arkadaşım. ben de 10. haftamdayım.4. haftadan beri var lekelenme. kesilmiyo..ama artık önemsemiyorum ben kendime dikkat etmek dışında.bişey olcak olsa şimdiye kadar olurdu diyorum....hatta 7. haftamda kanama bile olmuştu.bazı kişilerde aylarca. hatta 9 ay devam edermiş.yaşlı teyzeler normal.telaş
etme dediler...onların epey doğum tecrübesi olduğu için rahatladım ben
canım stres herşeyi başlatıyor bende senin haftanda aynı duruda idim kanama ile hastaneye koştum heen ama çok az geldi pembe pembe nöbetçi ebe bi iğne aptı bol su iç dedi 2 kutu progestan tükettim çok kulanmak zararlı değil bildiğim kadarıyla bağzılarına doktor ilk haftadan 3 aya kadar önerebiliyor bildiğim kadarıyla. ben 1 hafta yatak istirati ile atlattım allaha çok şükür sırt üstü yattım bir hafta kesildi sonra arada bir oldu şimdi 16 haftaya girdi kasık ağrılarım ve şişkinlik hisimden başka bi şikayetimde kalmadı. rabim şifa versin inşallah bu arada ben progestanı akşamları 2 sabah 1 şeklinde aldım 12 haftaya kadar öğlen alınca uyku ve bulantı yamıştı bende 12 haftada kesti doktorum umarm sende en kısa zamanda atlatırsın bu duruu ama sitresten uzakduraya bak ve sırt üstü yat bol su iç. allaha emanet olun bebişinle..
geçmiş olsun canım, ama bebeğin sağlıklı ya önemli olan bu.. sende canını sıkma, insan kafaya taktıkça daha fena oluyor böyle durumlarda..
yakında geçer leke meke kalmaz inşallah..
bu arada günaydın mesajını çok beğendim, beğen linkini kaldırmışlar burdan söyliyim beğendiğimi
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri... 13+2 günlük oldu bebeğim..2 gündür gögüslerimin sertliği gitti gibi geliyor yumuşadı sanki..karnım eskisi kadar gergin değil..ne biliyim sanki hamile değilmişim gibi..benim kuruntumda olabilir sizlerde böyle şüpheler oluyormu..önemsemiyeyim diyorum ama olmuyor işte..yine aynı şeyleri yaşıcam diye korkuyorum..
az önce doktordan geldim kızlar kızım olacakmış çok sevindimmmmm:81::87:
Serapcım bende tam bunlardan bahsetmek için girmiştim foruma:)Bende aynı durumdayım birde herkes karnın dümdüz nerende bebek falan demiyormu iyice içime kurt düşüyor neredeyse kalkıp doktora gidecek durumdayım..Bende hamile olduğuma dair hiçbir işaret yok,ne göğüsler, ne bulantı, aşerme..ultrasonda da görmesem ben bile inanmıyorum..[/QUO
mrb canım peki daha önceleri varmıydı bu tür işaretler..bende vardı ama sanki şu bi kaç gündür yok gibi..
az önce doktordan geldim kızlar kızım olacakmış çok sevindimmmmm:81::87:[/QUOTE
gözün aydın :)) sanırım gönlünden geçen kızdı :)) kaçıncı haftadasın?
bu arada gülmeyin ama.. ben geçen gün hamile giyimi ile ilgili video izledim... orda diyoduki hamile pantolonları.. özellikle şu beli lasikli likralı olanşlar 3. aydan başlayıp 9. aya kadar giyilir.
bende bugün ölesine çarşıda dolanırken hamile mağzasına girim dedim.. kot baktım o videoda bahsedilenlerden.. kadın illa dene çok rahat deyince bende hadi deneyeyim dedim.. anlatamam size eşofman bile bu kadar rahat değil :))))))))))))) dayanamadım aldım :)) kesinlikle beklemeden alın bence :)) göğüs aşltına kada gelen kumaşı kıvırdım.. şimdilik böle kullanıcam ama ilerleyen zamanda normal kullanırım... tam kabine girip çıkarıcaktım.. dayanamadım üstümde kalsın dedim öle devam ettim gezmeye :)))
bu arada çok şirin elbiseler gömlekler vardı.. artık büyüsün karnım o zaman alıcam..
az önce doktordan geldim kızlar kızım olacakmış çok sevindimmmmm:81::87:
arkadaşım hematan krem mi merhem mi? iki çeşidi var bildiğim kadarıyla..
canım bu hametan ne ki????
bu arada gülmeyin ama.. ben geçen gün hamile giyimi ile ilgili video izledim... orda diyoduki hamile pantolonları.. özellikle şu beli lasikli likralı olanşlar 3. aydan başlayıp 9. aya kadar giyilir.
bende bugün ölesine çarşıda dolanırken hamile mağzasına girim dedim.. kot baktım o videoda bahsedilenlerden.. kadın illa dene çok rahat deyince bende hadi deneyeyim dedim.. anlatamam size eşofman bile bu kadar rahat değil :))))))))))))) dayanamadım aldım :)) kesinlikle beklemeden alın bence :)) göğüs aşltına kada gelen kumaşı kıvırdım.. şimdilik böle kullanıcam ama ilerleyen zamanda normal kullanırım... tam kabine girip çıkarıcaktım.. dayanamadım üstümde kalsın dedim öle devam ettim gezmeye :)))
bu arada çok şirin elbiseler gömlekler vardı.. artık büyüsün karnım o zaman alıcam..
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum sizleri... 13+2 günlük oldu bebeğim..2 gündür gögüslerimin sertliği gitti gibi geliyor yumuşadı sanki..karnım eskisi kadar gergin değil..ne biliyim sanki hamile değilmişim gibi..benim kuruntumda olabilir sizlerde böyle şüpheler oluyormu..önemsemiyeyim diyorum ama olmuyor işte..yine aynı şeyleri yaşıcam diye korkuyorum..
Serapcım bende tam bunlardan bahsetmek için girmiştim foruma:)Bende aynı durumdayım birde herkes karnın dümdüz nerende bebek falan demiyormu iyice içime kurt düşüyor neredeyse kalkıp doktora gidecek durumdayım..Bende hamile olduğuma dair hiçbir işaret yok,ne göğüsler, ne bulantı, aşerme..ultrasonda da görmesem ben bile inanmıyorum..
serapcim 13+2 dedin dimi o dönemde bende öyle idim hamile değilmişim gibi hisler oluyordu bende karnım biran önce büyüse diye dört gözle bekliyordu valla taki 15 haftaya girdim tüm herşey belirginleşti memiş göbiş şişkinlik kilo almada atrış öyleki bayramdan önce 41 kilo olan ben 45 e vurdum maşallah bana yani bukadar kısa zamanda kilo aldığımı hiç bilmem hatta hiç 41 in üstüne çıkmışlığım yoktu altına inmiştimde. kuruntu yapayın 15 haftadan itibaren olacak değişimlere sizde benim gibi inanamayacaksınız :)))
az önce doktordan geldim kızlar kızım olacakmış çok sevindimmmmm:81::87:[/QUOTE
gözün aydın :)) sanırım gönlünden geçen kızdı :)) kaçıncı haftadasın?
15+6 canım gönlümden geçen kızdı tabi ilk önce sağlıklı sıhhatli olması şartı ileallah herkesin gönlüne gör versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?