günaydın güzel annecikler hepimiz iyiyiz inşallah,ben dün doktora gittim konturolümüz vardı 16.haftamızdayız amaaaa malesef cinsiyetimizi öğrenemedikoff bir ay daha nasıl beklerim bilemiyorum ama minişimi gördüm büyümüş kocaman olmuş annesinin bitanesi,bacaklarınıda yukarıya dikmiş öle uyuyordu cok komikti yeterki sağlıklı hayırlı bir bebiş olsunda 1 ay daha bekleriz ne yapalım
günaydın güzel annecikler hepimiz iyiyiz inşallah,ben dün doktora gittim konturolümüz vardı 16.haftamızdayız amaaaa malesef cinsiyetimizi öğrenemedikoff bir ay daha nasıl beklerim bilemiyorum ama minişimi gördüm büyümüş kocaman olmuş annesinin bitanesi,bacaklarınıda yukarıya dikmiş öle uyuyordu cok komikti yeterki sağlıklı hayırlı bir bebiş olsunda 1 ay daha bekleriz ne yapalım
peki gebelik ayın ve bebeğin yaşı kaç gözükyor son muayenende karşılaştırma yapayım dedim bibenimki neredeyse 1.5 hafta önde
walla sat 20 hazirandı 10nuna doğru indi ultrasonlarla bebeğin yaşı derken onu anlamadım işte
Benımde sat 20 hazıran bırlıktemı gıtcez doguma:)) bugn dr gıttm ıkılı test soncu ıcın cok sukr cok ıyı cıktı sonc 1 ay sonra gel dedı bana anneme dıorum annee 1 ay nasıl geccek sen kafayı yemıssn kızım vallaa sen bı entrsn olmssn bız sızı hıc gormedık sukretmıosun halıne dıo bana:)))
senin doğum ne zaman gözüküyo doktorun bişey dedi mi ? hadi gözünaydın canım çok sevindim senin adına :) walla hiç sorma bende dayanamıyorum kaynanamda dün diyo bizim zamanımızda ultrason mu vardı diye bende tıp gelişti o zamandan bu yana diyorum onlara
sat gore 26 mart gozukuo ama erken gelırmı gelmzmı bılemem:) 1 ay sonra mınık omurlarına bakck yavrumun yerım onun omurlarını ben mınık bal bocegım benım
benimde sata göre 26 mart ama doktora göre 18 mart
sat gore 26 mart gozukuo ama erken gelırmı gelmzmı bılemem:) 1 ay sonra mınık omurlarına bakck yavrumun yerım onun omurlarını ben mınık bal bocegım benım
Benımde sat 20 hazıran bırlıktemı gıtcez doguma:)) bugn dr gıttm ıkılı test soncu ıcın cok sukr cok ıyı cıktı sonc 1 ay sonra gel dedı bana anneme dıorum annee 1 ay nasıl geccek sen kafayı yemıssn kızım vallaa sen bı entrsn olmssn bız sızı hıc gormedık sukretmıosun halıne dıo bana:)))
ya kızlar ben hepinizden öndeyim galiba sat 19 mayıs ilk gittiğmide doktorum mart başı demişti doğum için şimdiki doktorum 23 şubat gibi dedi mart annesi olmazsam aranızdan atmayın beni emi
daha iyi işte biz dogurana kadar sen tecrübeli olcaksın yoksa hepimiz aynı zamanda dogumda olcaz forumda kımse kalmıycak:):)benımde sat 24 hazıran dogum 30 mart :):)hadı hayırlısı
evet hepinizden önce ben tecrübelerimi aktarırım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?