• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

benim daha 1 ay olmamıstı ogrendıgımde kaynanamlar kafama tuz atmıslar trakyalılar cok yaparmıs bunu burnunu kasırsan erkek agzına dokunursan kızmıs ben dırek burnuma dokunmusum tabı soledıler senın oglun olcak dıye ınanmadım tabii ki çin takviminde de kız diyo cinsiyetini de göstermiyo benimki anasına poposunu izletiyo hep bakalım ne çıkacak sonuc :1::1:

ah yavrum sendemı ogrenmedın :)) bana herkes senın ogln olck dıyo neyms karnım atlamamıs kız olsa sımdıye coktan dısarı cıkrmıs e yıemıorumkı karnım cıksın dıyorum :)) yok kız olsa hemen cıkrdı dıyolr hem benımde ıcıme oyle doguyo ve soyle bısey bana gore temmzda hamıle kaldım ama dr hazırnın sonunda hamıle kalmssın dıo :D cın takvımıne gorede benım dedıgm trh kız dr dedıgı trh erkek cıkıo dunde arkadasım oyle yaptı ıste ben kıme yaptysam doğru cıktı bak gorursun dıo ne bıleyım perşembede 2lı testım var tek umıdım belkı bana yuzde verebılr bana gore su yada bu der dıye umıt edıorum :)) kendıme züğürt tesellısı verıorum:1:

Doğal ultrasn yontemlerımız habern yokmu :))) o arkadasım yengesıne ve bı kac kısye daha yapmstı bunu bı koltugn bı tarafına bıcak bı trfına makas koyuolar sen gormedn sen nereye ılk oturursn cınsıyetn o olacagına ınanıolr bıck erkek makas kız demek benım hıc ınancım yokta ıste hıc sasmadı benım dogal ultrasnum ogln olck kesın dıo ben kız ıstıorum ama ıcıme erkek doguo dahada 12. haftamdaym erken yanı hayırlısı olsun dıorum saglıklı olsunda:))

:))) o yöntem bende ters tepti şekerim anne yaptı makasa oturu verdim :)) bi arkadaşımda yüzükle yaptı oda erkek dedi yüzüğü bi ipe geçirip sol bileğin üzerinde sabitleyip bıraktı bi süre sonra sağa sola sallandı yüzük salıncak gibi daire çizseymiş kız olacakmış dedi :))) doktorda erkek dedi makas bıçak püfff oldu yani
makas aut / yüzük in.

:))) o yöntem bende ters tepti şekerim anne yaptı makasa oturu verdim :)) bi arkadaşımda yüzükle yaptı oda erkek dedi yüzüğü bi ipe geçirip sol bileğin üzerinde sabitleyip bıraktı bi süre sonra sağa sola sallandı yüzük salıncak gibi daire çizseymiş kız olacakmış dedi :))) doktorda erkek dedi makas bıçak püfff oldu yani
makas aut / yüzük in.

Valla hıc uzulmem ustune 1 kat daha sevınırım :)) ama cevremdekıler okdr ınandırdılr kı benı artık erkek gozuyle bakıorum benı herkes bılr ben hep kız cocuk ıstedım hep kızın yerı farklıdır deedım sen oyle dıosun dıe erkek olck dıye dalga gecenler bıle oldu :)) bende dedım hayırlısı ılk denemede hamıle kaldım Rabbım aratmadı cınsıyetını de su olsun demek nankörluk gıbı gelıo:) ama ALLAH ıcımı bılıo tabıkı kız olsa azcık daha fazla sevınırım:1:

Valla hıc uzulmem ustune 1 kat daha sevınırım :)) ama cevremdekıler okdr ınandırdılr kı benı artık erkek gozuyle bakıorum benı herkes bılr ben hep kız cocuk ıstedım hep kızın yerı farklıdır deedım sen oyle dıosun dıe erkek olck dıye dalga gecenler bıle oldu :)) bende dedım hayırlısı ılk denemede hamıle kaldım Rabbım aratmadı cınsıyetını de su olsun demek nankörluk gıbı gelıo:) ama ALLAH ıcımı bılıo tabıkı kız olsa azcık daha fazla sevınırım:1:

canım bana da erkek diye o kadar çok tahmin yaptılarki artık kız derse doktorum şaşıracağım :)

eskiden hep kızım olsun derdim şimdi sağlıklı olsundan başka bişey diyemiyorum

dilim varmıyor işte bi türlü ne olsa kabulum :)

benimde bu perşembe 2li testim var

inşallah güzel haberler alırız

miniklerde gösterir kendini :nazar:

Ben de hep kızım olsun istedim ama kaderde erkek annesi olmak varmış napalım :emir_bebek:
Bana da herkes erkek diyodu,kalçam yokmuş karnım öne doğruymuş falan tutturdular valla doktor büyük olasılıkla erkekdedi hala o küçük olasılığı umut ediyorum :61:

bende sen gibiydim canım milet erkek derken menim gönlüm kız diyodu bide eşimin tarafında kız okadar nadir ki kayın validem erkeğe sevindi ama kız olsa çok daha sevinirdim demektende kendini alıkoyamadı :))
annem göbişimden anladı hemen erkek olacağını atletimi karnıma örtünce göbek deliğim çukurda kaldı annemin tabiriyle ayna gibi oldu bacımda hamile onunki dışarı dönük yani onda göbiş deliği dışarı fırtlak onada %99 kız demiş doktoru bak burdanda ters edebilitsin kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ben 12, 13 haftalardayken annem öyle bi yorum atmıştı bana tuturdu hatun :))) rabim hayırlı evlatlar nasip eylesin bize de kız erkek hiç farketmez.. oğluşuma kız bakıcı artık burda baya bi akranıda olacak dünür oluruz artık :)))

canım bana da erkek diye o kadar çok tahmin yaptılarki artık kız derse doktorum şaşıracağım :)

eskiden hep kızım olsun derdim şimdi sağlıklı olsundan başka bişey diyemiyorum

dilim varmıyor işte bi türlü ne olsa kabulum :)

benimde bu perşembe 2li testim var

inşallah güzel haberler alırız

miniklerde gösterir kendini :nazar:

Aminnnnnn sonucları alır almaz hemen solugu burda alam :)) cok heycanlıyım mnk böcegımı goremıorum 1 ay oldu napıo orda nasıl kesesı enı boyu ne durumda cok merk edıorum :)) hakkımzda hayırlısı olsun ınsallah guzel haberlerle tkrar bulusurz burda :)

bende sen gibiydim canım milet erkek derken menim gönlüm kız diyodu bide eşimin tarafında kız okadar nadir ki kayın validem erkeğe sevindi ama kız olsa çok daha sevinirdim demektende kendini alıkoyamadı :))
annem göbişimden anladı hemen erkek olacağını atletimi karnıma örtünce göbek deliğim çukurda kaldı annemin tabiriyle ayna gibi oldu bacımda hamile onunki dışarı dönük yani onda göbiş deliği dışarı fırtlak onada %99 kız demiş doktoru bak burdanda ters edebilitsin kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ben 12, 13 haftalardayken annem öyle bi yorum atmıştı bana tuturdu hatun :))) rabim hayırlı evlatlar nasip eylesin bize de kız erkek hiç farketmez.. oğluşuma kız bakıcı artık burda baya bi akranıda olacak dünür oluruz artık :)))

Evett eskılerın adetlerı benı olduruo ıste bızımkılerın hepsı sendekı bu belırtıler senın erkegın olck dıolr gogsumden karnımdn yuzume guzllık gelms sankı ben cırkındım :))) ben 12. haftamdyım hamıle oldugumu ogrendıgımde annem ruyasında gorms ıste gogsumun ucu cok cabk koyulasmaya basladı oo sen erkek etcksın dedı ıste kanımdn ne bılıyım ben anlamam ama artık okdr ınandımkı kız derse once bı garıpsıycm sonra sevıncem :))) bıseyler bıseylr hayırlısı olsun artık saglıklı olsunda erkekım olsun :)) ayrıca kızım olrsa kımseye vermem ama oglm olrsa kız bakrım benden ıyı kaynana kımse bulamaz:))))

Evetttttt don alcm cocuguma ılk cabuk donansın dıyee:1: yerım onun atan mınık kalbını:emir_bebek:

:)) o donu bende yeni duydum ben geçen cumartesi çıt çıtlı kolu bişi var iç giyim gibi ondan aldım bilseydim don alırdım :)) çıtçıtli badi kurtarırmı dersin şekerim :)))
valla almak isteyenler yeşil sarı beyaz alabilirsiniz politik renkler bunlar kızada erkeğede olur :)) nasıl fikir ama :)) :66:

miray çok güzel isim canım, adıyla yaşasın ömrü güzel olsun.
bizim daha hamile kalmadan belliydi ismimiz:) boğa burcuyum ben sağlamcıyım biraz:P en baştan hazır olcak herşey:DD
kız olursa inci ece, erkek olursa kayra doruk olucak kısmetse. artık cinsiyetini öğrendiğim zaman inci mi geliyo kayra mı geliyo söyllerim:D zalim doktorum söylerse bişeyler bikaç hafta sonra :D

kız olursa düşündüğümüz alternatiflerimizde biri ece :)) adaş olma ihtimalleri var :)))

seninle aynı duyguları paylaşıyorum kız tercihim ama rüyalarımda pipi görüyorum.. erkekmiş gb geliyo.. çevremdekilerde kız diyo :)) bel bölgem yağlanmış hemencecik de öle diyorlar....

bu arada perşembeye 2 li testi olan var bir kaç kişi herhalde... topluca iyi haberlerimizle döneriz inşallah :)))

:)) o donu bende yeni duydum ben geçen cumartesi çıt çıtlı kolu bişi var iç giyim gibi ondan aldım bilseydim don alırdım :)) çıtçıtli badi kurtarırmı dersin şekerim :)))
valla almak isteyenler yeşil sarı beyaz alabilirsiniz politik renkler bunlar kızada erkeğede olur :)) nasıl fikir ama :)) :66:

Önemli olan nıyet canım sen nıyetını oyle tut oyle olsn :))) banada sımdıden bıseyler yapmaya basladılr o dedıgn renklerden hep bıde verırlerken cınsıyetını bılmıorum ya ıkısınede uysun dıye boyle yaptım boyle aldım dıyolr :)))

kız olursa düşündüğümüz alternatiflerimizde biri ece :)) adaş olma ihtimalleri var :)))

seninle aynı duyguları paylaşıyorum kız tercihim ama rüyalarımda pipi görüyorum.. erkekmiş gb geliyo.. çevremdekilerde kız diyo :)) bel bölgem yağlanmış hemencecik de öle diyorlar....

Bende annemlerden buyuklrden duyduklrıma gore karnım dısrı cıkmamıs cırknlesmemısım guzellsmısım ondan erkekmıs benmkı :)) kızda hemen karın dısrı atlrms dıorum nasıl atlasın daha mınıcık aaaaaa olrmu hemen cıkar dıyolr laa havlee:52:

günaydın hamişler nasılsınız bakalım dün doktorda tartıldım tam yarım kilo almısım ve maksımum 8 kilo almam lazımmıs ama mıde bulantılarına ragmen ıstahım cok acıldı ve kendımı engellemesem baya baya yıyorum sanırım 9 ayda 8 kılo degıl 18 kılo alıcam bu gidişle:1:
kız naaptın 8 kilocok az ya bundan sonra hiç yemesem bile yine de 8den fazla alırım herhalde şimdiden 2 kilo aldım zaten ne biçim doktormuş o öle aman bakma annem sen onlara sen canının cektiğini ye şifa olsun kan olsun can olsun hem sana hem yavrucuguna:))

beni de ekledinmi kuzucuum:)

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde "çayseti" oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, arasıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?"

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever.
:1::1::1::1::1:

ayy cok güzelmiş bu yaa bayıldım:)

kız naaptın 8 kilocok az ya bundan sonra hiç yemesem bile yine de 8den fazla alırım herhalde şimdiden 2 kilo aldım zaten ne biçim doktormuş o öle aman bakma annem sen onlara sen canının cektiğini ye şifa olsun kan olsun can olsun hem sana hem yavrucuguna:))

hiç sorma kocişe anlattım o da şaşırdı üstüne sen rahat bi 10 kilo daha koy anca olur diye dalga geçti benimle :1:

Back