arkadaşlar bizim yaramaz 26 şubatta geldi dünyaya ultrasonda 3450 deniliyordu ama 2900 doğdu minnacık ama çok tatlı darısı başınıza
arkadaşlar bizim yaramaz 26 şubatta geldi dünyaya ultrasonda 3450 deniliyordu ama 2900 doğdu minnacık ama çok tatlı darısı başınıza
ayy yaa anlamıyorumn ben,bir de ben anlatsam yediklerimi ama sanırım yapı bu..yumurta yok bende sadece alerjiden dolayı ama geri kalanı aman allahım abartı boyutta..bende almıyorum kızımda az alıyor ay anlamıyorum ben.son günlerde psikolojim bozuldu bu kilo olayına...başka bir doktordan daha randevu aldım çarşambaya..birde ona gideyim bakayım neler dicek..pekmezden sütten tiksinicem artık walla..
bende bu son ay abarttım yiyorum acıkıyorum ama kiloda almıorum bide son aylar çok alınır diolardı doktor beni tartmıo artık:)10kiloyla bitcek bu hamilelik.zehra sen bilrsin bu sezeryan önceside alttan muayene falan varmı benim yarın son kontrolüm doktora sormayı unutmuşum sezeryan olacaklar içinde çatı muayene falan gibi şeyler varmı?
allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah bebişine kilosuda iimiş:)bende epidural sezeryan olucam umarım senin gibi rahat olabilirim olaya eşlik etmek beni biraz düşündürüo:) bebişini gördüğün an nasıldı vaktin olduğunda biraz anlatsana merak ettim arkadaşım.bide doğumdan öncesi son doktor kontrolü nasıl oluyor alttan bakıolarmı çatı muayenesi falan diolar ama yoksa herzamanki gibi karındanmı oluyor....
canım tebrikler inşallah musmutlu sapsağlıkı bol huzur bol şans süper bir hayatı olur prensesinin :)) isim ne koydunuz??
eveeet soruyorum... doğum başladı ameliyata girdin.. kaç dakka sonra prenses geldi.. ve bebiş doğduktan sonraki dikim işlemi ne kadar sürdü.. o ara ne yaptın ne hissettin... ben sanki o işlem sırasında çok sıkılacakmışım gb geliyo :))
arkadaşlar normal doğum yaptım cuma günü randevumuz vardı nst de 20 dakikada 2 sancı çıktı muayenede kafa tam yerleşmemiş dedi ertesi gün akşam 1o da sancım başladı ben gaz sancısı sandım evde döndüm döndüm 11de hastaneye gittim kasılman var ama açılman yok istersen yat dedi ama ben eve geldim sizde sancınız artana kadar yatmayın evde daha rahat geçiyor sonra gece 4e kadar ara ara sancı çektim artınca hastaneye gittim 5 cm açılmış hemen lağman yapıp doktoru çğırdılar 5.45de doğuma girdim 6.15de doğurdum ben asla normal doğuma dayanamam derdim ama hiç öyle değilmiş ve sonrası çok rahat tavsiye ederim allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kızlar uzun zaman kadar buralarda olmıcam..moralim çok bozuk,yorum olsada okuyamıcam yani..suyum azalmış yarı yarıya..bebeğin kilosu düşük hatta alırmı almazmı bilmiyorum,kısa süre içinde de alınabilir bebek erken olarak..haberiniz olsun istedim..doğurunca haber veririm sizede,yada olumlu bişeyler olursa girer yazarım..herkes kendine iyi baksın..
arkadaşlar normal doğum yaptım cuma günü randevumuz vardı nst de 20 dakikada 2 sancı çıktı muayenede kafa tam yerleşmemiş dedi ertesi gün akşam 1o da sancım başladı ben gaz sancısı sandım evde döndüm döndüm 11de hastaneye gittim kasılman var ama açılman yok istersen yat dedi ama ben eve geldim sizde sancınız artana kadar yatmayın evde daha rahat geçiyor sonra gece 4e kadar ara ara sancı çektim artınca hastaneye gittim 5 cm açılmış hemen lağman yapıp doktoru çğırdılar 5.45de doğuma girdim 6.15de doğurdum ben asla normal doğuma dayanamam derdim ama hiç öyle değilmiş ve sonrası çok rahat tavsiye ederim allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kızlar uzun zaman kadar buralarda olmıcam..moralim çok bozuk,yorum olsada okuyamıcam yani..suyum azalmış yarı yarıya..bebeğin kilosu düşük hatta alırmı almazmı bilmiyorum,kısa süre içinde de alınabilir bebek erken olarak..haberiniz olsun istedim..doğurunca haber veririm sizede,yada olumlu bişeyler olursa girer yazarım..herkes kendine iyi baksın..
bugün son kontrolüm vardı kızlar neyseki dr herzamanki gibi muayene etti nst girdim ama bişey çıkmadı sanırım bende sormadım zaten bebişi görünce 9 aydır heyecan yapıorum herşeyi unutuyorumda:) salı günü büyük gün.stres yaptım galiba biraz gerginim bebişim kilosu falan iide suyu azmış dr salıya kadar sol tarafına yatıosun dediaz kaldııııııııııııı
kızlar hepinize çok teşekkürler...iyi birşeykler olursa girip yazıcam demiştim evet oldu çok şükür:))))suyumun miktarı iyimiş,kızım da 2800 gr olmuş çok şükür,çok korkmuştum ama neyseki geçti...16 yada 20 martta alınacak duruma göre bebek...tekrar tekrar tekrar hepinize teşekkürler..
kızlar hepinize çok teşekkürler...iyi birşeykler olursa girip yazıcam demiştim evet oldu çok şükür:))))suyumun miktarı iyimiş,kızım da 2800 gr olmuş çok şükür,çok korkmuştum ama neyseki geçti...16 yada 20 martta alınacak duruma göre bebek...tekrar tekrar tekrar hepinize teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?