dün ikili test sonuçlarımı aldım arkadaşlar. doktoruma gösterdim, sonuçların güzel olduğunu 3'lü teste gerek olmadığını söyledi. içim rahatladı. bir dahaki kontrolüm ekimin ikincihaftası cinsiyeti o zaman belli olur inşallah.
Eki Görüntüle 260225
kızlar babybay diye bir alman markasının ürünü bu, türkiye'de yok yada ben bulamadım bir ithalatçı, halama söyledim gerçekten güzel birşeyse alıp gönderecek bana, hem yatak odamızda hemde ön korkuluğunu takarak evin istediğim yerinde kullanabileceğim hoş bir ürün sanırsam, incelemek isteyenler için sitenin linki aşağıda,
Beistellbetten babybay - das geniale Beistellbett, Stillbett, Babybett
Günaydın dünyanın en güzel anne adayları Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.ne güzel çoğu kişi cinsiyeti öğrenmeye başlamış 2 hafta var daha randevuya çatlıycam meraktanbirde bulantılar geçiyor artık yavaş yavaş da bel ağrısı çoğaldı geceleri uyuyamıyorumm
ay çok alemsin, akşam kocişe dicem bunu, ne ektiysen onu biçiyorum diye
Bebeğim sağlıklımıdır, aman test sonuçları nasıl çıkacak diye akşamları evde kafa ütülerken, Benim kociş zaten ukalaca bir tavırla "ben onun bütün vitaminlerini, minerallerini tam koydum, sağlam olacak sen merak etme" dediydi.
kendinden emin adamın hali başka oluyor desene, sorayım akşam benimkine bakiim malzemeden bişey çalmış mı?ilahi çok yaşayın emi güldürdün beni akşam akşam
ay çok alemsin, akşam kocişe dicem bunu, ne ektiysen onu biçiyorum diye
Bebeğim sağlıklımıdır, aman test sonuçları nasıl çıkacak diye akşamları evde kafa ütülerken, Benim kociş zaten ukalaca bir tavırla "ben onun bütün vitaminlerini, minerallerini tam koydum, sağlam olacak sen merak etme" dediydi.
:))) sende beni güldürdün vallahi. ben ilk haftalarda bi rahatsılandım hastaneye gittik gidene kadar sakin ol bişi olmaz diye teskin etmeye çalıştı doktor tehlikeli bir durum yok normal dir bu aylarda diyince eve yolladı eşim kapıdan girince ne deseniz beğenirsiniz ben onu yerine iyi koydum hayatım ona öyle kolay kolay bişi olmaz :)) pis mikrop dedim bunu gitmeden önce deseydin ya :))))
NE ALEM BU KOCİŞLER... TABİ hayat onlara güzel :))) keyfini sürüyorlar.. yaparken de en çok onlar eğleniyo... beklerkende :))))))))))))
kızlar bebişlere ciciler alan varmı
canım daha çok erken değil mi:))))heyecan böyle sabırsız yapıyor işte
Selam kızlar nasılsınz??? Benı sorcak olursnz ben cok heycanlıyım yrn ıkılı testım var benımle bırlkte burda bı kac kısının daha ıkılı testı var ınsallah hepımz hayrlı haberlerle donerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?