Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

arkadaşlar bizim yaramaz 26 şubatta geldi dünyaya ultrasonda 3450 deniliyordu ama 2900 doğdu minnacık ama çok tatlı darısı başınıza

maşallah, Allah analı babalı büyütsün..ultrasonlara da güvenmemek lazım demekki..normal doğum mu oldu sezeryan mı?

arkadaşlar bizim yaramaz 26 şubatta geldi dünyaya ultrasonda 3450 deniliyordu ama 2900 doğdu minnacık ama çok tatlı darısı başınıza

:)) TEBRİKLERRRR :)) maşallah arkadaşım nazar değmesin.. 2900 güzel bi kilo hiç üzülme hemencecik toparlar annesi :)) ama ilk fırsatta ayrıntılarla doüum hikayeni bekliyoruz :)) tekrr tebrik ederim... darısı hepimizin başına

ana bnmkide öle olur mu dersin...bide bn kasıyomuşm kilolu olck diye 3.5 3.5 diyolarmış çock çıkıyo 2.5 :)) gülerm tabi..bumuydu len gözümü korkuttunuz derm..

ya gerçektende yediklerimizinde etkisi var bebişlerin kilo almasında ama yapısal olduğunu bende düşünüyorum.. tanıdığım bir abla öyle bir yiyorduki hamileyken ve çok çok kilolu doğmadı bebişi.. ben ise çok yemekten ziyade vitaminli vs ve meyve kuruyemiş tarzı şeyleri çok yedim.. toplamda da tam 20 kilo aldım.. bebişimde 3720 doğdu ki dr dediğine göre normal doğum için bekleseydim rahatlıkla 4 kiloyu geçerdi..

sezeryan öncesi alttan muayene yok diye biliyordum fakat şöyle.., birkaç gün öncesi rutin muayeneye gidiyorsun ya o zaman büyük ihtimalle nst ye girersin. benim öyle oldu. ve nst de sancım ve kasılmalarım çıktı. ve dr alttan muayene edicem dedi. ve yaptı, fakat korkmana gerek yok, acımıyo diyemicem ama kısa süren bi işlem.

gözünaydın Allah mutlu sağlıklı bir yaşam nasip etsin bebişine..

Bunları doğum hikayelerine yazıcam fakat şunu söylemeliyim, her an ı mükemmeldi..

ismi Rüya Su bebişimizin diğer ayrıntıları doğum hikayelerinde yazıcam

maşallah canım hadi hayırlı olsun.Darısı başımızaaa

Bizimde dün kontrolümüz vardı.Dr'umuz bebeğin hiç gelmeye niyeti yok dedi.:<üzüldüm tabi.Gelsin artık istiyorum.NST'de sancı da çıkmadı.Bebişin de keyfi yerindeymiş zaten.Ohhh ne ala biz onu bekleyelim onun niyeti yok.Ekmek elden su gölden yaşasın o:>Ama sağlığı kilosu şusu busu iimiş gayet ii dedi dr'umuz.Bakalım artık bekliyoruz:>

arkadaşlar normal doğum yaptım cuma günü randevumuz vardı nst de 20 dakikada 2 sancı çıktı muayenede kafa tam yerleşmemiş dedi ertesi gün akşam 1o da sancım başladı ben gaz sancısı sandım evde döndüm döndüm 11de hastaneye gittim kasılman var ama açılman yok istersen yat dedi ama ben eve geldim sizde sancınız artana kadar yatmayın evde daha rahat geçiyor sonra gece 4e kadar ara ara sancı çektim artınca hastaneye gittim 5 cm açılmış hemen lağman yapıp doktoru çğırdılar 5.45de doğuma girdim 6.15de doğurdum ben asla normal doğuma dayanamam derdim ama hiç öyle değilmiş ve sonrası çok rahat tavsiye ederim allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar uzun zaman kadar buralarda olmıcam..moralim çok bozuk,yorum olsada okuyamıcam yani..suyum azalmış yarı yarıya..bebeğin kilosu düşük hatta alırmı almazmı bilmiyorum,kısa süre içinde de alınabilir bebek erken olarak..haberiniz olsun istedim..doğurunca haber veririm sizede,yada olumlu bişeyler olursa girer yazarım..herkes kendine iyi baksın..

tebrik ederim arkadaşım allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin inşallah:)))

bugün son kontrolüm vardı kızlar neyseki dr herzamanki gibi muayene etti nst girdim ama bişey çıkmadı sanırım bende sormadım zaten bebişi görünce 9 aydır heyecan yapıorum herşeyi unutuyorumda:) salı günü büyük gün.stres yaptım galiba biraz gerginim bebişim kilosu falan iide suyu azmış dr salıya kadar sol tarafına yatıosun dedi az kaldııııııııııııı

canım nie moralini bozuyosun lütfen rahat ol benimde suyum azmış napalım dr dinlen saedce dedi su içmeklede ilgisi yok dedi artık yorumları okumucam demişsin ama keşke buralarda olsan kafan dağılır.

ay cnmm çok hoş yaa çok özeniyorum valla normal doğum hikayelerine bnde yapabilcekmiyim acaba kndimi üniverste sınavına gircekmiş gbi hissediyorum..bnde o kazanan şanslılardan olabilcekmiyim..:))

ama dünürüm salma kendini lütfen... inan moral çok önemli.. alırlarsada alsınlar.. artık bebişlerimiz doğsada sorunsuz doğacaklar inşallah.. kiloları yeterli haftalarıda yeterli... hayata uyum sağlayabiliyorlar geliştiler gelişecekleri kadar... üzme nolur kendini.. bak bana 33. hafta neler atlattım.. az daha erken doğum küvez bir sürü tantana dan geciyordum.. oğlanı durdurmak için yemediğim iğne içmediğim ilaç kalmadı... moralini yüksek tut.. bak 3 haftadır dana gb yatıyorum.. sıkıldım bunaldım bende.. geceleri alarmlarım çalıyo ilaçlarımı içiyorum günde kaç kere abuk subuk saatlerde... ama olsun elimizden geleni yaapıcaz olduğu kadar.. bende zaman zaman isyan ettim yada ediyorumama sonra toparlanıp şükrediyorum.. buraya kadar geldim çok şükür diyorum.. sende böle yapmalısın..

hadi bakalım arkadaşım... artık ayrıntısıyla yazarsın bize :) bu arada tam olarak kaçıncı haftada almış olacak bebeğini?? heyecan dorukta desene :)) hep merak etmişimdir doğum öncesi o gece nasıl uyucam diye :)) şafak 6 :)) ne güzel haftaya bebişini içine içine koklarsın :))

hadi bakalım arkadaşım... artık ayrıntısıyla yazarsın bize :) bu arada tam olarak kaçıncı haftada almış olacak bebeğini?? heyecan dorukta desene :)) hep merak etmişimdir doğum öncesi o gece nasıl uyucam diye :)) şafak 6 :)) ne güzel haftaya bebişini içine içine koklarsın :))[/QUOTE]

tam olarak 37+6 olacak bebişim hızlı kilo almış o yüzdende suyum azalmış normalde 38+3 die konuşmuştuk ama bencede bölesi daha ii zaten heyecan hat safhada:) dr 9-10 gibi duşunu alıp uyu dedi bende o heyecanla hiç uyucamı sanmıyorum dedim ama uyumalısın ertesi günler uykusuz geceler beklicek seni dedi:) çok merak ediyorum kime benziyoooo ultrasondada nazlanıyor artık çok net göstermio yüzünü kızım:)

maşallah ne güzel bi doğum olmuş, darısı başımıza ben de normal doğum istiyorum, eğer fırsat olursa sancılarımı da evde çekmek istiyorum, hastanede insanın korkudan sancısı da kaçıyormuş. yalnız merak ediyorum normal doğumu kolaylaştıran bişeyler yaptın mı? mesela çok yürüdün mü ya da az mı kilo almıştın? cevaplarsan çok sevinirim.

canım moralini bozma, o kadar çok kişi bu problemi yaşadı çok şükür dinlenince herşey normale döndü. bebek niye kilo almasın, beslenmene dikkat et kilosunu alır, zaten riskli haftaları da geçtik sağlıkla kucağına alırsın inş...

Geçmiş olsun canım yaa...Ama noolur moralini bozma zaten artık son günlerimiz,elbet doğum olacak.1-2 hafta önce olur ya dageç olur artık o Allah'ın takdiri.Moralini yüksek tut her şey güzel olacak inan buna....

Doğum yapan Gülsah gözün aydın hayırlı olsun ALlah en kısa zamanda bana ada nasip eder inşş.Artık sabiırsızlıktan patlıcam:>

kızlar hepinize çok teşekkürler...iyi birşeykler olursa girip yazıcam demiştim evet oldu çok şükür:))))suyumun miktarı iyimiş,kızım da 2800 gr olmuş çok şükür,çok korkmuştum ama neyseki geçti...16 yada 20 martta alınacak duruma göre bebek...tekrar tekrar tekrar hepinize teşekkürler..

bak şimdi tam kulakları çekmelik oldun :)) ne güzel işte herşey yoluna giriyo :)) hemen niye umitsizliğe kapılıyosun... öle moral bozmak yok yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.... e bak kilosuda normal işte.. gayet iyi... benimkide o kadar :)) boyu boyuna posu posuna olcaklar desene :)
yanliz senin doktor erken mi alıyo sanki... benimki 20 25 mart arası dedi... 16 sı çok erken değil mi? doktorun bş bildiği vardır mutlaka... o değil de ben de şöyle 15i gb doğursam ya.. bunalmaya başladım artık bırak hareket kısıtlığını dik bile oturamıyorum illa yazlanmam lazım.. hoş oturmak da yasak bana ama napim yat yata yanlarım acıyo valla (

bide bişey sorucam karnıma az bastırınca acıyo normal mi aceba??

ah zehroş ah salak bi dr.a inanıp kızımızıda üzdün :)) karalamaya girmese o hastanenin adınıda verip herkesi uzak tutmak lazım ya..herkesin bi çektiği var ordan..sinir oluyorum düşündükçe biz hamilelere illa kötü bişi söyleyip moral bozmak hastane prensiplerinden heralde.. sna kaç defa söyledim artık kafanı takmıyosun ok? anası taş gbi maşallah kızınında aşa kalır yanı olcanı sanmıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…