deneme bir ki deneme bir ki çizelge eklemeyi deniyorum da olmuşmu bakayım
canım yaa cizelgeyi nasıl ekledin ben okadar kopyala yapıstır yaptım ama olmadı 3 tane link veriyo ya hangisini yapıştırmak gerekiyo banada anlatırmısın...
günaydın kızlar...
bitap bir haldeyim tüm gecem doktorun verdiği antibiyotiği içip içmemeyi araştırmakla geçti.geçen perşembe serumlar yiyince ayıptır söylemesi ishal oldum. enfeksiyon sancısı bir yandan acaba antibiyotikmi yaptı die iki gün içmedim.ama bir araştırdım ki içmezsem allah korusun bebeğe enfeksiyon bulaşabilirmiş. şimdi kendime kızıyorum neden dikkatli olmadım ki diye temizlik yapıcam derken sularla oynadım antalya malum sıcak duştan çıkmadım e birde kayın valide sağolsun elini suya sokmadı. eski zihniyet ben hamileyken tarlada çapa yapardık mantığı. offfffffff.....şimdi uzun süre çökmek yasak, uzanıp birşey almak yasak, cam pencere silmek deterjana dokunmak yasak. neyse....size sormak istediğim birşey var sizinde göğüslerinizde kalın ve mor damarlar belirdimi. elleyince ele gelen cinsten ...aynaya baktığımda mor kocaman uçlu koyulaşan uclu kocaman hollanda ineği gibi göğüsler görmek beni şaşırtıyorda. 75 bedenken dün 90 beden aldım ilk defa....
deneme bir ki deneme bir ki çizelge eklemeyi deniyorum da olmuşmu bakayım
http://lbdm.lilypie.com/27iOp3.png bu benim linkim ama bu link te 15 hafta diyo mesela sen bebeğin tarihini yani beklenen doğum tarihini girececeksin o ayarlayacak sen bana beklenen doğum tarihini ve son adet tarihini yaz ben bi link göndereceğim onu profilindeki çizelge kısmına yapıştır.
tatlım son adet tarihim 13 haziran beklenen doğum tarihi de 19 mart 2012:) cok tesekkür ederim canım yaa...
YAAA DELİRCEM NİYE BENİMKİ OLMUYOR
Baby and Child Age Ticker
BURAYA KADAR GELİYORUM PROFİLİMDE ÇİZELGE BÖLÜMÜNE KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM olmuyor kaydetmiyor nerede hata yapıyorum dersiniz
BURAYA KADAR GELİYORUM PROFİLİMDE ÇİZELGE BÖLÜMÜNE KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM olmuyor kaydetmiyor nerede hata yapıyorum dersiniz
tatlım http 'den png'ye kadar olan kısmı kopyala
hepsini kopyalayınca olmuyor
bakalım olmuşmuuuuu...
bakalım olmuşmuuuuu...[/QUOT
yaa kızlar başağrılarınız hat safhaya ulasınca naapıyosunuz bugün okullar acıldı ya o curcunayı 3 ayda unutmusum hala kafamın içinde bagırısıyo sıpalar bi de ben lisede calışıyorum ergenlik evresindeki o erkek öğrenciler akşama kadar ses denemesi yapmiyo mu ölüyorum :))nsaatlerdir gecmedi ağrı delircem
bakalım olmuşmuuuuu...
offf çok zor... ben başım ağrıyınca hiçbişey yapamaz oluyorum
varsa bi çaresi söyleyin kızlar
kızlar ben bu arada çok pis boğaz olmaya başladım....bulantılar geçeli 2 hafta oldu.şimdi canımın çektiğini yemeyle meşgulüm...durmadan pizza siparişi veren ben bugünde hiç üşenmedim sadece kendime kısır yaptım...dünde dışarıdaydık eşim mağazalara giyime bakıyorken ben ne yesem canım ne çekti diye düşünmekten duramıyorum:))))canım giysi filan almak istemedi hep yiyecek almak istedi....böyle giderse kaç kilo olcam dersiniz çokda yemiyorum ama o an ne çektiğiyse yemem lazım....yoksa başka bişey düşünemiyorum:)))))
yaa kızlar başağrılarınız hat safhaya ulasınca naapıyosunuz bugün okullar acıldı ya o curcunayı 3 ayda unutmusum hala kafamın içinde bagırısıyo sıpalar bi de ben lisede calışıyorum ergenlik evresindeki o erkek öğrenciler akşama kadar ses denemesi yapmiyo mu ölüyorum :))nsaatlerdir gecmedi ağrı delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?