• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım yaa cizelgeyi nasıl ekledin ben okadar kopyala yapıstır yaptım ama olmadı 3 tane link veriyo ya hangisini yapıştırmak gerekiyo banada anlatırmısın...

http://lbdm.lilypie.com/27iOp3.png bu benim linkim ama bu link te 15 hafta diyo mesela sen bebeğin tarihini yani beklenen doğum tarihini girececeksin o ayarlayacak sen bana beklenen doğum tarihini ve son adet tarihini yaz ben bi link göndereceğim onu profilindeki çizelge kısmına yapıştır.

günaydın kızlar...
bitap bir haldeyim tüm gecem doktorun verdiği antibiyotiği içip içmemeyi araştırmakla geçti.geçen perşembe serumlar yiyince ayıptır söylemesi ishal oldum. enfeksiyon sancısı bir yandan acaba antibiyotikmi yaptı die iki gün içmedim.ama bir araştırdım ki içmezsem allah korusun bebeğe enfeksiyon bulaşabilirmiş. şimdi kendime kızıyorum neden dikkatli olmadım ki diye temizlik yapıcam derken sularla oynadım antalya malum sıcak duştan çıkmadım e birde kayın valide sağolsun elini suya sokmadı. eski zihniyet ben hamileyken tarlada çapa yapardık mantığı. offfffffff.....şimdi uzun süre çökmek yasak, uzanıp birşey almak yasak, cam pencere silmek deterjana dokunmak yasak. neyse....size sormak istediğim birşey var sizinde göğüslerinizde kalın ve mor damarlar belirdimi. elleyince ele gelen cinsten ...aynaya baktığımda mor kocaman uçlu koyulaşan uclu kocaman hollanda ineği gibi göğüsler görmek beni şaşırtıyorda. 75 bedenken dün 90 beden aldım ilk defa....

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini. benim kayın valide de seninkiyle aynı biz hamileyken yok onu yapardık falan diye sayıyo ama kocamın yanında kızım sen dur ben yaparım bişi olur diye de öne atlıyor :))) reklam kokan hareketler bunlar ama naparsın büyük ginede bişi diyeiyorum geçen pazarda aynı yerden dem vurmaya başlayınca anne napalım biz bu kuşakta büyüdük sende genç olsan bizim gibi olurdun rahat yani diyince astı yüzünü ama pekte iş koşmuyor bana görümcem sağılsun oda pek iş bırakmıyo kendi evini yapıp bide benimkine geliyo yardıma sağolsun. memişler konusunda benim daha öyle olmadı kızlar ama karnım baya büyüdü öyleki artık ayıptır söylemesi normal kilot giyemiyorum sığmıyor totom haimş kilodu aldım geçenlerde oh bi rahatki sormayın dikişsiz tavsiye ederim :)))

deneme bir ki deneme bir ki çizelge eklemeyi deniyorum da olmuşmu bakayım

http://lbdm.lilypie.com/27iOp3.png bu benim linkim ama bu link te 15 hafta diyo mesela sen bebeğin tarihini yani beklenen doğum tarihini girececeksin o ayarlayacak sen bana beklenen doğum tarihini ve son adet tarihini yaz ben bi link göndereceğim onu profilindeki çizelge kısmına yapıştır.

tatlım son adet tarihim 13 haziran beklenen doğum tarihi de 19 mart 2012:) cok tesekkür ederim canım yaa...

ayyy oldu valla nasıl sevindim sanki bebek doğdu:) kardelencim ve kırmızı çilekcim tesekkür ettim size :)

yaa kızlar başağrılarınız hat safhaya ulasınca naapıyosunuz bugün okullar acıldı ya o curcunayı 3 ayda unutmusum hala kafamın içinde bagırısıyo sıpalar bi de ben lisede calışıyorum ergenlik evresindeki o erkek öğrenciler akşama kadar ses denemesi yapmiyo mu ölüyorum :))nsaatlerdir gecmedi ağrı delircem :(

kızlar ben bu arada çok pis boğaz olmaya başladım....bulantılar geçeli 2 hafta oldu.şimdi canımın çektiğini yemeyle meşgulüm...durmadan pizza siparişi veren ben bugünde hiç üşenmedim sadece kendime kısır yaptım...dünde dışarıdaydık eşim mağazalara giyime bakıyorken ben ne yesem canım ne çekti diye düşünmekten duramıyorum:))))canım giysi filan almak istemedi hep yiyecek almak istedi....böyle giderse kaç kilo olcam dersiniz çokda yemiyorum ama o an ne çektiğiyse yemem lazım....yoksa başka bişey düşünemiyorum:)))))

yaa kızlar başağrılarınız hat safhaya ulasınca naapıyosunuz bugün okullar acıldı ya o curcunayı 3 ayda unutmusum hala kafamın içinde bagırısıyo sıpalar bi de ben lisede calışıyorum ergenlik evresindeki o erkek öğrenciler akşama kadar ses denemesi yapmiyo mu ölüyorum :))nsaatlerdir gecmedi ağrı delircem :(

offf çok zor... ben başım ağrıyınca hiçbişey yapamaz oluyorum
varsa bi çaresi söyleyin kızlar

bakalım olmuşmuuuuu...

offf çok zor... ben başım ağrıyınca hiçbişey yapamaz oluyorum
varsa bi çaresi söyleyin kızlar

sorma canım yaa basım kalkmıyo yastıktan saatlerdir bi corbayı zor yaptım kocişim yine ac kalıcak yazık önce midem bulanıyo diye yapamıyodum şimdi de bu:))

kızlar ben bu arada çok pis boğaz olmaya başladım....bulantılar geçeli 2 hafta oldu.şimdi canımın çektiğini yemeyle meşgulüm...durmadan pizza siparişi veren ben bugünde hiç üşenmedim sadece kendime kısır yaptım...dünde dışarıdaydık eşim mağazalara giyime bakıyorken ben ne yesem canım ne çekti diye düşünmekten duramıyorum:))))canım giysi filan almak istemedi hep yiyecek almak istedi....böyle giderse kaç kilo olcam dersiniz çokda yemiyorum ama o an ne çektiğiyse yemem lazım....yoksa başka bişey düşünemiyorum:)))))

ayyy aynı durum bende de var canım ya gözüm neyi görüyo burnum neyi kokluyosa yiyene kadar kuduruyorum hatta gercekten görmeme gerek yok rüyamda görsem de istiyo canım:)) mesela AYVA için ölüyorum su aralar ama hiç bir şekilde bulamadım:(

kızlar şimdi doktordan geldim yine cinsiyetini göremedik yaa bas aşagı durmustu anasına poposunu donmustu yaramaz 1 ay sonraya kaldı yıne catlıcam meraktan yaa :59:

açık hava iyi geliyor diye biliyorum ve muzda doğal ağrı kesici özellik var...balkonda muz yemeniz iyi gelebilir diye düşünüyorum..pencere açın veya balkona çıkın...muzu da deneyin....

Back