tuzlu kıraker ye zorla kendini 3 /4 tane yiyebildinmi yerisi geliyor ben bide mentollü sakız çığniyorum midem bulanınca bebişe bi zararı olduğunu duymadım sakızın mide bulantımada iyi geliyor bi dene dende delete ninkini çiğniyorum diğerleri hem büyük hemde şekerli olduğu için bu ufak ufak hemde şekersiz.. yoğurt ta yiyebilirsin salatalıkta diyolar ama salatalık çokta gaz yapar yoğurt ve salatalığı karıştırım cacık yap tüket ok inşanlah toparlarsın en kısa zamanda...
selam kızlar...
bugün acayip derecede midem bulanıyo hiç bir şey yemek istemiyorum.. son 3 gündür böyleyim aslında canım hiç bir şey istemiyo
bende izmirli arkadaşlardan izmirde iyi bi kadın doğumcu tavsiye etmelerini istiyorummm kafam çok karıştı ya forumda çok okudum ama herkes başka bişi diyooo off çok karıştım:44:
tuzlu kıraker ye zorla kendini 3 /4 tane yiyebildinmi yerisi geliyor ben bide mentollü sakız çığniyorum midem bulanınca bebişe bi zararı olduğunu duymadım sakızın mide bulantımada iyi geliyor bi dene dende delete ninkini çiğniyorum diğerleri hem büyük hemde şekerli olduğu için bu ufak ufak hemde şekersiz.. yoğurt ta yiyebilirsin salatalıkta diyolar ama salatalık çokta gaz yapar yoğurt ve salatalığı karıştırım cacık yap tüket ok inşanlah toparlarsın en kısa zamanda...
kızlarrrr tatile çıkıyorum.valla 1hafta kesin yokum da uzatabilirimde:)))
quitercanım listeyi sen devam et hatta 1.sayfaya taşı ben devamlı düzeltme yetkim olmadığı için liste arada kaynmasın:))hem yeni yazan arkadaşlarda bilgileri kaybolmasın.
hepiniz çoook öpüyorum.hepinizin güzel haberlerini gelince okurum.güzel hamişliklerrrrr
ilçendeki iyi bir hastaneye git ve bir doktordan randevü al doktorun iyimi kötümü olduğuna sen karar verebilirsin şahsi kanatimce bana iyi gelen sana kötü sana iyi gelen bana kötü gelebilir bu tamamen etki tepki ebnim doktorum sefa hastanesinde mahaleden bir kaç bayan soğuk bir doktor dedi ama benimle gayet samimi sorduğum soruyu detaylı bi şekilde izah eden biri yüz gözolmasındansa cidi olması bana göre daha iyi önemili olan kendini geliştirdiği iktisas alanı sen bence kimseye bakma en fazla iki üç doktor değişirsin sonunda birinde karar kılarsın hangisi sıcak gelirse daha bilgili ve ilgiliyse ona devam edersin sıkıntı yapıp kendini germe bebiş hisediyor bunları ok hayırlı uğurlu oldun bebişin bu arada..
evet haklısın öle yapmam gerekiyoo sanırımm artık bi tanesınden başlıyımm yapcak bişi yok teşekkürler canım fikirlerin için buarada bende bilgilerimi veriyim benide kayıt edin :)
izmir
ilk bebeğim
sat 30 mayıs
beklenen doğum t. 5 mart
anne yaşı 26
hamile k kilo 65
bukadr şuan başkada bişi bilmiyorummm
quitercanım listeyi sen devam et hatta 1.sayfaya taşı ben devamlı düzeltme yetkim olmadığı için liste arada kaynmasın:))hem yeni yazan arkadaşlarda bilgileri kaybolmasın.
hepiniz çoook öpüyorum.hepinizin güzel haberlerini gelince okurum.güzel hamişliklerrrrr
teşekkür ederim canım. zorluyorum kendimi biraz. yoksa bu gidişle kilo filan alamam
canım seninle satlarımız aynıymış 30 mayıs
iyi tatiller canimmm bizim yerimizede gez toz ama fazla yorma kendini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?