Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam kızlar ben 6 haziranda hamile kaldım doktorum 20 şubatta doğum diyor ama hesaplamalara göre mart olmalı aile hekimliğindeki ebede mart diyor kafam karıştı bu konuda bir yorumunuz varmı:96::96:şaşkınım çok

banada işk gittiğim doktor mart başı demişti dün doktorum 23 şubat 40.haftan doluyor dedi bekleyebilirsiniz dedi şaşırdım bende bu topikten atmayın beni ama bende kime inanacağıma karar veremedim ama önümüzdeki aylarda kesin bilgiye ulaşırız.

quater beni listeden cikarabilirmisn? cunku ben yazdigim hicbirseye cevap alamiyorum.....

canım noldu niye kızdın bizeee, neye cevap alamadın tatlım?? belki gözlerden kaçmıştır yazdığın??

canım hamile kalışın değil son adet gününe göre hesaplanıyor, sat tarihin kaç?

kaç haftalıksın canım sen 14 15 de kesin belli oluyor.

ben 15 inci haftadayım canım heralde bu haftasonu gözükür artık

Kesin olarak ne zaman belli oluyor cinsiyet arkadaşlar

quater beni listeden cikarabilirmisn? cunku ben yazdigim hicbirseye cevap alamiyorum.....

pınar cım ben 16+1 im ve bu gün öğrendim gelçi ikili test yapan uzman doktor da %60 erkek demişti ama kendi doktorumun söyleyeceği benim için daha tesirliydi 12 haftada yanılma payı yüksek demişti doktorum.

diars arkadaşı kusura bakma guiter im in dediği gibi kesin gözden kaçırışızdır yoksa bende aklım kestikçe bilgim dahilinde paylaşıyoru bilgileri gnün 11 saati bilgisayar başındayı sorak istediğini tekrarlarsan emin ol hepimiz yardıcı oluruz sana :)

Haklısın canım dün bende ikili test için gittiğimde doktor erkeğe benziyor dedi ama insan kesin olarak öğrenmek istiyor cinsiyeti farketmez ama çok merak ediyorum...

quiter seninle aynı haaftadayız canım ahhh birlikte doğurcaz desene

günaydınnnnnnnnnnnnnnn......

3 4 gündür bulantım şıp diye kesildi :))) sabahları çok aç uyanmakla birlikte çok güzel kahvaltımı yapabiliyorum :)) tabi sonrası özellikle akşam yemeği sıkıntı iştahsız oluyorum ama yinede azda olsa yiyorum bişeyler :) en azından bebişimi aç bırakmadığım için mutluyum...

birde aksilik çıkmazsa bugün doktora gidiyoruz :)) bebişimi görücem inşallahhh...

bu arada cinsiyeti belli olanlar olmuş.. belli olacak olanlarda var.. çok heyecan yaptım.. çatlicam meraktan.. ama bana daha çok var (

çevremdekiler kız diyo ama :)))

günaydın kızlar bugun doktora gidecem bebeğimi çok merak ediyorum bi yandan korkuyorum heyecanlıyım offf karmaşık duygular içindeyim dua edin nolur...

günaydın kızlar bugun doktora gidecem bebeğimi çok merak ediyorum bi yandan korkuyorum heyecanlıyım offf karmaşık duygular içindeyim dua edin nolur...

ALLAH yardımcın olsun canım..anlayabiliyorum seni bende her gidişimde heyecan ve korku içinde gidiyorum..Rabbim korusun sizi

Minik kuşların cinsiyetleri görünmeye başladı demek
çok heyecanlıyım bende
kızı olacaklarada oğlu olacaklarada Allah sağlıklı hayırlı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin inşallah
satı 6 haziran olan arkadaş nasıl 40. hafta 20 şubat demiş doktor anlayamadım, benim sat 3 haziran sekreterine muhtemel doğum tarihini 10 mart diye kaydettirmişti bilgisayara
neyse sağlıkla gelsinlerde tarih marih önemli değil
mart sıpacığımı mı olur şubat miniciği mi farketmez

günaydın kızlar biz dün gittik doktora kocaman olmuş meleğim 6 cm olmuş uyuyordu ama tembel hiç poz vermedi yüzü kafası elleri ayakları herşeyi vardı dr herşeyi normal dedi hipotiroidim olduğu için her ay kontrol oluyorum şimdide kan verdim geldim umarım iyi çıkar sonucu haftaya cumartesi de 2li testimiz var

hadi bakalım gözün aydın :)) uyumasa iyidi :)) bende haber bekliyorum az sonra gidicem... inşallah benimki uyumaz :)))))))))))))))

aynı durumdayız canım... inşallah iyi haberlerle döneriz :)) sen kaç haftalıktın?

günaydın kızlar
dün akşam evde uzanırken bebişimin kıpırtısını hissettim. sanki biri dürter gibiydi. o kadar güzel bir duyguki anlatamam. bütün gece duygusal duygusal birdaha yapmasını bekledim ama yapmadı. bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim. bu arada gece 2.30 ve 4.30 tuvalet saatimiz oldu. her gece aynı saatte kalkıyorum buda bebeğinde doğduğu zaman uyanma ve emme saatlerini gösteriyormuş. demekki benim bebiş saat 10:30 gibi derin uykuya geçecek ve diğer saatlerde uyanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…