• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

arkadaslar benım ısmımı listeden silermisiniz dün bebegımı kaybettım .rabbım hepınızınkını kucgına almayı nasıp etsın insallah bu ıkıncı acım kımseye yasatmasın

çok geçmiş olsun :( Allah bi daha yaşatmasın. inşallah hayırlısıyla bidaha hamile kalır sağ salim doğum yaparsın.

Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve ilk yaptığım aranıza katılmak oldu. Mart başı gibi hesapladım doğum tarihini.

Şekerkız67, Allah sabır versin. Umarım ki ilerde yaşayacağın mutlu günler bu acıyı sana unutturacaktır.

Merhaba, hamile olduğumu yeni öğrendim ve ilk yaptığım aranıza katılmak oldu. Mart başı gibi hesapladım doğum tarihini.

Şekerkız67, Allah sabır versin. Umarım ki ilerde yaşayacağın mutlu günler bu acıyı sana unutturacaktır.

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA

Bebişin hayırlı olsun

listemize ekliyorum

tebrik ederim greymalkin.....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....:)

allah sabır versin canım...inş bi daha yaşamayız böyle acılar....bende kaybettim 9 gün önce bebeğimi.....

CANIM SANA DA GEÇMİŞ OLSUN,

Allah sabır versin, yine olur bebişin üzülme sakın güzel haberlerini bekliyor olacağız

:71::71::71:

canlarım hepınıze o gusel dusuncelerı ıcın cok teskkur edıyorum.bır ay sonra dusuk nedeı arastırılacak hayırlıs zamanda hayırlısını nasıp etsın rabbım en yakın zamnada.ben ara ara gırer bakarım sılzere ılerleyısınıze.haberdar ederım sızlerı neler olup bıttıgını.hepınız optum kendınıze ve bebışlerınıze sıkı sıkı sarılın

bende hamile olduğumu dün öğrendim.burdan hamilelik boyuca duygu ve düşüncelerimi sizinle paylaşmak istiyorum

arkadaslar benım ısmımı listeden silermisiniz dün bebegımı kaybettım .rabbım hepınızınkını kucgına almayı nasıp etsın insallah bu ıkıncı acım kımseye yasatmasın

geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın.hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

ayy artık dayanamıyorum geceleri işkence gibi.bel bacak ağrısından gene öldüm yaa.

nasılsınız kızlar ???
bebişinin kalp atışlarını duyan anneler sizlere bi sorum olcak bebişinizin kalp atışlarını hissediyormusunuz ???
ben henüz dr a gitmedim nasip olursa salı gitcem kalp atışlarını duymak için ama 2 gündür kasığımda hafif bi seğirme oluyor arada sizlerde bunu hissediyormusunuz ???

nasılsınız kızlar ???
bebişinin kalp atışlarını duyan anneler sizlere bi sorum olcak bebişinizin kalp atışlarını hissediyormusunuz ???
ben henüz dr a gitmedim nasip olursa salı gitcem kalp atışlarını duymak için ama 2 gündür kasığımda hafif bi seğirme oluyor arada sizlerde bunu hissediyormusunuz ???

Canım benim 11 haftalık bebisim ben bile hissetmiyorum henuz bisey :1:
Suan iceride hareket ediyor, o kadar kucuk ki onu bile hissedemiyorum daha..

nasılsınız kızlar ???

ben kalp atışlarını geçen cuma günü duydum bebişimin. bende de senin gibi bağzen sağımda bağzende solumda tokken bi pıt pıt hisediyorum annem de yok daha neler şimdiden oynamaz o damar dır diyor ama ben damar olduğunu düşünmüorum teyzemde erkek bebiş 40 günde oynar diyo :52::52: rabim hayırlısını versin de kız olmuş erkek olmuş amennah ve sedekna hayırlısı olsun yeterki.

canım haklısın ama normalden çok başka bi atış oluyor bende acaba diye geçirdim içimden ....
ben kalp atışlarını geçen cuma günü duydum bebişimin. bende de senin gibi bağzen sağımda bağzende solumda tokken bi pıt pıt hisediyorum annem de yok daha neler şimdiden oynamaz o damar dır diyor ama ben damar olduğunu düşünmüorum teyzemde erkek bebiş 40 günde oynar diyo :52::52: rabim hayırlısını versin de kız olmuş erkek olmuş amennah ve sedekna hayırlısı olsun yeterki.

gözün aydın bu arada canım darısı bizlere olsun inş.....
ben hep sağımda hissediyorum çok nadir oluyor özellikle uzanıp kımıldamadan yatınca hissediyorum .....
ewet erkek bebek çok erken hissettirirmiş kendini hayırlısı olsun sağ sağlim doğsunlarda kız erkek bi önemi yok yeterki hayırlı ewlat olsunlar...
bu arada sen kac haftalıktın cnm kalp atışlarını duyduğunda birde nasıl muayene ediyor dr o zman....

bu durum kişiden kişiye farklılık göstere biliyormuş öyleki bağzıları rahme tutunma anını bile hisedebiliyormuş. bağzı anne adayları bebeğinin hareketini 20 haftada bile anca duya biliyormuş anlayacağın bu pıt pıtlar bebişten de kaynaklanıyor olabilir bağırsak hareketlerinden de kesin emin olmamız zati imkansız zamanı gelince zati tekme sinide dirsek ve el hareketlerinide allahın izniyle net hissedebileceğiz inşanlah... :46::46:

canım haklısın ama normalden çok başka bi atış oluyor bende acaba diye geçirdim içimden ....

Biliyorum canım aynısını ben de hissediyorum ama kan dolasımı hızlandıgı icin damalarımızın atısını hissetmeye basladık ordaki.
Erkek bebek 3 aylıkken oynamaya baslarmıs yani hissedilirmis. Benim gorumcem 3 aylıkken hissetmis oglu oldu esimin teyzesinin gelini de 5 aylıkken hissetmis kızı oldu onun da =)
Allah saglıklısını versin insallah hepimize..

gözün aydın bu arada canım darısı bizlere olsun inş.....
ben hep sağımda hissediyorum çok nadir oluyor özellikle uzanıp kımıldamadan yatınca hissediyorum .....
ewet erkek bebek çok erken hissettirirmiş kendini hayırlısı olsun sağ sağlim doğsunlarda kız erkek bi önemi yok yeterki hayırlı ewlat olsunlar...
bu arada sen kac haftalıktın cnm kalp atışlarını duyduğunda birde nasıl muayene ediyor dr o zman....

çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına
6+6 haftalıktı kalbini duyduğumda oda doktorun utrason hesaplamasıyla benim hesabıma göre 5+6 oluyor şuan 7+4 oldum doktorumun hesabına göre.
farklı bi muayne şekli izlemedi karından baktı ve kalbini dinletti bana sorun yok şükür dedi kan tahlileri istedi benden bi dünya ama daha yaptıramadım bide idrar kültürü bakalım hastanemle bi konuşacağım bya pahalı dedi dün kızlar ssk da da yaptırmak bana tambi işkence iş yerine milet yıllık izinde ssk larda koşacak vaktim yok en yakın ssk hastaneside 1 saat lik mesafede eee burası istanbul olunca böyle... :61:

Biliyorum canım aynısını ben de hissediyorum ama kan dolasımı hızlandıgı icin damalarımızın atısını hissetmeye basladık ordaki.
Erkek bebek 3 aylıkken oynamaya baslarmıs yani hissedilirmis. Benim gorumcem 3 aylıkken hissetmis oglu oldu esimin teyzesinin gelini de 5 aylıkken hissetmis kızı oldu onun da =)
Allah saglıklısını versin insallah hepimize..

AMİNNNNNNNNNN,
RABBİM hayırlısını wersin canım bilmiyorum çok tuhaf bi his genelde erkek bebekler erken hareket edermiş kızlar biraz nazlı olurlarmış :1:

Back