- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktırdım canım 450 çıktı kanda
değer 1500 ü geçince görülürmüş kese
benim bu 5.haftam
sen kan testi yaptınmı
reglin kaç gün gecikti?
olmaz merak etme
idrar testleri %99 güvenilir
ben de dün baktırdım 365 çıktı cnm nezman 1500 ü bulur
2 günde 2 ye katlıyor, yani dün salıydı, perşembe 730.. c.tesi 1460 pazardan sonra olursun 1500
Size bi soru sorucam arkadaşlar..
1 aylık bir bebek ortalama kaç mm olabiliyor bide artık bebek olup olmadığını kan tahlili ile mi yoksa ultrason ile mi söylüyorlar.
kızlar bende öğrendim az önce hamile olduğumu dün 3 tene testte ikinci çizgileri silik çıkmıştı şimdi kanda aldım 169.3 sanırım 2 haftalık falan sizin değerleriniz kaç ?ayy çok sevinçliyim hala inananmıyorummm.allah tüm isteyen herkese nasip etsinn
canımmm hayırlısı olsunnnnn
gözümüz aydın kızlar 5 kişi olduk
Liste şöyle;
quiter
gunes_86
mayaaaa
malkoc_ga
casper87
Arkadaslar merhaba...Benide listenize alir misiniz....Bende cok yeni ogrendim hamile oldugumu...6 gun oldu...Deli gibi heyecanliyim...sevinc, korku , panik, aman ne yesem , ne yemesem, aman agrim var acaba dusuk mu yapiyorum arastirmalariyla geciyor gunlerim.anlayacaginiz biraz panik bir anne adayiyim...Dusunmemeye calisiyorum ama birsey olacak diyede cok korkuyorum...Allah insallah hepimize rahat ve saglikli bir hamilelik sureci nasip ederde , bebeklerimizi huzur icinde aliriz kucaklarimiza ... Cook mutluyum cookkk Yalnizca dun disaridaydim ve biraz cok kasildigim icin bugun karnimin alt bolgelerinde sizlamalarim var.Haliyle surekli dinleniyorum...En son 3 gun once BHCG yaptirdigimda degerim 764 cikmisti...Yani asagi yukari 4 haftaligim sanirim...Kimi sitelerde rahimin genislemesinden dolayi bu gibi sizlamalarin olabilecegi yaziyordu...Merak ettigim sizdede kimi zaman karnin alt bolgesinde kimi zamanda kasiklarda bu gibi sizlamalar oluyor mu ? Simdiden hepimizin gozu aydin olsun :)
bende yeni öğrendim ptesi günü idrar testi yaptım ikincisi silik çıktı şüpheye düşünce kan testi yaptırdım 974 çıktı dün dra gittik ama suanlık kese gözükmedi haftaya gözükür dedi doktor hayırlısı bakalım allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın isteyenlerin herkesede bu duyguyu yaşatsın.