3lü test yaptıran var mı aranızda nasıl oluyır o da aynı 2li test gibi mi oluyormuş?Ben bu hafta sonu giddicem inş veeee cinsiyetini öğreneceğim inşşşşşş.çok heyecanlıyım.hem erkek hem kız bekliyorum karar veremedim ben ne olduğuna içimdekinin:>İkisinde de isimleri hazır,haftasonu haberlerini veririm inş.
Bugün biraz göbek kaslarım ağrıyor okulda çok ayakta kalıp biraz da fazla bağırınca kaslarımda da ağrı olmaya başladı bugün.Ama yapacak bişey yok ayakta kalmaya ve bağırmaya devamm:>yarın bir de nöbetçiyim:>
Kıyafet almak için sanbırsızlanıyoruz valla,bakalım haftasonu alıcaz artık inşş.ilk işimiz BJK li bebek tulumları hastane çıkışı almak.BİZİMKİ DOĞUŞTAN BEŞİKTAŞLI OLACAK,gerçi DOĞMADAN DA BEŞİKTAŞLI :>
Allah hepimizin bebeklerini,hamileliğini korusun, herkes çok güzel hamilelikler geçirsin inşş.
Canım bebegın hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın ınsallah ben henuz 3lu test asamasına gelemedıgm ıcın bılmıorum gercı ıkılı testım ıyı cıktı 3lu test ıstemıcek galıba en dogrusu 2lı test yas ılerlermsse 3lu 4 lu test yapıolrms galıba bılmıorum ama muhtemln 3lu testte ıkılı test gıbıdıro haftalarda kandakı baskaca hormonlra bakılıodur dıye dusunuorum:))
yaaa kızlaaar fazla naneli sakız çiğnemenin zararı varmıdır... ben son 1 haftadır mütemadiyen sakız ağzımda... ama sanki gece uyurken damağımda bi tuhaflık mı hissediorum ne... bilginiz varmıdurr
benim doktorda enseyi beğenince 2liye gerek yok direk 3 lüyü yaparız dedi ama ben dayanamadım başka biyerde yaptırdım bugün.. bakalım ne çıkacak inşallah temizdir.
bi zararı olacağını düşünmüyorum canım. bende bi ara sulugöz sakızları varya onlara dadanmıştım. hamilelik işte aklına gelmeyecek şeyler böyleyken geliyor:)
inşallah cnm hayırlı haberini alırız. bu testleri ücretli mi yapıyorlar yoksa bedava mı. ben burda özel hastaneye gidiyorum sadece muayene ücreti ödedim üçlüyede ayrıca bi ücret ödemedim.
ayrıca 26 mart babamın doğum günü..eğer Allah nasip ederde tam o gün doğarsa hediye paketi yapıp babamın eline tutuşturmayı düşünüyorum.. hiç daha önce doğum günü hediyesi olarak bir torun almamıştı cnm bnm
merhaba kızlar ben nisan annesi olucam kısmetse ama düşünüyorum birkaç gün erken gelirse bebiş mart annesi bile olabilirim şimdi gördüm topiğinizi bi selam vermek istedim ne güzel cinsiyetleriniz belli olmuş bende kısmetse 10 ekimde öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?