• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

valla ben de hızla kilo alıyorum... her tartıya çıktığımda gram kısmında artış oluyor :39:

ama takılmıyorum kiloya pek, doğumdan sonra zaten yeterince düşüncez işin o kısmını.. şimdi bebişin sağlığı önemli :55:

:)))) dün bende burda bir arkadaşla aynı şeyi konuştum oğluşuma kız bakıyorum %50 rizeli %50 bayburtlu temiz aile çocuğu şimdilik bitane devamı gelirmi allah bilir çok zengin değiliz madi açıdan ama gönlümüz çok zengin kızlarınız ben den iyi kaynana bulamaz valla :)))) pardon kayınvalide
ayy bi hoş oldum o günlerde gelir inşallah allahın izniyle :))

hehehe benim kızım olacak :1:

valla ben de hızla kilo alıyorum... her tartıya çıktığımda gram kısmında artış oluyor :39:

ama takılmıyorum kiloya pek, doğumdan sonra zaten yeterince düşüncez işin o kısmını.. şimdi bebişin sağlığı önemli :55:

15.haftadayım ve yarım kilo almışım ama her gören kilo almışın dio çünkü göbeğim çıktı kilo almadan nasıl göbek çıkıo anlamış değilim bazen seviniorum bazen bu duruma takıorum.

CANIM BENİM MİRAYIMI EKLEYİVER :emir_bebek:

e çıkıcak tabi göbeklerimiz yahu hamileyiz netice itibariyle :1: ilk aylarda gaz oluyor zaten yarısı o şişliğin.. Ben ilk gebeliğimde karnım çıkmıyo diye üzülüyodum, 8 aylık ken 5 aylık gibi duruyodu göbeğim. Doktorum ikincide büyür ilk gebelikte küçük olabilir normal demişti. Şimdi daha 4 ayın içindeyim ama hamile tshirtleri giyiyorum bel mel kalmadı göbek oldu kocaman:D çok mutluyum ama ben böle okşuyorum seviyorum mutlu oluyorum büyüdükçe, tadını çıkarın bidaha ne zaman şişmanladığımız için mutlu olabilicez ki dimi:24::1:

ya kızlar alakası yok ama bişey danışıcam size ümraniye çevresinde tanıdığınız bi temizlikçi var mı, evim aldı başını gidiyor, bulantıdan hiçbişey yapamıyorum:43:

quiter senmi yapmıştın gözbebeğim mi yapmıştı ayrıntılı bi tablo vardı o tabloyu güncellesek ya hani bissürü bilgi vardı ya
bu arada gözbebeğim nerelerde hiç görmüyorum onu

quiter senmi yapmıştın gözbebeğim mi yapmıştı ayrıntılı bi tablo vardı o tabloyu güncellesek ya hani bissürü bilgi vardı ya
bu arada gözbebeğim nerelerde hiç görmüyorum onu

evet canım gosbebegim yapmıştı onu, o tablo baya detaylıydı çok vakit istiyor herkesi takip etmek, ben yetişemiyorum pek açıkçası :( ama takip ederim diyen varsa o tabloyu sürdürebiliriz.. ara sayfalarda bi yerlerde olcak o..

ya kızlar alakası yok ama bişey danışıcam size ümraniye çevresinde tanıdığınız bi temizlikçi var mı, evim aldı başını gidiyor, bulantıdan hiçbişey yapamıyorum:43:

canım yardımcı olmak ısterdım ama ıstanbulun ben bı ucundayım sen bı ucundasın gerçi kuzenim yeditepe üni orda otruyo istersen sorabilirim

vallabulursan bana da yolla cnm çekmeköy tarafındayım bende :)

köpeğim var bulamıyorum kimseyi :(

Back