• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hemen hemen aynı testlerimiz, benim test kağıdım hastanede kalmış birebir kontrol edemedim, zaten en pahalı olanları toxoplasma ile başlayanlar, onlarında listeside 50-70 arasında testine göre değişiyordu ve bölü 2 sini ödedim ben, kadıköy şifada aynı testlere sgk geçmeyen bir hastane olduğundan ve ekstra pahalı olduğundan 1270 TL fiyat çıkarmışlardı, 261 bedava geldi :)

nerede oturuyorsun bilmiyorum ama, bakırköy incirlide ethica hastaneside uygun olabilir belki, veya beylikdüzü medicana...

bakirkoy ethicaya soruyum en iyisi..Tesekkurler..:71:

Merhabalar
Geçen hafta bende dahil olduğumu anladım , bende aşırı bir korku var endişe hepsi birlikte çok korkuyorum her adımından sizdede varmı bu korkular??:26:

arkadaşlar bence bu kadar paraları dökmeye değmez bende özele gitcem fakat şu 3ay geçsin onu bekliyorum önere bileceğim kendi gittiğim hastanem var özeller tahlil konusunda pek profesyönel değiller çünkü kimse o kadar para veripte test yaptırmıyo labaratuvarlarında yeterli çalışan yok ben güvenemiyorum bu konuda özele ok meydanı eğitim ve araştırma hastanesinde fatma nur çetinkaya adlı bir doktora gidiyorum çokta memnunum 8 tüp kan aldılar benden de bir kuruş para ödemedim ve gördüğüm muamele süperdi 1 gün önceden randevu alman yetiyo internet üzerinden gidiyosun 5 dk bekletmeden muayene ediyolar. bu konuda aslında eğitim araştırma hastaneleri dört dörtlük ben bu güne kadar çok hastane gezdim ama okmeydanından çok memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim 3 aydan sonrada türkiye hastanesine gecicem tahlillerle işim bitsin doğuma kadar orda kalırım allah nasip ederse :49:

leader,okmeydani ve capa dan randevu alamadim hep dolu gosteriyor randevulari,onerilerin icin tesekkurler

Merhabalar
Geçen hafta bende dahil olduğumu anladım , bende aşırı bir korku var endişe hepsi birlikte çok korkuyorum her adımından sizdede varmı bu korkular??:26:

hepimizde o korkular var,ilk uc ay alisma sureci zaten hem zihnen hem bedenen yeni duruma alisiyoruz,ilk 3 aydan sonra tadini cikarmaya basliyormus insan,hamis arkadaslarim oyle diyor.

leader,okmeydani ve capa dan randevu alamadim hep dolu gosteriyor randevulari,onerilerin icin tesekkurler

canım sabah 8:00 ila 9:00 arası daha rahat alırsın bu saat te alma ihtimalin yok dolmuştur çoktan yarın sabah dediğim saat lerde dene alabilirsin :)

Merhabalar

ben bu anı heyecanla beklediğim için henüz korkum yok ama ilerde ne olur bilemem. tadını çıkarmak lazım:))

kızlar bende 4 haziranda kan testinde öğrendim hamileliğimi bende 9 martta doğum yapacağım inş.yani şimdilik öyle görünüyor en azındanben daha bebeğimi görmedim hiç cuma günü kontrolüm var inş.ozaman göreceğim kısmet olursa hem belki pıt pıtlarınıda duyarım..hepimizin bebekleri hayırlı evlat olur inş.vatanına ailesine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sabahki testlerimin bir kısmını az önce aldım veeee idrar yolu enfeksiyonu ben buradayım diyordu :(

idrar yollarıyla ilgili benden başka sorunu olduğunu öğrenen var mı ve doktorlarınız ne önerdi ilaç vs ?

merhaba bayanlar nasılsınız bnm dogumum 28 şubat ama bnm ikizlerim olacakmış 7 haftaya girdim
allah herkesin gönlünden geçeni versin....

sabahki testlerimin bir kısmını az önce aldım veeee idrar yolu enfeksiyonu ben buradayım diyordu :(

idrar yollarıyla ilgili benden başka sorunu olduğunu öğrenen var mı ve doktorlarınız ne önerdi ilaç vs ?

canım hamişlerde en sık görülen şeymiş zaten... normal insanların rahmi asidikken bizimkiler bazik durumda ve kolaylıkla enfeksiyon kapabiliyor..
geçmiş olsun canım endişe etme tedaviyle geçer muhakkak.. bol su iç..

benim test sonuçlarım daha çıkmadı

merhaba bayanlar nasılsınız bnm dogumum 28 şubat ama bnm ikizlerim olacakmış 7 haftaya girdim
allah herkesin gönlünden geçeni versin....

ikiz mi ayyy çok şeker gözün aydın canım tek seferde iki tane yapcaksın çok şanslısın :70:

ikiz mi ayyy çok şeker gözün aydın canım tek seferde iki tane yapcaksın çok şanslısın :70:

saol cnm bnm bnm birtanede 7 yaşında bir kızım vardı allahım 1.5 senedir uğraşıyorum sonuda bir tane isterken iki tane verdi allahım herkese nasip etsin...

slm kızlar dün başıma neler geldi.balkonu yıkıyordum tam kovayı yere koydum ayağım kaydı düşüyordum az daha zor tutundum duvara ve karnım geriye doğru çok kasıldı.nasıl korktum anlatamam hemen wc ye gittim bişey olmuşmu diye allahtan ne karın ağrım ne lekelenme falan olmadı.eşim yıkıyordu balkonları zaten ama bu sefer ben yıkayayım ona kalmasın dedim bi daha kesinlikle yıkamam.sizlerde yıkamayın yıkayanlarınız varsa

hathar canım tebrıklerrrr :)) cok sevındım senın adına aılede varmıydı ıkız sızde hayırlısıyla kucagınada alırsın ınsallahhhh

kızlar sızler nasılsınızzz gıremedım ıkı gundurrr cok yogun gezıyoduk :)) ama yarın donuyorum evımeee cok sıcak dayanamayacagım

slm kızlar dün başıma neler geldi.balkonu yıkıyordum tam kovayı yere koydum ayağım kaydı düşüyordum az daha zor tutundum duvara ve karnım geriye doğru çok kasıldı.nasıl korktum anlatamam hemen wc ye gittim bişey olmuşmu diye allahtan ne karın ağrım ne lekelenme falan olmadı.eşim yıkıyordu balkonları zaten ama bu sefer ben yıkayayım ona kalmasın dedim bi daha kesinlikle yıkamam.sizlerde yıkamayın yıkayanlarınız varsa

canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın,valla ben de yıkıyorum her gün napayım ben yapmasam işler bana bakcak ben onlara.. hadi balkonu yıkamadın çamaşır yıka as topla ütü bilmem ne derken işler hiç bitmiyor.. :50:

çok geçmiş olsun canım dikkat et.
bende yıkıyorum napim başka alternatifim de yok eşim yapmasına yaparda bir iki üçte böbürlenmeye başlar o yüzden hiç adını sesini etmiyorum ufaktan ufakten yavaş yavaş yıkıyoru terliksiz balkon kuru bile olsa çıkmıyorum yetleri silerkende yıkarkende kovamı kaldırabileceğimden bile az dolduruyorum ama geçen pazar bende şansımı bi zorlamadım değil haliya su döküldü evde tektim asam bitürlü asmasam bi türlü 5m2 halı bismillah dedim çekerek görütdüm ama aynı sen gibi yuf yufum allahtan bişide olmadı tabi bidaha asla yapmam da mecburen guiter sanada katılıyorum arkadaşım yapmsan gine sen yapıyorsun en iyisi biriktirmeden ufak ufak ütüyüde koltuğun önüne çekip otururken yapıyorum allah bizlere kolaylık versin hem çalış hem hamişlik rabim bizlere acısın inşanlah işlerimizde herdaim kolaylık versin inşanlahhh.

kızlar bende 4 haziranda kan testinde öğrendim hamileliğimi bende 9 martta doğum yapacağım inş.yani şimdilik öyle görünüyor en azındanben daha bebeğimi görmedim hiç cuma günü kontrolüm var inş.ozaman göreceğim kısmet olursa hem belki pıt pıtlarınıda duyarım..hepimizin bebekleri hayırlı evlat olur inş.vatanına ailesine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımmm hg aramıza ikimizede mart annesi olmak nasip olcakmış demekki çok güzel bi duygu ....:nazar::nazar::nazar:

canım gecmıs olsunnn ıyı bısey olmamıs aksılık ıste olacagaı varsa oluyooo
benımde sagolsun esım yıkıyo o konularda hakkını yıyemem kocısımınnn :64::64::64:

sabah 7,30da pcni açıp girersen randevular yeni açılmış oluyo mutlaka boş bulursun ertesi gününkü randevuyu cnm aklında olsun yine sen bilirsin

aslıcım tebrik ederim cnm benim çok mutlu oldum çok şükür allah hayırlı evlatlar nasip etsin

bende var cnm idrar yolu iltihabı çıkmış doktorrr kesinlikle ilaç önermiyor bol bol su içince geçiyormuş atıyomuş iltahabı

Back