Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hoşgeldin cnm geç olsun güç olmasın Allah kavuştursun hepimizi sağlıcakla inşallah

günaydın kızlar... nasılsınız...ya ben sabahları neden ayılamıyorum (( bide haftasonu yatılı misafir var ( bugün temizlik yarın hazırlık (( kim yapcak yaaaaa (((

bu arada nevresim takımından vazgeçtim :)) evde pike takımı var hiç açılmamış.. çok lazım olursa onu kullanırım :)) masraf yapmim haklısınız :)) hala odamız gelmedi ( gelseede yerleştirsem diye 4 gözle bekliorum....

olsun arkadaşım geçte olsa paylaşacak daha çok şeyimiz var :)) sen mart başı doğuracaklardansın... benim gb mart sonu doğuracaklara tecrübelerin altın değerinde :)) hoşgeldin aramıza

hoşgeldin aramızaaa benim beklenen tarihte 10 mart:) zaman yaklaştıkça heyecan ve telaşta artıyoo

kızlarrrr günaydın bu arada bugün evdeyim dün işe gittim bi saat olmadan resmi yazı geldi hamilelere tatil.kar tatili yaptı vali bey sağolsun hamileleri unutmadı bende dün işten çıkıp gezdim:))biraz alışveriş yaptım sadece geceliğim kaldı onuda bulamadım s bedenler bile kocaman kocaman oldu biraz daha araştırmam gerekio bugünde dinleniorum evde olmak ne güzelmiş:)

canım profilinde çalışmıyorum demişsin ama sende mi öğretmensin yoksa valilik kar izin falan diyince??merak ettim..

nasılsınız bakalım...bizde evde yatıyoruz durmadan ama benim sancılarım durmak bilmiyor ilaçlarla yatıştırıyorum.allahım sağa salim yavrumuzu kucagımıza almayı bi nasip etse :18:
doğumlar yaklaşıyor artık çok az bi zaman kaldı bizimde doğum tahminen 14 şubata çekilecek çünkü oğlumu çok riske atmak istemiyorum 37. haftayı bitirmş olacak.allah hepimizin yardımcısı olsun ....

ayy cnmm ne güzel en erken sn kavuşcan yavruna yani :)) çok heycanlı..sezeryan olcan heralde

hadi bakalım.. yoksa sayfamızın ilk bebişi seninki mi olcak :)))))))))))) inşallah güzel bir doğum salya sümük mutluluktan akan gözyaşlarıyla bebişine kavuşur burdada ballandıra ballandıra güzel geçen tecrübeni bizlere anlatırsın :)))))))))))

canım profilinde çalışmıyorum demişsin ama sende mi öğretmensin yoksa valilik kar izin falan diyince??merak ettim..

canım ben bi bakanlıkta memurum öğretmen değilim haklısın profilimi hiç güncellemedim aklıma bile gelmedi üye olduğum dönemler yaşadığım yer iş falan hep farklıydı haliyle.

Selamlar herkese...Günler geçtikçe doğumlar yaklaşıyor.Çok ama çok heyecanlıyım oğluma kavuşacağım için.Hepimize Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşş.İlk doğum yapanlar da doğum yaparken dualarında bizi unutmasınlar:>

Ya çalışamama raporu 37. haftaya girince mi 37. hafta bitince alınıyor?
Bu arada uyku seti almaktan vazgeçtim.Bulunduğum ilçede yapan ev hanımları var.hem de çok ucuz fiyata 30-40 liraya.Sizde bir araştırın isterseniz.

canım ben bi bakanlıkta memurum öğretmen değilim haklısın profilimi hiç güncellemedim aklıma bile gelmedi üye olduğum dönemler yaşadığım yer iş falan hep farklıydı haliyle.

anladım cnm,insan fırsat bulamıyor ki yoğunluktan..bu arada izmirde oturan anneleri bir araya toplasak da toplansak bir gün ne güzel olurdu..hatta her şehir yapsa bunu,koca koca göbişlerle salınsak ortamlara aksakk..ne güsel olurdu:))))

ayy cnmm ne güzel en erken sn kavuşcan yavruna yani :)) çok heycanlı..sezeryan olcan heralde

allah izin verirse öyle olacak sanırım ama doktorumuzun sağı solu belli olmazsağlıklı sıhhatli olsunlrda önemli olan o. sezeryan olacak rahatsızlığımdan dolayı allah hepimize bi avazda pıt diye kolayca doğurmayı nasip etsin.öpüyorum koamannnn

dediğin gibi sağlıklı olsunlarda..bu arada bende bir şey sormak istiyorum özellikle sezeryanla doğum yapacak olanlara...doktorum bana tarih 23 mart verdi.bu tarih bnm 39 haftamın bittiği tarih.kızlar çok geç değil mi ,benmi yanlış hatırlıyorum.sat ım 24.06.2011, bnm hesabıma göre 23 martta 39 bitiyor..aydınlatın bni nolur

canım benim sat 15.06.2011 doktorumda baan 10.03.2012ye tarih verdi seninki 3-4 gün daha geç bi tarihe gün vermiş ama normaldir heralde.hem ne kadar çok anne karnında olursa bebk daha ii değilmi

arkadaşlar kısa kollu gecelik giyilirmi martta.ne alacağıma hala karar veremedim 2 pijama takımım var ama gecelik ve sabahlık takımı almam lazım hala bulamadım sizler aldınızmı fotolarını koysanızda fikir edinsek ne güzel olur.

canım benim sat 15.06.2011 doktorumda baan 10.03.2012ye tarih verdi seninki 3-4 gün daha geç bi tarihe gün vermiş ama normaldir heralde.hem ne kadar çok anne karnında olursa bebk daha ii değilmi
İşte duracak mı sorunda bu zaten cnm:))inşallah sorun olmaz da zamanında gelir ..

2 pijama takımı var meğer,niye gecelik alacaksın ki canım??kısa kollu giyme,üşütürsün,bebeğe geçer sütünden gaz maz olur, tabii yine de sen bilirisin ve denemiş olanlara sormak lazım.

bi gecelik bulunsun istiyorum belki daha rahat ederim pijamalar dikiş yerine falan gelir die korkuyorum ama gaz olayını bilmiodum haklısın aslında uzun kollu mevsime daha uygun bazılarıda çok terleniyo faalan yazmış yorumlarda.bende sıcağı sevmeyen biriyim daralırım die karar veremedim hala.umarım bebişler erken gelmez:)

benim sat 26 haziran... aramızda 2 gün var.. internet hesabına göre 1 nisan doğum tarihi görünüyo... sağlık ocağı kartıma 3 nisan yazmış,,, doktor en son gittiğimde 28 mart verdi makina demişti... ama doğum nasıl olcak diye hiç konuşmadık henüz...

canım sezeryan 38+0 39+0 arası yapılıyor genelde doktorun doğru zaman vermiş anladığım kadarıya.benim durum biraz istisna benim suyum geleli 7 hafta oldu neredeyse artı konizasyon operasyonu geçirdim bide doğum sancılarım başladığı için 3 saatte bir ilaç alarak duruyorum bu yüzden daha erken olabilir ama yinede dr. bekletir bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…