kızlar ben hep renkliye giriyorum, doktorumun muayenehanesinde renkli usg aleti olduğu için, her seferinde onla bakıyo ve videosunu resmini her bişeyini veriyor...
bence renkli usg olan bir yere gittiğinizde videosunu da verirler, normal muayene ücreti neyse onu ödersiniz
bildiğim kadarıyla hemeroid ameliyatı o kadar zor bişi diiil, iyi araştır ama öyle çaylara felan ben taraf diilim hamilelikte. Yinede kendin bilirsin valla bende de var ben her gün taze fındık felan yiyorum o çok rahatlatıyor. Kabız olmamak için uğraşıyorum. ankarada oturuyorsan sana doktor bile tavsiye derim git bi konuş.
yok canm ya istanbuldayım ben çaydanda korkuyorum tamamen bitkisel olmasına rağmen ama ameliyat daha çok korkutuyo beni ne biliyim ya dayanılcak gibi olsa sıkarımda dişimi olmuyo artık
Arkadaşlar benim göbeğim çoook çıktı.Bugün okulda hep bunu dediler bana.Bunalıma girdim sonunda:<yaa çok mu kilo aldım sizce 4,5 kilo şuan 59,5 um çok mu?Dikkat edicem bu ay 1 kilo alayım bari dicem ama imkansız o da dimii?offfffffffff
Yahu benim de 21 hafta bitiyor 7 kilo aldım. Onemli olan aldıgın kilo degil o yuzden panikleme. Ayrıca senin haftanda bir hamile icin 4.5 ne ki? Neden bu kadar panikledigini de anlayamadım? Çok mu kilolu hamile kaldın? Eger normal kilonda hamile kaldıysan 4.5 kilo da gayet normal. Ben zayıftım mesela onun icin bu kadar kilo almama ragmen koca bir gobek ve eskisine gore 2 beden buyuk goguslerden ibaretim. Biraz da popom buyudu. :)))Ayrıca gobeginin çok çıkması o bolgedeki yaglanmadan oldugunu mu dusunuyorsun? Orada bebek+plesenta+amniyotik sıvı+her gecen gun buyuyen rahimin var. Bazılarının ic rahimi buyuk oluyo fazla cıkmıyo gobegi bazılarının ilk aylarda cıkıveriyor (Ornek kendim :)) ) Acıkcası bu panigin sebebini gercekten anlayamadım?
kesinlikle katılıyorum CandyG sana.4.5 kilo neki:)))oyyy oyy..karnı çabuk büyüyenler,fazla sıvı tutuyormuş vücudumuz bizim,ama doğumdan sonrada en çabuk bu gruptakiler kilo veriyormuş..
HADİ YAAAAAA buna çok sevindim işte :))))))
günaydın kızlarrrr...
LÜTFEN; 65 kilonun altında olan kızlar, offf çok mu kilo aldım, aman nasıl vercem, diyet mi yapsam gibi cümleler kurmayın, BENİ DELİ ETMEYİİİİİİİİİİİİİİİİN
kızlar iki gündür bi sürü sivilce çıktı yüzümde.cildim değişmedi diye seviniyodum ama yavaş yavaş başlıyo galiba
kızlar kaç gündür böyle sol kasığımda bi ağırlık hissediyorum ayağa fln kalktığımda bzn yatarken sanki aşağı düşcekmiş gibi.. yani bu yukarlardaydı önceden bikaç gündür aşağı inmiş gibi soluma bastırıyo..korkuyorm valla neden olabilir ki?
hehe eskiden açılışı günaydın çıtır anneler diyodum :)) artık tombul anneler dicem :)) bende bi tombulum :)))
bu çok iyiydi bak...hepimiz yuvarlanmaya başlıcaz galiba yakında,bende bi tombulum:))))
slm kızlar günaydın.bebişimin karaciğerindeki kireçlenme geçmemiş hala üniversite hastanesine gittim doktorum gönderdiği için hatta kalbinin üstündede varmış.doktorum toksiplazma sonuclarınıda oraya göster demişti gösterdim, onada baktılar ,temiz çıktığı için bebekte neden bebekte kireçlenme var onu araştırcaklar.doktor enfeksiyon geçiriyor bebek dedi. tüm enfeksiyon tahlillerini istedi bir daha ,habire aynı kanları verip duruyorum şimdilik amniyosenteze gerek yok dedi,haftaya gel tekrar bakalım seni kontrol altına alalım dediler,bunun altında yatan mutlaka başka bi neden vardır ama diğer organlarında sorun yok onlarda da olsa o yüzden diyeceğim ama onlarda yok belkide komplike birşeydir enfeksiyon geçiyordur ve biz kalıntılarını görüyoruzdur dedi onlarda tam anlayamadılar psikolojim bozuldu kızlar kafaya takmıamaya çalışıyorum, allaha hep dua ediyorum geçmezse doğumdan sonrada tedavi edilebilirmiş önemli olan yeterki ilerlemesin, başka organlara yayılmasın,en son ultrasonumla aynıydı boyu 4 mm küçücük bebek nasılkaraciğeirnde kalbinin üstünde enfeksiyon olur anlamıyorum inşallah geçer,kimi zman doğuma kadar kendiliğindne geçebiliyormuş.sizde dualarınızı eksik etmeyin bebişim iyileşsin
arkadaşlar herkese merhabalar .bizim detaylı ultrasonumuz da dün çekildi ve çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı 10-15 dak süren bişey ayrıntılı olarak yüzüne parmak çizgilerine böbreklerine boşaltım sistemine bakıyorlar.özel hastanede radyoloji doktoru baktı 60 tl ücreti vardı.çok öpüyprum hepinizi
arkadaşlar herkese merhabalar .bizim detaylı ultrasonumuz da dün çekildi ve çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı 10-15 dak süren bişey ayrıntılı olarak yüzüne parmak çizgilerine böbreklerine boşaltım sistemine bakıyorlar.özel hastanede radyoloji doktoru baktı 60 tl ücreti vardı.çok öpüyprum hepinizi
slm kızlar günaydın.bebişimin karaciğerindeki kireçlenme geçmemiş hala üniversite hastanesine gittim doktorum gönderdiği için hatta kalbinin üstündede varmış.doktorum toksiplazma sonuclarınıda oraya göster demişti gösterdim, onada baktılar ,temiz çıktığı için bebekte neden bebekte kireçlenme var onu araştırcaklar.doktor enfeksiyon geçiriyor bebek dedi. tüm enfeksiyon tahlillerini istedi bir daha ,habire aynı kanları verip duruyorum şimdilik amniyosenteze gerek yok dedi,haftaya gel tekrar bakalım seni kontrol altına alalım dediler,bunun altında yatan mutlaka başka bi neden vardır ama diğer organlarında sorun yok onlarda da olsa o yüzden diyeceğim ama onlarda yok belkide komplike birşeydir enfeksiyon geçiyordur ve biz kalıntılarını görüyoruzdur dedi onlarda tam anlayamadılar psikolojim bozuldu kızlar kafaya takmıamaya çalışıyorum, allaha hep dua ediyorum geçmezse doğumdan sonrada tedavi edilebilirmiş önemli olan yeterki ilerlemesin, başka organlara yayılmasın,en son ultrasonumla aynıydı boyu 4 mm küçücük bebek nasılkaraciğeirnde kalbinin üstünde enfeksiyon olur anlamıyorum inşallah geçer,kimi zman doğuma kadar kendiliğindne geçebiliyormuş.sizde dualarınızı eksik etmeyin bebişim iyileşsin
canım dualarımız seninle ve bebişinle olcak hiç merak etme, kafana takmaman zor tabi ama olumlu düşünmeye çalış tatlım, ilerlemezse sorun yokmuş bak, doğduktan sonra da tedavi edilebilirmiş.. İnşallah sağ salim doğacak minişin ve annesine kavuşcak..
canım akşam senin ve bebeğin için dua edicem.seni çok iyi anlıyorum .bize neler söylediler.çok zor bir hamile kalma süreci geçirdim bi de doktorlar o kadar olumsuz konuşuyolar ki hiç bişey olmayacak bak görürsün sen sakin olmaya çalış
kesinlikle katılıyorum CandyG sana.4.5 kilo neki:)))oyyy oyy..karnı çabuk büyüyenler,fazla sıvı tutuyormuş vücudumuz bizim,ama doğumdan sonrada en çabuk bu gruptakiler kilo veriyormuş..
bişi sorcam kızlar hani şu renkli usg görüntüsü oluyo ya video fln bile çekiolar işte onun içn illa tarama testi flnmı olması lazm yoksa bn mesela kontrole gittiğimde desem bn renkli istiorm böle videosunu fln o an yaparmı doktor bide ücret olrk çokmu tuzlu? bu renkliyle alakalı hiçbi bilgim yokda bilgisi olan yazarsa sevnrm..
AYRINTILI ULTRASON ŞİMDİ BAYANLAR BEN 11-14HAFTA ARASINDA OLANI YAPTIRMADIM ENSE ÖLÇÜMÜ OLAN. 3LÜ TEST YAPTIRDIM ŞÜKÜR RİSK ÇIKMADI.VE AYRINTILI ULTRASON ÇEKTİRDİK.200 MİLYON FALAN TUTTU.20.HAFTADA.30DAK FALAN BAKAN DOKTORA GÖRE DEĞİŞİYOR,BENM GİTTĞİM ANTALYANN EN PAHALI YERİYDİ VE PROF.TU VE PERİNATOLOGTU ama yinede TATMİN OLMADIK.BELKİDE BİZ ÇOK ŞEY BEKLEDİK.BİRDE AŞAĞIDAKİLERİ BİLİP DE GİDERSENİZ DOKTOR BAKMASA DA SİZ UYARIN.BEN MESELA DUDAĞA BAKILIYORMU YARIK DUDAK VARMI DİYE SORARAK HATIRLATTIM. AŞAĞIDA NELERE BAKILIR KOPYALIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?