kaç haftalıksın canım bende aynı sorun var hatta kalçama ve bacağıma vuruyo ağırısı ama sadece sağ tarafım... ne kendim uyuyorum nede eşimi uyutuyorum(
netten gebelik haftanı okuyorsundur zaten de bende bazen 1 2 hafta ilerisini bile okuyorum haftaya nolcak diye.. orda diyodu sağ kasıkta ağrı olaca diye...,,
büyüyen rahmi tutan bağlarla alakalıymış.. çok uzun sürmüyormuş ama.. bağlar hemen hamilekiğe uyum sağlarmış....
belki okumuşsundur tabi de yinede yazim dedim
günaydın annecikler:79: bu sabah bebişimi iyiden iyiye hissetmeye başladım pıt pıttt atıyor karnımda çok hareketli o hareket ettikçe ben ağlıyorumgarip oluyorum nasılsınız bakalım...
aaaaaaaaa ne güzell.... Gözün aydın... Artık iletişime geçtiniz desene :)) kaç haftalıktı senin ??
Bu arada dünden beri yanlızım..( hastayım dedim bi geçmiş olsun deseydiniz ya ((((((((( bak ağalicam şimdi ((((((((((( kimse benle ilgilenmiyo yaww (((((((((((
aaaaaaaaa ne güzell.... gözün aydın... artık iletişime geçtiniz desene :)) kaç haftalıktı senin ??
bu arada dünden beri yanlızım..( hastayım dedim bi geçmiş olsun deseydiniz ya ((((((((( bak ağalicam şimdi ((((((((((( kimse benle ilgilenmiyo yaww (((((((((((
günaydın minik bebişli anneler
nasılsınız görüşmeyeli
tombikler dombalaklar atıyor mu böyle
günaydın kızlar bende o yazıyı okuyunca hemen baktım benımkıde tam saga yapışmış yanı:)kız herhalde:)kısmet artık babası hep erkek ısmıyle seslenıyo hala amabenımde göbeğim cıkmadı ya gerçi ben 11 deyim:)haftayada ikili teste gidicem inşallah..doktora gıtmeyıde hiç sevmiyorum yaa aklıma hep kötü şeyler geliyo
kaç haftalıksın canım bende aynı sorun var hatta kalçama ve bacağıma vuruyo ağırısı ama sadece sağ tarafım... ne kendim uyuyorum nede eşimi uyutuyorum(
ben de 11. haftadayım.göbeğim çıktı biraz.2li test dediğini zeka testi sanırım.doktor bize zeka testi istiyomusunuz diye sordu.ben de çıkan sonuca göre bebeği aldırmak dışında alınacak bi önlem var mı dedim. o da yok dedi.'o zaman gerek yok' dedim ben de.hem test sonuçları sadece bi ihtimali vriyo.bi çok tanıdığıma olumsuz şeyler söylenmişti ama çocukları doğdu ve gayet sağlıklılar.aylarca boşuna üzülmüş oldular.tecrübeli bi çok kişi de yqaptırma dedi bana.günaydın kızlar bende o yazıyı okuyunca hemen baktım benımkıde tam saga yapışmış yanı:)kız herhalde:)kısmet artık babası hep erkek ısmıyle seslenıyo hala amabenımde göbeğim cıkmadı ya gerçi ben 11 deyim:)haftayada ikili teste gidicem inşallah..doktora gıtmeyıde hiç sevmiyorum yaa aklıma hep kötü şeyler geliyo
ben de 11. haftadayım.göbeğim çıktı biraz.2li test dediğini zeka testi sanırım.doktor bize zeka testi istiyomusunuz diye sordu.ben de çıkan sonuca göre bebeği aldırmak dışında alınacak bi önlem var mı dedim. o da yok dedi.'o zaman gerek yok' dedim ben de.hem test sonuçları sadece bi ihtimali vriyo.bi çok tanıdığıma olumsuz şeyler söylenmişti ama çocukları doğdu ve gayet sağlıklılar.aylarca boşuna üzülmüş oldular.tecrübeli bi çok kişi de yqaptırma dedi bana.
aaaaaaaaa ne güzell.... gözün aydın... artık iletişime geçtiniz desene :)) kaç haftalıktı senin ??
bu arada dünden beri yanlızım..( hastayım dedim bi geçmiş olsun deseydiniz ya ((((((((( bak ağalicam şimdi ((((((((((( kimse benle ilgilenmiyo yaww (((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?