dediğin ağrının aynısı bende de var canım. ptesiden bu yana. eğilirken falan belimden ayağıma kadar sanki çekiliyormus gibi sol taraf sadece. bide ben dün gece eşime krem sürdürdüm zararı faan olmaz dimi evde termoflex vardı onu sürdü ama sanki iyi geldi gibi geldi:)
çok kötü bir ağrı cnm ya bağdaş bile kuramıyorum. adımımı sol ayakla attığım zaman şok gibi gelio donup kalıyorum. doktora sormuştum bunu daha önce gebelik haftası arttıkça bel kasları kısalıyor karın kasları uzuyormuş. buda belde daha önce bir zedelenme varsa onu ortaya çıkarıyormuş. bu kadar keskin ağrı hamilelikten değil dedi beyin cerahına gitmelisin ama onunda yapacağı bişi yok hamilesin film çekilemezsin ilaç alamazsın dedi. yani paşa paşa ağlama otur oturduğun yerde demek istedi...sıcak havlu kompleksi önerdi. e napalım dayanacaz artık .annemde erkek olacak ondan ağrıyor sızlanma yat işte diyor. kociş desen naz yapıyor naz diyor. kaynanayı hiç saymıyorum bizim zamanımızda....diye bi başlıyor......bana kendi acımı kendim yaşamak düşüyor.
çok kötü bir ağrı cnm ya bağdaş bile kuramıyorum. adımımı sol ayakla attığım zaman şok gibi gelio donup kalıyorum. doktora sormuştum bunu daha önce gebelik haftası arttıkça bel kasları kısalıyor karın kasları uzuyormuş. buda belde daha önce bir zedelenme varsa onu ortaya çıkarıyormuş. bu kadar keskin ağrı hamilelikten değil dedi beyin cerahına gitmelisin ama onunda yapacağı bişi yok hamilesin film çekilemezsin ilaç alamazsın dedi. yani paşa paşa ağlama otur oturduğun yerde demek istedi...sıcak havlu kompleksi önerdi. e napalım dayanacaz artık .annemde erkek olacak ondan ağrıyor sızlanma yat işte diyor. kociş desen naz yapıyor naz diyor. kaynanayı hiç saymıyorum bizim zamanımızda....diye bi başlıyor......bana kendi acımı kendim yaşamak düşüyor.
canım yaaa sen bizimle paylaş boşver onları :)
şu kaynanaın dediğine güldüm çünkü benimkide bi başlıyo yok kocana hamileyken kazan taşırdım sabah taşıdım akşam doğurdum şimdikiler çok nazlı oh ne rahatsınız ekmek elden su gölden demeye getiriyo ama bir gün dayanamadım anne benim ne suçum var sen erken doğduysan sende bu devirde doğsaydın sende kombili evde rahat olsaydın diyince; doğru sende haklısın erken doğmuşu diyi verdi ( son bir yıldırda hayatı köydekinden farksızdı sayemde demek istemiyorum ama yoğun ısrarlarımla daha büyük ve kombili bir eve taşındılar :):):):)
ay canım güldürdünüz beni. haklısınız en iyisi ağrıyı dinlemek başkalarını dinlemek daha zor:)
yok şekerim kaynana kısmına hora geçemezsin...benimki de aynı yok o benim eşimi evde doğurmuşta kayın babam o sıra askermişte...şimdi herkes benim başımdaymışta şanslıymışımda. ona kaynanası hamileyken ne işler yaptırıyormuşta...bide bizim doğum kadar bişi alınmaz hazırlanmaz kavgamız var. ben bebişime iki tane hırka ördüm çorap zıbın falan aldım bi kaçtane. kızdı bana uğursuzluk getirirmiş. benim doğuma gitmeme yakın o alırmışmış. ya allah korusun ama ya ben erken doğum yaparsam bu çocuk çarşıdan alınıp gelinmiş yıkanmamış şeyler mi giyecek.tamam onada hak veriyorum allahım göstermesin bişi olursa alınanları görüpte içim parçalanır diye düşünüyor ama genişte düşünmek lazım. neyse bunların dışında öğlen duş aldım şu badem yağlı bebe yağından sürüyordum ki ne göreyim gündüz gözüyle kabak gibi ortadaydı...75 bedenden 95 e fırladığı için hiç göğsümün altına bakmak aklıma gelmemişti. altlarda koca koca parmak gibi kırmızı kırmızı çatlaklar....ağlayacaktım nerdeyse. kedi tırmalamış gibi duruyor...çok can sıkıcı yaa.kızlar göğüslerinizin altını kontrol edin benim gibi şok olmayın :))))))
kızlar ya bu kilo alımını yavaşlatmak için hiçbi spor neyin yapamazmıyız ya..sakıncalımı yani..?
canım dualarım seninle.. inşallah iyi haberlerle dönüceksin... iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun..
ayrıca kilo alabilirsin gönül rahatlıyla... baya zayıfmışsın :))
moralini yüksek tutmaya çalış.. iyi haberlerini bekliyorum canım
Allah'ın izniyle bişey olmaz inş. kuzum dualarımız seninle
zehracım iyi haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.İnşallah sonuçların tertemiz çıkar
hepinize çok çok teşekkür ederim..herşey çok iyi,serklaja gerek yokmuş rahim ağzı uzunluğum 4 cm çıktı çok şükür.bu 1.bebiş gayet sağlıklı hatta 10 gün kadar önde gidiyor dedi doktor gelişimi için.15+1 çıktı ultrason ölçümüm bebiş 90 grolmuş:)bu 2. ayrıca kız dedi,sende bak dedi ,baktım anlamadım gerçi:))ama yinede 13ünde gel söyliycem net olsun dedi.buda 3.ayrıca 13 ünde amniosentez olucam ama hiç korkmuyorum sayenizde.bu günkü haberlerde iyi moral oldu bana açıkçası.iyiki varsınız:))
hepinize çok çok teşekkür ederim..herşey çok iyi,serklaja gerek yokmuş rahim ağzı uzunluğum 4 cm çıktı çok şükür.bu 1.bebiş gayet sağlıklı hatta 10 gün kadar önde gidiyor dedi doktor gelişimi için.15+1 çıktı ultrason ölçümüm bebiş 90 grolmuş:)bu 2. ayrıca kız dedi,sende bak dedi ,baktım anlamadım gerçi:))ama yinede 13ünde gel söyliycem net olsun dedi.buda 3.ayrıca 13 ünde amniosentez olucam ama hiç korkmuyorum sayenizde.bu günkü haberlerde iyi moral oldu bana açıkçası.iyiki varsınız:))
yok şekerim kaynana kısmına hora geçemezsin...benimki de aynı yok o benim eşimi evde doğurmuşta kayın babam o sıra askermişte...şimdi herkes benim başımdaymışta şanslıymışımda. ona kaynanası hamileyken ne işler yaptırıyormuşta...bide bizim doğum kadar bişi alınmaz hazırlanmaz kavgamız var. ben bebişime iki tane hırka ördüm çorap zıbın falan aldım bi kaçtane. kızdı bana uğursuzluk getirirmiş. benim doğuma gitmeme yakın o alırmışmış. ya allah korusun ama ya ben erken doğum yaparsam bu çocuk çarşıdan alınıp gelinmiş yıkanmamış şeyler mi giyecek.tamam onada hak veriyorum allahım göstermesin bişi olursa alınanları görüpte içim parçalanır diye düşünüyor ama genişte düşünmek lazım. neyse bunların dışında öğlen duş aldım şu badem yağlı bebe yağından sürüyordum ki ne göreyim gündüz gözüyle kabak gibi ortadaydı...75 bedenden 95 e fırladığı için hiç göğsümün altına bakmak aklıma gelmemişti. altlarda koca koca parmak gibi kırmızı kırmızı çatlaklar....ağlayacaktım nerdeyse. kedi tırmalamış gibi duruyor...çok can sıkıcı yaa.kızlar göğüslerinizin altını kontrol edin benim gibi şok olmayın :))))))
bende hamileyim haziran 2 adet tarıhım mart 10 dogum tarihim nasipse buyuk bı heyecanla ve sabırla beklıyorum bebisimi ..... allah isteyen herkeze ama herkeze nasip etsin inş. :)
hayırlı olsun canım bebişin benimde sat8 haziran doğumda nasipse 15 mart inşallah sağlıklı hayırlıevlatlar eyler rabbim yavrularımızı:119:
kızlar bikaç gündür benim karnım biraz daha belirginn çıktığı için kasıklarımda otururken basınç baskı hissediyorum anneme sordum bbeeğimizin büyümesindenmiş ben bide küçücük şeye pipirikleniyorum o yüzden mi acaba yoksa sadece bende mi var bu durum yazarmısınız lütfen :26:
evet canım büyüdükçe kasıklarda baskılar olacak bende otururken yatarken eğilirken falan hissediyrum . Ee bi de anneler herzaman iyisini bilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?