Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bir ay beklemen şartmıki.haftaya filan tekrar gidebilirsin, ya da başka doktora gidebilirsin,artık belli olurki cinsiyeti

erkek olsaydı belli olrdu heralde şimdiye kadar diye düşündüm..kızmış gibi geldi bna nedense :92:

Benim miniğim henüz küçük cinsiyetini bilmiyorum ilginçtir ama merak da etmiyorum:)Sağlıklı olsun bana yeter,haftaya kontrolüm var dilerim çabuk geçer onu görmeyi özledim...

walla sat 20 hazirandı 10nuna doğru indi ultrasonlarla bebeğin yaşı derken onu anlamadım işte

Benımde sat 20 hazıran bırlıktemı gıtcez doguma:)) bugn dr gıttm ıkılı test soncu ıcın cok sukr cok ıyı cıktı sonc 1 ay sonra gel dedı bana anneme dıorum annee 1 ay nasıl geccek sen kafayı yemıssn kızım vallaa sen bı entrsn olmssn bız sızı hıc gormedık sukretmıosun halıne dıo bana:)))

senin doğum ne zaman gözüküyo doktorun bişey dedi mi ? hadi gözünaydın canım çok sevindim senin adına :) walla hiç sorma bende dayanamıyorum kaynanamda dün diyo bizim zamanımızda ultrason mu vardı diye bende tıp gelişti o zamandan bu yana diyorum onlara

sat gore 26 mart gozukuo ama erken gelırmı gelmzmı bılemem:) 1 ay sonra mınık omurlarına bakck yavrumun yerım onun omurlarını ben mınık bal bocegım benım

sat gore 26 mart gozukuo ama erken gelırmı gelmzmı bılemem:) 1 ay sonra mınık omurlarına bakck yavrumun yerım onun omurlarını ben mınık bal bocegım benım

benimde sat 22 haziran ama doğum tarihi 26 mart diyor bebek sata göre 3 gün önde geçen kontrole görede 1 hafta önde kuzum benim ya allah onları bize bağışlasın ianılmaz merak içindeyim kızmı erkek mi farketmez gerçi saglıklı hayırlı gelsinde ama yinede inanılmaz merak ediyorum

bnmde sat 25 haziran doğum 26 mart gösteriyo..off hepimizin aynı gün doğuma gittiğini düşünemiyorum off Allahııım o günleri görcekmiyiz acaba...sonrasında bu konuştuklarımıza bakar bakar gülümseriz... ne hoşşş

ayrıca 26 mart babamın doğum günü..eğer Allah nasip ederde tam o gün doğarsa hediye paketi yapıp babamın eline tutuşturmayı düşünüyorum.. hiç daha önce doğum günü hediyesi olarak bir torun almamıştı cnm bnm

benim sat da 20 haziran.ama bebek 13 artı 4 görünüyo...geri yani...ama doktor geç döllenme olmuştur diyo

evt canım bende beklemiycem zaten bir ay gecermi 10gün sonra 3lü testimiz var ozaman başka bir doktora gidicem bakalım orda gösterirmi:124:

ya kızlar ben hepinizden öndeyim galiba sat 19 mayıs ilk gittiğmide doktorum mart başı demişti doğum için şimdiki doktorum 23 şubat gibi dedi mart annesi olmazsam aranızdan atmayın beni emi

ya kızlar ben hepinizden öndeyim galiba sat 19 mayıs ilk gittiğmide doktorum mart başı demişti doğum için şimdiki doktorum 23 şubat gibi dedi mart annesi olmazsam aranızdan atmayın beni emi

daha iyi işte biz dogurana kadar sen tecrübeli olcaksın yoksa hepimiz aynı zamanda dogumda olcaz forumda kımse kalmıycak:):)benımde sat 24 hazıran dogum 30 mart :):)hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…