günaydın kızlar
dün akşam evde uzanırken bebişimin kıpırtısını hissettim. sanki biri dürter gibiydi. o kadar güzel bir duyguki anlatamam. bütün gece duygusal duygusal birdaha yapmasını bekledim ama yapmadı. bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim. bu arada gece 2.30 ve 4.30 tuvalet saatimiz oldu. her gece aynı saatte kalkıyorum buda bebeğinde doğduğu zaman uyanma ve emme saatlerini gösteriyormuş. demekki benim bebiş saat 10:30 gibi derin uykuya geçecek ve diğer saatlerde uyanacak.
hadi bakalım gözün aydın :)) uyumasa iyidi :)) bende haber bekliyorum az sonra gidicem... inşallah benimki uyumaz :)))))))))))))))
tembel yaaa dr o kadar sarstı salladı yok uyanmıyo babasına çekmişinşallah kıpır kpırdır seninki ama onu öyle göremek çok güzel bi duyguydu kucağıma alıp sarılasım geldi :2:
günaydın arkadaşlar.ikili test nedir?ben 10 haftalık hamileyim.dün kontrole gittik.öyle bi testten bahsetmedi dr...ama ilk kez bebeği gördüm.son derece hareketliydi.kıpır kıpırdı her tarafı, elleri kolları, şaşırdık eşimle.böyle bişey göreceğimizi düşünmemiştim hiç.son gittiğimde sadece kalp atımını görmüştük.
günaydın arkadaşlar.ikili test nedir?ben 10 haftalık hamileyim.dün kontrole gittik.öyle bi testten bahsetmedi dr...ama ilk kez bebeği gördüm.son derece hareketliydi.kıpır kıpırdı her tarafı, elleri kolları, şaşırdık eşimle.böyle bişey göreceğimizi düşünmemiştim hiç.son gittiğimde sadece kalp atımını görmüştük.
canım ikili tarama testi bebeğin ense kalınlığının ölçüldüğü bir ön tanı testi.daum sendromu varmı yokmu diye bakıyorlar.yaptırmanı tavsiye ederim kan alıyorlar kolundan o şekilde bir ölçüm yapıyorlar.ben bunları biliyorum en azından :)
Arkadaşlar bulantınız oluyor mu benim tüm hızıyla devam ediyor şu saat oldu bişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum.
doktorum bana 10 sonra gel 3 lü tarama testini yapacağız dedi.oda aynı şekilde oluyormuş kan testi ile.doktorum 2 lüde bana ense kalınlığı sınırda çıkmış dedi kafam ona takıldı ama inşallah 3 lüde iyi sonuç alırız aklımın bi köşesinde hep takılı kalıyor. :18:
Arkadaşlar bulantınız oluyor mu benim tüm hızıyla devam ediyor şu saat oldu bişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum.
al bendende o kadar özellikle son 2 gündür ölüyorum resmen ne yesem ve yemesem çıkıyo artık 13.haftadayım ve bitecek derken iice arttı inşallah iice artmaz ve artık geçerrrr geçsinArkadaşlar bulantınız oluyor mu benim tüm hızıyla devam ediyor şu saat oldu bişey yiyemiyorum sürekli kusuyorum.
al bendende o kadar özellikle son 2 gündür ölüyorum resmen ne yesem ve yemesem çıkıyo artık 13.haftadayım ve bitecek derken iice arttı inşallah iice artmaz ve artık geçerrrr geçsin
al bendende o kadar özellikle son 2 gündür ölüyorum resmen ne yesem ve yemesem çıkıyo artık 13.haftadayım ve bitecek derken iice arttı inşallah iice artmaz ve artık geçerrrr geçsin
canım kaçıncı haftandasın benim 14.hafta da falan bitti gibi bişi sadece sabahları mutlaka uyanır uyanmaz istifra ediyorum gün içinde bulantılarım olmuyor çok şükür az sabret geçecek inan...banada hep öyle dediler sabret dedikleri zaman nasıl sinir oluyordumgel sen sabret diyesim geliyordu ama inan geçiyor.:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?