Bütün mart annesi olacak arkadaşlarıma merhaba! Ben biraz geç katılmış olacağım aranıza ama olsun. Bnde tahminen 9 marrta kızım LİDYA'ma kavuşacağım, çok heyecanlıyım, Allah hepimizi sağsalim kurtarsın inş.
Bütün mart annesi olacak arkadaşlarıma merhaba! Ben biraz geç katılmış olacağım aranıza ama olsun. Bnde tahminen 9 marrta kızım LİDYA'ma kavuşacağım, çok heyecanlıyım, Allah hepimizi sağsalim kurtarsın inş.
kızlarrrr günaydın bu arada bugün evdeyim dün işe gittim bi saat olmadan resmi yazı geldi hamilelere tatil.kar tatili yaptı vali bey sağolsun hamileleri unutmadı bende dün işten çıkıp gezdim:))biraz alışveriş yaptım sadece geceliğim kaldı onuda bulamadım s bedenler bile kocaman kocaman oldu biraz daha araştırmam gerekiobugünde dinleniorum evde olmak ne güzelmiş:)
nasılsınız bakalım...bizde evde yatıyoruz durmadan ama benim sancılarım durmak bilmiyor ilaçlarla yatıştırıyorum.allahım sağa salim yavrumuzu kucagımıza almayı bi nasip etse :18:
doğumlar yaklaşıyor artık çok az bi zaman kaldı bizimde doğum tahminen 14 şubata çekilecek çünkü oğlumu çok riske atmak istemiyorum 37. haftayı bitirmş olacak.allah hepimizin yardımcısı olsun ....
nasılsınız bakalım...bizde evde yatıyoruz durmadan ama benim sancılarım durmak bilmiyor ilaçlarla yatıştırıyorum.allahım sağa salim yavrumuzu kucagımıza almayı bi nasip etse :18:
doğumlar yaklaşıyor artık çok az bi zaman kaldı bizimde doğum tahminen 14 şubata çekilecek çünkü oğlumu çok riske atmak istemiyorum 37. haftayı bitirmş olacak.allah hepimizin yardımcısı olsun ....
canım profilinde çalışmıyorum demişsin ama sende mi öğretmensin yoksa valilik kar izin falan diyince??merak ettim..
canım ben bi bakanlıkta memurum öğretmen değilim haklısın profilimi hiç güncellemedim aklıma bile gelmedi üye olduğum dönemler yaşadığım yer iş falan hep farklıydı haliyle.
ayy cnmm ne güzel en erken sn kavuşcan yavruna yani :)) çok heycanlı..sezeryan olcan heralde
hadi bakalım.. yoksa sayfamızın ilk bebişi seninki mi olcak :)))))))))))) inşallah güzel bir doğum salya sümük mutluluktan akan gözyaşlarıyla bebişine kavuşur burdada ballandıra ballandıra güzel geçen tecrübeni bizlere anlatırsın :)))))))))))
allah izin verirse öyle olacak sanırım ama doktorumuzun sağı solu belli olmazsağlıklı sıhhatli olsunlrda önemli olan o. sezeryan olacak rahatsızlığımdan dolayı allah hepimize bi avazda pıt diye kolayca doğurmayı nasip etsin.öpüyorum koamannnn
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda..bu arada bende bir şey sormak istiyorum özellikle sezeryanla doğum yapacak olanlara...doktorum bana tarih 23 mart verdi.bu tarih bnm 39 haftamın bittiği tarih.kızlar çok geç değil mi ,benmi yanlış hatırlıyorum.sat ım 24.06.2011, bnm hesabıma göre 23 martta 39 bitiyor..aydınlatın bni nolur
İşte duracak mı sorunda bu zaten cnm:))inşallah sorun olmaz da zamanında gelir ..canım benim sat 15.06.2011 doktorumda baan 10.03.2012ye tarih verdi seninki 3-4 gün daha geç bi tarihe gün vermiş ama normaldir heralde.hem ne kadar çok anne karnında olursa bebk daha ii değilmi
2 pijama takımı var meğer,niye gecelik alacaksın ki canım??kısa kollu giyme,üşütürsün,bebeğe geçer sütünden gaz maz olur, tabii yine de sen bilirisin ve denemiş olanlara sormak lazım.arkadaşlar kısa kollu gecelik giyilirmi martta.ne alacağıma hala karar veremedim 2 pijama takımım var ama gecelik ve sabahlık takımı almam lazım hala bulamadım sizler aldınızmı fotolarını koysanızda fikir edinsek ne güzel olur.
İşte duracak mı sorunda bu zaten cnm:))inşallah sorun olmaz da zamanında gelir ..
2 pijama takımı var meğer,niye gecelik alacaksın ki canım??kısa kollu giyme,üşütürsün,bebeğe geçer sütünden gaz maz olur, tabii yine de sen bilirisin ve denemiş olanlara sormak lazım.
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda..bu arada bende bir şey sormak istiyorum özellikle sezeryanla doğum yapacak olanlara...doktorum bana tarih 23 mart verdi.bu tarih bnm 39 haftamın bittiği tarih.kızlar çok geç değil mi ,benmi yanlış hatırlıyorum.sat ım 24.06.2011, bnm hesabıma göre 23 martta 39 bitiyor..aydınlatın bni nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?