ayy canım var ya hakkaten süpersin..bu arada ne sorcam..geçen doktora sitem ettim herkes öğreniyor cinsiyeti ben neden öğrenemiyorum diye.oda bana %80 kız gibi dedi ama inanayım mı bilmiyorum.sizce doğrumudur???
kızlar ben bugün doktora gittim, küçük küçük idrar kaçırmam oluyordu, hamilelikte doğal olan birşey olmakla beraber, idrar yolu enfeksiyonu varsada olabiliyormuş.
yukarıdada yazdığım gibi 6. haftadan bu haftama kadar (16. hafta) idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. sadece 1 tane antiseptik ile tedaviye başladık, baktıkki geçmedi ve tehlike sınırlarına ulaşıldı antibiyotik ve antiseptik kullandım ve geçti artık dedim. ağrı sızı yok tuvalete rahat çıkıyorum vs.
dediğim gibi idrar kaçırmadan dolayı gittim doktara dün sabah önce idrar tahlili ve lökosit almış başını gidiyoru, hemen böbrek ultrasonu böbrekler temiz kum taş yok, doktor penisilin türevi bir iğne verdi bu sefer 7 gün boyunca iğne olucam ve eğer yine geçmez ise hastaneye yatış
günde 4,5 litre su içiyorum, toplamda 5-6 litre sıvı alıyorum ona rağmen bu hale geldim, üşüyüp üşememe ilede pek ilgisi yok bu işin, terliksiz dolaşmam ve havalar nasıl sıcaktı hepimiz biliyoruz, hamileliğin doğal sorunlarından biri bu.
kızlar dikke edin, en ufacık şikayeti doktorla paylaşın ve başlangıç aşamasındaki sorunlar için ilaç kullanmamazlık yapmayın bebeğe zararlı diye, bana bakın kullanmadığım ilaç kalmadı maalesef.
kızlar ikili tarama testimin sonuçları çıkmış aranızda anlayan varsa lütfen yorum yapsınnnn
Serbest HCG 70.5
HCG Düzeltilmiş MoM 2.01
PAPP-A 3.09
PAPP-A Düzeltilmiş MoM 0.86
CRL 66
NT 1.5
Kombine risk 1/4949
İkili test 1/962
Yaş riski 1/1132
Trisomy 18 +NT 1/10000
NT mom 0.89
günaydın şeker anneler gününüz aydın işleriniz hayılırlı bebeklerimiz ve biz sağlıklı olsun inşallah :125: bugün biraz mide bulantım var karnım aç ama birşey yemek istemiyorum ve aşırı bel ağrım var kızlar akşam yattığım yerden kalkamadım eşim diyor 70 lik nineler gibi oldun dedim gel sen hamile ol görürsün 70 i 80 i gülüyor bana çok kolay onlar için canım ay kızdım ona da :84:
ne güzel dua :))))))))))))
kocalar öle işte... bende hep diyorum... gelde sen benim yerime geç o zaman ne nazlar yapardın.... o da sürekli dalgasını geçiyo... aslında güldürmek için yapıyorlarda biz alınganız... hormonlar sağolsun :)))))))))))
kızlar ben bugün doktora gittim, küçük küçük idrar kaçırmam oluyordu, hamilelikte doğal olan birşey olmakla beraber, idrar yolu enfeksiyonu varsada olabiliyormuş.
yukarıdada yazdığım gibi 6. haftadan bu haftama kadar (16. hafta) idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. sadece 1 tane antiseptik ile tedaviye başladık, baktıkki geçmedi ve tehlike sınırlarına ulaşıldı antibiyotik ve antiseptik kullandım ve geçti artık dedim. ağrı sızı yok tuvalete rahat çıkıyorum vs.
dediğim gibi idrar kaçırmadan dolayı gittim doktara dün sabah önce idrar tahlili ve lökosit almış başını gidiyoru, hemen böbrek ultrasonu böbrekler temiz kum taş yok, doktor penisilin türevi bir iğne verdi bu sefer 7 gün boyunca iğne olucam ve eğer yine geçmez ise hastaneye yatış
günde 4,5 litre su içiyorum, toplamda 5-6 litre sıvı alıyorum ona rağmen bu hale geldim, üşüyüp üşememe ilede pek ilgisi yok bu işin, terliksiz dolaşmam ve havalar nasıl sıcaktı hepimiz biliyoruz, hamileliğin doğal sorunlarından biri bu.
kızlar dikke edin, en ufacık şikayeti doktorla paylaşın ve başlangıç aşamasındaki sorunlar için ilaç kullanmamazlık yapmayın bebeğe zararlı diye, bana bakın kullanmadığım ilaç kalmadı maalesef.
moustique, bu arada 3 ayda 1 kilo almanın nesi fazlaaaa?
gayet de normal, ben de 4 ayda 2 kilo aldım
günaydın kızlaaar... bakıorum cinsiyet örenenler çoalmışbende bu c.tesi ikili teste gidicem güzel sonuçlar alırız inş Allahın izniyle... belki cinsiyetide belli olabilir...Gerçi çok merak etmiorum cinsiyetini sonuçta etsemde etmesemde ne olursa ondan olcak napalım :)
umarım test sonuçların iyi çıkar canım.. kardeşimin tabiriyle beyler ne ektiyse onu biçiyoruz neticede :)) hayırlı bir evlet olsun anasına babasına da kız erkek ne farkeder.. rabim hakında hayırlısını versin sana.
guiter im 1 kilomu 2 kilomu rekor kimde bilemiyorum ama 14. haftadan bu yana 4 kilo almışım toplamda 6 kiloyla 45 e ulaştım :))) 39 dum hamiş kaldığımda 17 haftaya kadar 6 kilo çokmu acaba :))) toplam yekünü çok olmadığı için pek sırıtmıyo üstümde ama :))) ayyy ilahi ben yani :)))
umarım test sonuçların iyi çıkar canım.. kardeşimin tabiriyle beyler ne ektiyse onu biçiyoruz neticede :)) hayırlı bir evlet olsun anasına babasına da kız erkek ne farkeder.. rabim hakında hayırlısını versin sana.
ben şimdiye kadar 3 kilo aldımüstelik 65 kiloyla hamile kaldım zaten biras kilolu şimdi 68 kiloyum
Günaydın dünyanın en güzel anne adayları Allah'ın rahmeti sizin ve bebişlerin üzerine olsun inş.ne güzel çoğu kişi cinsiyeti öğrenmeye başlamış 2 hafta var daha randevuya çatlıycam meraktanbirde bulantılar geçiyor artık yavaş yavaş da bel ağrısı çoğaldı geceleri uyuyamıyorumm
AMİN CÜMLE ECMAİN...
ağrıların için doktoruna danış ağrı kesici vermiyo büyük bir kısmı ama vitamin takviyesi ile ağrıları gideriyor benimde geçen haftalarda dayanılmaz bi kasık ağrım vardı doktora izah ettim efervesan magnezyum verdi bana kıkırdak dokuları beslediği için ağrıların azalmasına yardımcı olur dedi 2 defa iştim çok şükür şimdilik iyiyim sadece hafta döngülerinde kasık ağrım oluyor gün içi imkanın varsa canım ayaklarını uzat dinlen beline binen yükü hafifletmiş olursun belini sakkın boşta bırakrar oturma geçici olarak iyi geliyor ama sonrasında hayfı fazlasıyla çıkıyor kişiden ..
canım benim bi yerde okumuştum hamilelikte en çok kiloyu zayıflar, en az kiloyu da dobikler alıyomuş.. sen de zayıflar kategorisine rahatlıkla girebildiğin için hiiiiç dert etme, hem o kilo eminim yakışmıştır
ay çok alemsin, akşam kocişe dicem bunu, ne ektiysen onu biçiyorum diye
bence normal ya kızlar, nerdeyse yarısına yaklaştık yani, tabi esas bundan sonra alıcaz o da ayrı da.. ben de şu abur cuburu bi kesebilsemmmm
günaydın sevgili hamişler...
bugün keyfim yerinde. dün oğluşumla randevum vardı. boyu 15 cm olmuş nekadar büyümüş şaşırdım. yüzünü göstermedi ama pipi ortadaydı. doktor çapkın olcak sanırım dedi. çok utandım....3lü taramamız yapıldı. bu hafta organ ölçümü var. ekimin ilk haftası sonuçlar çıkacak. bu cuma tetanoz aşısı olavağım...aşıdan da korkarım biraz ateş yapar bende hep...neyse sizin bebişler ne alemde ??????
günaydın sevgili hamişler...
bugün keyfim yerinde. dün oğluşumla randevum vardı. boyu 15 cm olmuş nekadar büyümüş şaşırdım. yüzünü göstermedi ama pipi ortadaydı. doktor çapkın olcak sanırım dedi. çok utandım....3lü taramamız yapıldı. bu hafta organ ölçümü var. ekimin ilk haftası sonuçlar çıkacak. bu cuma tetanoz aşısı olavağım...aşıdan da korkarım biraz ateş yapar bende hep...neyse sizin bebişler ne alemde ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?