How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Size bi soru sorucam arkadaşlar..
1 aylık bir bebek ortalama kaç mm olabiliyor bide artık bebek olup olmadığını kan tahlili ile mi yoksa ultrason ile mi söylüyorlar.

reglin kaç gün gecikti?
olmaz merak etme
idrar testleri %99 güvenilir

27 haziranda olmam gerekirken, bugün 29 haziran, ayrıca dün akşam ateşim çıktı normal ateşim 34,9 dur, dün 36,6-37,1 aralığındaydı
o yüzden bugün gidip test aldım :)

Size bi soru sorucam arkadaşlar..
1 aylık bir bebek ortalama kaç mm olabiliyor bide artık bebek olup olmadığını kan tahlili ile mi yoksa ultrason ile mi söylüyorlar.

canım 1 aylık daha bebek bile olmuyor aslında:9:, 1 mm cıvarı oluyor, önce kan tahlili yaptırıyosun, kanındaki değer 1500 ü geçince de suyla dolmaya başlayan keseyi ultrasonla görüyorlar.. bu da yaklaşık olarak 6. haftada oluyor..

kızlar bende öğrendim az önce hamile olduğumu dün 3 tene testte ikinci çizgileri silik çıkmıştı şimdi kanda aldım 169.3 sanırım 2 haftalık falan sizin değerleriniz kaç ?ayy çok sevinçliyim hala inananmıyorummm.allah tüm isteyen herkese nasip etsinn

kızlar bende öğrendim az önce hamile olduğumu dün 3 tene testte ikinci çizgileri silik çıkmıştı şimdi kanda aldım 169.3 sanırım 2 haftalık falan sizin değerleriniz kaç ?ayy çok sevinçliyim hala inananmıyorummm.allah tüm isteyen herkese nasip etsinn

canımmm hayırlısı olsunnnnn :64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64:

gözümüz aydın kızlar 5 kişi olduk
Liste şöyle;

quiter
gunes_86
mayaaaa
malkoc_ga
casper87

1. quiter
  2. gunes_86
  3. mayaaaa
  4. malkoc_ga
  5. casper87
  6. celinns

pardon şekerimmmm :71:

canımmm hayırlısı olsunnnnn :64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64:

gözümüz aydın kızlar 5 kişi olduk
Liste şöyle;

quiter
gunes_86
mayaaaa
malkoc_ga
casper87

sağolun kızlar yasaşın hamileyiz darısı rüm isteyenlerin başına benim hiç belirtim yok ama normalde cuma günü adet günüm çünkü sadece göğüslerim şiş ama acımıyo

Arkadaslar merhaba...Benide listenize alir misiniz....Bende cok yeni ogrendim hamile oldugumu...6 gun oldu...Deli gibi heyecanliyim...sevinc, korku , panik, aman ne yesem , ne yemesem, aman agrim var acaba dusuk mu yapiyorum arastirmalariyla geciyor gunlerim.anlayacaginiz biraz panik bir anne adayiyim...Dusunmemeye calisiyorum ama birsey olacak diyede cok korkuyorum...Allah insallah hepimize rahat ve saglikli bir hamilelik sureci nasip ederde , bebeklerimizi huzur icinde aliriz kucaklarimiza ... Cook mutluyum cookkk :21: Yalnizca dun disaridaydim ve biraz cok kasildigim icin bugun karnimin alt bolgelerinde sizlamalarim var.Haliyle surekli dinleniyorum...En son 3 gun once BHCG yaptirdigimda degerim 764 cikmisti...Yani asagi yukari 4 haftaligim sanirim...Kimi sitelerde rahimin genislemesinden dolayi bu gibi sizlamalarin olabilecegi yaziyordu...Merak ettigim sizdede kimi zaman karnin alt bolgesinde kimi zamanda kasiklarda bu gibi sizlamalar oluyor mu ? Simdiden hepimizin gozu aydin olsun :)

bende yeni öğrendim ptesi günü idrar testi yaptım ikincisi silik çıktı şüpheye düşünce kan testi yaptırdım 974 çıktı dün dra gittik ama suanlık kese gözükmedi haftaya gözükür dedi doktor hayırlısı bakalım allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın isteyenlerin herkesede bu duyguyu yaşatsın.

hayırlı olsunnnn kızlarr cok sevındım hayırlısıylada kucagına alırsınız ınsallahhhhh

canım oyle kasılmalar normal oluyo bende ılk bebegımde cok kasılmalarım oluyoduuu

Arkadaslar merhaba...Benide listenize alir misiniz....Bende cok yeni ogrendim hamile oldugumu...6 gun oldu...Deli gibi heyecanliyim...sevinc, korku , panik, aman ne yesem , ne yemesem, aman agrim var acaba dusuk mu yapiyorum arastirmalariyla geciyor gunlerim.anlayacaginiz biraz panik bir anne adayiyim...Dusunmemeye calisiyorum ama birsey olacak diyede cok korkuyorum...Allah insallah hepimize rahat ve saglikli bir hamilelik sureci nasip ederde , bebeklerimizi huzur icinde aliriz kucaklarimiza ... Cook mutluyum cookkk :21: Yalnizca dun disaridaydim ve biraz cok kasildigim icin bugun karnimin alt bolgelerinde sizlamalarim var.Haliyle surekli dinleniyorum...En son 3 gun once BHCG yaptirdigimda degerim 764 cikmisti...Yani asagi yukari 4 haftaligim sanirim...Kimi sitelerde rahimin genislemesinden dolayi bu gibi sizlamalarin olabilecegi yaziyordu...Merak ettigim sizdede kimi zaman karnin alt bolgesinde kimi zamanda kasiklarda bu gibi sizlamalar oluyor mu ? Simdiden hepimizin gozu aydin olsun :)

canım hoşgeldinnnn gözün aydın seninde :65::65::65::65:

:49: listemiz;

1. quiter
  2. gunes_86
  3. mayaaaa
  4. malkoc_ga
  5. casper87
  6. celinns
  7. curious82

bu arada sızılar ve kasılmalar bende de oluyor, sanırım normal hatta bunlar hamilelik belirtileri arasında geçiyor..
panik yok kızlar hep beraber sağsalim alıcaz bebişlerimizi inşallah kucaklarımıza :emir_bebek:

bende yeni öğrendim ptesi günü idrar testi yaptım ikincisi silik çıktı şüpheye düşünce kan testi yaptırdım 974 çıktı dün dra gittik ama suanlık kese gözükmedi haftaya gözükür dedi doktor hayırlısı bakalım allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın isteyenlerin herkesede bu duyguyu yaşatsın.

canım sen de hoşgeldin, hamişlerimiz artıyor kızlarrr :66::66::66::66:

:49: listemiz;

1. quiter
  2. gunes_86
  3. mayaaaa
  4. malkoc_ga
  5. casper87
  6. celinns
  7. curious82
  8. tedirgin_

BENDE ARADA sanki adet olacakmıs gibi sancı giriyor ama bir süre sonra hemen geçior onun dısında baska hiçbir belirti yk bide ağzımda bir burukluk var 2 haftdır hiç geçmiyor bol bol su tüketelim arkadaşlar.

canım normal onlar hamılelık belırtılerııı dedıgın gıbı bol bol sıvı tuketmek lazım ve sızın folık asıte baslamanız lazım baslamayanlar hemen eczaneden alıp ıcsınler bence doktor kontrolunu beklemeden

cunku doktorlar bıle hamıle kalmaya karar verınce hemen baslatıyorlarrr

evet bende dün başladım folikasit nou hergün aynı saatte içmemize gerek yok dimi dün ilk akşam içtimşimdi içsem olur mu ki hep gündüz içeyim bi daha

Back