• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın canım seninde beraat kandilin mübarek olsun.bende keseyi göreceğim gece sabaha kadar uyuyamamıştım ,sende keseyi mi göreceksin yoksa kalp atışları için mi gideceksin.hayırlı haberlerle gel gelince bizide haberdar et....

sanırım bir dahaki geldiğinde her ikisinide görür ve duyarız dedi doktorum bir terslik çıkmazsa inşallah canım..tabi haber veririm elbette

aa ne güzel aynı adet tarihlerimiz ama galiba dediğin gibi senin geç döllenme olmuş olabilir ,herkeste aynı mı bilmiyorum ama ben adetimden bir gün önce kan testi yaptırdığımda 169.5 çıkmıştı.adet tarihinden 1 gün sonra 421.5 çıkmıştı.1 hafta sonrada 5 mm keseyi görmüştüm.şimdi bende kalp atışları için gidecem haftaya cuma inşallah.

seninde geç döllenme heralde sende keseyi görceksin ozaman şimdi 5 haftalık falan sanırım senin, keseyi daha iyi görürsün hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım.

inşallah canım hamileliğimi öğrendiğimin ertesi günü hemen doktoruma gittim

doktorum ultrasonnda baktı rahim duvarın gayet kalınlaşmış yumurtalarında her iki yanda durumu çok iyi dedi
testin doğru hamilesin dedi bana ve kan tahlili istedi kanımı verdim sonuçlar iyi çıktı
2 hafta sonra gel keseyi görelim dedi eğer şanslıysak kalp atışlarınıda duyarız dedi duyamazsak sonraki hafta kesin duyulur dedi

benim 2 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı bana ilaç verdi progestan ,fraxparin,gynoferon,ve elevit verdi

bunları hergün kullanıyorum iğnemide göbeğimden kendim yapıyorum her gün allahın izniyle şimdilik bi sorunum yok inşallahda sorunsuz dünyaya getiririm bebeğimi

kızlar günaydın hayırlı cumalar kandilinizde kutlu olsun ben bugün 7 haftayı doldurdum tabi nete göre ve ilk kez doktora gidiorum 2 de randevum var dua edin banada olur mu hayırlı haberlerle döneyim hepinize tüm dualarınızın kabul olduğu bi gün diliorum

kızlar günaydın hayırlı cumalar kandilinizde kutlu olsun ben bugün 7 haftayı doldurdum tabi nete göre ve ilk kez doktora gidiorum 2 de randevum var dua edin banada olur mu hayırlı haberlerle döneyim hepinize tüm dualarınızın kabul olduğu bi gün diliorum

sanada hayırlı cumalar canım kandilin mübarek olsun.duanı ettim canım bu mübarek günde iyi haberlerle döneceksin inşallah sabırlıksızlıkla bekliyoruz haberlerini

merhaba arkadaşlar bende anne adayıyım allahtan bı manı sorun cıkmazsa allahım herkese nasıp etsın esımın ağlaması gözümün önünden gitmiyor mart ayında yavrumu kucağıma alınca hersey bambaska olucak :emir_bebek:

hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller bu güzel mübarek günde güzel haberler alırsın bizede güzel haberlerle dönersin inşanlah.. bugun bebişinin kalbinide duyarsın ben geçen cuma dinlemiştim 6+5 tim o zaman.. sabırsızlıkla seni bekliyoruz öptüm canım seninde tüm dualarının kabul olması dileğimle allahasımarladık..

merhaba arkadaşlar bende anne adayıyım allahtan bı manı sorun cıkmazsa allahım herkese nasıp etsın esımın ağlaması gözümün önünden gitmiyor mart ayında yavrumu kucağıma alınca hersey bambaska olucak :emir_bebek:

aramıza hoşgeldin tebrik ederim..
rabim utandırmasın inşanlah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin..
bende beyime söyleyince afallamıştı :53: bir süre tepkisiz kaldı kendine gelincede şaka yapıyorsun falan demeye başladı :1::1:

hayırlı cumalar hayırlı kandiller annecikler :71:

bende bu gün ilk dr gitcem çok heyacanlıyım:69: nete göre 6 haftalıkmış gözükürmü acaba bebişim ?

hayırlı cumalar hayırlı kandiller annecikler :71:

bende bu gün ilk dr gitcem çok heyacanlıyım:69: nete göre 6 haftalıkmış gözükürmü acaba bebişim ?

hayırlı cumalar hayırlı kandiller sanada. inşanlah görürsün.
netteki tarihle doktorun utrason hesaplamaları bağzen denk gelmiyor ama keseyi göre bilirsin büyükbi olasılıkla..
bolşans diliyorum güzel haberlerini bizede yaz..

Günaydın kızlarrr,, bugün devlet hastanesine kan tahlili yaptırmaya gittim.İnanılmaz sayıda hamile kadın vardı,ne çokmuşuz yaww.Neyse dr çok ters bir adamdı ultrasonla bakalım dedi veeeeeeeeeeeeeee bebişimi ve kalp atışlarını gördümmmm..Kızlar çok güzel bir duygu:38::38:Kocamda bugün artık baba olacağına inanmaya başladı.Tahlillerime gelince hepsini yaptırmadı dr,zaten tersti adam bir sorun varmı herşey yolundamı diyorum nasıl böyle bir soru sorarsın diyor.
:71::71:neyse kızlar iyi kandiller sizlere ve bebişlerimize sağlık inşallah

midem çok bulanmaya başladı kızlar. artık kokuları daha net alıyorum, daha sık açıkıyorum, sabahları istifar, ya daha kaç günlük ki! umarım çabuk geçer. kızdayken sonuna kadar perişan etti ama bu sefer kolay olsun, ümit ediyorum.

hayırlı cumalar hayırlı kandiller sanada. inşanlah görürsün.
netteki tarihle doktorun utrason hesaplamaları bağzen denk gelmiyor ama keseyi göre bilirsin büyükbi olasılıkla..
bolşans diliyorum güzel haberlerini bizede yaz..

inşallah canım benim çatlayacam meraktan...bazen hiç belirti olmuyo yoksa hamiş deilmiyim diyom içimden :54:gözümle görünce inanacam inşallah :32: ben iş çıkışı gidicem dr nöbetçi cumaları başka türlü biraz zor isin almam çünkü erken eve geçersem akşama yazarım evde olmadı sabah yazarım....allahım sağlık ver bize ve bebişlerimize bu mubarek günün hatrına :69:

Günaydın kızlarrr,, bugün devlet hastanesine kan tahlili yaptırmaya gittim.İnanılmaz sayıda hamile kadın vardı,ne çokmuşuz yaww.Neyse dr çok ters bir adamdı ultrasonla bakalım dedi veeeeeeeeeeeeeee bebişimi ve kalp atışlarını gördümmmm..Kızlar çok güzel bir duygu:38::38:Kocamda bugün artık baba olacağına inanmaya başladı.Tahlillerime gelince hepsini yaptırmadı dr,zaten tersti adam bir sorun varmı herşey yolundamı diyorum nasıl böyle bir soru sorarsın diyor.
:71::71:neyse kızlar iyi kandiller sizlere ve bebişlerimize sağlık inşallah

ne kadarlık bebişin canım ? kan tahlili aç karınlamı tok karınlamı istiyorlar ? ben bu sabah özele gittim akşam dr gitcem sabahtan test yaptırayım diye yapmadılar önce dr muayene edecekmiş ona göre gereken testi yaptırcakmışım....devlet özel farklımıdır işleyiş ? her yerde aynımıdır ? ayyyyy ne kadan çömez bi anneyim ben hiç bişeycik bilmiyom :44:

biz de gördük bebişimizin kalp atışını, çooook hızlı atıyordu dımtık dımtık :46:
hep atsın inşallah bebeğimin kalbi, annesinin içinde büyüsün miniğim benim :49:

| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ 1|gösbebeğim|çanakkale|2|4 haziran|9 mart|?|kavga nedeni şimdilik:) |26|68|67|?| normal |keseyi gördü kalbi duyacak|07/07|
2|quiter|istanbul|1.|?|?|?|? |28|62|62|?|? |keseyi gördüm kalp atışı için benim kalbim durmuyor yerinde :))|07/07|
3|gunes_86|||||| ||||| |||
4|mayaaaa|||| 5 mart|| ||||| |||
5|malkoc_ga|istanbul|1|1 haziran|7 mart|?| baharerkek?|26|58.8|59.4|?|normal |keseyi gördüm kalp atışını duymayı bekliyorum|07/07|
6|casper87|izmir|1.|1 haziran|7 mart|?|kerem/? |24|51|51|?| normal|kesyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar gidicem|07/07|
7|celinns|istanbul|1.|25 mayis|29 şubat|?|? |31|64.5|65|?|normal ||07/07|
8|curious82|||||| ||||| |||
9|tedirgin_||1.| 29 mayıs|28şubat - 04 mart|?|? |24|67|67|?|? |04.07.11de keseyi gördük 18.07.11de randevumuz var inş kalp atışlarınıa duyabiliriz.|08/07|
10|aysbah|antalya|1.(ikiz hemide:nazar:)|30 mayıs|5mart|?|?|27|57|58|?|? |2 tane kese goruldu kalp atislarini beklemekte..|08/07|
11|leader|||||| ||||| |||
12|matece|afyon|2.|3 haziran|9mart|?|? |28|52|53|?|sezeryan |keseyi göremedik|07/07|
13| ronyazin|||||| ||||| |||
14|ozgur77|yalova|1.|26 mayıs|1mart|?|? |26|82|82|?|normal |kese göründü kalp atışlarını bekliyoruz|08/07|
15|AnneyimBen|||||| ||||| |||
16|gulayos|||||| ||||| |||
17| uhde|||||| ||||| |||
18|cnnart|||||| ||||| |||
19|iziz77|||||| ||||| |||
20|stormangel|trabzon|1.|23 mayıs|?|?|? |24|45|45|?|normal|keseyi gördüm kalp atışlarını duyucam (inşallah)|08/07|
21|rizbay5369|istanbul |1.|18 mayıs|?|?|eylül ahsen/mustafa alperen|30|41|41 |?|normal|keseyi gördüm kalbi dinliyceğiz yarın allahın izniyle |07/07|
22| rouquie|||||| ||||| |||
23|sekerkiz67|||||| ||||| |||
24|esperanzaa|izmir|1.|24 mayıs|mart başı|?|lina rüzgar|26|?|?|?|sezeryan |kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk|07/07|
25|nhy03|istanbul|2|4 haziran|10 mart|?|? |29|63|63|?|sezeryan |||
26|rana20|||||| ||||| |||
27|HOLAA|konya|1.|27 mayıs|2 mart|?|? |29|42|?|?|normal ||07/07|
28|mifasol|||||| ||||| |||
29| sbilbo|izmir|1.|19 mayıs|?|?|? |36|78|80|?|muhtemelen sezeryan |geçen hafta keseyi gördük
önümüzde ki haftada inşallah kalp atışlarını görcez ... |07/07|
30|AnaToLia_|||||| ||||| |||
31|BunT|||||| ||||| |||
32|twilight7984|||||| ||||| |||
33| ata35|||||| ||||| |||
34|SiTeL|||||| ||||| |||
35| nursefaa|||||| ||||| |||
36|kelebekhayali|izmir|1|26 mayıs|2 mart|?|? |26|65|64|?| normal||07/07|
37|derya selçuk|istanbul|1.|18 mayıs|?|?|? |26|53|53|?|normal|Dün kesesini gördük haftayada inş. kalp atışlarını duyarm.|07/07|
38|candygirl86 |?|2.|5 haziran|11 mart|?|?|25 |61|61|?|?| |08/07|
39| indra||||||| ||||| |||
40|Kardelensel||||||| ||||| |||
41|anemonxxx|izmir|1.|30 mayıs|5 mart|?|?|26 |65|65|?|?| ?|08/07|
42|ceylinmelek|istanbul|1.|8 haziran|?|?|?| 34|65|65|?|?|? |08/07|
43|ayseoul|ordu/fatsa|1.|29 mayıs|6 mart|?|? |31|64|64|?|sezeyan|?|08/07|

Heeeey ben geldiiiim selaam kızlaar.tatilimiz kısa sürdü.eşimin bankasında bi eleman rapor alıp gitmiş ve eşimi acilen geri çağırdılar.bizde bugün geldik.yaw geçmiş okuyodum ama bitmedi.amma çeneni düşmüş haaaaa:36:

ne kadarlık bebişin canım ? kan tahlili aç karınlamı tok karınlamı istiyorlar ? ben bu sabah özele gittim akşam dr gitcem sabahtan test yaptırayım diye yapmadılar önce dr muayene edecekmiş ona göre gereken testi yaptırcakmışım....devlet özel farklımıdır işleyiş ? her yerde aynımıdır ? ayyyyy ne kadan çömez bi anneyim ben hiç bişeycik bilmiyom :44:[/QUOTE]

7+2 oldu bugün,kan tahlilini aç karna istiyorlar.Devletle özel aynıdır bence.sadece fiyat farkı ve sıra bekleme olayı var.umarım sende bebişini yakında görürsün:61:

Back