Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın çıtır anneler :)))))))

çook heyecanlıyım.. yarın bebişimi görcem :)))) 2li testten yana korkum yok iyi düşünüyorum ki iyi şeyler olsun :)))

vee dün gece süt içip yattım :)) hiçte midemi rahatsız etmedi.. dün yoğurt da yedim... 1 kilo aldım diye çok taktım kafaya erken oldu diye ama artık takmıyorum :)) karar aldım..

ayy canım var ya hakkaten süpersin..bu arada ne sorcam..geçen doktora sitem ettim herkes öğreniyor cinsiyeti ben neden öğrenemiyorum diye.oda bana %80 kız gibi dedi ama inanayım mı bilmiyorum.sizce doğrumudur???

yüzde 80 iyi bir yüzdelik dilim... en azından fikrin var her ne kadar kesin değilsede... masrafsız olan isim düşünme olayına girebilirsin :)) ama kıyafet için sıRADAKİ RANDEVUNU BEKLE :) bu arada bir dahaki randevuya ne zaman çağırdı??? ve bebiş nasıldı büyümüşmüydü.. bende yarın görcem ya akran oldu bizimkiler.. o yüzden sana soruyorum.. birde usgye göre son gittiğimde benimki 1 gün önceydi.. bir nevi aralarında 1 gün var :))

çok büyük geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine.. ve de evet herkes ilaçtan kaçıyo doktor verdiyse içiceksin... ben öle yapıoyorum valla... izin varsa niye işkence çekim.. başım ağrıyosa içiyorum tamol... midem bulanıyosa içiyorum dramamin midem yanıyosa rennie.... doktorum izin verdi eşimde içebilirsin dedi.. daha ne diye işkence çekeyim :)))

günaydınnnn
canını sakın sıkma şekerim zira sonuç iyi bende ilk test yaptıranlardan ve yaptırmaya tırsa tırsa gidenlerdenim kombine risk+yaş riski+ ikili test riski toplamın altta trisomy 18+NT olarak toplanıp 10,000 kadında 1 ihtimal olarak çıkmış doktorun a daha göstermediysen 10,000 de 1 ihtimal cümlesini duymak için hazırlıklı ol bu çok çoook düşük bir ihtimal yani. rabim sağlıcakla kucağııza almayı nasip eylesin inşalla. sana doktor şudur yada budur cinsiyeti daha doğrusu olabilir diye bi yorum yaptımı bana %60 erkek demişti ve tutrdu ikili test doktoruuz :)) gönlünde olanı hakında hayırlı kılsın mevlam inşallah AMİN..

ne güzel dua :))))))))))))

kocalar öle işte... bende hep diyorum... gelde sen benim yerime geç o zaman ne nazlar yapardın.... o da sürekli dalgasını geçiyo... aslında güldürmek için yapıyorlarda biz alınganız... hormonlar sağolsun :)))))))))))

hem de ne alınganlık.. valla normalde kimsenin dediğini kafaya takmamayı bırak, 2 dk sonra unutan ben, şimdi herkesin arkasından onu mu demek istedi, bunu mu demek istedi, neden öyle dedi.. kafayı yicez valla toplucana

moustique, bu arada 3 ayda 1 kilo almanın nesi fazlaaaa?
gayet de normal, ben de 4 ayda 2 kilo aldım

canım çok geçmiş olsun pis bi hastalık bu bilirim evlendiğim ay yakalanmışsım bende balayı sistidi diye teşis koymuştu aile hekimim ipaket şase ve 2 kutu antibiyotikle 2 ayda zor kurtuldum bide her akşam sıcak su torbalarıyla yatıyor minik havlular edinmiştim ısıtıp özel bölgeme koyuyordum wc yede giderken ılık su yapıyordum onla yıkıyordum kendimi tabi hamilelikte bu yöntemler riskli olduğu için yapma ihtimalinde yok ama doktora bi sor sıcak su torbasını ayak altına koymayı bağzı doktorlar önere biliyor bunuda hamile bi arkadaşımdam öğrendim oda haileliğinde yakalanıştı üsküdar yunusemre ye gidiyordu ona doktoru bu yöntemi tavsiye etmişti ama danışmadan deneme belki onda olmayan bi komplikasyon olur sebep olmak istemem.. rabim acil şifalar versin sana canım dualarım seninle bebişine bişi olmayacak allahın izniyle..

günaydın kızlaaar... bakıorum cinsiyet örenenler çoalmış bende bu c.tesi ikili teste gidicem güzel sonuçlar alırız inş Allahın izniyle... belki cinsiyetide belli olabilir...Gerçi çok merak etmiorum cinsiyetini sonuçta etsemde etmesemde ne olursa ondan olcak napalım :)

moustique, bu arada 3 ayda 1 kilo almanın nesi fazlaaaa?
gayet de normal, ben de 4 ayda 2 kilo aldım

guiter im 1 kilomu 2 kilomu rekor kimde bilemiyorum ama 14. haftadan bu yana 4 kilo almışım toplamda 6 kiloyla 45 e ulaştım :))) 39 dum hamiş kaldığımda 17 haftaya kadar 6 kilo çokmu acaba :))) toplam yekünü çok olmadığı için pek sırıtmıyo üstümde ama :))) ayyy ilahi ben yani :)))

umarım test sonuçların iyi çıkar canım.. kardeşimin tabiriyle beyler ne ektiyse onu biçiyoruz neticede :)) hayırlı bir evlet olsun anasına babasına da kız erkek ne farkeder.. rabim hakında hayırlısını versin sana.

ben şimdiye kadar 3 kilo aldım üstelik 65 kiloyla hamile kaldım zaten biras kilolu şimdi 68 kiloyum

Günaydın dünyanın en güzel anne adayları Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.ne güzel çoğu kişi cinsiyeti öğrenmeye başlamış 2 hafta var daha randevuya çatlıycam meraktan birde bulantılar geçiyor artık yavaş yavaş da bel ağrısı çoğaldı geceleri uyuyamıyorumm

Son düzenleme:

ahaha ne güzel bi tabir o öle ewt beyler ne ektyse onu biçicez valla aynen dediin gibi hayırlı sağlıklı ana babasını üzmeyen bi evlat olsunda gerisi önemli değil :) hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah :)

canım benim bi yerde okumuştum hamilelikte en çok kiloyu zayıflar, en az kiloyu da dobikler alıyomuş.. sen de zayıflar kategorisine rahatlıkla girebildiğin için hiiiiç dert etme, hem o kilo eminim yakışmıştır

ay çok alemsin, akşam kocişe dicem bunu, ne ektiysen onu biçiyorum diye

ben şimdiye kadar 3 kilo aldım üstelik 65 kiloyla hamile kaldım zaten biras kilolu şimdi 68 kiloyum

bence normal ya kızlar, nerdeyse yarısına yaklaştık yani, tabi esas bundan sonra alıcaz o da ayrı da.. ben de şu abur cuburu bi kesebilsemmmm

AMİN CÜMLE ECMAİN...
ağrıların için doktoruna danış ağrı kesici vermiyo büyük bir kısmı ama vitamin takviyesi ile ağrıları gideriyor benimde geçen haftalarda dayanılmaz bi kasık ağrım vardı doktora izah ettim efervesan magnezyum verdi bana kıkırdak dokuları beslediği için ağrıların azalmasına yardımcı olur dedi 2 defa iştim çok şükür şimdilik iyiyim sadece hafta döngülerinde kasık ağrım oluyor gün içi imkanın varsa canım ayaklarını uzat dinlen beline binen yükü hafifletmiş olursun belini sakkın boşta bırakrar oturma geçici olarak iyi geliyor ama sonrasında hayfı fazlasıyla çıkıyor kişiden ..

Kasık ağrısı bende de var geçen hafta aşırı oldu ama artık azaldı araymadım doktoru randevuya gidince söylerim diyorum ama çoğu yerde idrar yolu iltahaplanması yazıyor inş. öyle değildir

:))) ama doğru değilmi ne ekerlerse onu biçiyoruz. cinsiyeti erkekten gelen kromozomlar belirliyor kadınlarda sadece x koromozomu var. erkekten x gelirse erkek Y kromozomu yelirse kız oluyormuş x yada y onlar ekiyor ve onlar belirliyor :))) bizim enişte bey erkek istiyordu kız diyince doktor biraz bozuldu hani kardeşimde yapıştırdı ektiğini biçiyoruz asma suratını diye ordan türedi geldi bu cümle :))))

günaydın sevgili hamişler...
bugün keyfim yerinde. dün oğluşumla randevum vardı. boyu 15 cm olmuş nekadar büyümüş şaşırdım. yüzünü göstermedi ama pipi ortadaydı. doktor çapkın olcak sanırım dedi. çok utandım....3lü taramamız yapıldı. bu hafta organ ölçümü var. ekimin ilk haftası sonuçlar çıkacak. bu cuma tetanoz aşısı olavağım...aşıdan da korkarım biraz ateş yapar bende hep...neyse sizin bebişler ne alemde ??????

ooo hadi gözün aydın :)) erkek dediğin öyle olur kuzummm, benim oğlanınki de öyle ortalıktaydı valla, bide doktor ışığı oraya vurdu iyice çıktı bamya ortaya çok güldüm :90:

sağlıkla gelsin hepsi inşallah...

Maşallah cnm sağlıkla kucağına al bebişini inş. bizimde ekimin ilk haftası 3 testimiz var senden de direk onu mu istediler yoksa 2 test de yapıldı mı bide öyle geç mi çıkıyor sonuçlar

[sıze=3]güzel anne adayları,

uzun zamandır birlikte yazıyoruz, paylaşıyoruz.. Listemiz de giderek kabarıyor..

Artık cinsiyetleri de öğrenmeye başladığımıza göre, listemize ekleyelim diyoruz..

Ben hatırladıklarımı yazmaya başladım ama siz de bana hatırlatırsanız cinsiyetleri çok sevinirim.

Kimin kızını kiminle oğluyla kerticez bilelim dimi ama :90:

Sevgiler.... [/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…