merhabalar bende haziranda hamile kaldım ama şubatın son haftası doğum yapıcam Allah izin verirse
hoş geldin aramıza benimde şubat sonu mart başı hakımızda hayırlısı olsun inşanlah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende haziranda hamile kaldım ama şubatın son haftası doğum yapıcam Allah izin verirse
çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına
6+6 haftalıktı kalbini duyduğumda oda doktorun utrason hesaplamasıyla benim hesabıma göre 5+6 oluyor şuan 7+4 oldum doktorumun hesabına göre.
farklı bi muayne şekli izlemedi karından baktı ve kalbini dinletti bana sorun yok şükür dedi kan tahlileri istedi benden bi dünya ama daha yaptıramadım bide idrar kültürü bakalım hastanemle bi konuşacağım bya pahalı dedi dün kızlar ssk da da yaptırmak bana tambi işkence iş yerine milet yıllık izinde ssk larda koşacak vaktim yok en yakın ssk hastaneside 1 saat lik mesafede eee burası istanbul olunca böyle...
ewet canım istanbulda yaşamal çok zor tahmin edebiliyorum...
ben ankaradayım burası daha rahat o yönden .....
dr um benden de tahlil istedi bi sürü salı günü giderken götürcem bakalım inş hayırlısıyla bizde duyarız kalp atışlarını peki bebişinin organları oluşmaya başlamışmıydı görebildin mi ???6 haftadan sonra eli ayakları oluşmaya başlar diye biliyorum ama .....
hoş geldin aramıza benimde şubat sonu mart başı hakımızda hayırlısı olsun inşanlah
3 boyutlu ve renkli utrason olmadığı için sadece sürekli atan kalbini ve hareketlerini göre bildim 8.9mm di 1 ağurtosta kontrolüm var o zamana kadar benimki mercimek tanesi şeklinden baya bi büyüüş olacak inşanlah o zaman onlarıda görürüm kalbini duydumya rabime şükürler inşanlah geriside gelecek. 2 tes içinde randevü verdi ağustos içine. sende inşanlah duyarsın canım tarif edilemez bi duygu bu. sen test lerini özeldemi yaptırdın devlet hastanesindemi?
nasılsınız kızlar ???
bebişinin kalp atışlarını duyan anneler sizlere bi sorum olcak bebişinizin kalp atışlarını hissediyormusunuz ???
ben henüz dr a gitmedim nasip olursa salı gitcem kalp atışlarını duymak için ama 2 gündür kasığımda hafif bi seğirme oluyor arada sizlerde bunu hissediyormusunuz ???
valla ne yalan söyliyim bende de var seğirme gibi pıtpıtlar ama daha erken olduğunu bildiğim için de kimseyle paylaşmadım
çok şükür bende 22 mart 2012 de anne olacağım inşallah
çok mutluyum
Tanrım kimseyi çocuksuz bebeksiz bırakma aratma.
ben 40 yıl bekledim.
acaba sağlıkla kucağıma alabilecekmiyim
hem çok mutluyum hemde korkuyorum.
slmmm kizlar benide alin araniza bende süpriz bi sekilde ögrendim gecen hafta hamile oldugumu dünde kesemizi gördümm yagmur damlasi seklindeydi ama hala sevinmedim bebegimin büyümesini görene kadar cünkü bundan önce 2 düsügüm var o yüzden sevinmiyorum bekliyorum sadece ins bidaha yasamam böle acilari ha bu arada en son kürtajimi 15mayista oldum 1 ay sonra kazaylan hamile kalmisim suan 6+1 olduk haftaya kalp atisini dinlemeye gidicem ins hersey gönlümüzce olur
kızlar sabah çift çizgiyi gördüm, 20Mart 2011 çıkıyor tarihim, doktora gittim kan alındı, akşama test sonucu gelecek... henüz keseyi göremedik, acaba ne zaman görürüm?
geçen sene düşüğüm olmuştu, inşallah tutunur minnoşum bu sefer annesine:)
hoşgeldiniz yeni hamişlerimiz hayırlı olsun bebişkolarınız
nhy03 canım senin ağrıların geçmedi mi ya üzüldüm hala devam etmesine
doktorun ne diyor peki ne zaman geçermiş??
son aylar daha mı zor olcak?
tebrik ederim öncelikle haftana göre görünüyor ultrasonda kan sonuçlerini bi al önce ordaki değerlere göre doktorun sana takribi haftanı tahmini söylüyor ben 4+6 da keseyi 5mm olatak göre bildim göremezsende sakın endişe etme ilerleyen haftalarda göreceksin içini ferah tut. bir önceki deneyimin için üzüldüm bol bol dinlen ağır kaldırma fırsat buldukça ayaklarını uzat keyfine bak tutunur busefer inşanlah sana ve hayata allahın izniyle....