Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız bakalım????????
uyku sorunu konuşulmuş... valla şimdilik şükür uyuyabiliyorum ama eskisi gb rahat değil tabi... hele dün gece sol tarafa yatamadımki sıpacık sağolsun ayakları tam hani bel kavisin vardır ya ordaydı.. sol tarafta haliyle o bölgenin üzerine yatıyorum sol taraf sağlıklı diye... sıpacım dün vurdu da vurdu... zar zor daldım uykuya...
bide ben yastık filan kullanmıyorum bacaklarıma.. geçenlerde denedim rahat edemedim...
bu arada bacak arası kaslarım geriliyo herhalde yatakta dönerken filan ağrıyo o bölgem...
bu arada zehra büyük almışsın pijamayı dedin ama şu an anca oluyo ya sezaryan olurda karnım inmezsa diye korkuma şu ankş bedene göre aldım... küçültmelimiyimki??????????
nasılsınız bakalım????????
uyku sorunu konuşulmuş... valla şimdilik şükür uyuyabiliyorum ama eskisi gb rahat değil tabi... hele dün gece sol tarafa yatamadımki sıpacık sağolsun ayakları tam hani bel kavisin vardır ya ordaydı.. sol tarafta haliyle o bölgenin üzerine yatıyorum sol taraf sağlıklı diye... sıpacım dün vurdu da vurdu... zar zor daldım uykuya...
bide ben yastık filan kullanmıyorum bacaklarıma.. geçenlerde denedim rahat edemedim...
bu arada bacak arası kaslarım geriliyo herhalde yatakta dönerken filan ağrıyo o bölgem...
bu arada zehra büyük almışsın pijamayı dedin ama şu an anca oluyo ya sezaryan olurda karnım inmezsa diye korkuma şu ankş bedene göre aldım... küçültmelimiyimki??????????
kızlaarr... hastane çantamı yavaş yavaş tamamlıyorum...
pijama ve sabahlık takımım alınmıştı zaten..
geceliğim uzun ve krem rengiydi içime sinmemişti... bugün gittim değiştirdim.. diz ortası diz üstü gb boyu... önden çıtçıtlı... aldım gitti valla... beden olarak şu anki vucuduma göre aldım yani şöyle düşündüm karnım en fazla şu an ki kadar olur herhalde...
onun dışında emzirme atleti aldım 2 farklı marka aldım biri anıl diğeri doremi... anıl markayı şiddetle tavsi ederim... beden olarak ise şimdide oluyo az daha büyürsede olur şeklinde...
iç çamaşırı aldım 3 tane... 2 si düşük bel lastiksiz feci rahat bişey... biride göğüs altına kadar geliyo... hangisi daha rahat olur sezaryanda belkş yüksek bel olan daha rahat olur diye düşündüm..
diş fırçası aldım öle ucuz bişey aldım valize koycam direk
el kremi aldım küçük boy
deodorant kokusuz olsun diye okudum bebek kokudan rahatsız olup emmiyormuş o yüzden en hafif olan krem sabun gb olanlardan aldım...
lohusa tacım da hazır...
havlu çorap evden ayarlicam
terlik kaldı bitek alacağım
bide bulabilirsem nazar boncuklu yastık kılıfı alim diyorum :)))
kaldı ıslak mendil havlu peçete pamuk orkid gece hasta bezi diş macunu...
varmı başka eksiğim???
bu arada fotolarıda yükledim.. bakalım beğenecekmisiniz... ben biraz cinsimdir öle dantelli kurdelalı saten giymem.. spor olsun diye bunları seçtim....
uyyy bayıldım ben bunlara valla...allah güle güle giydirsin tatlım ya...çok beğendim ben,çok iyi yapmışsın...oğluşun sana aşık olacak görür görmez..
geceliğim uzun ve krem rengiydi içime sinmemişti... bugün gittim değiştirdim.. diz ortası diz üstü gb boyu... önden çıtçıtlı... aldım gitti valla... beden olarak şu anki vucuduma göre aldım yani şöyle düşündüm karnım en fazla şu an ki kadar olur herhalde...
onun dışında emzirme atleti aldım 2 farklı marka aldım biri anıl diğeri doremi... anıl markayı şiddetle tavsi ederim... beden olarak ise şimdide oluyo az daha büyürsede olur şeklinde...
iç çamaşırı aldım 3 tane... 2 si düşük bel lastiksiz feci rahat bişey... biride göğüs altına kadar geliyo... hangisi daha rahat olur sezaryanda belkş yüksek bel olan daha rahat olur diye düşündüm..
el kremi aldım küçük boy
deodorant kokusuz olsun diye okudum bebek kokudan rahatsız olup emmiyormuş o yüzden en hafif olan krem sabun gb olanlardan aldım...
lohusa tacım da hazır...
varmı başka eksiğim???
bu arada fotolarıda yükledim.. bakalım beğenecekmisiniz... ben biraz cinsimdir öle dantelli kurdelalı saten giymem.. spor olsun diye bunları seçtim....
canımm güle güle giy cicilerini çok güzeller..kırmızıların kadını olcan:)) ne güzel herşeyini tamamladın maşallahhhh darısı bana:) yalnız bende tam tersi gayet klasik süslü püslü krem tonlarında gecelik arıyorum:) normaldede satene falan bayılırım ama kış günü olmaz tabi bi dahaki hamileliğim yaza gelir inşallah allah nasip ederse tabi:)
canım ben seninkilere ek olarak yanıma göğüs pedi,ayna,makyaj malzemesi almayı düşünüorum.
:)) beğenmene sevindim... bu seferki gecelik biraz kısa gb kısa derken dizlerimdede hani yatağa yatıp kalkarken sıkıntı olurmu hani oda kalabalık olursa diye onu dert ediyorum :)))
seninde payalaşmanı bekliyorum dünürüm :))
bu arada tecrübeli olrrak eksik varmı çantamda olması gerekenlerden sence????????
selam kızlar...
bende dün dk. gittim kontrolüm vardı oğluşum 2350 gr olmuş.ama plesentasında kireçlenme varmış çok değil ama var dedi. inşallah bi sorun olmaz.çoğu gitti azı kaldı allah yardımcımız olsunda hiçbir aksilik olmadan yavrularımızı kucagımıza alırız inşallah...![]()
el kremi aldım küçük boy
lohusa tacım da hazır...
varmı başka eksiğim???
nasılsınız bugün bakalaım... yaa ben sabahları ayılamıyorum yaaaa böle ruh gb geziyorum halbuki gecede uyuyorum ama neden böle oluyorum yaaawww ???
bu arada yarın bi aksilik olmazssa doktora gidiyoruz.. 1 ay üstüne oğluşumu görcem :))))))))))) aceba birdaha ne kadar zaman sonra çağıracak??? artık ayda 1 olmaz herhalde??
selam kızlar...
bende dün dk. gittim kontrolüm vardı oğluşum 2350 gr olmuş.ama plesentasında kireçlenme varmış çok değil ama var dedi. inşallah bi sorun olmaz.çoğu gitti azı kaldı allah yardımcımız olsunda hiçbir aksilik olmadan yavrularımızı kucagımıza alırız inşallah...![]()
hayırlısıyla giy cnm rahat rahat kırmızı bide fazla kir belli etmezçorapları koymayı unutma hem kendinin hem bebişin
bak sonra unutursun
Hadi bakalım kızlar hazırlıklar ,çoğumuzun da 60'tan geriye sayım başladı.Benim de çoğu şeyim hazır ama işte yıkanıp ütülenmesi falan bi onlar kaldı.Artık boşum tatildeyim halleidcem.Çook güzel hazırlamak ve hazırlanmak ya.Çok heyecanlıyım.Eksiklerimi falan hiç bilemiyorum.Buradan konuşa konuşa halleidcez artık.
Bizim de daha eksiklerimiz var göğüs pedi bebek bakım ürünleri...falan
Yaa göğüs pedi ne alacaksınız.? Çok araştıramadım.Aranızda araştıran varsa söylese ne ii olur:>Kimileri aktıyormuş falan ii olmuyormuş,karasız kaldım.
Hadi bakalım kızlar hazırlıklar ,çoğumuzun da 60'tan geriye sayım başladı.Benim de çoğu şeyim hazır ama işte yıkanıp ütülenmesi falan bi onlar kaldı.Artık boşum tatildeyim halleidcem.Çook güzel hazırlamak ve hazırlanmak ya.Çok heyecanlıyım.Eksiklerimi falan hiç bilemiyorum.Buradan konuşa konuşa halleidcez artık.
Bizim de daha eksiklerimiz var göğüs pedi bebek bakım ürünleri...falan
Yaa göğüs pedi ne alacaksınız.? Çok araştıramadım.Aranızda araştıran varsa söylese ne ii olur:>Kimileri aktıyormuş falan ii olmuyormuş,karasız kaldım.
bu arada aranızda bebek arabası alan var mı?? çok pahalılar yaaww insaanın alası kaçıyo
bu arada çok kasılmam oluyo kızlar.. böle karnım kaskatı kesiliyo başladımı peşpeşe 3 5 kere oluyo sonra 1 2 gün tık yok... mühim midirki??
canım güle güle kullan cicişlerine bayıldım bence ek olarak bi pijama daha koy her ihtimale karşıkızlaarr... hastane çantamı yavaş yavaş tamamlıyorum...
el kremi aldım küçük boy
lohusa tacım da hazır...
varmı başka eksiğim???