aslıcım tebrik ederim cnm benim çok mutlu oldum çok şükür allah hayırlı evlatlar nasip etsin
bende var cnm idrar yolu iltihabı çıkmış doktorrr kesinlikle ilaç önermiyor bol bol su içince geçiyormuş atıyomuş iltahabı
canımmm hg aramıza ikimizede mart annesi olmak nasip olcakmış demekki çok güzel bi duygu ....
aslıcım tebrik ederim cnm benim çok mutlu oldum çok şükür allah hayırlı evlatlar nasip etsin
sağolasın canım benimde meleğim 1 ay daha bekletmedi şükürler olsun geldi hala şokunu atlatmış değilim sorma:))))aminn canım aminn rabbim sağlıklı yavrular versin hepimize inşlallah canım
slm kızlarrrrr...bende mart annesi olucam Allah izin verirseee
hepinizi tebrik ediyorummm
Allah hayırlı ,sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize
benimde sat12 haziran
beta hcg 2656 çıktı
4 hafata 3 günlük diyo netteki hesaplayıcı
sizin kaçıncı kaftada kaç çıkmıştı hcg değerlerinizzz
Ben yılda 2-3 kere idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum zaten ve hamilelikte yakalanmamak için 4. haftadan beri günde 3-3.5 litre su içiyordum ama son 3-4 gündür günde 2 bardak su ancak içebiliyorum,buda hemen idrar yollarına etki etti, benim doktor tek dozluk bir ilaç verdi mecburen, akşam yatmadan suya katılarak içilecek bir ilaç umarım etki gösterir, bebeğe zarar vermeden atlatırım inşallah
Merhaa kızlar... Bugun sabah makinaya kirli camaşırları yerleştirdim sonra kasıgımda hafif bir ağrı oldu. Daha sonra işe gittim wc'ye girdim. Tuvalet kağıdında pembe bir akıntı vardı çok korktum. Hemen doktoruma gittim... Düşük tehtidi var dediAma diğer taraftan da bebeğimin kalp atışları başlamış onu da gördüm. Başladım ağlamaya Bir taraftan mutlu bir olay diger taraftan kaybetme duygusu...3 gun rapor verdi. Sabah aksam progestan içeceğim 1 hafta boyunca. Cok korkuyorum dua edin bebeğime biişey olmasın....Sıkı sıkı tutunsun bana...
Buarada birşey rica edeceğim. Beni 22 ci sıraya yazmıssınız. Belki batıl inanç ama benim bu sayı ile aram çok iyi değil...Acaba benim sıramı değiştirrmiiniz? Belki bebeğime de ugur getirir???
canım benim kıyamam ben sanaaaa 41 e aldım seni 41 kere maşallah olsun nazarlardan uzak olun bebişinle..
merak etme dinlenince geçer tehlike, bu yaşadığın gebeliklerin %40 ında oluyor zaten sakın üzülme kötü düşünme...
ama iyi dinlen ağır kaldırma iş yapma bırak işler kalsın
bebişinin kalp atışı da hayırlı olsun darısı bizim de başımıza
7+5 bebişimizi gördük kalp atışlarını da gördük of offf çok güzelll miniminnacık.
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Hepinizi öpüyorum kızlar...
Ben yılda 2-3 kere idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum zaten ve hamilelikte yakalanmamak için 4. haftadan beri günde 3-3.5 litre su içiyordum ama son 3-4 gündür günde 2 bardak su ancak içebiliyorum,buda hemen idrar yollarına etki etti, benim doktor tek dozluk bir ilaç verdi mecburen, akşam yatmadan suya katılarak içilecek bir ilaç umarım etki gösterir, bebeğe zarar vermeden atlatırım inşallah
arkadaslar benım ısmımı listeden silermisiniz dün bebegımı kaybettım .rabbım hepınızınkını kucgına almayı nasıp etsın insallah bu ıkıncı acım kımseye yasatmasın
arkadaslar benım ısmımı listeden silermisiniz dün bebegımı kaybettım .rabbım hepınızınkını kucgına almayı nasıp etsın insallah bu ıkıncı acım kımseye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?