geçmiş olsun saliha,
gözün aydın bebişini de öğrenmişsin erken öğrendiğin içinde şanslısınhep erkek bebiş vallahi buradakilerin bi kız bebiş bende mi var ayol :82:
Yalnış alıntı yağmışm cnm kusura bakmagünaydın annecikler.......
ben de 3 buçuk gün aradan sonra işteyim...baya kötü bi zaman geçirdim.bulantılarım iyice arttığı için hastaneye yatırdılar.idrarda enfeksiyon çıktı...serum, ilaç derken toparladım çok şükür...iyiyim şimdi.....
bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendim.erkekmiş.....12. haftada öğrenmeyi beklemiyodum, bulantı için gitmiştim ben.ama doktor görmüş cinsiyeti, hatta ben de gördüm :)
günaydın canım.hayır erken değil kaşınmaya başladın mı?benimde göbüşüm çıkmaya başladı 18+2 deyim ben 11 12 haftadan beri zeytin yağı sürüyorum her banyodan sonra.kıllanma olur dediler ama hiç de öyle bişi olmadı ilerde kayısı yağıda süreceğim onunda faydasını gören var.bence ne kadar erken başlarsan o kadar iyi en az çatlakla bitirmek dileği ile sen hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun?
hayırlı olsun canım...bendensin :) kız bekleyip erkek bulanlar :) ama ilk ne de olsa, inşallah sağlıklı oğlumuz da olur kızımız dagünaydın :) sanırım bende oğlan anası olucamc.tesi günü ikili teste gittim bizim tembel ne hareket etti ne kendini gösterdi.. ama doktor büyük ihtimal erkek dedi bakalım kısmet artık kız istiodum ama erkeğede kapımız açık tabi :)
hayırlı olsun canım...bendensin :) kız bekleyip erkek bulanlar :) ama ilk ne de olsa, inşallah sağlıklı oğlumuz da olur kızımız da
bu arada moustique senin madem cinsiyt belli sormak istedim genelde ne canın istedi ne yedin benim hep ekşi limon limonlu havuç filan ekşi yönde istiyor bu ara yeni yeni yiyorum herbişeyden ve çok acıkıyorum inanılmaz sık.sen ne yedn genelde
e kızlar normal kontrol için randevu alıp baktığında cinsiyeti söylemiyomuki eğer görüyosa dr. bunun için ayrı bişimi gerekiyo..yani bn bidaki rutin kontrole gittiğimde zamanı gelmiş olcak inşallah cinsiyetide sorcam..öyle değil mi?
Biz bugün dayanamadık artık veee ilk cicilerimizi aldık,1 ayakkabıl,1 patik ve 2 yelekEki Görüntüle 262834
günaydın annecikler.......
ben de 3 buçuk gün aradan sonra işteyim...baya kötü bi zaman geçirdim.bulantılarım iyice arttığı için hastaneye yatırdılar.idrarda enfeksiyon çıktı...serum, ilaç derken toparladım çok şükür...iyiyim şimdi.....
bu arada bebeğin cinsiyetini öğrendim.erkekmiş.....12. haftada öğrenmeyi beklemiyodum, bulantı için gitmiştim ben.ama doktor görmüş cinsiyeti, hatta ben de gördüm :)
meraba kızlar bende okıyorum kaç gündür yazdıklarınızı cinsiyeti öğrenenler için inanılmaz merakım artıyor benim cücüğüm için kızmı erkek mi diye şimdi istanbuldan da uzağım şimdilik doktora da orada tekrar gideceğim 14. haftaya girdik bugün inanılmaz sabrsızlığa başladım şimdiden gideyim cinsiyeti öğreneyim bikaç parça bişey alaym diye o şimdilik içimde olsa da ona ait şeyleri hergün görmek onlara dokunmak biraz sabırsızlığımı rahatlatacaktır diye düşünüyorum. benimde kirli havadan bu tertemiz dağ havasına geldim geleli bikaç damla buurun akıntım oldu ama geçti sabah oluordu genelde tansiyondan kaynaklıymış. aynı bedende iki can normalmiş yani doktora sordum.aşerme konusunda kızlar ben ilk aylarımda inanılmaz ekşi yiyordum tatlı domates karpuz ve sütten kaçıyordum şmdi tatlı da yemeye süt canım çekmeye başladım üçbuçuk ayylık cücüğüm. ya biyerlerden çıkarım yapıp kızmı erkekmi diye avunmaya çalışıorum ama olmuor. istanbula döndüğümde 17 haftalık olacak 18 haftalıkken doktora gideceğim sizce kesin blli olurmu cinsiyet cevaplarsanız çok sevinirim özellikle tecrübe sahibi güzel anneler.
canım öğrenirsin ben 15.haftamda öğrendim tabi bebişinin pozisyonu ile de alakalı olur.dönerde totosunu göremezsin bienim miniğim gibi açarsa babaklarını hemencecik öğrenirsin
Ben kocama derdımkı hep askım bı kızımz bı oglumz olsa bıle aynı anlamda ısımler koyalım mesela kuzeyle şimal gibi demıstım ozamndn kalma kuzey elımzde duruo:)))) erkekse tabı bılemıorum cok erken onerılere acıgım hem kız hem erkek ısımlerı bakıorum ben sadece erkek ve kız cocugumuza ısımlerı konusunda bıle esıt davranalım ımajı vermek ıcın boyle solemstm oylede kaldı yanı:))) siz ne düşünüyosunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?