Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar şimdi doktordan geldim yine cinsiyetini göremedik yaa bas aşagı durmustu anasına poposunu donmustu yaramaz 1 ay sonraya kaldı yıne catlıcam meraktan yaa

canını sıkma canım mutlaka öğreniceksin....kızlar kendini saklar derler belkide kızdır...benimde 2 hafta var kontrolüme bende daha net öğrenmedim...

kızlar şimdi doktordan geldim yine cinsiyetini göremedik yaa bas aşagı durmustu anasına poposunu donmustu yaramaz 1 ay sonraya kaldı yıne catlıcam meraktan yaa

aaaa bak sen yaramaza, gizemli kahraman annesini çatlatacak meraktan...

açık hava iyi geliyor diye biliyorum ve muzda doğal ağrı kesici özellik var...balkonda muz yemeniz iyi gelebilir diye düşünüyorum..pencere açın veya balkona çıkın...muzu da deneyin....

ay çok hoşmuşşşşş

günaydın kızlar öğleden sonra randevum var doktora gidicem inş bebişim annesine gösterir kendini de bu meraktan kurtulurum ( amin )

[hayırlısı olsun canım inşallah gösterir cinsiyetini bebişin. ben de yarın 2 li test sonucumu öğreneceğim. güzel haberler alırız umarım.

açık hava iyi geliyor diye biliyorum ve muzda doğal ağrı kesici özellik var...balkonda muz yemeniz iyi gelebilir diye düşünüyorum..pencere açın veya balkona çıkın...muzu da deneyin....

cok tesekkür ederim cnm yaa haklısın acık hava ii gelebilir muzu bilmiyodum ama ii oldu gercekten tesekkür ederim:)

cok tesekkür ederim cnm yaa haklısın acık hava ii gelebilir muzu bilmiyodum ama ii oldu gercekten tesekkür ederim:)

bişey değil canım internetten araştırdım benimde bazen çok başım ağrıyor....açık hava iyi geliyordu ve muz.:)))).komik gibi gelebilir ama doğru balkonda muz yiyin ve oturun çiğerlerinize temiz hava çekin bakın nasıl iyi gelecek bir saat sonra etkisini göreceksiniz....tabi herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem:))))

canını sıkma canım mutlaka öğreniceksin....kızlar kendini saklar derler belkide kızdır...benimde 2 hafta var kontrolüme bende daha net öğrenmedim...

ay benim kızım çok edepsiz olacak herhalde daha ilk cinsiyet öğenmeye gittik bacaklarını açıverdi hemen doktor bile gayet güzel açtı bacakalrını net belli dedi

vay be süper fikirmiş balkonda muz keyfi desenize benimde sık sık başım ağrır deneyeceğim mutlaka...süpersiniz kızlar:94::79::80:

ay canımı muz çektirdiniz
iş yerinde nerden bulcam şimdi ben muzu

aynen arkadaşım ben de lisedeyim o curcunayı nasıl çekicez bilmiyorum, gerçi 2. dönemden yırtıyoruz ama benim de baş ağrılarım yoğunlaştı bu aralar 1 dönem değil 1 gün bile çekesim yok, dün gece başlamıştı hala ağrıyo başım bu nedir yaa ben baş ağrısı diye bişey bilmezdim ((

ya sorma kuzum ya öyle gözümde büyüyoki bu 1 dönem oturup kaç gün okula gitcem diye hesaplıyorum cok şükür koskoca 1 sene diil ama hergün işkence olucak galiba bize sen nerdesin tatlım bi de calıştığın lise ne tür bi lise?

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 gün önce anne olacağımı öğrendim çok sevindim 6 yıllık evliyim ilk çocuğum olucak bu gün doktora gittim 4 haftalıkmış keseyi gördük çok şükür yalnız size birşey sormak istiyorum benim hala adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo neden olabilir aceba böyle ağrısı olan varmı ?

canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun güle güle kavuş bebeğine insallah merak etme vücut yıllardır süren alışkanlığıyla adet belirtileri vermeye devam ediyo önemli bişi diil o ama sen yine de fırsat buldukca ayaklarını uzatıp dinlen sakın ev işi falan yapma elekirikli süpürge kullanma yuksek bi yere uzanmaya calışma ve de bol bol su iç su kasık agrılarını da hafifletir rahmin kasılmasını önler kendini cok germe bebeğe bişey olucak diye vesveseli olma Allahın izniyle sag salim kucagına alirsin insallah onu sadece tedbirli bi anne ol yeter tekrar hayırlı olsun tatlım gözün aydın:)

hayırlı olsun arkadaşımm,ağrılar normaldir kafana takmaa

kızlar ben nerdeyse 3 haftadır siteye giremiyorum yani forum bölümüne. şimdide şans eseri girdim sürekli bilmem kaç gün sonra aktif olacak yazıyordu acaba tek ben mi giremedim öyle giremeyenler var mı ki:S:S

Oh beee çok şükür sonunda girebildim uzun süre giremedim şifremi unutmuştum yeni şifre alıncaya kadar baya zaman geçti.Benim son adet tarihim 12 haziran yani bende mart annesi oluyorum inşallah.^ yaşında bir kızım var bu ikinci ama bu hamileliğim çok ağır geçiyor 14 haftalık hamileyim 3.5 kilo verdim henüz almadım.Yarın doktor kontrolümüz var hayırlı haberlerle gelirim inşallah sizlerlede paylaşırım.

bisüre devam eder o ağrılar cnm..mrk etme anormal bi durum yok

Günaydın kızlarrrrr,

kızlar ben nerdeyse 3 haftadır siteye giremiyorum yani forum bölümüne. şimdide şans eseri girdim sürekli bilmem kaç gün sonra aktif olacak yazıyordu acaba tek ben mi giremedim öyle giremeyenler var mı ki:S:S

güzelim ben hep girdim valla, o yazı çok ilginç, sanırım bölgesel veriliyor.. neyse tekrar hoşgeldin acısını çıkart artık giremediğin günlerin :90: anlat bize neler yaptın.. bebiş nasıl

hayırlı olsun canım bebişin.. listemize ekliyorum seni de.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

günaydınnnn canlarrr

bebişlerimiz herkes iyidir umarım:))

ben dün itibari ile tam 16 haftalık olmuş bulunmaktayım sanki bundan sonrası bulantı falanda olmayınca( yani eskiye göre arada olmuyo arada oluyoo ) çok hızlı geccekmıs gıbı gelıyoo bana .yolu yarılamaya az kaldı vallaha heyecanda giderek artıyooo ....artıkk sorularda kafamda coğalıyoo nasıl dogum yapcam nerde yapcam nasıl olcak ıster ıstemez bunalr gecıyo aklımdan bakalım herkes nasıl yaptysa ole ypcaz ama burdan sureklı dogum hıkayeelrını okuyorum bazende okumasammı dıyorum ama yınede dayanamıyorumm sonu benım kadr dusunmeye baslaıdnızmı sızde yaa.oğluşumda gayet iyi çok şükür Allah hepimiizn bebeğini koruusun hep güzel habeeler duyalım burdan inş ..

buarada ben izmir şirinyerdeyim benim gibi kimler izmirli burda yada nerde oturur sevgili arkdşlarım

umarım herkes için çookkk güzel enerjikkk bulantısızzz bi gün olurrr kızlarrr:))))

günaydın sanada, maşallah bebişine de yolun yarısına geldin sayılır hadi bakalım bende 14. haftayı bitiriyorum hemen arkandayım yani:))) ben şu an kontrole gittiğim hastanede yapıcam doğumu çok methediyorlar, Yeni açılan bi özel hastane Tınaztepe Hastanesi duymuşsundur belki. bi arkadaşım da orada yaptı çok memnun kaldı istersen bi düşün sen de . Yakınız bu arada bucadayım ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…