ayy kıyamam yaa,bnde konizasyon olmuştum gebelik öncesinde,ama rahim ağzımm 4 cm olmuş,serklaj falan olmadım,canım inşallah sağlıkla gelir bebişin,işallah sorunsuz dilediğin gibi olur herşeyin..dua edicem sen ve bebeğin için..canım sezeryan 38+0 39+0 arası yapılıyor genelde doktorun doğru zaman vermiş anladığım kadarıya.benim durum biraz istisna benim suyum geleli 7 hafta oldu neredeyse artı konizasyon operasyonu geçirdim bide doğum sancılarım başladığı için 3 saatte bir ilaç alarak duruyorum bu yüzden daha erken olabilir ama yinede dr. bekletir bilemiyorum..
:44benim sat 26 haziran... aramızda 2 gün var.. internet hesabına göre 1 nisan doğum tarihi görünüyo... sağlık ocağı kartıma 3 nisan yazmış,,, doktor en son gittiğimde 28 mart verdi makina demişti... ama doğum nasıl olcak diye hiç konuşmadık henüz...

valla ben ağustosun 20 sinde,gölgede kavrulan bi zamanda doğum yaptığım halde doğum sonrası falan çok üşümüştüm,hastanede çoraplarla durdum..evde elbette sıcak gelmişti,ama o zamanda kendi geceliklerinden giyersin,ki bizim doğum zamanımızda hava fazla masum olmayacak anlaşılan.belide rahatsız etmiyor eğer lohusa pijaması aldıysan cnm..bnm tecrübelerim bunlar ama yinede sen bilirsin...ha birde özellikle sabahlık yada lizöz tarzı bir şey edinin,gece emzirmek iin kalktığınızda öyle bir titreme geliyor ki zangır zangır olabiliyorsunuz..bi gecelik bulunsun istiyorum belki daha rahat ederim pijamalar dikiş yerine falan gelir die korkuyorum ama gaz olayını bilmiodum haklısın aslında uzun kollu mevsime daha uygun bazılarıda çok terleniyo faalan yazmış yorumlarda.bende sıcağı sevmeyen biriyim daralırım die karar veremedim hala.umarım bebişler erken gelmez:)