canım çok sağol beni çok rahatlattın gerçekten içim rahatladı havuzda çok kalmadım 10 dak. çıktıgımda hemen duş aldım bikinim değiştirdim ama bi daha girmicem gerçi internetten okudum bazı doktorlar zararlı demiş bazılarıda değil ben anlamadım :44::44:
Selam kızlar
Siz de tüylenme oldu mu yaa ? Benim acayip derecede fazla çıkmaya çıkmaya başladı tüylerim,göbeğimde vardı eskiden ama az dı şimdi çoğaldı,bacaklarıdma pek çıkmazdı çıkmaya başladılar
kızlar 12 haftalık hamileyim 3saatlik arabayla yolculuğa çıkmamda bi sakınca olurmu sizce.cumartesi 3 saat gidiş pazar 3saat dönüş.daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum sizlere bi danışayım dedim ne dersiiniz
kızlar 12 haftalık hamileyim 3saatlik arabayla yolculuğa çıkmamda bi sakınca olurmu sizce.cumartesi 3 saat gidiş pazar 3saat dönüş.daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum sizlere bi danışayım dedim ne dersiiniz
Kesinlikte drunuza gidin muayene olun ve o ne derse onu yapın burada biz hiç bilemeyiz.Çok riskli bir durum daha önceden düşüğünüz varmışAllah korusun her şey olabilir arkadaşım.
çok saol bende düşünüp duruyodum sanırım çok sakıncası olmucak ilk üç ayım ve o kadar zor geçtiki evden markete çıkacak enerjim yoktu biraz hareketlilik iyi gelir umarım.canım benim arkadaşımda 11 haftalık hamile dra sordu yolculuk yapabilirmiyim diye dr 6 saati geçmesin demiş bide sürekli oturmak iyi değil yolculukta arada bir yürümen lazım
çok saol bende düşünüp duruyodum sanırım çok sakıncası olmucak ilk üç ayım ve o kadar zor geçtiki evden markete çıkacak enerjim yoktu biraz hareketlilik iyi gelir umarım.
benim de arttı, belki de bikini bölgesinde ağdanın daha fazla canımı yakmasının sebebi tüy artmasıdır...
Ben geçen ay yaptığımda herzamanki gibi acımıştı acaba şimdi daha mı çok acıycak
Bi de ben kendim evde yapıyorum tabi kocacımın yardımlarıyla
Arkadaşlar merhaba hamile birilerini arıyodum
Bişey sorucam siz hamilesiniz
Adetten önce kahverengi akıntıları olan var mıydı hamile kalmadan önce
az bişey olmuştu bende baya azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?