• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

süt içiyormusun ben fazla içemiyorum ve günde 3 tane sigara içiyorum :(

aaaaa sigara mıııı :47::47::47:

sigarayı hemen bırakmalısın canım, içindeki bebişi zehirliyosun her sigaranla.. ve sigara alkol kullanımının sonucunda Allah korusun ama anomali doğumlar gerçekleşebiliyor..

yani bebeğinde normal olmayan şeyler gelişebilir, hem dış görüntü olarak hem de sağlık olarak..

bu kadar süreden bişey olmaz endişe etme ama bundan sonra lütfen içme, masum yavrucuğu düşün :58:

sigara normaldede kullanmıodum şimdi kokusundan bile kaçıyorum süt içemiorum ama onun yerine günde bi kase yoğurt yemeye çalışıyorum ve tabi bol su.
sabahlarıda mutlaka küçük bir dilim bile olsa peynir yiyorum.

neeeeeee sigaramı .....

sakın tatlım hemen bırak hatta şuandan itibaren hemen hemen hemen ona nekdr zarar verıyosun bılıyomusun cnm tıryakısın anladıgım kadrıyla ama bebıslerımız ıcın katlanmak zorundayız cnm yaa bende hamıle kalamdan once sıgara kullanıyodum hatta bayada guzel ıcıyodum yanı ama ogrendıgım gun bırakdım hıcde agzıma koymadım sende bırakmalısın ole gunde 3 tane ıc bısı olmaz dıyenler var bılıyorum hatta bunları doktorlar bıle soyluyomus nasıl oluyosa ama benım bı doktor kuzenımvar bana ılk hamıle kaldgımı ogrendıgımde dedı sakın ıcmee sıgrayaı her cekısınde bebegının kafasına poşet gecırıp onu boğmuş oluyosun dedı kızma ama bana bunu soylemek zorundayım cnm ha bebeğinin kafasıan poşet gecıırıp onu bogmussun ha sıgara ıcmıssın aynı seymıs ama yınede sen bılırısın tabıkı

aaaaa sigara mıııı :47::47::47:

sigarayı hemen bırakmalısın canım, içindeki bebişi zehirliyosun her sigaranla.. ve sigara alkol kullanımının sonucunda Allah korusun ama anomali doğumlar gerçekleşebiliyor..

yani bebeğinde normal olmayan şeyler gelişebilir, hem dış görüntü olarak hem de sağlık olarak..

bu kadar süreden bişey olmaz endişe etme ama bundan sonra lütfen içme, masum yavrucuğu düşün :58:

genelde herkez tiksiniyormuş ama ben canım yiyecekleri değil sigaraya aş veriyom sanki çalışıyorum gün içinde hiç içmiyorum sadece kahvaltı sonrası akşam yemeği sorası bide akşam yatarken içiyorum ama vicdanım hiç rahat değil kızıyorum kendime bide bebiş bi hareklense içmiyeceğime eminim

günaydın hamişler nasılsınız bakalım dün doktorda tartıldım tam yarım kilo almısım ve maksımum 8 kilo almam lazımmıs ama mıde bulantılarına ragmen ıstahım cok acıldı ve kendımı engellemesem baya baya yıyorum sanırım 9 ayda 8 kılo degıl 18 kılo alıcam bu gidişle:1:

günaydın hamişler nasılsınız bakalım dün doktorda tartıldım tam yarım kilo almısım ve maksımum 8 kilo almam lazımmıs ama mıde bulantılarına ragmen ıstahım cok acıldı ve kendımı engellemesem baya baya yıyorum sanırım 9 ayda 8 kılo degıl 18 kılo alıcam bu gidişle:1:

8 miiiiii

ebru şallı modeli mi olcaz kuşum o ne 8 kilo yaaa?

ben daha fazlasını alırım kendimi biliyosam :90:

8 miiiiii

8 miiiiii

bende afalladım zaten üstüne rahat bi 5 daha koy dedim ama içimden sanki elimizde de kilo almamak napalım ac mı kalalım ac mı bırakalım yanı bebıslerımızı

neeeeeee sigaramı .....

sakın tatlım hemen bırak hatta şuandan itibaren hemen hemen hemen ona nekdr zarar verıyosun bılıyomusun cnm tıryakısın anladıgım kadrıyla ama bebıslerımız ıcın katlanmak zorundayız cnm yaa bende hamıle kalamdan once sıgara kullanıyodum hatta bayada guzel ıcıyodum yanı ama ogrendıgım gun bırakdım hıcde agzıma koymadım sende bırakmalısın ole gunde 3 tane ıc bısı olmaz dıyenler var bılıyorum hatta bunları doktorlar bıle soyluyomus nasıl oluyosa ama benım bı doktor kuzenımvar bana ılk hamıle kaldgımı ogrendıgımde dedı sakın ıcmee sıgrayaı her cekısınde bebegının kafasına poşet gecırıp onu boğmuş oluyosun dedı kızma ama bana bunu soylemek zorundayım cnm ha bebeğinin kafasıan poşet gecıırıp onu bogmussun ha sıgara ıcmıssın aynı seymıs ama yınede sen bılırısın tabıkı

benim doktorumda izin verdi 3 taneye ama hepsini içme dedi yarım içi 2 nefes al söndür dedi ayyy kıyamam ben ona kafasına poşet geçirmek mi offff en kısa zamanda bıracağım

bugün benim bebişim çok hareketli, artık resmen hissediyorum onu kızlar.. 17. haftaya girdim.

içerde bişeyler oynuyor, henüz tekme değil bunun adı ama, kımıl kımıl çok güzel bi duyguymuş bu ya :))

benim doktorumda izin verdi 3 taneye ama hepsini içme dedi yarım içi 2 nefes al söndür dedi ayyy kıyamam ben ona kafasına poşet geçirmek mi offff en kısa zamanda bıracağım

off cnm kesinlikle bırakmalısın o pis şeyi..anne karnında yolculuk diye bi belgesel izlemiştim..mesela sokakta yürürken sigara içen birnin dumanı geliyo ya bebeğin koku almaya başladığı için böle suratını buruşturuyodu ayy cnm bnm düşünsene sn bide direk içine çekiyon o zavallıcık neler hissediyodur..bide aniden bebeğin gelişimini durdurabilirmiş dedi valla cnm kndini düşünmüosan karnındaki yavruyu düşün hemen bırak nolur..

bugün benim bebişim çok hareketli, artık resmen hissediyorum onu kızlar.. 17. haftaya girdim.

içerde bişeyler oynuyor, henüz tekme değil bunun adı ama, kımıl kımıl çok güzel bi duyguymuş bu ya :))

ayy maşallah yaa bende hissetmek istiyorum meleğimi artık cinsiyetini de öğrenmek istiyorum ama azimle gösteermiyo :emir_bebek:

ayy maşallah yaa bende hissetmek istiyorum meleğimi artık cinsiyetini de öğrenmek istiyorum ama azimle gösteermiyo :emir_bebek:

ne zaman tekrar gidicektin canım sen? bunca zaman göstermediyse kızdır o :90: 2 haftaya kadar falan hissedersin sen de, içinde solucan geziyo gibi bi his :90: gıdıklıyo yani

kuzum bişi sorcam bnm belki hissetmem için erken ama böle arada durup dururken içimde bi kıpırtı oluyo böle bi durduk yerde heycanlanma gibi kelebekler uçuşur ya acaba içerde oynaştığı zmnmı oluyo yoksa kndi hüsnü kuruntummu? nası bişi oynaşması

ne zaman tekrar gidicektin canım sen? bunca zaman göstermediyse kızdır o :90: 2 haftaya kadar falan hissedersin sen de, içinde solucan geziyo gibi bi his :90: gıdıklıyo yani

1 ay sonra cagırdı ama ben dayanamayıp gelebilirim dedim güldü beklerim dedi napiyim 1 ay nasıl dayanırım görmeden ögrenmeden valla bende cok kız ıstıyorum nedense cin takvimide kız diyo inanmıyorum ama bi umut işte bakalım artık ne olacak :1:

kuzum bişi sorcam bnm belki hissetmem için erken ama böle arada durup dururken içimde bi kıpırtı oluyo böle bi durduk yerde heycanlanma gibi kelebekler uçuşur ya acaba içerde oynaştığı zmnmı oluyo yoksa kndi hüsnü kuruntummu? nası bişi oynaşması

12. hafta biraz erken gibi canım ama belki de odur, çünkü aynı anlattığın gibi, kelebek gibi, gıdıklıyor gibi.. henüz güçsüz ve zayıf olduğu belli oluyor hafif hafif kımıldıyor sadece sanki :)) taaa içimden hissediyorum bide oynadığı yeri kaşıyasım geliyor hemen

1 ay sonra cagırdı ama ben dayanamayıp gelebilirim dedim güldü beklerim dedi napiyim 1 ay nasıl dayanırım görmeden ögrenmeden valla bende cok kız ıstıyorum nedense cin takvimide kız diyo inanmıyorum ama bi umut işte bakalım artık ne olacak :1:

aaa bence de bekleme 1 ayy
en azından cinsiyetini söylesin sadece 2 dk da da olsa... :86:

inşallah gönlüne göre olur tatlım, ama erkek de kız da ayrı güzel yaa, ikisinin de iyi yanları var kötü yanları da var tabii :) aman hepsi sağlıklı olsun da...

günaydın sanada güzel annee sevindim cnm yemekelr yapıp misafirler ağırlamana ve en öenemlisi midenin bulanmamasına bende 12. haftalarda çok ıyı hıssettgım analr oldu kendımı sonra bı kac gun olmadı bı kac gun oldu derken kesılıyoo bulantı falan kalmıyo ıns bulantı olmasada daha ıstahım yerıen gelmedı gelsede mutfagı okdr cok sevmeme ragmen bana hala uzak gelıyo co zor gııryorum napcam bılmıyroum yemek yapmayı ozledım vallaha :))

valla maşallahım var iştahım da fena değil :))

arkadaşım bende tam tiryakiydim.. hatta kociş dalga geçerdi kamyon şoförü gb bizim hanım derdi :)) günde 1 paket içerdim.. hamile olduğumu öğrenim son sigaramı içip öle bırakıcam derdim... hamileliğimi öğrendim. yaktım son sigarayı 2 3 fırt çektim sonra napıyorum ben kölesimiyim bunun içmicem dedim söndürdüm o gün bugün hiiiç canım çekmedi valla.... olay sende şartlandır kendini bırak... herşey senin elinde.. yarın bi aksilik olsa sebebi sigara olmazsa bile sen kendini suçlarsın

valla 4 5 gündür bulantım geçti 1 kilo almışım anlamadım nasıl oldu.. öle çokda abartı yemiyorum.. sadece normal yiyorum.. azıcık canım sıkıldı tabi ama erkenden 1 kilo almış oldum :(((

:))) ne güzeeelll.. darısı bana daaaaa :))
bu arada adım hala yok listede benim :50: :59::59::59:

bende bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ama 2 defadır göstermiyor ya, her tarafı oynuyo bi bacakları kapalı bayağ bi edepli olcak heralde:1::1::1:
18.haftada doktor anomali taraması diye diye geçen 4 boyutlu 2.düzey usg istedi onda kesin belli olur heralde.bu arada doktorunuz sizdende bu ultrasonu istedi mi.benden 3 lü testi istemedi 2li iyi çıkmış bunu yaptır bebeğin iç organlarına,eline,ayağına falan bakıp ölçüyorlarmış bi sorun varmı diye bakıyorlar dedi.

valla maşallahım var iştahım da fena değil :))

:))) ne güzeeelll.. darısı bana daaaaa :))
bu arada adım hala yok listede benim :50: :59::59::59:

canımmmmmmm kusura bakma senin adın nasıl olmaz yaaa :71::71::71:

sana jest yaptım 100 numaraya koydum :) şşş çaktırma :54:

Back