Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

sanırım ben cuma gitcem cnm eğer bebişi görp iyi hbrler alıpda unutmazsam ağzımdan salyalar akar şekilde sorarım dr.a spor hareketlerini...hatta bn bi liste yapcam gerçekten yoksa unutcağıma eminim başada snn sorunu ekliim bari bnmkiler şimdiden uçup gitti aklmdan

aynen bende çoook heyecanla bekliyorum... bebek depiklemesi aşeriyorum :)))))))))))))))) o gün bi gelse bi hissetsem onu :)))

ben bebeyağı kullanıyorum.. bi arkadaş tavsiye etti.. ama işe yaricak mı görcez zmananla..

kızlar bu arada kalbim acayip zorlanıyo bazen böyle bi boşluk yapıyo korkuyorm ya..demin yatarken resmen biri eliyle pompalıyodu sanki öle bi sıkma oldu boğazımda hissettim atışlarını..kalp krizi geçircem diye korkuyorum

o zaman randevuya 1 saat kala iki çikolata indiriver mideye :))))))))))) bak nasıl kıpır kıpır oluyo :))))))))))))))

canım ben 1 aydır falan kullanıyorum krem ve daha kaşıntı ve gerginliklik hissetmedim allaha şükür inşallah çatlaklarımızda olmazbu arada 17 haftalık olduk.banyolardan sonra mutlaka bebe yağı sürüyorum tüm vücuduma ve akşamlarıda aldığım kremi sadece göğüslerime ve karnıma sürüyorum şimdilik yararını gördüm sonrasıda iyi olur inşallahadı Aynısefa melkfett(melkfett mit ringelblumen extrakt)netten bakabilirsin canım bitkisel içerikli doğuma kadar yetebilecek bir krem fiyatıda 35 40tl arası

nerden buluruz cnm?

nerden buluruz cnm?

canım benim görümcenin arkadaşı satıyordu bu markayı ona sipariş etmiştim nettende alınabiliyor bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam royal markanın ürünü hatta royalin cam, mutfak bezi falanda vardı mutlaka duymuşsundur çevrende avon yada oriflame satışı yapanlar varsa onlarda bilir mutlaka

benim 18 haftalık ve hala hissedemiyorum tam bazen hissediyo gibi oluyorum ama geçiyor .

SLm güzeller anneler nasılsınız minişler nasıl 2 gün kaldı randevuya geçmiyor zaman sanki bebişimi çok özledimm kızlar birde malum durumlar var işte aranızda bi tek isteksiz olan benmiyim kociş isyanlarda

ben avon dan bir vucut sütü aldım kızlar harika onu kullanıyorum hem sabah akşam da sürmeme gerek kalmıyor 24 saat nemli tutuyor pirinç sütümü ne içeriyordu tavsiye ederim..

canı bu aylarda normal miş internette okumuştum bende bir ara bendede oldu 1 2 defa sanki kalbim olduğu yerde takla atıyormuş gibi oluyordu kanın rahme fazla aklasıyla alakalı bişiyden kaynaklanıyor diye okudum ama makalenin tamamı yok şuan aklımda... uzman tv de haftanla ilgili olan bölümü izlemeni tavsiye ediyorum ..

canı bu aylarda normal miş internette okumuştum bende bir ara bendede oldu 1 2 defa sanki kalbim olduğu yerde takla atıyormuş gibi oluyordu kanın rahme fazla aklasıyla alakalı bişiyden kaynaklanıyor diye okudum ama makalenin tamamı yok şuan aklımda... uzman tv de haftanla ilgili olan bölümü izlemeni tavsiye ediyorum ..[/QUOTE]

bende de oluyor. eski panik atağım canlandı diyordum. sizlerden de böyle bir şey duymak rahatlattı.

benim 18 haftalık ve hala hissedemiyorum tam bazen hissediyo gibi oluyorum ama geçiyor .

merhaba ben doktoruma sordum bugün 20 hafta olmadan hissedemezsin dedi hissedenler var dedim güldü onların hissettiklerini sandıkları bağırsak hareketleri dedi sanırım 2 haftan daha var hayatım :))

arkadaşlar merhaba bugün oğluşumun olacağını öğrendim çok mutlu oldum hele eşim havalarda uçuyorr :)))

4 lü tarama yaptıran var mı arkadaşlar ben bugün 4 lü tarama için kan verdim yaptıran varsa bilgi verirse çok sevinirim

bende de oluyor. eski panik atağım canlandı diyordum. sizlerden de böyle bir şey duymak rahatlattı.[/QUOTE]

aman diyorum canım bu gayet normal bi durum vucudun daha çok kana ihtiyaç duymasından kaynaklanıyor yok öyle panik atak falan sakın aklında öyle bişi geçirme.
ben eşim askerken kıyısından döndüm o rahatsızlığın seni çok iyide anlıya biliyorum. teyzem gebeliği boyunca boğuştu panik atakla aklına sakın negatif şeyler sokma bebişini ve seni bekleyen güzel günleri düşün negatif düşünceleri sil aklından ve hayatından rabim yardıcın olsun inşallah

merhaba ben doktoruma sordum bugün 20 hafta olmadan hissedemezsin dedi hissedenler var dedim güldü onların hissettiklerini sandıkları bağırsak hareketleri dedi sanırım 2 haftan daha var hayatım :))

benim doktorumda bana öyle gülmüştü bende kendimi bi tuhaf hisetmiştim apışık gibi :)) ama 19 haftadayım ve 2 haftadır hisetiğim hareketlerin bağırsak hareketi olamayacak kadar net tekmeler olduğunuda ayırt edebilirim hele anneme tuturdum ki o benden çok daha tecrubeli bak eşek sıpasına dedi annem :)) ever 20 haftadan sonra hisediliyor ama 16 haftadan itibaren bebek her 2 sate bir uyanıp 40 kadar hareket yapıp tekrar uykuya dalıyormuş ve anne adayı bunların en sert yani kuvetli olanlarını hisedebilirmiş ve bunları bağırsak hareketleriyle karıştırmakta mümkünüş ben daha 6 7 tane sayabiliyorum hisettiğim :)) karın dokusunda yağ varsa bu birazdaha geç hisedilebilirmiş bu arada. 20 haftada bebişlerimizin artık kasları iyice güçleneceği için haliyle benim şimdilik saydığım 6 7 tepik 10 yada 15 çıkar inşallah :)))

slm arkadaşlar şifremi unuttuğum için girip yorum yapamadım neyseki şifre krizi aşıldı nasılsınız bakalım keyifler nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…