kızlar şimdi doktordan geldim yine cinsiyetini göremedik yaa bas aşagı durmustu anasına poposunu donmustu yaramaz 1 ay sonraya kaldı yıne catlıcam meraktan yaa
kızlar şimdi doktordan geldim yine cinsiyetini göremedik yaa bas aşagı durmustu anasına poposunu donmustu yaramaz 1 ay sonraya kaldı yıne catlıcam meraktan yaa
açık hava iyi geliyor diye biliyorum ve muzda doğal ağrı kesici özellik var...balkonda muz yemeniz iyi gelebilir diye düşünüyorum..pencere açın veya balkona çıkın...muzu da deneyin....
günaydın kızlar öğleden sonra randevum var doktora gidicem inş bebişim annesine gösterir kendini de bu meraktan kurtulurum ( amin )
açık hava iyi geliyor diye biliyorum ve muzda doğal ağrı kesici özellik var...balkonda muz yemeniz iyi gelebilir diye düşünüyorum..pencere açın veya balkona çıkın...muzu da deneyin....
cok tesekkür ederim cnm yaa haklısın acık hava ii gelebilir muzu bilmiyodum ama ii oldu gercekten tesekkür ederim:)
canını sıkma canım mutlaka öğreniceksin....kızlar kendini saklar derler belkide kızdır...benimde 2 hafta var kontrolüme bende daha net öğrenmedim...
bişey değil canım internetten araştırdım benimde bazen çok başım ağrıyor....açık hava iyi geliyordu ve muz.:)))).komik gibi gelebilir ama doğru balkonda muz yiyin ve oturun çiğerlerinize temiz hava çekin bakın nasıl iyi gelecek bir saat sonra etkisini göreceksiniz....tabi herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem:))))
ay canımı muz çektirdiniz
iş yerinde nerden bulcam şimdi ben muzu
yaa kızlar başağrılarınız hat safhaya ulasınca naapıyosunuz bugün okullar acıldı ya o curcunayı 3 ayda unutmusum hala kafamın içinde bagırısıyo sıpalar bi de ben lisede calışıyorum ergenlik evresindeki o erkek öğrenciler akşama kadar ses denemesi yapmiyo mu ölüyorum :))nsaatlerdir gecmedi ağrı delircem
aynen arkadaşım ben de lisedeyim o curcunayı nasıl çekicez bilmiyorum, gerçi 2. dönemden yırtıyoruz ama benim de baş ağrılarım yoğunlaştı bu aralar 1 dönem değil 1 gün bile çekesim yok, dün gece başlamıştı hala ağrıyo başım bu nedir yaa ben baş ağrısı diye bişey bilmezdim((
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 gün önce anne olacağımı öğrendim çok sevindim 6 yıllık evliyim ilk çocuğum olucak bu gün doktora gittim 4 haftalıkmış keseyi gördük çok şükür yalnız size birşey sormak istiyorum benim hala adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo neden olabilir aceba böyle ağrısı olan varmı ?
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 gün önce anne olacağımı öğrendim çok sevindim 6 yıllık evliyim ilk çocuğum olucak bu gün doktora gittim 4 haftalıkmış keseyi gördük çok şükür yalnız size birşey sormak istiyorum benim hala adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo neden olabilir aceba böyle ağrısı olan varmı ?
kızlar ben nerdeyse 3 haftadır siteye giremiyorum yani forum bölümüne. şimdide şans eseri girdim sürekli bilmem kaç gün sonra aktif olacak yazıyordu acaba tek ben mi giremedim öyle giremeyenler var mı ki:S:S
Oh beee çok şükür sonunda girebildim uzun süre giremedim şifremi unutmuştum yeni şifre alıncaya kadar baya zaman geçti.Benim son adet tarihim 12 haziran yani bende mart annesi oluyorum inşallah.^ yaşında bir kızım var bu ikinci ama bu hamileliğim çok ağır geçiyor 14 haftalık hamileyim 3.5 kilo verdim henüz almadım.Yarın doktor kontrolümüz var hayırlı haberlerle gelirim inşallah sizlerlede paylaşırım.
günaydınnnn canlarrr
bebişlerimiz herkes iyidir umarım:))
ben dün itibari ile tam 16 haftalık olmuş bulunmaktayım sanki bundan sonrası bulantı falanda olmayınca( yani eskiye göre arada olmuyo arada oluyoo ) çok hızlı geccekmıs gıbı gelıyoo bana .yolu yarılamaya az kaldı vallaha heyecanda giderek artıyooo ....artıkk sorularda kafamda coğalıyoo nasıl dogum yapcam nerde yapcam nasıl olcak ıster ıstemez bunalr gecıyo aklımdan bakalım herkes nasıl yaptysa ole ypcaz ama burdan sureklı dogum hıkayeelrını okuyorum bazende okumasammı dıyorum ama yınede dayanamıyorumm sonu benım kadr dusunmeye baslaıdnızmı sızde yaa.oğluşumda gayet iyi çok şükür Allah hepimiizn bebeğini koruusun hep güzel habeeler duyalım burdan inş ..
buarada ben izmir şirinyerdeyim benim gibi kimler izmirli burda yada nerde oturur sevgili arkdşlarım
umarım herkes için çookkk güzel enerjikkk bulantısızzz bi gün olurrr kızlarrr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?