• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

degerimi öğrendim 609,8çıkmış cumada kontrole gidiyoruz keseyi görmeye.....:nazar::nazar::nazar:

Arkadasim cok sevindim senin adina...Banada moral oldun :) Senden ricam sana bir kac sorum olacak cevaplayabilirsen cok sevinirim..Cunku seninle asagi yukari degerlerimiz ve tarihlerimiz ayni diye tahmin ediyorum...bende boylece kendi durumumu yorumlayabilirim birazcikk...

SAT ne zamandi ? Bugun kese kac mm idi ? Dr. kac mm oldugunu solyemediyse bile ekrandan bakildiginda boyutu ne kadardi asaa yukari? sacma bir benzetme olacak ama bir elma kadar var miydi ? Benimkisi 9,5 mm'miste...Dr. kucuk dedi ya acaba olmasi gerekenden ne kadar kucukmus bunu merak ediyorum ....

canım bak ne buldum http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=240 alper mumcu oldukça güvenilir bir kaynaktır...

canımmm, çoook sevindim, iki hafta sonra kalp atışlarını duyma vaktimizdir...

canımm seninde gözün aydın
benimki haftaya gel dedi
ama garanti olsun diye haftasonuna doğru gidicem
çünkü gidipde kalp atışını duyamazsak üzülürüm

Ranacim canım degerinin yükselmesine sevindim strese gerek yokmuş demek :)

Kizlar keseyi gördünüz darısı bizim basımıza :))

hayırlı olsun :), aramızda ilk keseyi gören sensin, beta hcg kaç bugün senin, kan tahlili yaptırdınmı son 2 gündür?
bende 1 saat sonra gidicem doktora hayırlısı :)

canım ben bikere kan tahili yaptırdım o da 4+1de 974 çıkmıstı bu sefer yaptırmaım istemedi de geçen hafta kese gözükmemişti bugün gözüktü 2 hafta sonra da kalp atıslarına bakacaz dedi.

günaydın gebeşlerrrr :49: nasılsınız bakalımmm

sular içiliyomu cevizler yeniyomu???

bol süt bol peynir ayran yoğurt...??

valla kalsiyum komasına giricez :90:

güzeeeeelll bir gün diliyorum hepinize.. :71::71::71:

selam kızlar
öncelikle yeni hamişleri tebdrik ederim Allah devamını getirir inşaallah!

bende kan testi yaptırmaya devam ediyorum dün yaptırdım en son ve 2 ye katlanmadıgını gördüm....

25 haziran 52,55 (adet tarihimden 2 gün önce)
27 haziran 208,06
29 haziran 444,87
1 temmuz 989,95
3 temmuz 1322,60

1 ve 3 temmuz arası degerlerim yükselmiş ama 2 ye katlanmamış....
bu konuda endişenlenmelimiyim?
yardım edin kızlar dün bu sonucu aldıgımdan beri cok huzursuzum.
doktorumuzda carşamba bizi bekliyor keseye görmek için 2 gün daha nasıl dayanacaksam!!!

günaydın kızlarrr
dün yukarıdakileri yazmıştım ve içim hic rahat degildi çünkü en son yaptığım testi başka sehirde oldugum icin başka bi yerde yaptırmıştım ve dün akşam kendi hastaneme gittik eşimle orda yine bir test yaptırdım ve sonuç 3207 cıktı!!!!!!!!!
ordaki hemşirede demişti heryerde farklı makineler var devamlı yaptırdıgınız yerde testi yaptırmanız gerekiyo diye
çok şükür endişelenmemem boşunaymiş normalde yarın doktora gidecektim ama randevuyu bugün 4 e aldık inşallah hayırlı haberlerle dönerim

quiter gözün aydın canım Allah devamını getirir inşallah

Merhaba Arkadaşlar, dün bende test yaptırdım betahcg değerim 699 çıktı.Yarın doktorumla randevum var.daha önce dış gebelik geçirdim tek endişem bu şu an.İnşallah normal gebeliktir.Hepimize hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:49:

günaydın kızlarrr
dün yukarıdakileri yazmıştım ve içim hic rahat degildi çünkü en son yaptığım testi başka sehirde oldugum icin başka bi yerde yaptırmıştım ve dün akşam kendi hastaneme gittik eşimle orda yine bir test yaptırdım ve sonuç 3207 cıktı!!!!!!!!!
ordaki hemşirede demişti heryerde farklı makineler var devamlı yaptırdıgınız yerde testi yaptırmanız gerekiyo diye
çok şükür endişelenmemem boşunaymiş normalde yarın doktora gidecektim ama randevuyu bugün 4 e aldık inşallah hayırlı haberlerle dönerim

quiter gözün aydın canım Allah devamını getirir inşallah

canım sevindim yaa hadi gözün aydın
sağol bu arada :):))

Merhaba Arkadaşlar, dün bende test yaptırdım betahcg değerim 699 çıktı.Yarın doktorumla randevum var.daha önce dış gebelik geçirdim tek endişem bu şu an.İnşallah normal gebeliktir.Hepimize hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:49:

canım gözün aydın, keseyi görünce dış gebelik riski kalkıyor ne zaman görebilecekmişsin???

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn................

çok kötü bir gece geçirdim, bel sırt ve bacak ağrısından ölüyorum ve halada devam ediyor, offfffffffffffffffff :( :(

günaydın canım bu ağrılar olcak maalesef :50:
bende masabaşı çalışıyorum bel ağrısı oluyor bazen cidden rahatsız ediyor

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :69:
Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim...
Ama ben hala doktora gitmedim...
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Sizce geçmi ?:80:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :69:
Bende hamileliğimi erken öğrenenlerdenim...
Ama ben hala doktora gitmedim...
Bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Sizce geçmi ?:80:

valla ben 3+3te öğrendim.sonrasında dr gebelik tkibi için 3 kez kan testi yaptırdı.bence git.ben kesemi bile gördüm:))

Back