Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam kızlar...
bugün acayip derecede midem bulanıyo hiç bir şey yemek istemiyorum.. son 3 gündür böyleyim aslında canım hiç bir şey istemiyo

ya benimde bugun canım hiç bişi yemek istemıyodu tuzlu kraker aldım bırazda olsa mıdemı bastırdı istersen dene canım hiç bişi yemeyip aç kalmakdan iyidir en azından bişiler gitsin midenee yapcak bişiyimiz yok birazcık zorlucaz kendimizi ...

bende izmirli arkadaşlardan izmirde iyi bi kadın doğumcu tavsiye etmelerini istiyorummm kafam çok karıştı ya forumda çok okudum ama herkes başka bişi diyooo off çok karıştım:44:

ilçendeki iyi bir hastaneye git ve bir doktordan randevü al doktorun iyimi kötümü olduğuna sen karar verebilirsin şahsi kanatimce bana iyi gelen sana kötü sana iyi gelen bana kötü gelebilir bu tamamen etki tepki ebnim doktorum sefa hastanesinde mahaleden bir kaç bayan soğuk bir doktor dedi ama benimle gayet samimi sorduğum soruyu detaylı bi şekilde izah eden biri yüz gözolmasındansa cidi olması bana göre daha iyi önemili olan kendini geliştirdiği iktisas alanı sen bence kimseye bakma en fazla iki üç doktor değişirsin sonunda birinde karar kılarsın hangisi sıcak gelirse daha bilgili ve ilgiliyse ona devam edersin sıkıntı yapıp kendini germe bebiş hisediyor bunları ok hayırlı uğurlu oldun bebişin bu arada..

kızlarrrr tatile çıkıyorum.valla 1hafta kesin yokum da uzatabilirimde:)))

quitercanım listeyi sen devam et hatta 1.sayfaya taşı ben devamlı düzeltme yetkim olmadığı için liste arada kaynmasın:))hem yeni yazan arkadaşlarda bilgileri kaybolmasın.

hepiniz çoook öpüyorum.hepinizin güzel haberlerini gelince okurum.güzel hamişliklerrrrr

Ya bi de benide listeye eklermisiniz:))Sanki listeye girersem sorunsuz doğacakmış gibi geliyor bana:)
-auseoul
Ordu-Fatsa ve ilk bebeğimiz
sat:sanırsam 29 mayıs
Beklenen tarih:6 mart
Kilo:64 ve hala 64
Doğu sezeryan sanırım

teşekkür ederim canım. zorluyorum kendimi biraz. yoksa bu gidişle kilo filan alamam

iyi tatiller bizlerin yerinede dinlen inşanlah tatilin süper geçer ben ramazanda kullanacağım için daha var benim yerinede şöyle bi uzan :)))
kal sağlıcakla güle güle git güle güle gel allaha emanet ol...

evet haklısın öle yapmam gerekiyoo sanırımm artık bi tanesınden başlıyımm yapcak bişi yok teşekkürler canım fikirlerin için buarada bende bilgilerimi veriyim benide kayıt edin :)

izmir
ilk bebeğim
sat 30 mayıs
beklenen doğum t. 5 mart
anne yaşı 26
hamile k kilo 65

bukadr şuan başkada bişi bilmiyorummm

rica ederim bişi yapmadımki teşekkür etmene gerek yok o yada bu demek yerine kendi tercihini kendin yapman etraftakilerin dediğine kulak asmaman en iyisi sanırım ben öyle yaptım memnunumda doktorumdan çok şükür hakında hayırlısı olur inşanlah..

iyi tatiller burda kalanların yerinede dinlnin :)

teşekkür ederim canım. zorluyorum kendimi biraz. yoksa bu gidişle kilo filan alamam

endişe etme ilk 3 ay zati annenin kilo alma oranı sıfır ben aldım çünkü aynı zamanda iteleyerek tıkınıyorum akşam yemekten sonra koca bir bardak nektari suyu ve bir kase meyve yediriyo eşim zorla istersen alma yani 1 kilo 600 gr almışım 6+6 haftada hem çok kilo almakta iyi değil sonra. benim yöntemi bi dene akşamları nektari suyu iç yoğurt ye meyve ye belki bi tesiri olur, inşanlahta olur bak bu gün mübarek cuma dua et rabim yanında yanımızda olsun inşanlah kolaylık versin sanada, hepimizede inşanlah.. hamişlerin duaları kabul olurmuş bunu büyükninem derdi..

meyvemi hiç eksik etmiyorum zaten canım.. yoğurt pek yemiyorum ama yatmadan 1 bardak ballı süt içiyorum. ama senin yöntemi denerim ben. amiiin canım Allahım hepimize kolaylık versin dualarımdasınız..

| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ 1|gösbebeğim|çanakkale|2|4 haziran|9 mart|?|kavga nedeni şimdilik:) |26|68|67|?| normal |keseyi gördü kalbi duyacak|07/07|
2|quiter|istanbul|1.|?|?|?|? |28|62|62|?|? |keseyi gördüm kalp atışı için benim kalbim durmuyor yerinde :))|07/07|
3|gunes_86|||||| ||||| |||
4|mayaaaa|||| 5 mart|| ||||| |||
5|malkoc_ga|istanbul|1|1 haziran|7 mart|?| baharerkek?|26|58.8|59.4|?|normal |keseyi gördüm kalp atışını duymayı bekliyorum|07/07|
6|casper87|izmir|1.|1 haziran|7 mart|?|kerem/? |24|51|51|?| normal|kesyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar gidicem|07/07|
7|celinns|istanbul|1.|25 mayis|29 şubat|?|? |31|64.5|65|?|normal ||07/07|
8|curious82|||||| ||||| |||
9|tedirgin_|||||| ||||| |||
10|aysbah|antalya|1.(ikiz hemide)|30 mayıs|5mart|?|?|27|57|58|?|? |2 tane kese goruldu kalp atislarini beklemekte..|08/07|
11|leader|||||| ||||| |||
12|matece|afyon|2.|3 haziran|9mart|?|? |28|52|53|?|sezeryan |keseyi göremedik|07/07|
13| ronyazin|||||| ||||| |||
14|ozgur77|yalova|1.|26 mayıs|1mart|?|? |26|82|82|?|normal |kese göründü kalp atışlarını bekliyoruz|08/07|
15|AnneyimBen|||||| ||||| |||
16|gulayos|||||| ||||| |||
17| uhde|||||| ||||| |||
18|cnnart|||||| ||||| |||
19|iziz77|||||| ||||| |||
20|stormangel|trabzon|1.|23 mayıs|?|?|? |24|45|45|?|normal|keseyi gördüm kalp atışlarını duyucam (inşallah)|08/07|
21|rizbay5369|istanbul |1.|18 mayıs|?|?|eylül ahsen/mustafa alperen|30|41|41 |?|normal|keseyi gördüm kalbi dinliyceğiz yarın allahın izniyle |07/07|
22| rouquie|||||| ||||| |||
23|sekerkiz67|||||| ||||| |||
24|esperanzaa|izmir|1.|24 mayıs|mart başı|?|lina rüzgar|26|?|?|?|sezeryan |kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk|07/07|
25|nhy03|istanbul|2|4 haziran|10 mart|?|? |29|63|63|?|sezeryan |||
26|rana20|||||| ||||| |||
27|HOLAA|konya|1.|27 mayıs|2 mart|?|? |29|42|?|?|normal ||07/07|
28|mifasol|||||| ||||| |||
29| sbilbo|izmir|1.|19 mayıs|?|?|? |36|78|80|?|muhtemelen sezeryan |geçen hafta keseyi gördük
önümüzde ki haftada inşallah kalp atışlarını görcez ... |07/07|
30|AnaToLia_|||||| ||||| |||
31|BunT|||||| ||||| |||
32|twilight7984|||||| ||||| |||
33| ata35|||||| ||||| |||
34|SiTeL|||||| ||||| |||
35| nursefaa|||||| ||||| |||
36|kelebekhayali|izmir|1|26 mayıs|2 mart|?|? |26|65|64|?| normal||07/07|
37|derya selçuk|istanbul|1.|18 mayıs|?|?|? |26|53|53|?|normal|Dün kesesini gördük haftayada inş. kalp atışlarını duyarm.|07/07|
38|candygirl86 ||||||| ||||| |||
39| indra||||||| ||||| |||
40|Kardelensel||||||| ||||| |||
41|anemonxxx|izmir|1.|30 mayıs|5 mart|?|?|26 |65|65|?|?| ?|08/07|
42|ceylinmelek|istanbul|1.|8 haziran|?|?|?| 34|65|65|?|?|? |08/07|
43|ayseoul|ordu/fatsa|1.|29 mayıs|6 mart|?|? |31|64|64|?|sezeyan|?|08/07|

Son düzenleme:

iyi tatiller canimmm bizim yerimizede gez toz ama fazla yorma kendini :)))

-incibeyza-
anne yaşı: 31 istanbul
İlk bebek
tahmini doğum tarihi:14 şubat
kalp atışı duyuldu
şu an iti bari ile 8+4 haftalık
:)

-incibeyza-
anne yaşı: 31 istanbul
İlk bebek:
tahmini doğum tarihi:14 şubat
kalp atışı duyuldu
şu an iti bari ile 8+4 haftalık
:)

iyi tatiller canimmm bizim yerimizede gez toz ama fazla yorma kendini :)))

saool canım akşam yola çıkacakmışız eşim hazırlan dedi sonrada bankadan izin alamadım çıkınca gidicez diyip bekletiyo.yani akşam akadar burdayım.üstüne üstlük o kadar hızlı hazırlandım ki görseniz spidy gonzales bile bana hayran kalırdı:)

aa yanlış topiğe girmişim mayıs benim satım yahu komediye bak neyse sizinle de tanışmış olduk:) herkese sağlık diliyorum..

kULLANICI ADI tedirgin_
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ 1
SON ADET TARİHİ 29 mayıs
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 28şubat - 04 mart
ANNENİN YAŞI 24
HAMİLE KALDIĞI KİLOSU 67
GÜNCEL KİLOSU 67
SON HABERLER 04.07.11de keseyi gördük 18.07.11de randevumuz var inş kalp atışlarınıa duyabiliriz.
GÜNCELLEME TARİHİ 08.07.2011

benim bilgilerimde böyle kızlar tabloya eklersiniz:)

benim 28 şubat ile 4 mart arası dedi doğum için rken döllnme olmus sanırım.listeyi yaparken takvime baktımda 2012 şubat 29 çekiyormus y 29unda olursa iyi mi olur kötü mü olur:)))) unutulmaz bi doğum günü olbilir 4 yılda bir kutlarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…