Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Ben yılda 2-3 kere idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum zaten ve hamilelikte yakalanmamak için 4. haftadan beri günde 3-3.5 litre su içiyordum ama son 3-4 gündür günde 2 bardak su ancak içebiliyorum,buda hemen idrar yollarına etki etti, benim doktor tek dozluk bir ilaç verdi mecburen, akşam yatmadan suya katılarak içilecek bir ilaç umarım etki gösterir, bebeğe zarar vermeden atlatırım inşallah

slm kızlarrrrr...bende mart annesi olucam Allah izin verirseee
hepinizi tebrik ediyorummm
Allah hayırlı ,sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize
benimde sat12 haziran
beta hcg 2656 çıktı
4 hafata 3 günlük diyo netteki hesaplayıcı
sizin kaçıncı kaftada kaç çıkmıştı hcg değerlerinizzz

canım hoşgeldinnn tebrik ederim taze anne adayı
ilk sayfadaki listemize ekledim seni de canım...

dikkat ettim de hiçbir aylık hamiş topiğinde bu kadar katılım yok kızlar, ne bereketli bir aymış haziran ayı.. sanırım ay tutulamsının etkisi var

canım bende hayatımda ilk defa o merete yakalandım doktor peşinden koşmazsan gırip gibi tekrarlıyor dedi 9 aylık evliyim bende balayı sistidi olmuştum sana o verdiği şase denen bi karışım pek yan etkisi yok zati yatmadan evvel son idrara çıkıp o karışımıda suya katıp içiyorsun vurup kafayı yatıyorsun rabim şifa versin bilirim onun nasıl sancı yaptığını çok geçmiş olsun..

Merhaa kızlar... Bugun sabah makinaya kirli camaşırları yerleştirdim sonra kasıgımda hafif bir ağrı oldu. Daha sonra işe gittim wc'ye girdim. Tuvalet kağıdında pembe bir akıntı vardı çok korktum. Hemen doktoruma gittim... Düşük tehtidi var dedi Ama diğer taraftan da bebeğimin kalp atışları başlamış onu da gördüm. Başladım ağlamaya Bir taraftan mutlu bir olay diger taraftan kaybetme duygusu...3 gun rapor verdi. Sabah aksam progestan içeceğim 1 hafta boyunca. Cok korkuyorum dua edin bebeğime biişey olmasın....Sıkı sıkı tutunsun bana...

Buarada birşey rica edeceğim. Beni 22 ci sıraya yazmıssınız. Belki batıl inanç ama benim bu sayı ile aram çok iyi değil...Acaba benim sıramı değiştirrmiiniz? Belki bebeğime de ugur getirir???

canım benim kıyamam ben sanaaaa 41 e aldım seni 41 kere maşallah olsun nazarlardan uzak olun bebişinle..
merak etme dinlenince geçer tehlike, bu yaşadığın gebeliklerin %40 ında oluyor zaten sakın üzülme kötü düşünme...
ama iyi dinlen ağır kaldırma iş yapma bırak işler kalsın
bebişinin kalp atışı da hayırlı olsun darısı bizim de başımıza

Saol canım. İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebislerimizi kucağımıza alırız. Dua edin benim bebisim de beni birskmasin... Benim gibi akıntısı olan oldumu aranızda?

hanımlar dün gece yazmıştım test yaptım hamileymişim diye bugün dr gittik ben bayağı geç kalmışım dr için 12+4 müşüm yani ocakta bekliyoruz öpüyorum kutluyorum sizleride artık ocak topiğine geçiyorum

7+5 bebişimizi gördük kalp atışlarını da gördük of offf çok güzelll miniminnacık.
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Hepinizi öpüyorum kızlar...

aslında bu benim hesabım doktor bir hafta geriden geliyor ama normal dedi, yani ona göre 6+5

kızlar doktorum benden hiç bir tahlil istemedi ben daha önce tüp bebek denemesi yaptığımız için zaten bilgilerimin büyük kısmı ondaki dosyada mevcut diye pek düşünmedim zaten crinol jelide o yüzden kullanıyorum ve 12 haftaya kadar sanırım kullancam ama yinede sizden hangi tahliller istendi ve ne için biliyormusunuz. Doktorumun gözünden kaçmış olabilirmi? Zaten bir mucize yaşıyorum ufak tefek aksilikler istemiyroum.

çalıştığım için ancak bu saatte ve çok az girebiliyorum. İş yerinde de anormal uykum geliyor. Kafam düşüyor gözlerim kapanıyor resmen. Bulantım yok derken bu gün yemekten ve yemek yapmaktan nefret ettim normalde pek bulantım yok ama mutfağa girmemem gerekiyor ama kocamın 7 ay daha sabredebileceğini sanmıyorum. Henüz işyerindekilere söylemedim ama sanırım daha fazla sabredemicem çünki kokular beni mahvediyor ve makul bir açıklama olmadan insanlara bişi diyemiorum.

Evde yatmak istiyorum önümüzdeki haftadan itibaren iki hafta izin alcam şu ilk 3 ayı bi atlatalım hayırlısıyla...

Hepimizin yardımcısı Allah ama hemşiresi biziz unutmayın,
iyi akşamlar ben kestirmeliyim biraz yoksa bayılıcam

Ankara Sincan da MUHİTTİN KILIÇ a giden tanıyan bilen varmıııı?? iyi bir doktormudur?? aslında devlet hastanesine gidecektim ama akşama kadar işyerimden çıkamadığım için özele gitmek zorundayım akşam.bilen tanıyan varsa yazarsanız sevinirim.teşekkürler:)

merhaba canım,
bende mart annesiyim hayırlısıyla,benim ikinci çocuğum olacak inşallah bir kızım var .kızıma hamileyken oldum bende idrar yolları iltihabi 7 aylık falandım ,dr'a ilaç vermeyin zararlı olmasın bebişime dedim doktorumda iltihap ilaçtan daha zararlı demişti sen doktoruna güven ve bol su iç :)))))

kızlarr iyi geceler bende 7 haftalık hamileyimm benide listey eklermisinizz 2 temmuzda keseyi gördük çok şükür cmrtesi de kalp atışını duyarsam dünyalar benim olucakk inşallah 21 aydır bekliorum bu anıı rabbim mucizelerimizi korusun inşallahh

selam kızlar bende hesaplarıma göre martın 7 sinde doğum yapıcam allah nasib ederse

tam kaç aylık hamileyim bilemiyorum adetimi 3 gün geçe test pozitif çıktı hemen doktoruma gittim ertesi gün
doktorum önceden 2 kere düşük yaptığım için progestan fraxparin ve 2 tanede vitamin ilacı verdi
en son haziranın birinde olmuştum doktor daha çok yeni demişti o zaman
önümüzdeki salı randevum var inşallah keseyi görücez şanslıysak kalp atışlarını bile duyabiliriz dedi doktorum
benide ekleyin listeye
ayrıca 11 yaşında bi oğlum var bu inşallah 2. olucak bu ay bebek tedavisine başlıcaktık bu hamilelik bana tam bir sürpriz oldu

arkadaslar benım ısmımı listeden silermisiniz dün bebegımı kaybettım .rabbım hepınızınkını kucgına almayı nasıp etsın insallah bu ıkıncı acım kımseye yasatmasın

arkadaslar benım ısmımı listeden silermisiniz dün bebegımı kaybettım .rabbım hepınızınkını kucgına almayı nasıp etsın insallah bu ıkıncı acım kımseye yasatmasın

Amin amin de arkdaşım ne denilebilir ki Allah sabır versin inşallah çok bekletmeden bebeğini versin çok üzüldüm arkadaşım. Sabret demekki böylesi hayırlı imiş eğer düşükse düşük için şöyle bir kanı var bebeğin orGanlarının tam olmamasından veya bi anomaliden düşüyor bebekler tekrardan sabırlar diliyorum sana .

canım çok üzüldüm geçmiş olsun, sakın kendini çok üzme, yıpratma yine olur.. demek ki zamanı varmış, hayırlısı buymuş bitanem..
inşallah yine hayırlı haberlerini alırız burdan..
kendine çok dikkat et..

en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle,çok üzüldüm,çooookkkkkkkk......

çok geçmiş olsun rabim birdaha tekrarlatmasın sana bu acı deneyimi. inşanlah birdahaki sefere tutunur bebişin hayata. böyle bir durumda ne denir nasıl teselli edilir bilemiyorum üzülme cennete bir melek yolladın o seni orda bekliyecek verende rabim alanda rabim bol dua et arkadaşım. inşanlah güzel haberlerini de duymak dileğiyle en tez vakitte allaha emanet ol rabim gönlüne göre olanı versin sana inşanlah canı gönülden dua edeceğim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…