Arkadaşlar hamile dönemi süresünce ıhlamur çayı içilebiliyor mu?Netten araştırdım ıhlamur için içilebilir diyor,günde 1-2 bardak filan.Ama aranızda drunun bu konu hakkında söylediği birşey var mı?
o zaman iç bi bardak.. banada annem demişti iç diye o içermiş bana hamiliyken hasta olduğunda... bende dün aldım eve içeyim bu akşam :))
kızlaaaar beni de ekler miisiniz aranıza 13+4 olduk bugün cok şükür cok iyiyiz bebişim ve ben:) ikili testsonuçlarımız da ii cıktı bi tek cinsiyeti belli diil henüz o yuzden meraktan catlıyorum ama az kaldı haırlısıyla öğreniriz inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun baska bişey istemiyorum zaten hepinizin bebişleri de sağlıklı olur insallahhh artık bol bol burdayım görüsürüz hep:))
içeyim dimi?:) Nezle başlangıcı var,önlem almam lazım.Şöylee bol limonlu ıhlamurSağolasın
Demek evin tertemiz oldu dikkat edin de çabuk kirlenmesin.ben temizlikten sonra eşime diyorum valla dikkat et 1-2 hafta gitsin hiç değilse bu temizlik diye.napayım zor geliyor bana bu aylarda temizlik yapmak,bi de okul açıldı,tamamdır artık
kızlaaaar beni de ekler miisiniz aranıza 13+4 olduk bugün cok şükür cok iyiyiz bebişim ve ben:) ikili testsonuçlarımız da ii cıktı bi tek cinsiyeti belli diil henüz o yuzden meraktan catlıyorum ama az kaldı haırlısıyla öğreniriz inşallah sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun baska bişey istemiyorum zaten hepinizin bebişleri de sağlıklı olur insallahhh artık bol bol burdayım görüsürüz hep:))
Merhabalar bende cinsiyet öğrenen hamişlerin arasındayım artıkİnşallah KIZIMIZ olacak
Ayrıca haberiniz olsun; ikili test sonuçlarım iyi olduğundan doktor üçlü ve dörtlü teste gerek duymadı... Ve artık bebişin kemikleri gelişmeye başladığından süte başlamalısın dedi ki zaten ben içiyordum, sabah ve akşam birer bardak içmek yeterliymiş..
Birde özellikle protein kaynaklı beslenmek gerektiğini söyledi. Bulunduğum yerde balık yönünden sıkıntı yaşadığımızı belirtince de Omega3 hapı verdi.
Vitamini soran arkadaşlar olmuş, doktorunuz sizi yönlendirecektir.. Bana 9. hafta gibi kan tahlillerimi verdikten sonra kanım sınırın altında çıktığı için demir hapı ve vitamin hapı verdi.. ki folik asitte bu vitaminin içinde var zaten.
mart anneleri hepimiz gripmiyiz yahu..bende cok fenayim bugun basladi birden, portakal, limon devam artikk(.
mart anneleri hepimiz gripmiyiz yahu..bende cok fenayim bugun basladi birden, portakal, limon devam artikk(.
Demekki daha dikkatli olmamız gerekiyor.Aslında dikkat de ediyordumm ama ah bu çocuklar...Mini mini birler,pimpis eller:>:>
bende çok fenayım..hakaten de nazar değiyor bize..öksür öksür öldüm gece..bademcikler tavan yaptı..halsizlik baş ağrısı aman tanrım bu nedir yaww...bide kalktım ev temizledim mecbur evde bi çocuk daha olunca,,ayy ölücem allahım..hepimize bol şifalar artık..
günaydın canlarr,
nazarlardan uzak olalım ne bu herkes hasta olmuşşş
bebişkolar napıyo bakalım, yok mu anneyi tepikleyen :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?