Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

son adet tarihin 16 mayis ise simdiye kadar idrar testinde cikmasi gerekirdi,kan tahlili yaparak emin olabilirsin ancak,ins hamissindir.

Bende de iştahsızlık ve sabahları erkenden uyanma gibi belirtiler var. Birde kasıklarımda yanma gibi bir agri oluyor cok ayakta kalınca. Siz de de oluyormuş bunlar arkadaslar?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

kese göründü yola devammmm :)

2 hafta sonra kalp atışı dinleme randevumuz var, 2 kişi olduk quiter danda bir kaç saat içinde güzel haberler alırız inşallah :)

büyük ihtimalle yarın keseyi görürsün sen benimde sat 1 hazirandı, bugün gördüm keseyi...

hadi bakalım...

sende bir gariplik var, sat 16 mayıs olup bu zamana kadarda hala hastalanmadıysan hamile olma ihtimalin yüksek, kesinlikle biran önce hastaneye gidip beta hcg testini yaptırmalısın ve bunca zaman nasıl olduda yaptırmadın şaşırdım kaldım doğrusu, 28 haziranda hastalanmam gerekirken hastalanmadım diye 29 unda testi alıp yaptım ben :)

tekrar söylüyorum, biran önce ultrason ve kan tahlillerini yaptır, kan geldiyse azda olsa bu tehlikeli bir durumda olabilir, sakın ama sakın ihmal etme...

2 hafta sonra kalp atışı dinleme randevumuz var, 2 kişi olduk quiter danda bir kaç saat içinde güzel haberler alırız inşallah :)

gozunaydin cok sevindim darisi basimiza artik

Arkadasim cok sevindim senin adina...Banada moral oldun :) Senden ricam sana bir kac sorum olacak cevaplayabilirsen cok sevinirim..Cunku seninle asagi yukari degerlerimiz ve tarihlerimiz ayni diye tahmin ediyorum...bende boylece kendi durumumu yorumlayabilirim birazcikk...

SAT ne zamandi ? Bugun kese kac mm idi ? Dr. kac mm oldugunu solyemediyse bile ekrandan bakildiginda boyutu ne kadardi asaa yukari? sacma bir benzetme olacak ama bir elma kadar var miydi ? Benimkisi 9,5 mm'miste...Dr. kucuk dedi ya acaba olmasi gerekenden ne kadar kucukmus bunu merak ediyorum ....

gözün aydın canımmm darısı bize
seninki baya erken gözükmüş ozaman 4+5 ben şuan 5+0 dayım ancak 5+2 de yani çarşamba gitmem gerekiyo

sat 1 haziran, kesenin kaç mm olduğunu söylemedi, ekrandada ufacık gözüküyordu amma velakin dokturum hiç şöyle bir cümle kurmadı, şu kadar mm aaa çok iyi veya şukadar küçük kalmış , kese var tebrikler 2 hafta sonra tekrar bakalım kesenin içi dolumu anlayalım dedi.

benim anladığım şu, kesenin küçlüğü yada büyüklüğü diye birşey olmadığını düşünüyorum, internetten araştırdın mı bu konuyu?

Cok cok tesekkur ederim ilgine...Ya doktor banada muayenedeyken su kadar mm diye olcu vermedi...direk haftana gore kese boyutun kucuk, kesen gelismiyor olabilir dedi...gelisip gelismediginide ancak 1 hafta sonra tekrar kontrol ettigimizde anlariz dedi.sonra eve geldim netten baktim benimle tarihleri yakin olupta keseyi ilk gorduklerinde 5 mm olanda var 17 mm olanda ... doktoru arayip sordum benimkide 9.5 mm'mis ... Bende artik senin gibi dusunmeye karar verdim...Bencede onemli olan kesenin boyutundan ziyade buyuyup buyumedigi...icinin dolu olup olmadigi....dediginiz gibi iyi seyler dusunelim iyi seyler olsun....Tekrar tekrar tebrik ediyorum bende seni...Insallah haftalar gectikce dahada guzel haberler aliriz hep birlikte...

bende haziran da hamile kalanlardanım ama doğum şubat tamı mart tamı doktorum tahmini bir tarih vermedi henüz 5 buçuk haftalıksın dedi bu hafta cuma günü gine randevüm var geçen hafta gittiğimde kesenin içinde 2m bi cisim görünüyordu bebek miydi yoksa york sac kesesimiydi bişi demedi kalbide derinden duydu bu hafta için net duyarız atışları daha küçük net gelmiyor dedi :)) rabim olmayanlarada nasip eylesin inşanlah.. hayırlısıyka kucağımıza almahta nasipolur allahın izniyle inşanlah..

Tebrik ederim canımmm allah kalp atışlarınıda duymayı kucağımıza almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…