kızlar doktordan geliyorum oğluşum olacakmış allahın izniyle :))) 16+1 . haftadaymişım ve durumu çok iyi herşey şuan için yolunda dedi :) kilosu 154 gr mış. kasık ağrılarımın çok olduğunu söyledim ; ağrı kesici veremem ama vitain takviyesi olarak magnezyum efervesan yazdı sabahları bir bardak suya atıp iç bişin kalmaz dedi. 15 ekime 2. düzey ultarson tarama randevüsü verdi. allahıma çok şükür herşey inşallah böyle yolunda gider benim ve hepimizin inşallah..
bebişler aranızda muhasebeci varsa bişey soracağım ;
şimdi bana herkes diyoki son 4 ay primini yüksek yatırt doğum parası çok alırsın bildiğim kadarı ile 7 ayda ayrılıyoz izine napmam lazım hangisi avantajlı bilemedim bu gün patronla konuşucam bizim mali müşavir biraz kıl patronun kankası bana hala cvp vermedi konuşmadan önce napmam lazım bi anlamam lazımbilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olacağım.....
bu arada ahhaahhh o gece kalkma durumu bende de var :)) çok gıcık bişey.. saymadım hiç ama 3 5 civarı kalkıyorum.. birde uyanıp tualete gidip dönüşte su içiyorum :))))
bende aynı durumdayım koca bir bardak su içip yatağa dönüyorum
Merhaba arkadaşlar uzun süreden sonra herkes iyidir umarım .:):):)
selam canım,
adı poyraz olduğuna göre cinsiyeti belli olmuş heralde???
hayırlı olsun
bebişler aranızda muhasebeci varsa bişey soracağım ;
şimdi bana herkes diyoki son 4 ay primini yüksek yatırt doğum parası çok alırsın bildiğim kadarı ile 7 ayda ayrılıyoz izine napmam lazım hangisi avantajlı bilemedim bu gün patronla konuşucam bizim mali müşavir biraz kıl patronun kankası bana hala cvp vermedi konuşmadan önce napmam lazım bi anlamam lazımbilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olacağım.....
canım tebrik ederim oğluşa isim bak artık
mavi mavi miniler hazırlansın
kızlar turkcell aboneleri için cok guzel bı bilgilendirme servisi geliştirmiş hemde ücretsiz ben abone oldum bebeğimle ilgili devamlı msj atıyorlar tahlilleri hatırlatıyorlar turkcelli olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum
şimdi bizi de isim telaşı sardı kızlarr kızım olacak ne koyacağız hiç bişiyi beğenmiyoruz kibar narin hoş bi isim olsun istiyorum.yani hiç bilinmedik bi isim aramıyorum anlamı güzel olsun yeter fikirleriniz varmı?
nasıl üye olunuyor canım?
benim miniğim kız olursa eylül deniz erkek olursa mert ali istiyoruz
soy adımız yıldırım eşim isminide yağmur koyalım dedi o sadece bir alternatif kesin birşeye karar veremiyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?