ayy zor karar şekercim ya, eşinin de hakkı tabi.. özellikle cinsiyette ilk şaşkınlık falan beraber olsanız daha güzel olur sanki.. sık dişini 5 gün daha dayan derim ben
bence bekle eşinde bebişini görsün... cinsiyetini örenmek için daa çok zamanın olcak nolur ha 3 gün sora örenmişsin ha 5 gün sora... ne bilim ben kendi adıma çok cinsiyet merak etmediim içn yani sırf cinsiyet örenmek için doktora gitmek bana saçma gelio... sağlıklı olsnda nasılsa elbet cinsiyeti ortaya çıkıo ilerleyen zamanda :) hem yazık kocişinde görsün hissetsin görünce çok daa farklı oluolar
evt ben onun görmesini cinsiyetini öğrenmekten daha çok istediğim için o yüzden kendime sıkıntı yaptım ya...görse daha çok alışır çocuklu adam oluşuna artık:)))sadece anne olunmuyor o da baba oluyor o da hissetmeli duygulanmalı bence....biz hamileysek onlarda bizimle birlikte hissetmeli baba olacaklarını...
ya arkadaşlar napayım yarın gideyim mi salıyımı bekleyeyim...siz olsanız napardınız???cinsiyet bu çok önemliii.....
haklısın sende canım şimdi gitsem keşke eşimde yanımda olsaydı derim....bu güzel süprizi beraber öğrenmek gibisi yokkk....geçen aydan beri beraber gidicez diye hayal kuruyoruz...olmaz büyüsü bozulur sanki.... tek gitsem ilk ben duymuş olurum ona haksızlık etmişim gibi suçlu hissederim kendimi....bu arada quiter sen face deki gruba katıldın mı???
ben tutuyorum cnm hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde kırtasiyeden almıştım çok güzel oluyor tüm detaylarla ilgili bölüm var hatta anne babanın cinsiyet tahmini koyulmayı düşünülen isim, kime benzetildiği, doktoru ebesi, doğduğu hastanenin adı, eve ilk gelişi kimin karşıladığı, ilk gecesinin nasıl geçtiği, ne sıklıkla emdiği hepsinin ayrı sayfası var. son bölümdede günlük kısmı var. ben sık sık yazıyorum. ama beni şaşırtan duygularını net söyleyemeyen kocişin oraya açıkca yazıyor olması.
neyse kızlar benim danışmak i,stediğim bişi var. daha erken biliyorum ama kocişin ağır baskısı var üstümde normal doğum diye. bende istiyorum ama ya doğuramazsam diye korkuyorum. siz ne düşünüyorsunuz? sezeryan mı , normal mi, epidural mi?
ya arkadaşlar napayım yarın gideyim mi salıyımı bekleyeyim...siz olsanız napardınız???cinsiyet bu çok önemliii.....
günaydın çıtır anneler nasılsınız bakalım istanbulda güzel sıcak bi hava hakim tadını çıkaralım kışın çok üşücez :) kızlar listeyle ilgilenen yok muuu
günaydın çıtır anneler nasılsınız bakalım istanbulda güzel sıcak bi hava hakim tadını çıkaralım kışın çok üşücez :) kızlar listeyle ilgilenen yok muuu
kızlar çatlak kremi konusunda iki krem var kafamda, lireac ve elancyl. eczanede lireac sordum, 88 lira, internette 50 lira, hatta 3 tane alırsak 40 liraya bile düşüyorlar. kafam karıştı, acaba internetten satılanlar çakma falan olabilir mi? kutu aynı ama içini değiştirebilirler mi?
canım işlerimdeki yoğunluktan dolayı atlamış olabilirm bişeyleri..???
hatta geçenlerde listeyle ilgilenmek isteyen zamanı rahat olan var mı diye sordum görevi devretmek için ama hiç bi babayiğit çıkmadı :90:
vesileyle sorumu tazelemiş olayım...
umarım bugünde herkes bomba gibidir........... doktora gidip mutlu mesut dönenler... cinsiyetleri belli olanlar... yine iyi haberler bekleniyor :)))))))))))
bu arada 1 kilo daha alıp toplamda 2 kilo almış bulunmaktayım... 15. haftamın içindeyim.. hızlı mı gidiyorum((((((((( 49:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?