Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Slm canım bendede 3 gündür aynı şikayet var,ilk gün o kadar korktumki hastaneye gittim bebekte bende iyiymişiz.idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendiler test yaptılar herşey temiz çıktı,bol su iç ve yat dedi.Soğuk havalardan dolayı (bende hiç dikkat etmem kendime)gaz sıkışması oluyomuş o ağrı yapıyo dedi:))))
Asıl şikayetim sırt bölgem durduk yere ağrı saplanıyo kasılma gibi,annemin deyişiyle kuluç giriyo,buna çözüm bulamadık bugün doktora gidince sorcam onuda..

bnde dün farkettm karnım büyüdüğü için denge merkezi değişiyomuş ve baya ağrıdı sırtım belim fln yani yoruldum bi süre ayaktayken..belki snn ağrılarından ondandır..

:1:

canım bende de var bu ara aynı ağrılar... ya karnım büyüyo bu ara diye yada gazdan diyorum ben .. hamileliğin ilk zamanlarında çok gaz problemim vardı son 1 haftadır tekrarladı....

söylemesi ayıp bu gaz olayı sıkıştırınca en iyisi secde pozisyonunda durmak..valla öyle yapınca baya rahatlıyorum o şekilde daha kolay çıkıyo yani :17: napiim bndede zırt pırt geliyo yalnızken iyide eşim gelince oraya buraya kaçıyorum hatta tam yattığım zaman geliyo bi hızla kalkıyorum eşim diyo nereye bn diyorum gazım geldi bn bi odaya gdp geliyorum :17:

mrk etme cnm doğumdan sonrada halledilebiliyosa ki inşallah öyle bişi yoktur ama en azndn öyle bişi varsa bunu önceden bilmen doğuma kdr size hazırlık yapma imkanı sağlar..ona göre bu konuyla ilgili hastaneleri doktorları ve hatta ameliyat fln grkiyosa o ortamı hazırlatırsınız vakit kaybetmeden önleminizi alırsınız.. bi tanıdığımızın bebeğinde bu taramalarda bacaklarda kemik eğriliği çıkmış bunu erken öğrendikleri için bebek doğmadan bütün herşeyi hastaneyi doktoru fln hazırladılar bebek doğar doğmaz hemen gereknler yapıldı bacakları fln alçıya alındı böylece ilerlemeden önü kesilmiş oldu..şimdi iyileşiyomuş..Allah vermesin tabi üzücü bi durum ama sonuçta böyle bi durum varsa Allah çaresiz bırakmasın erkenden bilmek önemli..inşallah doğuma kalmaz geçer cnm Allah bebişini korusun..

Benim doktorda var renkli usg. ben tamamen olayın vitrin kısmı oldugunu düüşnüyorum. İlk kotrolde elimize bir flash bellek verdi.her gittiğimizde götürüyoruz.çektiklerini ona yüklüyor. Aa hep diyorum ya internette yüzlerce ultrasound görüntüsüne baktım. kıyaslayınca hi de öyle net değil. siah beyaz olsa da net olsa keşke

Ya Yeda,
benim hiç bunlara bakılmadı, allaha emanet:) Kızımda istanbul'daydım. Şimdi küçük yerdeyim onun zorlukları bunlar sanırım.

Casper Dualarımız seninle emin ol. HEm hamilelerin duası kabul olur derler:) Allah'ın izniyle tertemiz atlatırsınız bu dönemi insallah. Kafaya takmamak mümkün mü. Ama bunun bir geçiş dönemi olduğunu ve her şeyin sağlıkla sonuçlanacağını düşünmek belki seni biraz rahatlatır.

sağolun kızlar insan böyle güzel şeyleri duyunca umudunu kaybetmiyor desteğiniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim inşallah bu sürecide çabucak atlatırız ..

söylemesi ayıp bu gaz olayı sıkıştırınca en iyisi secde pozisyonunda durmak..valla öyle yapınca baya rahatlıyorum o şekilde daha kolay çıkıyo yani :17: napiim bndede zırt pırt geliyo yalnızken iyide eşim gelince oraya buraya kaçıyorum hatta tam yattığım zaman geliyo bi hızla kalkıyorum eşim diyo nereye bn diyorum gazım geldi bn bi odaya gdp geliyorum :17:

allah iyiliğini versin :):):) çok güldüm ama aynı şeyleri yaşadığım için güldüm aslında :D

bu bebişler bizi ne komik hallere düşürdüler görüyomusunuz, daha şimdiden parmaklarında oynatıp şempanze yaptılar :D:D

bende ona ayıcık kostümü giydirmezsemmmm :))))

canım ben 21+4 en iyi sonuçlar 20.haftadan sonra alınıyomuş 22-24. haftalara en ideali demişlerdi.:nazar:

sağol tatlım bilgi için, benim doktor renkli ultrasonla baktı bişeylerine bebişimin, görebildiğim kadarıyla herşey yolunda dedi, bir dahakine yine bakarız dedi.. ama başka bi uzmana falan yönlendirmedi açıkçası..

merhaba şekerler nihayet dün bebeğimin cinsiyetini öğrenebildik. 2 hafta önce kontrolde göstermedi ama dün tahlil sonucuyla birlikte tekrar bakalım dedi doktorumuz. kızımız olacak hayırlısıyla :)) :9:

merhaba şekerler nihayet dün bebeğimin cinsiyetini öğrenebildik. 2 hafta önce kontrolde göstermedi ama dün tahlil sonucuyla birlikte tekrar bakalım dedi doktorumuz. kızımız olacak hayırlısıyla :)) :9:

mrb canım gözün aydın, listemize ekledim prensesini

çizelgeni de pembeli bişeylerle değiştir bari :))

allah iyiliğini versin :):):) çok güldüm ama aynı şeyleri yaşadığım için güldüm aslında :D

bu bebişler bizi ne komik hallere düşürdüler görüyomusunuz, daha şimdiden parmaklarında oynatıp şempanze yaptılar :D:D

bende ona ayıcık kostümü giydirmezsemmmm :))))

ayıcık kostümü var biliyomusun H&M mağazasında gördüm resmen ayıcık postu böyle tulum kulakları bile var ve gördüğüm anda vuruldum dedm bunu almalıyım ama iyice bi kesinleşsin cinsiyeti beyazıda var kahverengiside inanılmaz böle içine koyup ısırarak yersin onu yani çok tatlı kız olursa kutup ayusu erkek olursa boz ayı rengini alcam :)) aklıma geldikçe dişlerimi sıkıyorum valla onun içinde hayal ediyorum ahhh ahhh Allahım sağlıkla nasip etsin inş.

mrb, forumu uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyodum ama ilk kez bişiler yazıyorum, ben de 22+1 günlük hamileyim ve inşallah bir kızım olacak. 21. haftaya kadar şiddetli bulantı-kusması olan bi gebeydim, umarım artık bitmiştir :) hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...
gebelik çizelgesini nasıl eklediğinizi öğrenebilir miyim?

mrb, forumu uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyodum ama ilk kez bişiler yazıyorum, ben de 22+1 günlük hamileyim ve inşallah bir kızım olacak. 21. haftaya kadar şiddetli bulantı-kusması olan bi gebeydim, umarım artık bitmiştir :) hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...
gebelik çizelgesini nasıl eklediğinizi öğrenebilir miyim?

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda ayrıntılı gösteriyo cnm resimli..bu arada hoşgeldin hayırlı olsun prensesin..

teşekkür ederim :))

merhaba kızlar.yoğunluktan bugün hiç girememiştim.şimdi yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım.demek tartıda şok geçiren tek ben değilmişim.bu sabah tartıldım da.ben 69 la hamile kalmıştım.(boyum 1.66)bulantılar yüzünden 5 kilo verip 64 e düşmüştüm sonra.bugün bi tartıldım, yine 69 olmuşum.5 kilo yani.(19. haftadayım)...uzun zamandır tartılmıyodum, şok oldum !!!ama ben gibi çok kişi olduğunu görünce oluyo demekki dedim.Allah sonumuzu hayreyleye :25:

merhaba kızlar.yoğunluktan bugün hiç girememiştim.şimdi yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım.demek tartıda şok geçiren tek ben değilmişim.bu sabah tartıldım da.ben 69 la hamile kalmıştım.(boyum 1.66)bulantılar yüzünden 5 kilo verip 64 e düşmüştüm sonra.bugün bi tartıldım, yine 69 olmuşum.5 kilo yani.(19. haftadayım)...uzun zamandır tartılmıyodum, şok oldum !!!ama ben gibi çok kişi olduğunu görünce oluyo demekki dedim.Allah sonumuzu hayreyleye :25:

İyide tatlım sen kilo almamıssınki. :) Sen sıfırdasın su anda cunku baslangıc kilon 69 halen 69 sun. Bu 5 kilo aldın demek olmuyor ki.. Hesap boyle yapılıyor hep ilk baslangıc kilona gore hesap yapacaksın. Yani bu durumda hic kilo almadıııın. :)))) Ama bundan sonra dikkat et arayı kapatma :) Sevgiler.

İyide tatlım sen kilo almamıssınki. :) Sen sıfırdasın su anda cunku baslangıc kilon 69 halen 69 sun. Bu 5 kilo aldın demek olmuyor ki.. Hesap boyle yapılıyor hep ilk baslangıc kilona gore hesap yapacaksın. Yani bu durumda hic kilo almadıııın. :)))) Ama bundan sonra dikkat et arayı kapatma :) Sevgiler.

eveeet katılıyorum sen sıfırda görünüyosun bu durumda...
ne güzell

Arkadaşlar...Ne diyeyim 4,5 kilo aldım şikayetçiyim,napayayım okulda herkes sen çok kilo aldın,daha çok küçük bebeğin sonlara doğru kocaman olursun gibi şeyler söylenince dün baya çökmüştüm psikolojik olarak.Bide benim yerime koyun kendinizi,evet belki 4-5 kilo normaldir ama etraftan öyle bir baskı alınca kendimi baya kötü hissettim ve hala da öyleyim desem yeridir.Bir de herkes fıstık gibi giyinip dolanıyo,bense çapulcu gibi hissediyorum kendimi ya.İşte sizinle burada paylaşınca rahatlıyorum biraz.İyi ki varsınız valla:71:

Bu gaz meselesine gelince hemen hemen herkeste aynı şikayetin olması ne ilginç.Bugün son ders artık yerimden kalkamadım ağrıdan zar zor arabaya kadar yürüdüm.SOnra evde wc ve sonuç ağrı falan kalmadı.İlk korkutum üşüttüm mü dşye ama wcden sonra herşey anlaşıldı.Eşim geceleri nöbetteyken çok rahatım evde ama o varken tuvalete koşmak lazım:>

Noolur kimse yanlış anlamasın dün gerçekten kendimi kötü hissettiğim için öyle yazdım.Ama sizin aydınlatıcı fikirleriniz de gayet ii geldi sağolun tombik anneler:>

:1: hehe eskiden açılışı günaydın çıtır anneler diyodum :)) artık tombul anneler dicem :)) bende bi tombulum :)))

bu çok iyiydi bak...hepimiz yuvarlanmaya başlıcaz galiba yakında,bende bi tombulum:))))

evet canım hepimiz tombuluz işte :)))))))))) daha da tombullaşırız inşallah sağlıklı sağlıklı :)) yaşasın şişko dobişko göbüşlü biz :))

slm kızlar günaydın.bebişimin karaciğerindeki kireçlenme geçmemiş hala üniversite hastanesine gittim doktorum gönderdiği için hatta kalbinin üstündede varmış.doktorum toksiplazma sonuclarınıda oraya göster demişti gösterdim, onada baktılar ,temiz çıktığı için bebekte neden bebekte kireçlenme var onu araştırcaklar.doktor enfeksiyon geçiriyor bebek dedi. tüm enfeksiyon tahlillerini istedi bir daha ,habire aynı kanları verip duruyorum şimdilik amniyosenteze gerek yok dedi,haftaya gel tekrar bakalım seni kontrol altına alalım dediler,bunun altında yatan mutlaka başka bi neden vardır ama diğer organlarında sorun yok onlarda da olsa o yüzden diyeceğim ama onlarda yok belkide komplike birşeydir enfeksiyon geçiyordur ve biz kalıntılarını görüyoruzdur dedi onlarda tam anlayamadılar psikolojim bozuldu kızlar kafaya takmıamaya çalışıyorum, allaha hep dua ediyorum geçmezse doğumdan sonrada tedavi edilebilirmiş önemli olan yeterki ilerlemesin, başka organlara yayılmasın,en son ultrasonumla aynıydı boyu 4 mm küçücük bebek nasılkaraciğeirnde kalbinin üstünde enfeksiyon olur anlamıyorum inşallah geçer,kimi zman doğuma kadar kendiliğindne geçebiliyormuş.sizde dualarınızı eksik etmeyin bebişim iyileşsin

canım dualarımız seninle inşallah bi an önce çözümlenir sağlıpına kavuşr bebişin.. stres yapmamaya çalış.. olumlu düşün daha doğrusu düşünmeye çalış.. dualarımız seninle inşallah tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...

bnde dün farkettm karnım büyüdüğü için denge merkezi değişiyomuş ve baya ağrıdı sırtım belim fln yani yoruldum bi süre ayaktayken..belki snn ağrılarından ondandır..

:)))))) ay sorma bu ara varya taşı delecek kadar sağlam geliyo :52::52: akşam oldumu oda değiştiriyorum.. kociş de geçiyo dalgasını.. gitmene gerek yok kapıları kapasanda ben duyuyom deyip dalga geçiyo :52::52: bende diyorum o sesler benden değil oğlundan geliyo diye :))))))) o da böle eğleniyo benle :)))))))

casper çok geçmiş olsun canım, inş. birdahaki kontrolune gittiğinde daha güzel haberler alırsın, hatta iyleşmiş olur..

kilo konusuna gelince takmamaya çalışıyorum, hamileyim ben diyorum karnımı seviyorum ama yine de hayat kalitesini etkiledikçe zorlaşıyor. zaten kiloluydum, şimdi nefes almakta zorlanıyorum sanki, yürümek zor uyumak zor..aslında belki de hamilelik zor:1: bi de herkes 7. aydan sonrasıyla korkutuyor..

Arkadaşlar...Ne diyeyim 4,5 kilo aldım şikayetçiyim,napayayım okulda herkes sen çok kilo aldın,daha çok küçük bebeğin sonlara doğru kocaman olursun gibi şeyler söylenince dün baya çökmüştüm psikolojik olarak.Bide benim yerime koyun kendinizi,evet belki 4-5 kilo normaldir ama etraftan öyle bir baskı alınca kendimi baya kötü hissettim ve hala da öyleyim desem yeridir.Bir de herkes fıstık gibi giyinip dolanıyo,bense çapulcu gibi hissediyorum kendimi ya.İşte sizinle burada paylaşınca rahatlıyorum biraz.İyi ki varsınız valla:71:

Bu gaz meselesine gelince hemen hemen herkeste aynı şikayetin olması ne ilginç.Bugün son ders artık yerimden kalkamadım ağrıdan zar zor arabaya kadar yürüdüm.SOnra evde wc ve sonuç ağrı falan kalmadı.İlk korkutum üşüttüm mü dşye ama wcden sonra herşey anlaşıldı.Eşim geceleri nöbetteyken çok rahatım evde ama o varken tuvalete koşmak lazım:>

Noolur kimse yanlış anlamasın dün gerçekten kendimi kötü hissettiğim için öyle yazdım.Ama sizin aydınlatıcı fikirleriniz de gayet ii geldi sağolun tombik anneler:>

boşver milleti.. bugünde bana bi kadın kaç aylık dedi 4 buçuk dedim.. şimdiden çok büyümüş muabetti yaptı ona ne ise :47: bayılıyo millet boş konuşmaya.. napalım şişkoyum işte ölim mi yani :))) boşver...

benimkide nöbetteyse o gece misss gb uyuyorum..ne sancı ne bişe tabi ooh rahat rahat takılıyorum... ama nöbette değilse bir tutuyom 2 tutuyo 3. de sancıya dönüşüyo kalkıyorum o sıcacık yataktan :)) içeri git gel gecem böyle geçiyo :)) neyseki bu geece nöbette :))) oooh evde yanlızım gelsin gaz gitsin gaz :)) :52::52::35::33:

yemek yemeyince elim ayağım titriyor sanki, yiyince de sanki dünyayı yemişim gibi karnım taş gibi oluyor..

Back