ooooh isimler konuşulmaya başlandı cinsiyetler belli olunca
yaaaa ben de öğrenmek istiyorum çatlıcam merakımdan
ooooh isimler konuşulmaya başlandı cinsiyetler belli olunca
yaaaa ben de öğrenmek istiyorum çatlıcam merakımdan
selam kızlar ben 6 haziranda hamile kaldım doktorum 20 şubatta doğum diyor ama hesaplamalara göre mart olmalı aile hekimliğindeki ebede mart diyor kafam karıştı bu konuda bir yorumunuz varmı:96::96:şaşkınım çok
quater beni listeden cikarabilirmisn? cunku ben yazdigim hicbirseye cevap alamiyorum.....
selam kızlar ben 6 haziranda hamile kaldım doktorum 20 şubatta doğum diyor ama hesaplamalara göre mart olmalı aile hekimliğindeki ebede mart diyor kafam karıştı bu konuda bir yorumunuz varmı:96::96:şaşkınım çok
kaç haftalıksın canım sen 14 15 de kesin belli oluyor.
Kesin olarak ne zaman belli oluyor cinsiyet arkadaşlar
quater beni listeden cikarabilirmisn? cunku ben yazdigim hicbirseye cevap alamiyorum.....
pınar cım ben 16+1 im ve bu gün öğrendim gelçi ikili test yapan uzman doktor da %60 erkek demişti ama kendi doktorumun söyleyeceği benim için daha tesirliydi 12 haftada yanılma payı yüksek demişti doktorum.
diars arkadaşı kusura bakma guiter im in dediği gibi kesin gözden kaçırışızdır yoksa bende aklım kestikçe bilgim dahilinde paylaşıyoru bilgileri gnün 11 saati bilgisayar başındayı sorak istediğini tekrarlarsan emin ol hepimiz yardıcı oluruz sana :)
canım noldu niye kızdın bizeee, neye cevap alamadın tatlım?? belki gözlerden kaçmıştır yazdığın??
canım hamile kalışın değil son adet gününe göre hesaplanıyor, sat tarihin kaç?
ben 15 inci haftadayım canım heralde bu haftasonu gözükür artık
Ben de cumartesi öğrenicem inşallah gösterirse tabiki bizimki :)
benimde c.tesi canım aynı gün öğrenicez desene
günaydın kızlar bugun doktora gidecem bebeğimi çok merak ediyorum bi yandan korkuyorum heyecanlıyım offf karmaşık duygular içindeyim dua edin nolur...
ALLAH yardımcın olsun canım..anlayabiliyorum seni bende her gidişimde heyecan ve korku içinde gidiyorum..Rabbim korusun sizi
günaydın kızlar biz dün gittik doktora kocaman olmuş meleğim 6 cm olmuşuyuyordu ama tembel hiç poz vermedi yüzü kafası elleri ayakları herşeyi vardı dr herşeyi normal dedi hipotiroidim olduğu için her ay kontrol oluyorum şimdide kan verdim geldim umarım iyi çıkar sonucu haftaya cumartesi de 2li testimiz var
günaydın kızlar bugun doktora gidecem bebeğimi çok merak ediyorum bi yandan korkuyorum heyecanlıyım offf karmaşık duygular içindeyim dua edin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?