Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Off stres yaptım şimdi yaaaa :(

İş yerimin üst katında jinekolog var,ofise gelmişti bişey sormak için bende ona bebişimin cinsiyetini merak ettiğimi söledim gel bakalım dedi.Gittim ultrasonda ölçülerine falan baktı 13 haftalık çıkıyor dedi ki normalde 15 haftalığım SAT a göre.
Neden peki böyle çıktı dedim ''2 sebebi olabilir ;1.si gelişme geriliği, 2.si adet düzensizliğin varsa ondan olur '' dedi.
Benim adetim pek düzenli değildi zaten inşallah ondandır. Sonuçta ben 20 mayıs itibariyle hamile kalmadım.Biz haziranın başı itibariyle korunmayı bıraktık o yüzden 13 haftalık olması normalmiş gibi geldi bana.Umarım tabi :44:

hiç telaşlanma benim kızımda da öyle oldu bu bebiştede olabiliyor yani bende korkmuştum ama şimdi büyüyor bebek geri de olsa zamanla düzeliyor

16 haftalığım cinsiyetini öğrenenler var mı

yok cnm bakalım ben yarın gidicem belki öğrenirim KIZLAR cinsiyetleri öğrenince sayfanın başına isimlerimiz yazıyor ya karşısınada bebişlerin cisiyetlerini yazsak nasıl olur mesela ramitep erkek gibi

Off stres yaptım şimdi yaaaa :(

İş yerimin üst katında jinekolog var,ofise gelmişti bişey sormak için bende ona bebişimin cinsiyetini merak ettiğimi söledim gel bakalım dedi.Gittim ultrasonda ölçülerine falan baktı 13 haftalık çıkıyor dedi ki normalde 15 haftalığım SAT a göre.
Neden peki böyle çıktı dedim ''2 sebebi olabilir ;1.si gelişme geriliği, 2.si adet düzensizliğin varsa ondan olur '' dedi.
Benim adetim pek düzenli değildi zaten inşallah ondandır. Sonuçta ben 20 mayıs itibariyle hamile kalmadım.Biz haziranın başı itibariyle korunmayı bıraktık o yüzden 13 haftalık olması normalmiş gibi geldi bana.Umarım tabi :44:

zaten normalde SAT'a göre her zaman hamilelik geriden gelmiyo mu?Yani sen SAt'ın olduğu gün değil yaklaşık 2 hafta sonrasında hamile kalıyosun,takma bence.Benim geç döllenme olmuş mesela,ilk gittiğimde bhcg'ye göre 3 haftalıktı,Sat'a göre 5 haftalıktı,doktor geç döllenme olmuştur dedi,yeni SAT belirledi.Ayrıca gittiğin doktor senin takibini yapan doktor olmadığı için böyle söylemesi normal,kendi doktorun olumsuz bir şey dmedikten sonra rahat ol. :21:
Ben de bu forumlarda dün hiç bir belirti yaşamadan kalp atışı duran bebeklerle ilgili şeyler okudum,biraz panik olur gibi oldum (ben bir belirti verir falan diye düşünüyodum) sonra da dedim Allah ömrünü vermişse olur,vermemişse ne yaparsan yap olmaz.Hamilelikte çok çabuk mu etkileniyoruz ne?Kendime de kızdım hatta...:47:

Son düzenleme:
günaydınlar herkeseeee,cumartesi çalışmak kadar kötü bişey yok heralde

Yemek konusunda bi iştahım açıldı ki kızlar sormayın doymuyorum yaaa bu gidişle 30 kilo alcam heralde :52:
Ben de tatlı yemiyorum hiç,ama önüme koyun bi bidon turşuyu hepsini silip süpüriyim :56:
Haftaya cumartesi kontrolüm var inşallah cinsiyeti belli olur artık ,15+5 im bugün,o zaman 4 aylık olcak bebişim hayırlısıyla:nazar:

ayne canım yaaa,normalde pasta,kek,çikolataya falan bayılan ben gitti,dediğin gibi tuzlu şeylere bayılan (turşu suyu dahil) yeni biri geldi.Normalde soğan sarımsak bu haftalarda yiyememem gerekir ama çoban salatanın suyuna ekmek batırmaya bayılıyorum mesela:56:

arkadaşlar iştahınız ne zaman normale döndü.. yani ne zaman iştahlı yemek yemeye başladınız.. ben çok iştahsızım da yemek yemeyi özledim :))

arkadaşlar iştahınız ne zaman normale döndü.. yani ne zaman iştahlı yemek yemeye başladınız.. ben çok iştahsızım da yemek yemeyi özledim :))

ben de sanırım 7. haftanın içindeyim (sanırım diyorum çünkü geç döllenme olduğu için bu hafta doktora gidince bebeği görürsek inşallah,bebeği ölçüp ona göre net bir zaman söyleyecekmiş doktor).Benim içim karışıyo,tatlı şeyler kesinlikle yiyemiyorum hatta süt de içemiyorum ama tuzlu şeyler ve normal yemek yiyebiliyorum.Beklediğim kadar kötü geçmiyor şimdilik,artar mı bulantım bilmiyorum.Ama 3. aydan sonra geçiyo diyolar.

kızlar aranızda ara ara ateşi varmış gibi hissedeniniz var mı?Sanki ateşim çıkmış gibi hissediyorum,ölçüyorum normal çıkıyo.Bu yaşadığım durum normal mi?Çok sık oluyo bende.Endişeleniyorum da bazen...:26:

kızlar aranızda ara ara ateşi varmış gibi hissedeniniz var mı?Sanki ateşim çıkmış gibi hissediyorum,ölçüyorum normal çıkıyo.Bu yaşadığım durum normal mi?Çok sık oluyo bende.Endişeleniyorum da bazen...:26:

Ben de olmadı ya da ben hissetmedim ama yaşayan arkadaşlar vardı, önceki sayfalarda geçmişti bu konu ve normal olduğunu söylemişlerdi endişelenme :)

valla narkadaşlar sormayın ya ben de 2 haftada 1,3 kg almışım şoktayım:>göbek ciddi anlamda oluşmaya başladı ne güzel:>

ya ben tabiki çok kilo almak istemem ama iştahla yemek yemeği özledim... allahım şu iştahım yerine gelsin 3 gün canım ne istiyosa fil gb yicem :))) ondan sonra abartmadan dikkat etcem.. ama o 3 gün beni bi allahın kulu tutamaz :))))

olur canım o da olur merak etme az kalmıştır iştahının geri gelmesine azıcık daha dayanıver...sonrası malum,ben de dikkat edeyim diyorum ama inan öyle bir acıkma hissi geliyor ki midem kazınıyor,açlıktan kramp giriyor,su falan çare etmiyor bişeyler yemek zorunda kalıyorsun.Ben böyle acıkmalar daha önce hiç yaşamadım inan.

olur canım o da olur merak etme az kalmıştır iştahının geri gelmesine azıcık daha dayanıver...sonrası malum,ben de dikkat edeyim diyorum ama inan öyle bir acıkma hissi geliyor ki midem kazınıyor,açlıktan kramp giriyor,su falan çare etmiyor bişeyler yemek zorunda kalıyorsun.Ben böyle acıkmalar daha önce hiç yaşamadım inan.

:)) inşallah canımmmmm :)) bekliyorum o günleriii :)))

kızlar göbüşüm tatlı tatlı bir kaşınıyorki sormayın ama kaşımamak lazımmış çatlak olmasını sağlıomuş anneme çekersem yandım...kaşımıcam....kaşımıcaaaaammm....offfffff kaşınıo ama...

slm kızlar ya size bişi sorucam benim yüzümde çok sivilce çıktı böyle ucu yok çok acyor falan sizdede oldumu

kızlar göbüşüm tatlı tatlı bir kaşınıyorki sormayın ama kaşımamak lazımmış çatlak olmasını sağlıomuş anneme çekersem yandım...kaşımıcam....kaşımıcaaaaammm....offfffff kaşınıo ama...

canim benimde gobegim ve goguslerim..nasil hemde o kadar tatliki..bende yavas yavas kasiyorum :) banyodan sonra kakao yagini unutmayalim ok :)))

günaydın kızlaaarr.. çok heyecanlıyım çarşambayı iple çekiyorum :)) doktor randevum var... ve en son 20 gün çnce kalp atışına gitmiştim :)) söylediklerine göre şimdi kıpır kıpır görücem bebişimi..

bu arada yine kilo vermişim... aslında azıcık yemeye başladım en azından kahvaltımı yapıyorum peynir yemeye bile başladım :)) sanırım akşamları yiyemediğim için kilo veriyorum :((

Back