dönemin öptüm..

slm kızlar ben tatilden döndüm keseyi gördüm yarın kalp atışını görmeye gitcem inş.ama benim hamilelik çok zor geçio yediğimi çıkarıyorum yaa hiçbişey kalmıo midemde.bebeğim vitaminsiz kalcak yarın serum takıcaklar büyük ihtimalle ne kadar sürer nasıl geçer bilmiorum ama çook kötüyüm

hoşgeldinnnn bende nerde kaldı bu kız diyodum
ama tatil yaramamış sana kuzucum yaa o kadar kötü mü oldu miden
benim de bulantılı geçiyor ama hiç çıkarmadım daha
gerçi ne yiyorum ki çıkarayım
iştah 0
yarım kilo verdim...

hoşbulduk canım yaa hakkaten kötü geçtitatil hiç gitmezdim böyle olcanı bilseydim. bişey yiyemiorum herşey kötü kokuyo bana isteyerek yediğim bir lokma şeyide çıkarıorum 2kilo vermişim yaaaa sen iyisin yine çıkarmamışsın hiç ne güzel...

herkese merhaba tatlı hamişler
ben izmirde oturuyorum acaba tahir özgüderin hastası olan varmı yada siz kimlere gdiyosunuz beni biraz bilgilendirrimisiniz ?

Doktorlar hangi testleri istiyor diye sormuştum cevap verebilcek kimsemi yok?

Benim ki hiç bişi istemedi şuan 7 haftalık oldu tam bana 4 hafta sonraya randevu verdi...
Ama ne kan istedi ne de başka bişey.

Merhaba arkadaşlar sanırım bende aranıza katıldım.2gün önce evde test yaptım.İkinci çizgiyi gördüm.Yarın adet tarihim inşallah adet olmam insan testlerede güvenemiyor.Salı günü kan tahliline gitmeyi düşünüyorum.Hesaplayıcılara göre 3+5 günlük bebişim.Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Bide bende şu an hiçbir belirti yok sadece devamlı tuvalete gitme hissi var.Bu bulantılar falan ne zaman başlar?

tebrik ederim cnm.hayırlı olsun.darısı başıma inş.bende bugün adet oldum.gecikmeli olarak geç gelince hamileyim sandım ama değilmişim..

Doktorlar hangi testleri istiyor diye sormuştum cevap verebilcek kimsemi yok?

Benim ki hiç bişi istemedi şuan 7 haftalık oldu tam bana 4 hafta sonraya randevu verdi...
Ama ne kan istedi ne de başka bişey.

sayfa 91 ve 92 de hangi testleri istediginden bahsetmistik o sayfalarda bulabilirsin.Ayrica son 3 ay icinde yaptirmissan bu testleri tekrardan istemiyorlar.Hatta benim dr bazi drlar cok sonra isteyebilir bu testleri dedi ben tek seferde ve erkenden istiyorum dedi.Yani senin dr da bir sorun yok ama yinede dr na bir sor istersen.

günaydın anne adayları

ben ilaç kullandığım için sanıyorum benim baş dönmem çok oluyo döne döne dolaşıyorum 2 haftadır

bide çok uykum var dün biraz dolaştık ailece eve nasıl kendimi attım bilmiyorum

hemen yatağa attım kendimi uyumuşum eşim sağolsun yemek hazırlamış pazar alışverişini bile yapmış ben uyurken
bi kalktımki yemek hazır yemeğimi yedim geri yattım saatlerce uyumuşum
kendime hayret ediyorum az uyuyan ben uykuya doyamaz oldum
bide aralarda hafif kasığımda ağrı oluyo sonra geçiyo sizdede oluyomu acaba

günaydın canım ne güzel uyuyabiliyorsun bende tam tersi hiç uyuyamıyorum uykum olduğu halde.kasık ağrısı bende de oluyo arasıra normal merak etme çok şiddetli olmadığı müddetçe herkeste varmış49:

günaydın kızlar beraat kandiliniz mübarek olsun...benim bugün kontrolüm var saat 2.30da dua edin lütfen ilk kez göreceğim inşallah bebeğimi çok tuaf bir duygu yaaa heycandan uyuyamadım dün gece.birde sanırım miğde bulantılarım başlayacak dünden beri duyduğum kokulardan tiksinir oldum((

uyuyorum ama uyumakta hiç iyi değil hep hasta gibiyim hep yorgunum

kasık ağrılarım ilk zamanlar adet olucakmışım gibi oluyodu şimdi öle değil dinlenince hemen geçiyo

şimdi hesaplayıcıya baktım 6+2 yazıyo ama bana göre o kadar değildir sanırım bende geç döllenme oldu

en son 11 yıl önce bu yaşadıklarımı yaşamıştım unutmuşum hamileyken neler yaşadığımı

inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle

aa evet bugün berat kandiliymiş bende hepinizin mübarek kandilini kutluyorum
bu gece bol bol dua edelim allahım bebek sahibi olmak isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın inşallah AMİN...

günaydın canım seninde beraat kandilin mübarek olsun.bende keseyi göreceğim gece sabaha kadar uyuyamamıştım ,sende keseyi mi göreceksin yoksa kalp atışları için mi gideceksin.hayırlı haberlerle gel gelince bizide haberdar et....

en son adet tarihin 1 haziran mı canım benimde bugün 6+2 oldu doktorun söylediğine göre.

en son adet tarihin 1 haziran mı canım benimde bugün 6+2 oldu doktorun söylediğine göre.

evet canım 1 haziran normal hesaplarsan 6+2 oluyoda benim geç döllenme sanırım doktorum ilk gittiğimde bişey demedi bende sormadım

bu salı gidicem ben keseyi görmeye

adetimi 3 gün geçiyodu kan tahlilim 40 dı 5 gün geçerkende 72 ydi

aa ne güzel aynı adet tarihlerimiz ama galiba dediğin gibi senin geç döllenme olmuş olabilir ,herkeste aynı mı bilmiyorum ama ben adetimden bir gün önce kan testi yaptırdığımda 169.5 çıkmıştı.adet tarihinden 1 gün sonra 421.5 çıkmıştı.1 hafta sonrada 5 mm keseyi görmüştüm.şimdi bende kalp atışları için gidecem haftaya cuma inşallah.

seninde geç döllenme heralde sende keseyi görceksin ozaman şimdi 5 haftalık falan sanırım senin, keseyi daha iyi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…