benim ilk bebeğim olduğu için her halini görmek isterdim herhalde çalışsaydım 6 aydan sonra giderdim
Günaydın güzel teyzelerimm:)) Bız ıkılı testten gelıoruz mınık kusumla ensesını olctulr kanımızı aldılr ense kalınlıgı cok ıyı cıktı cok sukur ama kan tahlılını daha almadm ınsallah ondada bısey cıkmaz ALLAH ın ıznıyle.. dr mınık bebegım ıcın cok yuksek ıhtımal erkek bu dedı bakalım hayırlısı yeterkı saglklı olsun olurz irkek anası:)) baska test yaptrcklr vardı acaba onlrda geldılrmı gıttılermı ben sabahn korunde hastanede aldm solugu sabırsız ben diğer arkadslarıda merk edıorum ınsallah herkes hayırlı haberlerle doner.
gözün aydıııııın, kanda tertemiz çıkıcak inş. hiiiç kafanı takma. cinsiyet için henüz erken diilmi yahu bana hiç bişey söylemediydi o haftada doktorum. inş. doğru tahmin etmiştir heyecanı katlanır insanın yahu:) hayırlısıyla sağ sağlim gelsinler minik bebişler tabi en önemlisi bu
bana da kimse tahminde bulunmadı üstelik bu da ikinci doktorum
Adı ustunde canım tahmın ıste:)) yuksek ıhtımal demek kesın bısey deıl ama ben hıc sormadm kendı dedı cınsıyt dıye yksa benm hıc umıdım yktu tahmın etsn dıye:)
merhaba arkadaşlar,
bende mart 2012 annesi olucam inşallah. Hepinize rahat huzurlu bir hamilelik diliyorum......İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.
merhaba arkadaşlar,
bende mart 2012 annesi olucam inşallah. Hepinize rahat huzurlu bir hamilelik diliyorum......İnşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Günaydın güzel teyzelerimm:)) Bız ıkılı testten gelıoruz mınık kusumla ensesını olctulr kanımızı aldılr ense kalınlıgı cok ıyı cıktı cok sukur ama kan tahlılını daha almadm ınsallah ondada bısey cıkmaz ALLAH ın ıznıyle.. dr mınık bebegım ıcın cok yuksek ıhtımal erkek bu dedı bakalım hayırlısı yeterkı saglklı olsun olurz irkek anası:)) baska test yaptrcklr vardı acaba onlrda geldılrmı gıttılermı ben sabahn korunde hastanede aldm solugu sabırsız ben diğer arkadslarıda merk edıorum ınsallah herkes hayırlı haberlerle doner.
merhaba arkadaşlar,
oooo gözün aydın canım :)) inşallah kanda güzel çıkar :)) büyük ihtimal dediyse erkektir bence :)) hadi bakalım kaynana adayı seni... eeeee kız anneleri ccici anne erkek anneleri kaynana ne de olsa :))
benimde vardı bugün ama sabah flaş haberle doktorun ameliyatta olduğunu öğrendim ve hevesim kursağımda kaldı... belki öğleden sonra telefon gelir.. olmadı yarın artık(((((
Bu sefer kaynana oluruz bıdakıne cıcı annee farketmez bana benm gıbı gelın duserse anne olurum:))) senınde guzel cıkar ınsallah canım cok guzel bır duygu onun o mınıcık burnunun kemıgını gordum karnını bacaklrını ellerının kemıgını ALLAH ım tam bır mucıze cok guzel bır duygu rabbım ısteyn herkese nasıp etsın ınsallah
günaydın bayanlar...
erkek annelerinin kaynana olmak konusuna benim de bir yorumum var. rahametli babannem giritliydi o söylerdi yarım türkçesiyle derdiki: anneanne torunu severken yavrumun yavrusu ciğerimin yarısı dermiş, babaanne torunu severkende yavrumun yavrusu yarısı yılan soylusu diye severmiş yani kısacası kaynana hep kaynana bizde mi öle olacaz acaba? :)))
dün gece rüyamda oğlumu gördüm emdirmeye çalışıyordum göğsümden sütler akıyordu ama o emmek istemiyordu. bir iki emip bırakıyordu siyah saçlı beyaz tenli topluca bir oğlandı hiç uyanasım gelmedi valla sabah kalkınca göğüslerim sızladı resmen....
Tünaydın Arkadaşlar.Umarım herkes iyidir,keyiflerde yerindedir.
Son zamanlarda daha çok aklıma takılan bişeyi sormak,paylaşmak istiyorum.Gerek hamilelikle alakalı sorulaırm için gereksede sizlerin yazılarını okumak yada başka konular için nette geziniyorum.bu sebeplede pc başında fazla zaman kaybediyorum.Ve benim kullandığım pc laptop olduğu için bedenime,özellikle karnıma çok yakın;hatta zaman zaman temas bile oluyo.aslıdna hep duyuyoruz elektronik aletler özellikle pc,telefon çok zararlı etrafa yaydıkaları ışınlaırndna dolayı.size sorum biz net başındayken bebeğimiz için araştırma yaparken acaba pc ışınlarının zararlarına bebeğimizi maruz bırakmıyomuyuzlap toptan çıkan ısı bazen bende hararete sebep oluyo ve işte daha çok o zaman acaba bebekte rahatsız oluyormu,ona zarar veriyomuyum diye kendimce geçerli bi endişeye kapılıyorum.bunu doktoruna soran yada bu konu hakkında görüşü-bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz.SEVGİLER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?