• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın minik bebişlerin güzel anneleri...nasılsınız bugün....baş ağrılarınıza çözüm oldumu muz ve açık hava:))balkon keyfi yaptınız mı:))bende kahvaltımı yaptım size bakıyordum....ya ben rüyamda yine pipi gördüm...benim oğlum mu olcak ne?resmen gösteriyordu pipisini benim oğlummuş güya doğuşmuşum kuçağımda...ondan bi kaç gün öncede doğuma gittiğimi görüyordum...bir türlü sancım gelmiyordu doktor bekletiyordu beni...normal doğum yapacakmışım...geçen gün doğum dvd si izlemiştim sanırım ondan rüyama girdi....valla sezeryanda normalde ikiside korkunçtu....nasıl çıkcak bu bebiş bir türlü....ikiside kötü yaaa:((

günaydınnnn canlarrr

bebişlerimiz herkes iyidir umarım:))

ben dün itibari ile tam 16 haftalık olmuş bulunmaktayım sanki bundan sonrası bulantı falanda olmayınca( yani eskiye göre arada olmuyo arada oluyoo ) çok hızlı geccekmıs gıbı gelıyoo bana .yolu yarılamaya az kaldı vallaha heyecanda giderek artıyooo ....artıkk sorularda kafamda coğalıyoo nasıl dogum yapcam nerde yapcam nasıl olcak ıster ıstemez bunalr gecıyo aklımdan bakalım herkes nasıl yaptysa ole ypcaz ama burdan sureklı dogum hıkayeelrını okuyorum bazende okumasammı dıyorum ama yınede dayanamıyorumm sonu benım kadr dusunmeye baslaıdnızmı sızde yaa.oğluşumda gayet iyi çok şükür Allah hepimiizn bebeğini koruusun hep güzel habeeler duyalım burdan inş ..

buarada ben izmir şirinyerdeyim benim gibi kimler izmirli burda yada nerde oturur sevgili arkdşlarım

umarım herkes için çookkk güzel enerjikkk bulantısızzz bi gün olurrr kızlarrr:))))

merhaba canım bende izmir bornovadayım.sen hangi hastaneye gidiyorsun ben kahramanlarda özel gazi hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum ama bakalım.

günaydın sanada, maşallah bebişine de yolun yarısına geldin sayılır hadi bakalım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: bende 14. haftayı bitiriyorum hemen arkandayım yani:))) ben şu an kontrole gittiğim hastanede yapıcam doğumu çok methediyorlar, Yeni açılan bi özel hastane Tınaztepe Hastanesi duymuşsundur belki. bi arkadaşım da orada yaptı çok memnun kaldı istersen bi düşün sen de . Yakınız bu arada bucadayım ben de :)

aaaa yakınmışızz canım aramızda 2 hafta varmış maşallah sorunsuz geçıyo sanırım senıdne hamıllegın ben duydum bılıyorum o hastaneyı hatta ılk hamılleık ıcın kan testımı orda yptrmak ıcın gıtmısdım yenı bı hastane ama bılemıyorumbakıcaz artık ben tahir özgüdere gıdıyorum belkı duymussundur şirinyerde yeri var çok iyi bı doktordur sevıyorum doktorumu doktorumda buca kdın dogumun doktoru aynı zamanda ama ben devlete karsı bıraz sogugum ama doktorum nerde ıstersen orda dogum yaptırım dedı heryere gelırmıs yanı bide egepolde gökalp bey var onada gıttım 1 kere oda cok tecrubelı bı doktor ama orası bana cok kalabalık geldı bunları duusnmek ıcın erken belkı ama bılmıyorum ya kafam cok karıstı cnm yaa sen nekdr ödüyosun kontrollerde bıde dogum ıcın nekdrmıs ucret ogrendınmı cnm ?

aaaa yakınmışızz canım aramızda 2 hafta varmış maşallah sorunsuz geçıyo sanırım senıdne hamıllegın ben duydum bılıyorum o hastaneyı hatta ılk hamılleık ıcın kan testımı orda yptrmak ıcın gıtmısdım yenı bı hastane ama bılemıyorumbakıcaz artık ben tahir özgüdere gıdıyorum belkı duymussundur şirinyerde yeri var çok iyi bı doktordur sevıyorum doktorumu doktorumda buca kdın dogumun doktoru aynı zamanda ama ben devlete karsı bıraz sogugum ama doktorum nerde ıstersen orda dogum yaptırım dedı heryere gelırmıs yanı bide egepolde gökalp bey var onada gıttım 1 kere oda cok tecrubelı bı doktor ama orası bana cok kalabalık geldı bunları duusnmek ıcın erken belkı ama bılmıyorum ya kafam cok karıstı cnm yaa sen nekdr ödüyosun kontrollerde bıde dogum ıcın nekdrmıs ucret ogrendınmı cnm ?

ben de daha önce orada doğum yapan arkadaşımdan dolayı karar verdim. Çok rahat olduğunu söyledi odaları beş yıldızlı otel konforunde ve hemşireleri çok ilgili çok temiz diyor. Muayene için 30 lira ödüyorum sgk lıyım. Doğum da sezeryan için 500 Tl civarında imiş. 1500-2000 lerden bahsediyor millet bana çok uygun geldi açıkçası. Devlet hastanesi de bize çok yakın yeni açıldı o da malum ama ilk doğumumu sskda yaptım ben tepecikte.. Hani kötü konuşmiyim ama bidaha allah düşürmesin diyorum:) kafanı karıştırma canım daha vaktimiz bol, sen araştır yine ama bence temiz ve iyi referanslı bi yer olduktan sonra çok kafaya takmamak lazım sonuçta bi gece kalıp çıkıcaz. Evime de çok yakın balkondan görüyorum o yüzden başka bi hastane düşünmüyorum şimdilik.

merhaba canım bende izmir bornovadayım.sen hangi hastaneye gidiyorsun ben kahramanlarda özel gazi hastanesine gidiyorum şimdilik memnunum ama bakalım.

cnm ben şiirnyerde oturuyorum burda tahir özgüder var ona gıdıyorum aynı zamanda buca kadın dogumun doktoru bende cok memnunum doktorumdan çok iyi bi adam bende basda cok arastrıdım cnm özel gazide dogum yapn arkdslarım var bı sorun yasamadılar cok sukur ayşen hnm varmıs ona gıdıyodu ama benım sıkıntım soyle o hastanelerde bı kere yenı dogan unıtelerı yokmus yanı küvezleri erken dogum olursa kı olmasın allah korusun senı hemen kapıdan baska hastaneye godnerıyolarmıs bıde doktorun dogum yaptrmıcak egerkı hafta sonuna yada senın doktorunun mesaı saatıne yada nobetcı olmasıan denk gelırse bende bunu ıstemedım yanı gıttgım doktorumun benı dogum yptrmasını ısterım işte buyuzden oralaı tercıh etmedım cnm ben ama doktorları cok ıyıymıs bunu bılıyorumm hepımız ıcın hyrlıısı olsun cnmm

günaydın minik bebişlerin güzel anneleri...nasılsınız bugün....baş ağrılarınıza çözüm oldumu muz ve açık hava:))balkon keyfi yaptınız mı:))bende kahvaltımı yaptım size bakıyordum....ya ben rüyamda yine pipi gördüm...benim oğlum mu olcak ne?resmen gösteriyordu pipisini benim oğlummuş güya doğuşmuşum kuçağımda...ondan bi kaç gün öncede doğuma gittiğimi görüyordum...bir türlü sancım gelmiyordu doktor bekletiyordu beni...normal doğum yapacakmışım...geçen gün doğum dvd si izlemiştim sanırım ondan rüyama girdi....valla sezeryanda normalde ikiside korkunçtu....nasıl çıkcak bu bebiş bir türlü....ikiside kötü yaaa:((

günaydın sanada. ben başağrılarına hiç bi çözüm bulamıyorum çok dayanamadığım zaman doktorun verdiği ağrı kesiciden alıyorum ama onu da hergün almıyorum ilaç sonuçta.. Rüyana gelince korkuların yüzünden böyle rüyalar görmen çok normal ilk hamileliğinse kendini böyle şeyleri izleyip korkutma canım. Bebeğine ve ona kavuşacağın ana odaklan.. Yoksa stres allah korusun doğumunda da zorluk yaratabilir, ben ilk doğumumda öyle bi korkutmuşum ki kendimi 8 saat sancı çektikten sonra kasılıp kaldım sezeryana aldılar apar topar.. o yüzden rahatlamaya ve bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşünmeye çalış derim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bi şekilde doğacaklar nasılsa dimi hayırlısıyla, istesekde içimizde tutamıcaz yani:1:

ben de daha önce orada doğum yapan arkadaşımdan dolayı karar verdim. Çok rahat olduğunu söyledi odaları beş yıldızlı otel konforunde ve hemşireleri çok ilgili çok temiz diyor. Muayene için 30 lira ödüyorum sgk lıyım. Doğum da sezeryan için 500 Tl civarında imiş. 1500-2000 lerden bahsediyor millet bana çok uygun geldi açıkçası. Devlet hastanesi de bize çok yakın yeni açıldı o da malum ama ilk doğumumu sskda yaptım ben tepecikte.. Hani kötü konuşmiyim ama bidaha allah düşürmesin diyorum:) kafanı karıştırma canım daha vaktimiz bol, sen araştır yine ama bence temiz ve iyi referanslı bi yer olduktan sonra çok kafaya takmamak lazım sonuçta bi gece kalıp çıkıcaz. Evime de çok yakın balkondan görüyorum o yüzden başka bi hastane düşünmüyorum şimdilik.

aa süpermişşş balkondan gormekde doguma yaklastıkca ınsana bı rahatlık verırı hemen gıdıverırsın cnm:)) yaa zaten devlet hastanelerının durumunu herkes anlatyo sımdı ole mı bılemcem ama ben yapamam sanırım buyuk konusmayalım yınede ne olcagı bellı olmaz ama sen yasamıssın neyse hıc bashsetmıyelım kımseyıde kasmayallım bende korkunc seyler duymustum .banada yakın aslında tınaztepe dogum ucretıde uygunmus yanı çınarlıyı falanda cok ovuyolar ama cok pahalı ya bıde benım doktorum dısardan ona para yhastaneye para ohoo baya tuzlu olcauk gıbı ama ozaman kdr bakıcaz cnm düşünmüyım buara ben bunları cnm sıkılıyo vallaha :)))

günaydın güzel anne adayları iyimi herkes ben birazcık yorgunum azıcık temizlik yaptım :(( ya benim kayınvalidem ve çevremdeki herkes kızın olacak diyo ama nedense bilmiyom bana hep erkekmiş gibi geliyooo offf cinsiyeti belli olana kadar çatlarım ben herşeyden önce sağlıklı olsun istiyomda merakta ediyorum napiyim...:1:

günaydın çıtır annelerrr :)))))))

evet başarılı bir misafir ağırlama olayını kapatıp yine evde tek başıma kaldım... çok şükür cumadan beri mide bulantım yok... hatta haftasonu 1 saatlık yol gidip döndük.. gezdik... ve de aksilik oldu uzuuun süre aç kaldım korktum midem bulanacak diye ama bulanmadı... ve de dün akşam bir sofra hazırlamışım alabildiğine mezeler falan.. hem çok büyük zevkle hazırladım hemde midem bulanmıyo iyim diye pek mutlu oldum :))) bebişi vardı arkadaşların 3 aylık.. bol bol onu sevdim :)) ön prova yaptım bi nevi :)) bu gün yalnızım.. gece kociş de nöbette.. yine midem bulanmazsa bu iş bitti artık hamişliğin en güzel dönemine girmiş ilan edicem kendime :))

perşembe 2li test var.. çok heyecanlıyım bebeişimi görücem :)))

bu arada grip olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun :)

ve kasık ağrım var diyenlerde olmuş baya.. bende de 2 gündür ara ara kasık ağrısı var ama normalmiş zaten o yüzden telaşa yapmıyorum..

günaydın çıtır annelerrr :)))))))

evet başarılı bir misafir ağırlama olayını kapatıp yine evde tek başıma kaldım... çok şükür cumadan beri mide bulantım yok... hatta haftasonu 1 saatlık yol gidip döndük.. gezdik... ve de aksilik oldu uzuuun süre aç kaldım korktum midem bulanacak diye ama bulanmadı... ve de dün akşam bir sofra hazırlamışım alabildiğine mezeler falan.. hem çok büyük zevkle hazırladım hemde midem bulanmıyo iyim diye pek mutlu oldum :))) bebişi vardı arkadaşların 3 aylık.. bol bol onu sevdim :)) ön prova yaptım bi nevi :)) bu gün yalnızım.. gece kociş de nöbette.. yine midem bulanmazsa bu iş bitti artık hamişliğin en güzel dönemine girmiş ilan edicem kendime :))

perşembe 2li test var.. çok heyecanlıyım bebeişimi görücem :)))

bu arada grip olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun :)

ve kasık ağrım var diyenlerde olmuş baya.. bende de 2 gündür ara ara kasık ağrısı var ama normalmiş zaten o yüzden telaşa yapmıyorum..

günaydın sanada güzel annee sevindim cnm yemekelr yapıp misafirler ağırlamana ve en öenemlisi midenin bulanmamasına bende 12. haftalarda çok ıyı hıssettgım analr oldu kendımı sonra bı kac gun olmadı bı kac gun oldu derken kesılıyoo bulantı falan kalmıyo ıns bulantı olmasada daha ıstahım yerıen gelmedı gelsede mutfagı okdr cok sevmeme ragmen bana hala uzak gelıyo co zor gııryorum napcam bılmıyroum yemek yapmayı ozledım vallaha :))

arkadaşlar ben 14.haftanın içindeyim bebek için neler yiyorsunuz ben normal beslenmeme devam ediyorum sadece suyu fazlaca içiyorum önerileriniz vara sevinirim daha ilk hamileliğim şaşkınım bilmiyorum ne yapılar yardım ederseniz sevinirim :49:

arkadaşlar ben 14.haftanın içindeyim bebek için neler yiyorsunuz ben normal beslenmeme devam ediyorum sadece suyu fazlaca içiyorum önerileriniz vara sevinirim daha ilk hamileliğim şaşkınım bilmiyorum ne yapılar yardım ederseniz sevinirim :49:

ben bol bol meyve yemeye çalışıorum başkada bişi yapmıorum

Back