Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hangi hastaneye gidiyosun canım sen

yok canm ya istanbuldayım ben çaydanda korkuyorum tamamen bitkisel olmasına rağmen ama ameliyat daha çok korkutuyo beni ne biliyim ya dayanılcak gibi olsa sıkarımda dişimi olmuyo artık

kızlar selam..uzun zamandır giremedim nete ne yazık ki yoğunluktan ama ben şu kilo olayına takıldım kaldım.doktora göre bugün 19 haftam bitiyor.ve ben 46 ile hamile kalıp şimdi 53 kilo oldum bile.gerçi sadece göbeğim var başka yerimde kilo yok ama var işte aldım yani..bebişim de bir 5 gün önce 250 gr 25 cm olmuştu.doktora kilo olayını sormuyorum oda herşey iyi diyor sanırım görüntüye aldanıp:))ama veriliyor kilolar takılmayalım yanee..ilkinden biliyorum emzirdiğin sürece hooopppp uçup gidiyor kilolar bnm 2 ayda -5 e düşmüştü mesela..

yok canm ya istanbuldayım ben çaydanda korkuyorum tamamen bitkisel olmasına rağmen ama ameliyat daha çok korkutuyo beni ne biliyim ya dayanılcak gibi olsa sıkarımda dişimi olmuyo artık

hiç öyle ameliyat falan düşünme şimdiden..ilaçlar işe yaradımı cnm..öyle hemen sonuç bekleme ama,doktorun kullan dediyse kullan.eşimde fena çekti bunu,dr onada fitil vermişti ilaç yanında..bir birbuçuk haftada geçirmişti onda..sende durum nasıl??

Yahu benim de 21 hafta bitiyor 7 kilo aldım. Onemli olan aldıgın kilo degil o yuzden panikleme. Ayrıca senin haftanda bir hamile icin 4.5 ne ki? Neden bu kadar panikledigini de anlayamadım? Çok mu kilolu hamile kaldın? Eger normal kilonda hamile kaldıysan 4.5 kilo da gayet normal. Ben zayıftım mesela onun icin bu kadar kilo almama ragmen koca bir gobek ve eskisine gore 2 beden buyuk goguslerden ibaretim. Biraz da popom buyudu. :))) Ayrıca gobeginin çok çıkması o bolgedeki yaglanmadan oldugunu mu dusunuyorsun? Orada bebek+plesenta+amniyotik sıvı+her gecen gun buyuyen rahimin var. Bazılarının ic rahimi buyuk oluyo fazla cıkmıyo gobegi bazılarının ilk aylarda cıkıveriyor (Ornek kendim :)) ) Acıkcası bu panigin sebebini gercekten anlayamadım?

kesinlikle katılıyorum CandyG sana.4.5 kilo neki:)))oyyy oyy..karnı çabuk büyüyenler,fazla sıvı tutuyormuş vücudumuz bizim,ama doğumdan sonrada en çabuk bu gruptakiler kilo veriyormuş..

kesinlikle katılıyorum CandyG sana.4.5 kilo neki:)))oyyy oyy..karnı çabuk büyüyenler,fazla sıvı tutuyormuş vücudumuz bizim,ama doğumdan sonrada en çabuk bu gruptakiler kilo veriyormuş..

HADİ YAAAAAA buna çok sevindim işte :))))))

HADİ YAAAAAA buna çok sevindim işte :))))))

canım,bnm ilk gebeliğimdede kossskocaman bir karnım vardı,neredeyse aldığım 17 kilo orada toplanmış derdin.doktorumda bana o dönemde bu seni korkutmasın,vücudun fazla sıvı tutuyor,hepsi gidecek demişti,oğlum 3400 doğdu ve bn doğuma 64 kilo ile girip 54 ile çıktım..şimdide evet yiyorum ama inan bana bu sürede 7 kilo alacak gibi değil..sanırım aynısı bundada olacak.sendede öyle olur merak etme..gerçi vücudunu en iyi sen tanırsın..

hehe eskiden açılışı günaydın çıtır anneler diyodum :)) artık tombul anneler dicem :)) bende bi tombulum :)))

aynen katılıyorum canım... ben 67 ile hamile kaldım sabah tartıldım bi anda 1 kilo almışım yine :)) 69.5 geldim :))) ama bu son günlerde kanın atağa geçti :)) hem yuvarlaklaştı hem o top yukarı doğru çıkmaya başladı :)) kociş oğluşa top deyince çok kızıyo :))) her neyse kilo konusunda şimdilik paniklemiyorum... hele sağlıklı doğurayımda gerisi kolay :))))

kızlar iki gündür bi sürü sivilce çıktı yüzümde.cildim değişmedi diye seviniyodum ama yavaş yavaş başlıyo galiba

aynen canım... hatta isyanlardayım hani erkek bebek anneye güzellik verirdi :))) ergen kızlara döndüm valla :)))

canım bende de var bu ara aynı ağrılar... ya karnım büyüyo bu ara diye yada gazdan diyorum ben .. hamileliğin ilk zamanlarında çok gaz problemim vardı son 1 haftadır tekrarladı....

neyse kızlar.. hepinizi öperim akşaama görüşürüz :)))

slm kızlar günaydın.bebişimin karaciğerindeki kireçlenme geçmemiş hala üniversite hastanesine gittim doktorum gönderdiği için hatta kalbinin üstündede varmış.doktorum toksiplazma sonuclarınıda oraya göster demişti gösterdim, onada baktılar ,temiz çıktığı için bebekte neden bebekte kireçlenme var onu araştırcaklar.doktor enfeksiyon geçiriyor bebek dedi. tüm enfeksiyon tahlillerini istedi bir daha ,habire aynı kanları verip duruyorum şimdilik amniyosenteze gerek yok dedi,haftaya gel tekrar bakalım seni kontrol altına alalım dediler,bunun altında yatan mutlaka başka bi neden vardır ama diğer organlarında sorun yok onlarda da olsa o yüzden diyeceğim ama onlarda yok belkide komplike birşeydir enfeksiyon geçiyordur ve biz kalıntılarını görüyoruzdur dedi onlarda tam anlayamadılar psikolojim bozuldu kızlar kafaya takmıamaya çalışıyorum, allaha hep dua ediyorum geçmezse doğumdan sonrada tedavi edilebilirmiş önemli olan yeterki ilerlemesin, başka organlara yayılmasın,en son ultrasonumla aynıydı boyu 4 mm küçücük bebek nasılkaraciğeirnde kalbinin üstünde enfeksiyon olur anlamıyorum inşallah geçer,kimi zman doğuma kadar kendiliğindne geçebiliyormuş.sizde dualarınızı eksik etmeyin bebişim iyileşsin

canım dualarımız seninle ve bebişinle olcak hiç merak etme, kafana takmaman zor tabi ama olumlu düşünmeye çalış tatlım, ilerlemezse sorun yokmuş bak, doğduktan sonra da tedavi edilebilirmiş.. İnşallah sağ salim doğacak minişin ve annesine kavuşcak..

arkadaşlar herkese merhabalar .bizim detaylı ultrasonumuz da dün çekildi ve çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı 10-15 dak süren bişey ayrıntılı olarak yüzüne parmak çizgilerine böbreklerine boşaltım sistemine bakıyorlar.özel hastanede radyoloji doktoru baktı 60 tl ücreti vardı.Çok öpüyprum hepinizi

kaçıncı haftan canım?
Bu ayrıntılı usg kaçıncı haftada yapılmalı??

canım kaçıncı haftandasın?
Ayrıntılı usg kaçıncı haftada yapılmalı

canım akşam senin ve bebeğin için dua edicem.seni çok iyi anlıyorum .bize neler söylediler.çok zor bir hamile kalma süreci geçirdim bi de doktorlar o kadar olumsuz konuşuyolar ki hiç bişey olmayacak bak görürsün sen sakin olmaya çalış

sağolasın canım ya inşallah sağ salim alabiliriz kucağına iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

çok sağol canım duanı esirgemediğin için inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsinn

mrk etme cnm doğumdan sonrada halledilebiliyosa ki inşallah öyle bişi yoktur ama en azndn öyle bişi varsa bunu önceden bilmen doğuma kdr size hazırlık yapma imkanı sağlar..ona göre bu konuyla ilgili hastaneleri doktorları ve hatta ameliyat fln grkiyosa o ortamı hazırlatırsınız vakit kaybetmeden önleminizi alırsınız.. bi tanıdığımızın bebeğinde bu taramalarda bacaklarda kemik eğriliği çıkmış bunu erken öğrendikleri için bebek doğmadan bütün herşeyi hastaneyi doktoru fln hazırladılar bebek doğar doğmaz hemen gereknler yapıldı bacakları fln alçıya alındı böylece ilerlemeden önü kesilmiş oldu..şimdi iyileşiyomuş..Allah vermesin tabi üzücü bi durum ama sonuçta böyle bi durum varsa Allah çaresiz bırakmasın erkenden bilmek önemli..inşallah doğuma kalmaz geçer cnm Allah bebişini korusun..

işte buna sevindim :)) kilomdan şikayetçi olmama rağmen karnımdan değilim nedense... orda bi aslan parçası yatıyo ayrıca gitgide büyümekle beraber sanki taş yutmuş gibiyim ve göbek deliğinin üst kısmında bi çizgi belirdi heran ordan yırtılıp bebeği dışarı fırlatıcakmışım gibi

Benim doktorda var renkli usg. ben tamamen olayın vitrin kısmı oldugunu düüşnüyorum. İlk kotrolde elimize bir flash bellek verdi.her gittiğimizde götürüyoruz.çektiklerini ona yüklüyor. Aa hep diyorum ya internette yüzlerce ultrasound görüntüsüne baktım. kıyaslayınca hi de öyle net değil. siah beyaz olsa da net olsa keşke

Ya Yeda,
benim hiç bunlara bakılmadı, allaha emanet:) Kızımda istanbul'daydım. Şimdi küçük yerdeyim onun zorlukları bunlar sanırım.

Casper Dualarımız seninle emin ol. HEm hamilelerin duası kabul olur derler:) Allah'ın izniyle tertemiz atlatırsınız bu dönemi insallah. Kafaya takmamak mümkün mü. Ama bunun bir geçiş dönemi olduğunu ve her şeyin sağlıkla sonuçlanacağını düşünmek belki seni biraz rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…