• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Arkadaşlar hamile dönemi süresünce ıhlamur çayı içilebiliyor mu?Netten araştırdım ıhlamur için içilebilir diyor,günde 1-2 bardak filan.Ama aranızda drunun bu konu hakkında söylediği birşey var mı?

o zaman iç bi bardak.. banada annem demişti iç diye o içermiş bana hamiliyken hasta olduğunda... bende dün aldım eve içeyim bu akşam :))

o zaman iç bi bardak.. banada annem demişti iç diye o içermiş bana hamiliyken hasta olduğunda... bende dün aldım eve içeyim bu akşam :))

içeyim dimi?:) Nezle başlangıcı var,önlem almam lazım.Şöylee bol limonlu ıhlamur:34:Sağolasın
Demek evin tertemiz oldu dikkat edin de çabuk kirlenmesin.ben temizlikten sonra eşime diyorum valla dikkat et 1-2 hafta gitsin hiç değilse bu temizlik diye.napayım zor geliyor bana bu aylarda temizlik yapmak,bi de okul açıldı,tamamdır artık:66:

kızlaaaar beni de ekler miisiniz aranıza 13+4 olduk bugün cok şükür cok iyiyiz bebişim ve ben:) ikili testsonuçlarımız da ii cıktı bi tek cinsiyeti belli diil henüz o yuzden meraktan catlıyorum ama az kaldı haırlısıyla öğreniriz inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun baska bişey istemiyorum zaten hepinizin bebişleri de sağlıklı olur insallahhh artık bol bol burdayım görüsürüz hep:))

kızlaaaar beni de ekler miisiniz aranıza 13+4 olduk bugün cok şükür cok iyiyiz bebişim ve ben:) ikili testsonuçlarımız da ii cıktı bi tek cinsiyeti belli diil henüz o yuzden meraktan catlıyorum ama az kaldı haırlısıyla öğreniriz inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun baska bişey istemiyorum zaten hepinizin bebişleri de sağlıklı olur insallahhh artık bol bol burdayım görüsürüz hep:))

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun.Merak etme cinsiyetini öğrenemeyen çok kişi var daha.Ben de meraktan çatliyırum inan,ama bekleyeceğiz napalım:>

Merhabalar bende cinsiyet öğrenen hamişlerin arasındayım artık :16: İnşallah KIZIMIZ olacak :21:

Ayrıca haberiniz olsun; ikili test sonuçlarım iyi olduğundan doktor üçlü ve dörtlü teste gerek duymadı... Ve artık bebişin kemikleri gelişmeye başladığından süte başlamalısın dedi ki zaten ben içiyordum, sabah ve akşam birer bardak içmek yeterliymiş..

Birde özellikle protein kaynaklı beslenmek gerektiğini söyledi. Bulunduğum yerde balık yönünden sıkıntı yaşadığımızı belirtince de Omega3 hapı verdi.

Vitamini soran arkadaşlar olmuş, doktorunuz sizi yönlendirecektir.. Bana 9. hafta gibi kan tahlillerimi verdikten sonra kanım sınırın altında çıktığı için demir hapı ve vitamin hapı verdi.. ki folik asitte bu vitaminin içinde var zaten.

içeyim dimi?:) Nezle başlangıcı var,önlem almam lazım.Şöylee bol limonlu ıhlamur:34:Sağolasın
Demek evin tertemiz oldu dikkat edin de çabuk kirlenmesin.ben temizlikten sonra eşime diyorum valla dikkat et 1-2 hafta gitsin hiç değilse bu temizlik diye.napayım zor geliyor bana bu aylarda temizlik yapmak,bi de okul açıldı,tamamdır artık:66:

çok da içme 1 bardak iç.. birde portakal greyfurt.. taze meyve suyu.. beni asıl o ayaklandırdı...

valla en son temizliğimi 10 günden fazla olmuştu :))) :78: zaten yarın yatıya misafir geldiğinden ayaklandım herhalde... ama şakamaka.. 2 gündür hiç bulanmadı midem :)))))) çok şükürkiiii :)))))))))))

hoşgeldin.... zaten şu an topiğimiz sürekli cinsiyet haberleriyle çalkalanıyor.... hepimize peşpeşe sıra geliyo :)) ve herkesinki açıklandıkça ben ve senin gb henüz bilmeyenler dahada heyecanlanıyo :)))

Merhabalar bende cinsiyet öğrenen hamişlerin arasındayım artık :16: İnşallah KIZIMIZ olacak :21:

Ayrıca haberiniz olsun; ikili test sonuçlarım iyi olduğundan doktor üçlü ve dörtlü teste gerek duymadı... Ve artık bebişin kemikleri gelişmeye başladığından süte başlamalısın dedi ki zaten ben içiyordum, sabah ve akşam birer bardak içmek yeterliymiş..

Birde özellikle protein kaynaklı beslenmek gerektiğini söyledi. Bulunduğum yerde balık yönünden sıkıntı yaşadığımızı belirtince de Omega3 hapı verdi.

Vitamini soran arkadaşlar olmuş, doktorunuz sizi yönlendirecektir.. Bana 9. hafta gibi kan tahlillerimi verdikten sonra kanım sınırın altında çıktığı için demir hapı ve vitamin hapı verdi.. ki folik asitte bu vitaminin içinde var zaten.

gözün aydın canım... artık pembişlere gönül rahatlıyla bakabilirsin :))

ya böyle haberler geldikçe nasıl hevesleniyorum anlatamam haftaya bizimki de belli olsa keşke en de haber versem size kızlar ya:)

mart anneleri hepimiz gripmiyiz yahu..bende cok fenayim bugun basladi birden, portakal, limon devam artikk :((. :nazar: :nazar::nazar: :nazar::nazar:

günaydın hanımlar
dün aynı zamanda hamile kaldığımız bir arkadaşımla görüştüm. bebek cinsiyetini bir türlü göstermiyormuş. doktor bir sonraki randevüye çikolata yiyipte gel demiş. anne karnında o tadı alınca hareketli ve mutlu oluyorlarmış. arkadaşım yiyipte gitmiş ve bebek inanılmaz hareketliymiş nasipse onunda oğlu olacak. belki yararı olur sizde....

mart anneleri hepimiz gripmiyiz yahu..bende cok fenayim bugun basladi birden, portakal, limon devam artikk :((. :nazar: :nazar::nazar: :nazar::nazar:

bende çok fenayım..hakaten de nazar değiyor bize..öksür öksür öldüm gece..bademcikler tavan yaptı..halsizlik baş ağrısı aman tanrım bu nedir yaww...bide kalktım ev temizledim mecbur evde bi çocuk daha olunca,,ayy ölücem allahım..hepimize bol şifalar artık..:68:

Demekki daha dikkatli olmamız gerekiyor.Aslında dikkat de ediyordumm ama ah bu çocuklar...Mini mini birler,pimpis eller:>:>

bende çok fenayım..hakaten de nazar değiyor bize..öksür öksür öldüm gece..bademcikler tavan yaptı..halsizlik baş ağrısı aman tanrım bu nedir yaww...bide kalktım ev temizledim mecbur evde bi çocuk daha olunca,,ayy ölücem allahım..hepimize bol şifalar artık..:68:

ben gece cok kotuydum, corba falan gecti iste almadim ilac, tam portakal yicektim uyuya kalmisim. simdi hicbiseyim yok. herhalde baya vucut direncimiz dusuyo. bende cok iyi bakamiyorum yani meyve ve sut olayi yok bi an once baslamam lazim :(

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkeslere nazar mı değmiş ne :))...

günaydın çıtır anneler... bende geçtiğimiz hafta başı öleydim... dikkat edin kendinize... beni portakal greyfurt limon üçlüsü iyileştirdi :))

dün hiç topik e bakamadım ama zaten kimsecikler yokmuş neredeyse.. bugünde büyük ihtimal daha bakamam.. misafirim v ar.. yarın gidecekler... artık yarın sabaha toptan okurum..

bu arada perşembe randevum varr.... çok heyecanlıyım :)))

kendinize iyi bakın :)

günaydın canlarr,

nazarlardan uzak olalım ne bu herkes hasta olmuşşş :(

:nazar:

bebişkolar napıyo bakalım, yok mu anneyi tepikleyen :90:

günaydın canlarr,

nazarlardan uzak olalım ne bu herkes hasta olmuşşş :(

:nazar:

bebişkolar napıyo bakalım, yok mu anneyi tepikleyen :90:

Günaydınn bizim bebiş arada pıt pıt ediyor artık :1: akşam rüyamda doktor oğluşum olcağını söyledi tersi mi çıkar acaba :49:

günaydın kızlar, geçmiş olsun hepinize salgın mevsimi de geldi malum. Hasta olmayayım diye otobüslerde hapşıran insanlardan vebalıymışcasına kaçıyorum:) ayıp oluyo ama napiim :1:

günaydın gebeşler :)

ben hasta değilim ama burun tıkanıklığı had safhada, burundan nefes almak imkansız hale geldi artık. az önce what to expect.com sitesinde 16. hafta neler olacak maili geldi, burun tıkanlıklığı rahimimin nasıl şişip büyüyorsa burun damarlarıda şişmeye başlıyormuş bu hafta ondan sebeptir yaşıyomuşuz bunları :(

henüz kahvaltı yapmadım ve canım pek yapmak istemiyorrrrr :(

ama hemen girip mutfağa hazırlamalıyımmmm :(

günaydınlar hepinizeee allah bebeklerinize size zeval vermesin annecikler :118: bende iş dikkat ediyorum grip olmamak için iş yerinde arkadaşlar yanıyor ben klimayı açıyorlar ben onlar dışarıya çıkınca kağatıyorum :1: bide bu aralar hep limon yemek istiyorum o iyi gelir inşallah :51:

Back