• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bence küçültme, doğum yapan herkes hamileyken bu kadar karnım yoktu yazmış, gaz falan birikiyor herhalde. e göğüslerde süt dolcak onlarda büyüycek. bi de rahat etmek lazım içinde, altımıza bez falan da bağlıycaklarmış..bence biraz geniş olmasından zarar gelmez..

nasılsınız bakalım????????

uyku sorunu konuşulmuş... valla şimdilik şükür uyuyabiliyorum ama eskisi gb rahat değil tabi... hele dün gece sol tarafa yatamadımki sıpacık sağolsun ayakları tam hani bel kavisin vardır ya ordaydı.. sol tarafta haliyle o bölgenin üzerine yatıyorum sol taraf sağlıklı diye... sıpacım dün vurdu da vurdu... zar zor daldım uykuya...

bide ben yastık filan kullanmıyorum bacaklarıma.. geçenlerde denedim rahat edemedim...

bu arada bacak arası kaslarım geriliyo herhalde yatakta dönerken filan ağrıyo o bölgem...

bu arada zehra büyük almışsın pijamayı dedin ama şu an anca oluyo ya sezaryan olurda karnım inmezsa diye korkuma şu ankş bedene göre aldım... küçültmelimiyimki??????????

ben doğumdan sonra doğum şekli ne olursa olsun bu kadar karın kalmaz millet hep hastaneden çıkarken şu kadar kilo vermişim falan dio.bebek eşi suyu herşey gidecek bence çok büyük bedenlerde almaya gerek yok daha doğrusu ben şimdiki halime göre almıcam çok büyük sevmem ben yakışmazki. annemde 5 aylık hamile halini düşün dio en kötü doğum sonrası öyle oluyomuşsun oda bişi değil yani.

selam kızlar...
bende dün dk. gittim kontrolüm vardı oğluşum 2350 gr olmuş.ama plesentasında kireçlenme varmış çok değil ama var dedi. inşallah bi sorun olmaz.çoğu gitti azı kaldı allah yardımcımız olsunda hiçbir aksilik olmadan yavrularımızı kucagımıza alırız inşallah...:nazar:

nasılsınız bakalım????????

uyku sorunu konuşulmuş... valla şimdilik şükür uyuyabiliyorum ama eskisi gb rahat değil tabi... hele dün gece sol tarafa yatamadımki sıpacık sağolsun ayakları tam hani bel kavisin vardır ya ordaydı.. sol tarafta haliyle o bölgenin üzerine yatıyorum sol taraf sağlıklı diye... sıpacım dün vurdu da vurdu... zar zor daldım uykuya...

bide ben yastık filan kullanmıyorum bacaklarıma.. geçenlerde denedim rahat edemedim...

bu arada bacak arası kaslarım geriliyo herhalde yatakta dönerken filan ağrıyo o bölgem...

bu arada zehra büyük almışsın pijamayı dedin ama şu an anca oluyo ya sezaryan olurda karnım inmezsa diye korkuma şu ankş bedene göre aldım... küçültmelimiyimki??????????

yok kuşum seni bilmiyorum...şuan iyiyse elbette küçültme son 2 ay genişleyecez epey ne yazık ki..sezaryende evet hastanede değil ama eve gelince gazdan davul olmuştu karnım,geçti ama sonra korkma:))bu arada lohusa pijamalarının emzirme dışnda avantajlarından biride bel bölgesinin hamile pantolonu gibi ayarlanabilir olması...bnde çekeyim bi ara becerebilirsem ekleyim resimleri....üstümde dermişiiimmmm:33:

kızlaarr... hastane çantamı yavaş yavaş tamamlıyorum...

pijama ve sabahlık takımım alınmıştı zaten..
geceliğim uzun ve krem rengiydi içime sinmemişti... bugün gittim değiştirdim.. diz ortası diz üstü gb boyu... önden çıtçıtlı... aldım gitti valla... beden olarak şu anki vucuduma göre aldım yani şöyle düşündüm karnım en fazla şu an ki kadar olur herhalde...

onun dışında emzirme atleti aldım 2 farklı marka aldım biri anıl diğeri doremi... anıl markayı şiddetle tavsi ederim... beden olarak ise şimdide oluyo az daha büyürsede olur şeklinde...

iç çamaşırı aldım 3 tane... 2 si düşük bel lastiksiz feci rahat bişey... biride göğüs altına kadar geliyo... hangisi daha rahat olur sezaryanda belkş yüksek bel olan daha rahat olur diye düşündüm..

diş fırçası aldım öle ucuz bişey aldım valize koycam direk

el kremi aldım küçük boy

deodorant kokusuz olsun diye okudum bebek kokudan rahatsız olup emmiyormuş o yüzden en hafif olan krem sabun gb olanlardan aldım...

lohusa tacım da hazır...

havlu çorap evden ayarlicam

terlik kaldı bitek alacağım

bide bulabilirsem nazar boncuklu yastık kılıfı alim diyorum :)))

kaldı ıslak mendil havlu peçete pamuk orkid gece hasta bezi diş macunu...

varmı başka eksiğim???

bu arada fotolarıda yükledim.. bakalım beğenecekmisiniz... ben biraz cinsimdir öle dantelli kurdelalı saten giymem.. spor olsun diye bunları seçtim....

Eklentiler

• $Fotoğraf0299.webp
    $Fotoğraf0299.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoğraf0300.webp
    $Fotoğraf0300.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf0301.webp
    $Fotoğraf0301.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $Fotoğraf0302.webp
    $Fotoğraf0302.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf0303.webp
    $Fotoğraf0303.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 26

geceliğim uzun ve krem rengiydi içime sinmemişti... bugün gittim değiştirdim.. diz ortası diz üstü gb boyu... önden çıtçıtlı... aldım gitti valla... beden olarak şu anki vucuduma göre aldım yani şöyle düşündüm karnım en fazla şu an ki kadar olur herhalde...

onun dışında emzirme atleti aldım 2 farklı marka aldım biri anıl diğeri doremi... anıl markayı şiddetle tavsi ederim... beden olarak ise şimdide oluyo az daha büyürsede olur şeklinde...

iç çamaşırı aldım 3 tane... 2 si düşük bel lastiksiz feci rahat bişey... biride göğüs altına kadar geliyo... hangisi daha rahat olur sezaryanda belkş yüksek bel olan daha rahat olur diye düşündüm..

el kremi aldım küçük boy

deodorant kokusuz olsun diye okudum bebek kokudan rahatsız olup emmiyormuş o yüzden en hafif olan krem sabun gb olanlardan aldım...

lohusa tacım da hazır...

varmı başka eksiğim???

bu arada fotolarıda yükledim.. bakalım beğenecekmisiniz... ben biraz cinsimdir öle dantelli kurdelalı saten giymem.. spor olsun diye bunları seçtim....

uyyy bayıldım ben bunlara valla...allah güle güle giydirsin tatlım ya...çok beğendim ben,çok iyi yapmışsın...oğluşun sana aşık olacak görür görmez..

uyyy bayıldım ben bunlara valla...allah güle güle giydirsin tatlım ya...çok beğendim ben,çok iyi yapmışsın...oğluşun sana aşık olacak görür görmez..

:)) beğenmene sevindim... bu seferki gecelik biraz kısa gb kısa derken dizlerimdede hani yatağa yatıp kalkarken sıkıntı olurmu hani oda kalabalık olursa diye onu dert ediyorum :)))

seninde payalaşmanı bekliyorum dünürüm :))

bu arada tecrübeli olrrak eksik varmı çantamda olması gerekenlerden sence????????

el kremi aldım küçük boy

lohusa tacım da hazır...

varmı başka eksiğim???

canımm güle güle giy cicilerini çok güzeller..kırmızıların kadını olcan:)) ne güzel herşeyini tamamladın maşallahhhh darısı bana:) yalnız bende tam tersi gayet klasik süslü püslü krem tonlarında gecelik arıyorum:) normaldede satene falan bayılırım ama kış günü olmaz tabi bi dahaki hamileliğim yaza gelir inşallah allah nasip ederse tabi:)

canım ben seninkilere ek olarak yanıma göğüs pedi,ayna,makyaj malzemesi almayı düşünüorum.

nasılsınız bugün bakalaım... yaa ben sabahları ayılamıyorum yaaaa böle ruh gb geziyorum halbuki gecede uyuyorum ama neden böle oluyorum yaaawww ???

bu arada yarın bi aksilik olmazssa doktora gidiyoruz.. 1 ay üstüne oğluşumu görcem :))))))))))) aceba birdaha ne kadar zaman sonra çağıracak??? artık ayda 1 olmaz herhalde??

canımm güle güle giy cicilerini çok güzeller..kırmızıların kadını olcan:)) ne güzel herşeyini tamamladın maşallahhhh darısı bana:) yalnız bende tam tersi gayet klasik süslü püslü krem tonlarında gecelik arıyorum:) normaldede satene falan bayılırım ama kış günü olmaz tabi bi dahaki hamileliğim yaza gelir inşallah allah nasip ederse tabi:)

canım ben seninkilere ek olarak yanıma göğüs pedi,ayna,makyaj malzemesi almayı düşünüorum.

tabi onlarda hazır göğüs pedi kremi ayna makyaj malzemeleri :)))

yaa aslında bi değişiklik yapıp az daha klasik bişey baksam mı diye düşünmedim değil ama yine elim spora gitti işte :)) birazda havalar yüzünden acele ettim açıkçası havalar iyice bozdu ve havaların açmasını bekleseydim ooo bu sefer iyice şişecektim o yüzden acele ettim ama neyseki içime sindi aldıklarım... bedene bi tek emin değilim ama ne beden alırsam alim hep aklımda soru işareti kalacaktı :) yavaş yavaş yıkayıp hazırlarım herhalde haftaya benim çantam kapıda hazır bekler oğlumunkinin yanında :))))))

:)) beğenmene sevindim... bu seferki gecelik biraz kısa gb kısa derken dizlerimdede hani yatağa yatıp kalkarken sıkıntı olurmu hani oda kalabalık olursa diye onu dert ediyorum :)))

seninde payalaşmanı bekliyorum dünürüm :))

bu arada tecrübeli olrrak eksik varmı çantamda olması gerekenlerden sence????????

canım sen anne olacaksın .gelecek olarak orana burana değil hatta sanada değil emin ol sadece bebişine bakacaklar dert etme kısalığı falan.zaten o kadar üşüyorsun ki ameliyattan çıkınca ben ağustos sıcağında battaniye istemiştim mesela..o yüzden üstün açık kalmıyor kaldı ki sürekli inip kalkmayacaksın yataktan..bence hiç bir eksiğin yok..ben daha çanta bile almadım hiiiççç bişeyim yok walla..hazırlıklı olman çok güzel..hade bakalım bir de bebişlerimiz gelsin hayırlısıylada ...oyyy çokta var be benim şafak 62:)

selam kızlar...
bende dün dk. gittim kontrolüm vardı oğluşum 2350 gr olmuş.ama plesentasında kireçlenme varmış çok değil ama var dedi. inşallah bi sorun olmaz.çoğu gitti azı kaldı allah yardımcımız olsunda hiçbir aksilik olmadan yavrularımızı kucagımıza alırız inşallah...:nazar:

canım son 3 ayda normal bir durummuş bu,hat safhada olmadığı sürecede korkmana gerek yok..merak etme herşey iyi olacak..olsa dahi sürekli nts kontrolüyle problemsiz geçiriliyormuş hamilelik..hiç korkma bebişede maşallah:nazar:

el kremi aldım küçük boy

lohusa tacım da hazır...

varmı başka eksiğim???

hayırlısıyla giy cnm rahat rahat kırmızı bide fazla kir belli etmez :34: çorapları koymayı unutma hem kendinin hem bebişin :33: bak sonra unutursun

nasılsınız bugün bakalaım... yaa ben sabahları ayılamıyorum yaaaa böle ruh gb geziyorum halbuki gecede uyuyorum ama neden böle oluyorum yaaawww ???

bu arada yarın bi aksilik olmazssa doktora gidiyoruz.. 1 ay üstüne oğluşumu görcem :))))))))))) aceba birdaha ne kadar zaman sonra çağıracak??? artık ayda 1 olmaz herhalde??

bn artık hep uykuluyum bu haftalarda normalmiş..bu arada bnde daha sık çaırır demiştm dr ama bi sıkıntı görmeyince şimdilik bi sorun yok o yüzden diğer kontrol bidahaki aya dedi..sanırım bidahaki aydan sonra 10 günde 1 e düşcek

Hadi bakalım kızlar hazırlıklar ,çoğumuzun da 60'tan geriye sayım başladı.Benim de çoğu şeyim hazır ama işte yıkanıp ütülenmesi falan bi onlar kaldı.Artık boşum tatildeyim halleidcem.Çook güzel hazırlamak ve hazırlanmak ya.Çok heyecanlıyım.Eksiklerimi falan hiç bilemiyorum.Buradan konuşa konuşa halleidcez artık.
Bizim de daha eksiklerimiz var göğüs pedi bebek bakım ürünleri...falan

Yaa göğüs pedi ne alacaksınız.? Çok araştıramadım.Aranızda araştıran varsa söylese ne ii olur:>Kimileri aktıyormuş falan ii olmuyormuş,karasız kaldım.

selam kızlar...

canım üzülme zehra doğru söylüyo zaten düzenli nst var asıl amacı durum kontrolü değilmi... herşey kontrol altında allahın izniyle bişiycikler olmaz :)))

hayırlısıyla giy cnm rahat rahat kırmızı bide fazla kir belli etmez :34: çorapları koymayı unutma hem kendinin hem bebişin :33: bak sonra unutursun

:))))) teşekkür ederim.. oğluşun çorabı çantasında hazır bile :))) sen ara ara benimkini hatırlat :)))))) haftaya filan anca hazırlarım valizimi :)))

Hadi bakalım kızlar hazırlıklar ,çoğumuzun da 60'tan geriye sayım başladı.Benim de çoğu şeyim hazır ama işte yıkanıp ütülenmesi falan bi onlar kaldı.Artık boşum tatildeyim halleidcem.Çook güzel hazırlamak ve hazırlanmak ya.Çok heyecanlıyım.Eksiklerimi falan hiç bilemiyorum.Buradan konuşa konuşa halleidcez artık.

Yaa göğüs pedi ne alacaksınız.? Çok araştıramadım.Aranızda araştıran varsa söylese ne ii olur:>Kimileri aktıyormuş falan ii olmuyormuş,karasız kaldım.

hallederiz canım :)))))) benim çoğu şeyim hazır gibi.... göğüs pedi lansinoh dedi arkadaş... ben ondan aldım şahsen.... ama evde en rahatı havlu dedi... minik minik kesip göğüsüne yerleştiriyomuş arkadaş.. hem sık yıkayı kalerfere koy hemencecik kurur hem daha sağlıklı olur dedi.. dışarda yada evde misafir varken ped kullan dedi.. o yüzden bi paket aldım sadece...

bu arada aranızda bebek arabası alan var mı?? çok pahalılar yaaww insaanın alası kaçıyo

bu arada çok kasılmam oluyo kızlar.. böle karnım kaskatı kesiliyo başladımı peşpeşe 3 5 kere oluyo sonra 1 2 gün tık yok... mühim midirki??

bn bebedorunkini aldm valla kampanyadaydı bide yanında ıslak mendili olanlardan..bilmiyorum kullanınca görcez iyi mi kötü mü..

bu arada aranızda bebek arabası alan var mı?? çok pahalılar yaaww insaanın alası kaçıyo
bu arada çok kasılmam oluyo kızlar.. böle karnım kaskatı kesiliyo başladımı peşpeşe 3 5 kere oluyo sonra 1 2 gün tık yok... mühim midirki??

biz daha almadık ama fiyatlar gerçekten fena..yani resmen yatak hatta yatak odası fiyatına arabalar var..nasıl bişi alcamıda bilmiyorum..kasılmaların için bi dr.la görüş istersen cnm..belki yalancıdır ama yinede belki nst ye fln bağlar..kontrol etmekte fayda var..bnde bu aralar hafif bi adet sancısı var ara ara..başkada bişi yok..

günaydınlar herkeze hayırlı cumalar

el kremi aldım küçük boy

lohusa tacım da hazır...

varmı başka eksiğim???

canım güle güle kullan cicişlerine bayıldım bence ek olarak bi pijama daha koy her ihtimale karşı

Back