Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bebişler aranızda muhasebeci varsa bişey soracağım ;

şimdi bana herkes diyoki son 4 ay primini yüksek yatırt doğum parası çok alırsın bildiğim kadarı ile 7 ayda ayrılıyoz izine napmam lazım hangisi avantajlı bilemedim bu gün patronla konuşucam bizim mali müşavir biraz kıl patronun kankası bana hala cvp vermedi konuşmadan önce napmam lazım bi anlamam lazım bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olacağım.....

canım tebrik ederim oğluşa isim bak artık
mavi mavi miniler hazırlansın

canım prim kısmını bilmiyorum ama 7. ayda izne ayrılmak zorunda değilsin, eğer doktorun çalışabilir raporu verirse doğumdan önceki 3.haftaya kadar çalışabiliyosun ama kanunen son 3 hafta çalışman yasak..

doğum parası denen şey de zaten 4 aylık ücretli izinde ücretini sigortadan brüt üstünden alıyosun, tabi ki primin ne kadar yüksek olursa mantıken o kadar çok alırsın...

teyzeleri biz de 7+5 olduk,çok miniğiz daha dün kalp atışlarını dinledim,tahlil sonuçlarım da çok iyi çıktı,kan değerlerim falan hepsi çok iyiymiş,sevindim,her şey yolunda dedi doktor.Siz tecrübeli hamişlerden de bi sürü şey öğreniyorum okurken,bende de geceleri inanılmaz bir gaz oluyor,LPG tankı gibiyim resmen bu gaz olayı sizde hala devam ediyo mu?Gece tuvalete kalkma olayı bende de başladı,2-3 kere kalkmaya başladım ben de:97:

kızlar turkcell aboneleri için cok guzel bı bilgilendirme servisi geliştirmiş hemde ücretsiz ben abone oldum bebeğimle ilgili devamlı msj atıyorlar tahlilleri hatırlatıyorlar turkcelli olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum

sevgili venüsten;
7.ay izne çıkabiliyorsun kanunen fakat sana kalmış bişi istersen son 3 haftaya kadar da çalışabilirsin.bende 15+6 haftalığım ben 8.ayıma kadar çalışmak istiyorum.tabiki primlerin yüksekten ödenirse alacağın doğum parasıda yüksek olur bu benim hiç aklıma gelmemişti bende aynı şeyi düşünebilirim aslında.patronun anlayışlı biri ise rica edebilirsin.senin hiç birşey yapmam gerekmiyor mali müşaviniz helledecektir patronun onay verirse.inşallah istediğin gibi olur.sevgiler.

canım tebrik ederim oğluşa isim bak artık
mavi mavi miniler hazırlansın

teşekkür ederim guiter im..
bebişimin ismine daha rahme düşmeden karar verilmiştim zati eşimin dedesi ölü döşeğinde bizi sayıklayarak vefat etti ben de sözlüydüm ve birtürlü gidemedik son nefesine yetişemedik eşimle geç kaldık yani ben de o zaman eğer evlenirde erkek çocuğu olursa adını mustafa koyacağım dedim eşmde alperen ni koydu mustafa alperen olacak allahın izniyle dünyaya geldiğinde.
kız olsaydı eylül ahsen koymayı hayal etiştik :)

nasıl üye olunuyor canım?

şimdi bizi de isim telaşı sardı kızlarr kızım olacak ne koyacağız hiç bişiyi beğenmiyoruz kibar narin hoş bi isim olsun istiyorum.yani hiç bilinmedik bi isim aramıyorum anlamı güzel olsun yeter fikirleriniz varmı?

benim miniğim kız olursa eylül deniz erkek olursa mert ali istiyoruz

ooooh isimler konuşulmaya başlandı cinsiyetler belli olunca

yaaaa ben de öğrenmek istiyorum çatlıcam merakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…