Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Canım bebegın hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın ınsallah ben henuz 3lu test asamasına gelemedıgm ıcın bılmıorum gercı ıkılı testım ıyı cıktı 3lu test ıstemıcek galıba en dogrusu 2lı test yas ılerlermsse 3lu 4 lu test yapıolrms galıba bılmıorum ama muhtemln 3lu testte ıkılı test gıbıdıro haftalarda kandakı baskaca hormonlra bakılıodur dıye dusunuorum:))

Ben de öyle düşünüyorum.nette biraz bakındım artık 3lü yapmıyorlar 4lü var falan gibi yazılar da okudum anlamadım valla.neyse yaptırıcaz bakalım içimiz biraz daha rahatlasın:>Seninki de hayırlı olsun canım.Zaman çabuk geçiyor merak etme biz bi baktık 4 aylık olmuşuz.Oyüzden her anını ii değerlendirmek lazım:>

Ben yaptırdım dediğin gibi 3lü yerine 4lü yapıldı çok şükür iyi çıktı kandaki 4 tane hormona bakılıyor 100 küsür tldi tam hatırlamıyorum 1haftada çıkmıştı sonuçlar,seninde iyi çıkar inşallah

yaaa kızlaaar fazla naneli sakız çiğnemenin zararı varmıdır... ben son 1 haftadır mütemadiyen sakız ağzımda... ama sanki gece uyurken damağımda bi tuhaflık mı hissediorum ne... bilginiz varmıdurr

cumartesi üçlü test yaptırdım o gün sonuçları aldım çok şükür temiz çıktı. ama bazen ikili yapılınca üçlüye gerek duyulmuyor ben ikiliyide istememiştim. sadece ense plisini ölçmüştü gerek görmedi üçlüyüde istemedim ama dr illa olsun dedi ama çok şükür temiz çıktı.

yaaa kızlaaar fazla naneli sakız çiğnemenin zararı varmıdır... ben son 1 haftadır mütemadiyen sakız ağzımda... ama sanki gece uyurken damağımda bi tuhaflık mı hissediorum ne... bilginiz varmıdurr

bi zararı olacağını düşünmüyorum canım. bende bi ara sulugöz sakızları varya onlara dadanmıştım. hamilelik işte aklına gelmeyecek şeyler böyleyken geliyor:)

benim doktorda enseyi beğenince 2liye gerek yok direk 3 lüyü yaparız dedi ama ben dayanamadım başka biyerde yaptırdım bugün.. bakalım ne çıkacak inşallah temizdir.

benim doktorda enseyi beğenince 2liye gerek yok direk 3 lüyü yaparız dedi ama ben dayanamadım başka biyerde yaptırdım bugün.. bakalım ne çıkacak inşallah temizdir.

inşallah cnm hayırlı haberini alırız. bu testleri ücretli mi yapıyorlar yoksa bedava mı. ben burda özel hastaneye gidiyorum sadece muayene ücreti ödedim üçlüyede ayrıca bi ücret ödemedim.

bi zararı olacağını düşünmüyorum canım. bende bi ara sulugöz sakızları varya onlara dadanmıştım. hamilelik işte aklına gelmeyecek şeyler böyleyken geliyor:)

ne bilim ama abartı çiğneyince aklımada gelmiyo değil bi sakınca varmı diye :)

inşallah cnm hayırlı haberini alırız. bu testleri ücretli mi yapıyorlar yoksa bedava mı. ben burda özel hastaneye gidiyorum sadece muayene ücreti ödedim üçlüyede ayrıca bi ücret ödemedim.

nasıl yani özele gidiyosun ve 3lü test için para istemediler mi ne güzelmiş canım yaa o hastane neresi orası

bende yaptırmayı düşünmüyorum dr istemedi zaten 2li test sonucu iyi çıkmıştı şükür şimdi tetonoz aşıları var sırada bildiğim başka bişi yok şimdilik

merhaba kızlar ben nisan annesi olucam kısmetse ama düşünüyorum birkaç gün erken gelirse bebiş mart annesi bile olabilirim şimdi gördüm topiğinizi bi selam vermek istedim ne güzel cinsiyetleriniz belli olmuş bende kısmetse 10 ekimde öğrenicem

Benim de babamin dogum gunu 26 mart fakat malesef ki babacigim hayatta degil. Sanslisin . Bence de guzel bir dogum gunu hediyesi olur. Benim dogum tarihim 5 nisan ama sezeryan olinca one geliyor tarih. Bakalim belki benimki de 26 mart olur

hayırlısı olsun canım, mart nisan çok farketmez, topiğimize bekleriz

nasılsınız bakalım bugün... ben sabahın 4 ünde uyandım nasıl acıkmıştım anlatamam.. çoook zor tuttum kendimi yememedim bişey ama uykuyada zor daldım valla... az sonra güzel bir kahvaltı hazırlicam kendime :)))))

bugünde güzel taze haberler bekliyorum kızlar... nede olsa kalabalığız.. hergün yeni yeni güzel haberler alıyoruz.. hadi bakalım :)))

bu arada gece kurcalarken siteyi yanılmıyorsa ocak yada şubat 2010 anneleri vardı.. aynı bizim gb hamilelikle başlamışlar ve hala konuşuyorlar.. tabi konular değişmiş.. benimki ilk kelimesini söyledi falan... çok özendim :)) bizde öle olalım noluuuuurrr :))))

Günaydın dünyanın en tatlı hamişleri nasılsınız minişleriniz nasıl benim minişi genelde gece sakin uzanınca hiss ediyordum artık gündüzleri de pıt pıt etmeye başladı ben aşermeyede başladım ama sadece turşu ,portakal ve mandalina aşeriyorum başka hiç bişi istemiyorum akşam bi tabak turşuyu götürdüm kociş engellemese kavanozu bitircektim tabi sabaha kadar su içtim ve bi ayağım lavaboda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…